Make your own free website on Tripod.com

1. Roberto, Costa Esperanza legfelkapottabb bárjának tulajdonosa azon kesereg, hogy tartozásai miatt a bank rövidesen el fogja árverezni üzletét. A minden lében kanál Violeta és Tomas bulit rendeznek, hogy összegyűjtsék a hiányzó 20 ezer pesót. Megérkeznek Emilio bácsi unokái, Benjamin és Clara is, akik örömmel vetik magukat a környék mozgalmas életébe. Feltűnik egy dzsippel közlekedő arrogáns fiú, aki rögtön összetűzésbe is keveredik Violetával.

2. Egy hirtelen ötlettől vezérelve Violeta ráveszi Nanót, hogy álljon ki szkanderezni a bár egyik vendégével, így duplázva meg Roberto buliból összegyűlt pénzét. Miután a terv balul sül el, Violeta úgy dönt, sajátos módon szerzi vissza a 10 ezer pesót. Tomas minden követ megmozgat, hogy közel kerülhessen Clarához, ezért moziba hívja a lányt, ám a randi nem úgy alakul, ahogyan azt a fiú előre eltervezte. Juan sem marad ki az élvezetekből: miközben főnökasszonya, Sofia fehérneműi közt kutat, váratlanul hazaérkezik az intim holmik tulajdonosa.

3. Egy furcsa, szótlan srác megvásárolja a Tomasék titkos találkahelyének használt kivénhedt jachtot. Kiderül, hogy a rejtélyes dzsippel parádézó srác nem más, mint Sofia elkényeztetett fia, Mauro. Tomas már szánja-bánja "bűnét", amiért az utóbbi időben elhanyagolta barátját, és mindent megtesz, hogy Jose kibéküljön vele. Violeta ismét magához ragadja a kezdeményezést, amikor értesül róla, hogy munkahelyét, a Morena bárt lebontásra ítélték. Dolores szomorú, amiért születendő kislánya apja messze elkerüli őt.

4. Juan egy dalt ír szíve választottjához. Ezek után a dalt tartalmazó kazettát rábízza Nanóra, hogy juttassa el egy producerhez. A véletlen azonban egészen más sorsot szán a szerelmes dalnak. Violeta nagyon kikészül, amikor az éjszakai vihar elmossa a félig elkészült "ellen" bárt. Benjamin mindent elkövet, hogy Jose végre felfigyeljen rá. A fiú nem is sejti, hogy nemsokára rámosolyog a szerencse.

5. Tere, miután meghallgatja Juan Sofia asszonynak írt szerelmes dalát, azonnal a CD-boltba siet, hogy csókkal köszönje meg a fiú vallomását. Dolores nem érti, hogy a régiségbolt melletti üzletet megvásárló férfi miért nem árulja el a valódi nevét. Juan "csalárd" módon megszerzi Mauro mobilját, és a fiú nevében randit beszél meg az érzéki hangú Carlával.

6. Mauro megtudja, hogy ki tüntette el mobiltelefonját. Mauro nem hagyja annyiban a dolgot, és bosszúért kiáltva állít csapdát Juannak. Tomas szeretné már végre elveszteni a szüzességét, így elhatározza, hogy "felgyorsítja" a dolgok menetét. Juan tovább folytatja az ostromot Sofia kegyeiért, ám egy bokaficam kivételével nem jut előrébb. Clara rábukkan Franco elrejtett 'kincseire": egy fényképre és egy pisztolyra. Mindeközben Mauro és bandája csalárd módon elcsalja E.T.-t.

7. Mauro bandája ellopja E.T.-t, és egy lakatlan helyen engedi el. Sofia úgy dönt, hogy ezentúl Mauro is az üzlet alkalmazottja lesz. A szerelemtől elvakult Tere továbbra sem veszi észre, hogy Juan szíve Sofiáért dobog. Jasmin ravasz trükkel tartja maga mellett a barátai "számonkérésétől" tartó Benjamint. Violeta alaposan megleckézteti az E.T. elrablását kitervelő Maurót.

8. Violeta egy épület tetejére csalja a tériszonytól szenvedő Maurót. Jose Franco tanácsát kéri a Tomás iránti viszonzatlan szerelme "ügyében". Mauro fogadást köt Benjaminnal, hogy a hétvégi bulin elcsábítja a vadóc Violetát. Juan mindenre képes, hogy imádott Sofiája közelébe kerüljön, ezért elvállalja Tere zongoraokítását. Mindeközben Tomas elérkezettnek látja az időt, hogy végre elveszítse szüzességét.

9. Tomas romantikusnak induló éjszakája Clarával zátonyra fut, miután a féltékeny Jose újabb meglepetéssel áll elő, hogy megnehezítse a turbékoló pár együttlétét. Mauro teljesen leveszi a lábáról a vadóc Violetát. Juan és Tomas elhatározzák, hogy szerelmi bánatukat egy hatalmas buliba fojtják, "szerencsétlenségükre" azonban betoppan Benjamin nagymamája, Victoria asszony is egy nagy tál süteménnyel.

10. Violeta és Jose megsértődik, amikor Benjaminról megtudják, hogy Tomasék nélkülük rendezték meg a bulit. Benjamin újra rossz lóra tesz, amikor ellóg a "nagyok" házibulijára, de Emilio bácsi ezúttal is résen van. Clara tovább nyomoz Franco titokzatos múltja után, így felkeresi azt az iskolát, ahol a férfi tanított. A három jó barát tévedésből alaposan helybenhagyja Sofia férjét. Mauro elérkezettnek látja az időt arra, hogy Violetával kettesben kivitorlázzon a tengerre.

11. Juan tovább folytatja a zongoraleckéket Terével, ám szíve továbbra is a lány anyjáért, Sofiáért dobog. Tomasra rossz napok várnak: Clara váratlan eltűnése után még apjával is összevész. A kezdeti bizalmatlanság után Violeta egyre közelebb kerül Costa Esperanza "rossz fiújához", Mauróhoz.

12. Violeta és Mauro "hajótörést" szenvednek, és pont az történik velük, amitől Violeta annyira tartott. Mauro szülei eközben a parti őrség segítségét kérik elveszett gyermekük megtalálására. Újra helyreáll a béke Tomas és Josefina közt. Ezalatt Mauróék éjjeli menedéknek egy erdei házra bukkannak, ahol azonban nem fogadják őket túl szívélyesen.

13. Violeta és Mauro szerencsére hamar "rendőrkézre" kerülnek, így egy alapos fejmosással megússzák a tengeri kalandot. Benjaminra újra a postás szerep hárul: Clara és Jose is tőle akarja megtudni, kiért dobog Tomas szíve. Juanra is nehéz napok várnak, miután szobáját rejtélyes körülmények közt elönti a víz. Eljön a nagy lehetőség Tomas számára: Clara hajlandó lenne modellt állni neki.

14. Violeta kínos helyzetbe kerül, mert már mindenkihez eljutott a pletyka, hogy ágyba bújt Mauróval. Tomas egyre inkább csak Clarára tud gondolni, de Josefinának ezúttal is sikerül úgy intéznie, hogy a lány csalódjon a fiúban. Juan megkapja élete első énekesi felkérését, amelyre lelkesen készül. Később azonban kiderül a megbízó személye, ezért Juan lemondja a fellépést.

15. Juan lovagias "húzásával" megmenti Sofiát egy rendkívül kínos helyzettől. Sofia kénytelen bevallani magának, hogy egyre jobban tetszik neki a fiú. Tomas végtelenül csalódott, és nem érti, miért nem tetszik Clarának az a videofilm, amin ő napokig dolgozott. Clara kétségbeesett fogyókúrába kezd a Josefinával folytatott beszélgetés hatására. Sofia naplója illetéktelen kezekbe kerül.

16. Juan rászánja magát, hogy szerelmet valljon Sofiának, de ennek egy elég különleges módját választja. Benjamin úgy dönt, hogy ideje már "igazi férfivá" válnia, ezért nem bízza a véletlenre a dolgot. Victoria különböző jelekből azt a következtetést vonja le, hogy Clara teherbe esett, mégpedig Tomastól.

17. Maxi Violetával randevúzik, amit Mauro nem néz jó szemmel. Ezek után Maxi igyekszik megnyugtatni Maurót, hogy ez is a "terv" része, amivel bosszút állhatnak a lányon. A dolgok végül mégsem úgy alakulnak, ahogy Mauro reméli. Juan és Sofia sok időt töltenek együtt, és a fiú úgy érzi, végre komoly esélye van meghódítani álmai asszonyát. Clara elárulja Doloresnek, hogy mit tudott meg a titokzatos Francóról Buenos Airesben. Tomas, Clara és Jose kapcsolatát újabb félreértések bonyolítják.

18. Miután az áramszünet ideje alatt Juan tévedésből Terét csókolja meg Sofia helyett, az asszony azt a következtetést vonja le, hogy Juan és Tere együtt járnak. Tomas rájön, hogy Josefina végig hazudott Clarának. Mauro bosszút esküszik Maxi és Violeta ellen. A terv megvalósítása érdekében összebarátkozik Jasminnal, Violeta és Juan kishúgával.

19. Úgy tűnik, hogy Mauro megússza a "gyerekrablási" ügyet. Juan továbbra is rá gyanakszik, és amint kiderül, nem alaptalanul. Sergio, azaz Germán újra meglátogatja Dolorest, mert nem képes elfogadni, hogy a lány szakított vele. A férfi megpróbáltatásai ezzel még nem érnek véget: Tere kihallgatja Germán telefonbeszélgetését Doloresszel, így megtudja, hogy apjának van valakije.

20. Costa Esperanzában minden fiatal lázasan készül a közelgő vitorlásversenyre. Isabel aggódik Tomas és Josefina miatt, ezért a versenyt is megpróbálja arra felhasználni, hogy kibékítse őket. Tere nyomozni kezd, hogy megtudja, ki lehet apja titokzatos szeretője. Tomas mindent egy lapra tesz fel, és bevallja Clarának, hogy szerelmes belé.

21. Tere tovább nyomoz apja szeretője után, és úgy látszik, hogy végre bizonyítékot is talál. Tomas - apja rosszallása ellenére - jelmezes karneváli bulit rendez a lakásukon. Josefina hallani sem akar a buliról, miután éppen összeveszett Tomassal. Dolores azonban meggyőzi Josefinát, azzal, hogy egy különleges jelmezt varr neki, amivel elbűvölheti Tomást.

22. Tomas és Clara felhőtlenül boldogok, de Josefina sírva távozik a buliból. Mauro barátaival beállít Tomasékhoz, hogy elrontsák a buli hangulatát. Ezek után Tomas apja, Frederico dühösen keresi fel Mauro apját, hogy elégtételt kérjen az incidensért. Isabel asszisztense megbetegszik, és Jose vállalja, hogy beugrik a helyére a főzőcske-műsorba. Franco és Dolores egyre közelebb kerülnek egymáshoz.

23. Germán el akarja adni a boltot, hogy végre elköltözhessenek Costa Esperanzából. Juan kétségbe esik, mert állása elvesztésével veszélybe kerül családja megélhetése. Luciano és Hugo tovább nyomoznak Franco után. Josefinát - a főzőcske-műsorban nyújtott alakításáért - újra behívják egy tévéfelvételre, ahol megismerkedik egy helyes sráccal, Javierrel. Doloresnél megindul a szülés, ám ezúttal senki sincs ott, hogy segítsen neki.

24. Hála Violeta lélekjelenlétének, Dolores szülése rendben lezajlik, és egészséges kislányt hoz világra. Germán és Sofia közt egyre jobban elmérgesedik a viszony. Juan megbizonyosodik arról, hogy ő sem közömbös Sofiának, ezért elhatározza, hogy nem titkolja tovább az érzéseit az asszony előtt. Úgy tűnik, Josefina és Javier közt is alakulóban van valami.

25. Clara és Tomas minden szabadidejüket együtt töltik, de boldogságuk nem felhőtlen, mert Benjamin megint zsarolni kezdi őket. Josefinát kiválasztják műsorvezetőnek Javier mellé, a tévécsatorna új, zenés műsorába. Hugo és Luciano továbbra is titokban készül valamire. Sofia tanácstalan, de végül komoly döntésre szánja el magát.

26. Josefinát egyre jobban nyomasztja a tévés munka gondolata. Tomas és Clara ismét összevesznek, miután a fiú féltékenykedni kezd Javier miatt. Juan kétségbeesetten próbálja kideríteni, hogy hová tűnt szeretett Sofiája. Mauro és apja közt is veszekedés tör ki, ezért a fiú úgy dönt, elhagyja a szülői házat.

27. Motoros banda érkezik Costa Esperanzába, és rögtön "kiszúrják" maguknak Nanót. Franco továbbra is mindenben segít Doloresnek és Josefinának. Sofia barátnőjénél, Juliánál "bujkál", miközben Juan továbbra is kitartóan keresi őt. Sergio megint zaklatni kezdi Dolorest.

28. A Nano helyett versenyző Mauro súlyos balesetet szenved, és öntudatlan állapotban szállítják kórházba. Violetának bűntudata van a történtek miatt. Juan, Tomas, és Benjamin elhatározzák, hogy bosszút állnak Birra bandáján. Tere kétségbeesetten próbálja elérni telefonon szüleit a kórházból, de próbálkozásait nem koronázza siker.

29. Juan, Tomas, Nano és Benjamin diadalittasan ünneplik, hogy sikerült megleckéztetniük a motorosokat, de Franco és Clara gyerekesnek tartják az egész akciót. Mauro rendbe jön, és kiengedik a kórházból. Emilio bácsi anyagi gondokkal küzd, ezért arra kényszerül, hogy eladja a tulajdonában lévő mozit.

30. Violetáék elhatározzák, hogy pénzt gyűjtenek a mozi megmentésére. Hosszas tanácskozás után úgy döntenek: jótékony célú színházi előadást szerveznek, melynek bevételét Emilio bácsinak adják. A két főszereplő kiválasztása körül akad egy kis gond.

31. A mozi megmentésére tett erőfeszítéseket siker koronázza. Costa Esperanza fiataljaira rossz idők járnak: vége a nyárnak, és kezdődik az iskola. Violeta végső elkeseredettségében világgá megy. Benjaminnak pedig kellemetlen meglepetésben lesz része.

32. A fél osztály Violeta keresésére indul, bár az igazgatónő mindenkit kicsapással fenyeget. Benjamin nem adja fel, újabb rohamot indít Felicitas meghódítására, ám a fiú nem is sejti, hogy nem kisebb vetélytárssal kell megküzdenie, mint a hírhedt bandavezérrel, Birrával.

33. Tomas végre megérti, hogy Clara igazából nem randizni, hanem szeretkezni akar vele. Sofia elhatározza, hogy rendezi kapcsolatát Juannal, ám a fiú mereven elutasítja az asszony közeledését. Dolores megtudja, hogy a kis Brisa apukája nem más, mint Sofia férje.

34. Újra szent a béke Juan és Sofia közt. Az iskola túlélési versenyt rendez, amely komoly kihívás elé állítja a Costa Esperanza-i fiatalokat. Dolores el akarja hagyni a kisvárost, sőt még a vigasztalására siető Francóval is összevész. Violeta sorsa is egyre rosszabbra fordul, miután nénikéje már azt sem engedi meg neki, hogy szüleit felhívja.

35. Violeta elhatározza, hogy véget vet nénikéje zsarnokoskodásának, és megszökik. Mauro arra készül, hogy kinyomozza imádott Violetájának "búvóhelyét". Benjamin továbbra is minden követ megmozgat, hogy a szépséges Felicitas közelébe kerülhessen, ám fáradozását nem kíséri túl nagy siker.

36. Tomas szüzessége már napi téma Costa Esperanzán, ám Clara nem akar semmit tenni a helyzet megváltoztatására. Violeta újabbnál újabb trükkökkel próbálkozik, hogy megszabaduljon kényszerű "rabságából", de nénikéje is résen van.

37. Elszabadul a pokol: Violetát megkötözi nagynénje. Juan és Sofia ismét összevesznek, ám röviddel ezután újra kibékülnek egymással. Clara bosszút akar állni, mert Jose és Tere is jelentkeznek a szépségversenyre. Dolores és Franco egyre jobban érzik magukat egymás társaságában.

38. Clara szándékosan fellöki Josefinát az utcán. Nem is kell több, hogy összeverekedjenek. Juan sejti, hogy a lányok ismét Tomas miatt kaptak hajba. A városka lázban ég a közelgő szépségverseny miatt. Violeta elcsigázottan várja sorsa jobbra fordulását, és szerencséjére Mauro váratlanul felbukkan.

39. Clara féltékeny, miután Josefinát választották Costa Esperanza szépségkirálynőjének. Dolores és Franco megmondják Josefinának, hogy ezentúl "hivatalosan" is együtt járnak. Clara mindent elkövet, hogy "keresztbe tegyen" Josefinának. Mauro továbbra is önzetlenül segíti Violetát, sőt még egy szokatlan tettre is elszánja magát.

40. Tomas ezentúl kénytelen megosztani a házat unokatestvérei, Paula és Agustin közt. Germán tesz még egy utolsó kísérletet, hogy visszaszerezze Dolorest. Javier egyre hevesebben udvarol Josefinának, Tomas pedig kénytelen beismerni, hogy féltékeny.

41. Tomas teljesen ki van bukva váratlanul felbukkant unokatestvérei miatt. Benjamin és Nano tervet szőnek, hogy Guerra kisasszonynak udvarlót találjanak. Franco és Dolores közt idilli a kapcsolat. Germán egy új tervvel áll Ponce és Morelli elé, amivel megduplázhatnák vagyonukat.

42. Napvilágra kerül a kis Brisa édesapjának személye. Tere és Mauro Dolores üzletén tölti ki dühét. Tomas és Agustin egyre kevésbé viselik el egymás társaságát. Paulát beíratják az iskolába, Juan továbbra is munkát keres. Tomas megtudja, hogy Josefina szerelmes belé.

43. Egyre fokozódik a feszültség Agustin és Tomas közt. A városka lakóinak fele Doloresszel érez együtt, míg a másik fele Sofia döntésével ért egyet. Josefina elmondja Juannak, hogy halálosan szerelmes Tomasba. A félreértések csak fokozódnak, amikor Juan továbbadja értesüléseit Josefina legjobb barátnéjának, Violetának.

44. Josefina körül felforrósodik a levegő: egyszerre két fiú is üldözi szerelmével. Napvilágra kerül, hogy bizonyos vállalkozók adócsalással rövidítették meg Costa Esperanza közösségét. A feldühödött emberek elhatározzák, hogy kiderítik az igazságot. Tere és Agustin egy baleset kapcsán összejönnek.

45. Felicitas megkéri Tomast, hogy a közelgő versenyre készítsen fotót róla. A lány balszerencséjére azonban a fényképek illetéktelen kezekbe kerülnek. Ismeretlenek megfenyegetik Francót, aki biztonságosabbnak gondolja, ha Doloresszel és Brisával együtt az öbölben álló hajóra költöznek. Sofia úgy dönt: elbocsátja Juant, mert véget kíván vetni lánya, Tere "szenvedésének".

46. Dolores és Brisa egyre nehezebben viseli el egymást, ezért Franco váratlan lépésre kényszerül. Tere elárulja szíve legféltettebb titkát Agustinnak. Violeta tovább folytatja a tüntetés szervezését. Ponce azonban már előre fél a megmozdulás következményeitől, ezért úgy dönt, hogy "kivonja" a forgalomból a főszervező Francót.

47. Costa Esperanza lakói továbbra is tüntetnek igazukért. Germán összeszedi minden bátorságát és felkeresi Dolorest, hogy hivatalosan is megkérje a kezét. Josefina sok időt tölt Javier társaságában, de egyre inkább érzi, hogy kettejük kapcsolata nem több barátságnál. Eközben a hősszerelmes Tomas mindent elkövet, hogy szeretett Josefinája közelébe kerülhessen.

48. Violeta véletlen szemtanúja lesz Mauro és Clara szenvedélyes csókjának. Ponce tovább kutakodik Franco múltjában. Később kiderül, hogy a fiatal férfi egy gyilkossági ügybe keveredett. Germán sem marad rest, igyekszik kihasználni az alkalmat, hogy végre leszámoljon a bajba került Francóval. Dolorest is furcsa érzések kerítik hatalmába, amikor takarítás közben egy pisztolyt talál a lakóhajójuk egyik eldugott szegletében.

49. Dolores nem akarja elhinni, hogy a szeretett Franco gyilkossági ügybe keveredett. Claudia azonban addig győzködi, amíg Dolores úgy nem dönt, hogy az eset kivizsgálásáig nem beszél a férfival. Agustin és Tomas továbbra is sokat veszekednek, aminek az lesz a következménye, hogy egyikőjüknek el kell hagynia a családi fészket. Eközben Clara Mauróval flörtöl, és gonoszkodva azt terjeszti, hogy Violeta és Tomas együtt járnak.

50. Dolores elhatározza: San Roquéba utazik, hogy végére járjon annak a gyilkossági ügynek, amellyel Francót gyanúsítják. A lány balszerencséjére azonban más is tudomást szerez a tervéről. Paulát nem hagyja nyugodni a kíváncsiság, ezért mindent elkövet, hogy Juan és Sofia közelében lehessen. Germán kábítószert rejt el Franco hajóján, majd kihívja a rendőrséget.

51. Franco magánnyomozásba kezd, hogy megtudja, ki áll a kábítószerügy hátterében. Mauro továbbra sem tesz le arról, hogy meghódítsa a vadóc Violetát. Benjamin bajba kerül, amikor Osvaldo kutya egy váratlan pillanatban kereket old. Renata Felicitas segítségét kéri, hogy Benjamin közelébe kerülhessen.

52. Az ügyvéd arról győzködi Francót, hogy az enyhébb ítélet reményében előnyösebb lenne számára, ha elismerné a kábítószer-birtoklást. Benjaminnak egyre jobban imponál, hogy immáron két lány is komolyan érdeklődik utána. Mauro és Violeta végre egymásra találnak, de kapcsolatuk még korántsem felhőtlen. Josefina úgy érzi, ezentúl több időt kell fordítania barátaira.

53. Violeta az anyai tiltás ellenére is találkozgat Mauróval, de "jóakarói" nem restek, hogy beárulják őt. Costa Esperanzán már mindenki sejti, hogy Juan nem Terével, hanem Sofiával jár. Tomas tovább kerülgeti a forró kását, és nem mondja el szíve legféltettebb titkát Josefinának. Juan anyján egyre inkább elhatalmasodik a paranoia, ezért mindkét gyermekének megtiltja, hogy elhagyják a lakást.

54. Tomas, miközben azt híreszteli, hogy lefeküdt Clarával, szerenádot ad Josefinának. Tere váratlanul megtudja, hogy anyja és Juan együtt járnak. Végül nem marad más hátra: Sofia elköltözik otthonról. Josefina nem tudja elviselni, hogy Dolores újra Germánnal akar együtt élni, ezért Tomassal "gonosz" tervet eszelnek ki.

55. Juan egyelőre még bizonytalan az érzéseiben, de Sofiával egyre jobban megértik egymást. Germán és Dolores meglepődik, amint értesül róla, hogy Tomas és Josefina "világgá ment". Germánnak otthon is gondjai akadnak, ugyanis gyermekei, Tere és Mauro nem fogadják kitörő örömmel azt a tervet, amely szerint Dolores személyében új asszony érkezne a házhoz.

56. Franco végre megkapja az engedélyt, és újra megnyitja a Morena bárt. A férfi ügyvédje, Diana asszony elhatározza: végére jár, ki akarja tönkretenni ügyfelét. Dolores és a kis Brisa átköltöznek Germánékhoz, ám ennek a helyzetnek, úgy tűnik, senki sem örül igazán.

57. Renata továbbra is Gretának adja ki magát, és élvezi, hogy felkeltette Benjamin érdeklődését. Juan anyja, Elvira asszony élete is alaposan megváltozik, miután Bonfiglio egyre hevesebben udvarol neki. Dolores és Josefina egyre kényelmetlenebbül érzik magukat Germán házában. Tere és Mauro újabbnál újabb terveket eszelnek ki, hogy elüldözzék a két jövevényt, ám apjuk sem rest, hogy megmutassa, ki az úr a házban.

58. Violeta haragszik Mauróra, mert a fiú ismét Clarával flörtöl. Dolores elhatározza, hogy kibékül Francóval, ám a férfi ekkorra már az ügyvédnő karjaiban keresi a vigaszt. Juan és Sofia nehéz helyzetbe kerül, miután egész Costa Esperanza kettejük romantikus kapcsolatáról pusmog.

59. Egyre nehezebb titokban tartani, hogy Franco és az ügyében eljáró Diana gyengéd érzelmekkel viseltetnek egymás iránt. Germán és Dolores immáron együtt nevelik a kis Brisát, ám Sofia "szelleme" továbbra is beárnyékolja kapcsolatukat. Tomas szülei azt tervezik, hogy meglepetést szereznek "szemük fényének", ám a titok avatatlan fülekbe jut.

60. Tomas szülei mindent megtesznek, hogy fiúkat távol tartsák Costa Esperanzától. Hirtelen ötlettől vezérelve elintézik, hogy Tomas ösztöndíjat kapjon egy amerikai egyetemen. Eközben Tere egyre inkább megkeseríti a családba került Josefina életét. Violeta elhatározza, hogy hatalmas búcsú bulit szervez Tomasnak.

61. Tere továbbra sem "száll le" Josefináról, sőt mindent elkövet, hogy nővérével is összeugrassza őt. Diana, az ügyvédnő végre bizonyítékot szerez védence ártatlanságáról, ám a teljes sikerhez még meg kell győznie Amaliát is. Juan megpróbálja rábeszélni Terét, hogy béküljön ki az anyjával.

62. Josefina szenved, amiért nem tudott elbúcsúzni Tomastól. Benjamin szűnni nem akaró hévvel ostromolja Gretát, aki eleinte ügyet sem vet rá. Renata kihasználja az alkalmat, és váratlan lépésre szánja el magát, hogy megkaparinthassa Benjamint.

63. Renata tovább áskálódik, hogy megakadályozza Benjamin és Greta bimbódzó kapcsolatát. Mauro egyre nehezebben tud szót érteni apjával, különösen azóta, hogy "eljegyezte" Violetát. Tomas nehezen viseli, hogy Josefina nincs mellette, de félénksége megakadályozza abban, hogy szerelmet valljon a szeretett lánynak.

64. Dolores Germán házában talál vigaszt, de lelke mélyén érzi, hogy Franco vissza fog hozzá térni. Juan egyre sűrűbben találkozgat Paulával, ám nem sejti, hogy kapcsolatuk hamarosan válaszúthoz érkezik. Guerra kisasszony nem nézi jó szemmel, hogy unokaöccse, Bonfiglio randevúzgat Elvirával.

65. Benjamin még a bizonyítékok hatására sem hiszi el, hogy Renata becsapta őt. Mauro apja nem nézi jó szemmel, hogy fia Violetának csapja a szelet. Juan anyja már huzamosabb ideje nem fizeti a házuk részletét, ám ezt nem mondja el még a fiának, Juannak sem.

66. Tomas és Josefina "higgadtan" megbeszélik, hogy ezentúl "csak" barátok lesznek. Juannak sikerül meggyőznie Paulát, hogy ne utazzon el, hanem térjen vissza Costa Esperanzába. Ezek után Juan úgy határoz, hogy végleg megszakítja a kapcsolatot előző szerelmével, Sofiával, ám az események váratlan fordulatot vesznek.

67. Germán határozottan megtiltja Maurónak, hogy továbbra is találkozgasson Violetával, de a fiú ezúttal a sarkára áll, és kiáll szíve választottja mellett. Úgy tűnik, hogy sem Josefina, sem Tomas nem tud a másik nélkül élni, ezért újra járni kezdenek. Juanékat már csak egy nagyobb összegű kölcsön mentheti meg házuk elárverezésétől.

68. Germán megzsarolja Juant, hogy kiteszi őt és családját az utcára, ha Violeta nem szakít Mauróval. Felicitas Gretának adja ki magát, de a végén lebukik Benjamin előtt. Mauro csúnyán összevész apjával, ezért elköltözik otthonról, ám anyja nem fogadja be. Tomas váratlanul moziba hívja Josefinát.

69. Egész Costa Esperanza drukkol Josefina és Tomas újra fellángolt szerelmének. Violeta nehezen viseli, hogy távol kell lennie szeretett Maurójától. Tomas és Jose vitorlázni megy, de egy váratlan vihar keresztülhúzza a számításaikat.

70. Dolores rendszeresen látogatja Franco beteg testvérét a kórházban. Mauro nem érti, hogy anyja miért nem engedi, hogy a továbbiakban nála lakjon. Germán féltékenyen figyeli Dolores minden lépését, sőt még magánnyomozót is felfogad, hogy megtudja, kivel találkozgat élettársa.

71. A féltékenység zöld szemű szörnye söpör végig a szerelmespárok közt Costa Esperanzán. Mauro meghamisítja Violetáék lakásszerződését, ám a szemfüles Clara ellopja tőle, hogy ezzel zsarolja a fiút. Franco rádöbben, hogy Dolores ismeri Dariót. Victoria azt tervezi, hogy leleplezi Greta mesterkedéseit.

72. Violeta depresszióba esik, miután nem érti, hogy miért bánik Mauro elutasítóan vele. Eközben a szerelmes fiú keresi az alkalmat, hogy elmondhassa Violetának: Clara zsarolja őt. Benjamin minden percben azt lesi, hogy mikor kap hírt szeretett Gretájától, ám a lány "nyomtalanul" eltűnik Costa Esperanzából.

73. Maurót kis híján megüti a guta, amint megtudja az igazságot Sofiáról és Juanról. Paula meglepetés utazást szervez Juannak, ám a lány elsősorban azt akarja megtudni, hogy mi köze lehet barátjának Mauro és Violeta szakításához. Benjamin és Renata elhatározza, hogy összehozza Felicitast Nanóval.

74. Tomas munkaadója, Lisandro szándékosan úgy szervezi, hogy a fiú minél kevesebb időt tölthessen Josefinával. Germán titkon érzi, hogy gyermeke anyja, Dolores szíve már más férfiért dobog.

75. Juan nem akarja mutatni, de szörnyen aggódik Paula rosszullétei miatt. Tomas és Josefina egyre többet veszekedik a reklámügynökségi munka miatt. A valódi ok azonban az új lány, Connie feltűnése.

76. Clara Mauro tudta nélkül tovább áskálódik Violeta ellen. Tomas és Josefina egyre többet veszekednek a reklámügynökségi munka miatt. Renata terve, hogy féltékennyé tegye Benjamint, úgy tűnik, sikerrel jár. Paula visszatérő rosszullétei miatt Federico kivizsgálást javasol, amely megdöbbentő eredményt hoz.

77. Juan teljesen összeroppan, amikor értesül Paula súlyos betegségéről. Dolores és Franco tovább titkolják mások előtt, hogy újra együtt járnak. Germán igyekszik a lehető legtöbb időt tölteni kislányával, Brisával. Újra felbukkan a titokzatos Diana, és megdöbbentő hírt közöl Francóval.

78. Juan elhatározza, hogy megkeresi azt az orvost, aki meg tudná gyógyítani a súlyos beteg Paulát. Egyre nehezebb titokban tartani, hogy Dolores és Franco között újra szent a béke. Costa Esperanza lakói újabb kihívás elé néznek.

79. Dolores azt fontolgatja, hogy internátusba küldi az egyre rosszabb osztályzatokat kapó unokahúgát, Josefinát. Juan hosszas keresés után rábukkan egy neves professzorra, aki hajlandó megvizsgálni Paulát. Benjamin még mindig halálosan szerelmes Gretába, ám a lány látszólag nem vesz tudomást a fiúról.

80. Josefina és Tomas kibékülnek, ám Dolores megtudja, hogy unokahúga sokat lógott az iskolából. Mauro még mindig nem tudja rendezni kapcsolatát édesanyjával, ezért Violeta a békítő bíró szerepében lép a tettek mezejére.

81. Paula látszólag jól érzi magát, ám Juan nagyon aggódik kedvese állapota miatt. Violeta szemet huny Mauro újabb félrelépéséért. Dario szerelmet vall Doloresnek, ám az asszony nem viszonozza a fiú érzelmeit.

82. Benjamin sakkversenyre készül, de amint értesül versenytársai tudásáról, hamar inába száll a bátorsága. Sofia asszony és Dolores hosszú idő után ismét beszélnek egymással, csak egyetlen tabu téma marad közöttük. Juan és Paula közösen utaznak nyaralni, ám kénytelenek megszakítani útjukat, mert otthonról rossz híreket kapnak.

83. Paula elmondja Federicónak és Isabelnek, hogy súlyos betegségben szenved. Ezek után Paula felkeresi szerelmét, Juant, hogy szakítson vele. Benjamint nemcsak Renata, alias Greta rejtélyes eltűnése foglalkoztatja, hanem a szédítő sebességgel közeledő sakkverseny megnyitója is.

84. Violeta és Mauro ismét kéz a kézben járnak Costa Esperanza utcáin, és a közelgő eljegyzésről álmodoznak. Tomas és Josefina közt ismét dúl a "háború". A sakkbajnokság első napján Benjaminon páni félelem lesz úrrá, mihelyt megtudja ellenfele nevét. Hamarosan előkerül Greta is, hogy bátorítsa Benjamint, ám már ez sem elég, hogy megakadályozza a közelgő "katasztrófát".

85. Tomas ravasz csellel vallomásra bírja a csalafinta Lisandrót. Dolores és Violeta meglepetés partit rendez Josefina tiszteletére, titkon remélve, hogy Tomas is tiszteletét teszi. Violetát örömmel tölti el, hogy Mauro hajlandó még várni az első szerelmes együttlétre.

86. Dario megszökik a kórházból, ám Franco megtalálja, és visszaviszi a szökevényt. Renata ügyes trükkel eléri, hogy a sakkbajnokság legjobb játékosa a végső ütközetben Benjaminnak engedje át a diadalt. Fabio arra kéri Maurót, hogy tegyen félre neki "bizonyos" dolgokat az üzletben.

87. Dianát baleset éri, és a mentők kórházba szállítják. Juan és Paula újra rendezik soraikat, és örömmel készülnek a közelgő esküvőre. A ravasz Renata élvezettel figyeli Benjamin izgatottságát, amint a fiú lázasan készül a közelgő randevúra Gretával, alias Renatával.

88. Susana egy medált ajándékoz Josefinának, ám Dolores határozottan megtiltja neki, hogy elfogadja. Benjamin halálosan unja már, hogy Renata, alias Greta a bolondját járatja vele, ezért úgy dönt, szakít mindkettőjükkel. Renata mentőötletként azt füllenti Benjaminnak, hogy Greta többé nem áll kettejük szerelme közé. Mauro egy furcsa lopási ügybe keveredik. Sofia mindent megtesz, hogy kiszabadítsa fiát, így kénytelen férje, Germán befolyását is igénybe venni. Ennek azonban ára van.

89. Germán kihasználja Sofia kétségbeesett igyekezetét, és üzletet köt volt feleségével. Kettejük megállapodása értelmében Sofia és Mauro visszaköltözik Germán házába. A megállapodás záradéka pedig még arra is kötelezi Maurót, hogy szakítson Violetával. Josefina és Violeta Tomast sejti Mauro letartóztatása mögött, ezért elhatározzák, hogy nyílt színvallásra kényszerítik a fiút.

90. Juan elárulja Tomasnak, hogy Paula súlyos betegségben szenved. Ezek után a dühös Paula szakítani akar szószátyár lovagjával, ám végül mégis meggondolja magát. Josefina szemtanúja lesz Tomas újabb hűtlenségének: ezúttal a fiú Connie-val csókolódzik. Josefina a történtek után elhatározza, hogy világgá megy. Emilio bácsi a sarkára áll, és megtiltja az egyre rosszabbul tanuló Benjaminnak, hogy egyszerre két lánynak csapja a szelet.

91. Connie elkotyogja legjobb barátnéjának, hogy Tomas mennyire epekedik Josefina után. Rossz idők járnak Mauróra is: Violeta szakítani akar vele, miután a fiú a közös együttlét helyett inkább a pohár fenekére néz. Nem sokkal később kiderül, hogy a minden lében kanál Benjaminnak is köze van ahhoz, hogy Violeta így látta szerelmét, ezért a lányok "bosszúja" sem marad el.

92. Josefina szomorú, mert Tomas mereven elzárkózik attól, hogy újrakezdjék kapcsolatukat. Juan meggyőzi Amaliát, hogy adjon neki munkát az éttermében. Paula és Juan ismét együtt járnak, és a közös jövőről álmodoznak. Tere elmondja Francónak, hogy látta Dianát és Patriciót, amint a parkban kéz a kézben sétálgattak. Violeta ezúttal komolyan gondolja, hogy szakít az alkohol rabságában szenvedő Mauróval. A zavarodott és elkeseredett fiú pisztolyt ragad, hogy megváltoztassa szerelme döntését.

93. Az alkoholos befolyás alatt álló Mauro szerencsére sem magában, sem másban nem tesz kárt a megszerzett fegyverrel. Emilio bácsi azonban éktelen haragra gerjed, amint értesül Mauro randalírozásáról. Franco végre beadja a derekát, és hajlandó alávetni magát az apasági tesztnek, amelynek célja kideríteni, hogy ki Diana gyermekének apja. Juan és Paula lázasan készülnek közelgő esküvőjükre, ám egy váratlan esemény alaposan felkavarja az érzelmeket.

94. Germán azzal fenyegeti meg Francót, hogy diliházba csukatja öccsét, Dariót. Ezek után Tere és Dario a közeli kisvárosba menekülnek, ám Sofia hamar megleli őket. Benjamin Nano gúnyos megjegyzéseinek céltáblájává válik, miután kiderül, hogy együtt jár Renatával. Emilio bácsi szobafogságra ítéli nagyobbik unokáját, Clarát, aki azonban mégis megszökik, hogy találkozzon Mauróval.

95. Diana elrabolja Dolores gyermekét, a kis Brisát. A kétségbeesett Josefina még apácának is beállna cserébe, hogy a gyermek épen és egészségesen visszakerüljön hozzájuk. Benjamin nem bírja tovább Nano és társai gúnyolódását, így inkább szakít Renatával. Mauro felhagy az önpusztító ívással, és visszatér szeretett Violetájához, aki boldogan fogadja vissza eltévelyedett lovagját.

96. Az utolsó pillanatban Franco megleli Diana rejtekhelyét és kiszabadítja a kis Brisát. Violeta elmeséli legjobb barátnéjának, hogy végre lefeküdt Mauróval. Germán mindet elkövet, hogy eltávolítsa családja környezetéből Dariót, de ezzel csak ellenkezőjét éri el. Nem sokkal később Germán rajtakapja lányát, Terét, amint Darióval csókolózik.

97. Germán végső lépésre szánja el magát, hogy lezárja konfliktusát Francóval. Hosszas keresés után rábukkan egy bérgyilkosra, aki hajlandó lenne Francót eltenni láb alól. Juan és Paula partit rendeznek, ahová meghívják minden barátjukat. Amint leszáll az este, "elszabadul" a szerelem, de végül mindenki megtalálja párját. Ezek után látszólag semmi akadálya sincs, hogy Juan és Paula örök hűséget fogadjon egymásnak.

98. Paula váratlanul rosszul lesz, de ez nem akadálya, hogy a templomban kimondja a boldogító igent. Violeta rájön, hogy Clara az egész éjszakát a lemezboltban töltötte valakivel. Tomas még egy végső elkeseredett lépést tesz, hogy lebeszélje Josefinát arról, hogy apáca legyen. Germán ezúttal egy bérgyilkost fogad fel, hogy semlegesítse ellenfelét, Francót.

99. Egész Costa Esperanza azt hiszi, hogy Franco bennégett abban a tűzben, amely a parti bungalójában pusztított. Germán bérgyilkosa nem adja fel, és tovább üldözi, ezúttal már Franco öccsét, Dariót. Paula találkozik egy rákbetegségben szenvedő fiatal sráccal, Matiasszal. Juan őrülten féltékeny lesz, és nem sejti, hogy szerelme csak egy sorstársa lelki vigaszára vágyik.

100. Dario egy templomban talál menedéket Germán emberei elől. Nem sokkal később a bérgyilkos is megérkezik, hogy végezzen a fiúval, de a szintén ott tartózkodó Tere önfeláldozó lépésre szánja el magát. Juan féltékenységében veszekedést provokál ki Matiasszal, aki nem igazán érti a fiú indulatkitöréseit. Violeta nagyon szomorú, amiért szerelme elhagyta őt, de mégis úgy dönt, újra megnyitja a Morena bárt.

101. Miközben Juan folytatja "háborúját" Matias ellen, Paula a meg nem értettségtől szenved. Mauro egy uruguayi nyaralással akarja kiengesztelni a csúful rászedett Violetát, ám gondosan kifundált terve kudarcba fullad. Tomas arra az elhatározásra jut, hogy az Egyesült Államokba utazik, hogy ott mélyítse el filmrendezői ismereteit. Tere sebesülten ér haza, ám megpróbáltatásai ezzel még nem érnek véget.

102. Tere véletlen fültanúja lesz annak a beszélgetésnek, amelyet apja a bérgyilkossal folytat. Tomas megvásárolja a repülőjegyet, és várja, hogy Josefina könyörögjön a maradásáért. Clara egy csinos fiatalemberrel, Sergióval akad össze a diszkóban. Később derül csak ki, hogy a fiatalember nem más, mint az iskola új matematikatanára. Benjamin nem hallgat a jó szóra, és jogosítvány nélkül vezeti újonnan szerzett motorját.

103. Mauro elég undok módon viselkedik Violetával, ezért a lány "gonosz" bosszút esküszik. Tomas anélkül utazik el az Egyesült Államokba, hogy végérvényesen lezárná kapcsolatát Josefinával. Paula minden idejét Matias kórházi ágya mellett tölti. Benjamin végre rászánja magát, hogy szerelmet valljon Renatának.

104. Germán elhatározza, hogy törvényesíti kapcsolatát Doloresszel. Tomas első dolga az Egyesült Államokban, hogy hazatelefonáljon Josefinának. Clara azt tervezi, hogy enged a csábításnak, és végre randizik Sergióval. Tere elkotyogja Dariónak, hogy valójában apja, Germán áll a gyilkossági kísérletek mögött. Josefina tovább őrlődik azon, hogy lelki problémáira megfelelő megoldás-e, ha apácaként éli le hátralévő életét.

105. Tomas, egy Francóhoz tökéletesen hasonlító fickóra lesz figyelmes New Yorkban. Tere él a gyanúperrel, hogy Dario nem rendes munkával keresi kenyerét, sőt arra is rájön, hogy szerelme kapcsolatban áll a helyi bűnszövetkezettel is. Renata eleinte nem tud mit kezdeni Benjamin hirtelen jött érzelmes vallomásával, ezért újabb megerősítésre vár a fiútól. Nehéz idők járnak Terére: a kíváncsiságból elvégzett terhességi teszt pozitív eredményt hoz.

106. Clara rájön, hogy Sergio nem mondott el mindent előző kapcsolatáról. Benjaminnak anyagi nehézségei támadnak, ezért elhatározza, hogy amennyiben nem tud szerezni pénzt motorja javítására, zaciba adja nagyapja féltve őrzött zsebóráját. Dario érzi, hogy öccse, Franco nem halt meg, hanem az új élet reményében elhagyta Costa Esperanzát. Sofia egyáltalán nem örül annak, hogy volt férje Doloresszel szeretne házasságot kötni.

107. Federico azt tanácsolja Terének, hogy ne adja be az orvos által felírt gyógyszereket Dariónak. Mauro egy újabb hisztinek gondolja húga terhességét, ezért nem hisz neki. Emilio bácsi nem ad pénz unokájának, ezért Benjamin elcseni az öreg óráját, hogy pénzzé tegye. Josefina nehezen dolgozza fel szerelme távollétét, ezért egy hosszú levél megírására adja a fejét.

108. Violeta anyja felfedezi lánya terhességét. Minden készen áll arra, hogy Germán és Dolores végre kimondja a boldogító igent. Egyedül Dario az, aki mindenáron meg akarja akadályozni a frigyet, de pechére későn érkezik. Josefina újabb levelet küld hőn szeretett Tomasához, hogy visszacsábítsa őt. Benjamin elzálogosítja nagyapja zsebóráját, ám amikor ki akarja váltani, kiderül, hogy spórolt pénze kevésnek bizonyul.

109. Híre jön, hogy Tomas hamarosan visszatér az Egyesült Államokból, ezért Isabel megkéri Josefinát, menjen ki a fiú elé a repülőtérre. Juan is értesül testvére, Violeta terhességéről, és ezért megesküszik, hogy alaposan ellátja Mauro baját. Benjamin elmondja Renatának, hogy ő lovasította meg nagyapja arany zsebóráját, és esdekelve kéri a lány segítségét.

110. Juan betartja ígéretét, és alaposan helybenhagyja a Violeta terhességéért felelőssé tett Maurót. Renata nem érti, hogy Benjamin miért vállalt éhbérért állást egy közeli szupermarketben. Hála Clarának, egész Costa Esperanza Josefina terhességéről pusmog. Franco is úgy dönt, hogy visszatér New Yorkból. Josefina és Tomas találkoznak, de kapcsolatukat alaposan megváltoztatta az egymástól távol töltött idő: a fiú nem kíváncsi arra, hogy a lány mit is akar mondani neki.

111. Mauro apja, Germán pénzt ajánl a "megesett" Violetának, hogy vetesse el gyermekét. Jose még egy kísérletet tesz, hogy jobb belátásra bírja Tomast, ezért egy kápolnába hívja, hogy bemutassa neki új "nővéreit". Benjamin és Renata kéz a kézben utcai énekléssel akarják összegyűjteni a pénzt, hogy kiválthassák a zálogban lévő zsebórát. Mielőtt azonban visszafizethetnék a zálogkölcsönt, a ravasz Benito eladja az órát Bonfigliónak.

112. Violeta határozottan visszautasítja Germán pénzét és kidobja a férfit a házból. Josefina - miután értesül róla, hogy Violeta bajban van - még Tomast is faképnél hagyja, hogy vigasztalja terhes barátnéját. Tomas csókja elől azonban nem könnyen tud elmenekülni. Germán dühe otthon sem csillapodik, alaposan berúg, és újdonsült feleségével is gorombáskodni kezd.

113. Tomas nagyot csalódik, amint Josefina bevallja neki, hogy már nem szerelmes belé. Tere rábukkan Lopez Paz lakcímére, és rögvest elhatározza, hogy meglátogatja a férfit. Emilio bácsi "megkönyörül" Benjaminon, és kifizeti a motorbicikli javításához még hiányzó összeget. A fiú örömmel pattan fel motorbiciklijére, ám a rendőrök ismét "lecsapnak" rá. Franco váratlanul újra felbukkan Costa Esperanzán.

114. Tomas nem adja fel, és szerelmes levelekkel ostromolja Josefinát, ám szerelmi vallomásai rossz kezekbe kerülnek. Paula Miamiba utazik, hogy elkészítse élete első lemezfelvételét. Mauro újra összevész Violetával, és elhatározza, hogy örökre elhagyja Costa Esperanzát. E.T. hangos csaholással kel Dolores védelmére, miután Germán egyre durvábban viselkedik élettársával. Végül Germán mérget kever a kutya ételébe.

115. Franco kétségbeesve viszi E.T. kutyát az állatorvoshoz, ahol kiderül, hogy az állat kritikus állapotban van. Sofia megpróbál még több pénzt kiszedni volt férjéből, de Germán nem adja be könnyen a derekát. Violeta Mauro nevét suttogva lófrál céltalanul a városban. Rosario nővér komoly beszélgetésre készül Josefinával, hogy végérvényesen kiverje a lány fejéből a kolostorba vonulás ötletét.

116. Paula mindent bevet, hogy visszacsábítsa Violetát az iskolába. Sabrina egy fényképre bukkan Tomas dolgai közt. Tere rátalál egy levélre, amelyben anyja mély depressziójára hivatkozva magát okolja házassága kudarcáért. Tere azonban nem is sejti, hogy a levelet apja, Germán erőszakkal íratta Sofiával, mielőtt elmegyógyintézetbe záratta őt.

117. Renata féltékenységében megfenyegeti a Benjamin körül legyeskedő Luisát, ám az esetnek nem várt fültanúja is akad. Dolores nem tűri tovább Germán erőszakos viselkedését, és visszaköltözik saját házába. Germán továbbra sem hagyja békén volt feleségét, és azt hazudja, hogy Sofia öngyilkosságot követett el, amelynek következményeként szanatóriumba utaltatta őt. Violeta rábukkan egy levélre, amelyből megtudja, hogy hova tűnt Mauro.

118. Dolores annyira megdöbben, hogy újra viszontlátja eltűntnek hitt szerelmét, Francót, hogy majdnem kórházi ápolásra szorul a sokk miatt. Franco újbóli feltűnése is tovább bonyolítja az amúgy is elmérgesedett helyzetet Dolores és Germán közt. Violeta a szomszédos Uruguayba utazik, hogy megtalálja Maurót. Renata nem kis fába vágja fejszéjét, amikor a rakoncátlan Benjamin betörésére vállalkozik.

119. Az emlékezet-kieséstől szenvedő Franco nehezen találja helyét Costa Esperanzában, de Tomas és Dario mindent megtesz, hogy olyan környezetet teremtsen a férfi számára, amely megkönnyíti az emlékek visszatérését. Paula állapota gyorsan rosszabbodik, ezért felmerül annak a lehetősége is, hogy az Egyesült Államokba vigyék egy különleges klinikára. Renata elhatározza, hogy összehozza Luisát Nanóval.

120. Germán nem nyugszik bele régi ellenlábasa, Franco visszatérésébe, sőt még Doloresnek is megtiltja, hogy találkozzon a férfival. Juan kénytelen beletörődni abba, hogy kedvese a távoli Egyesült Államokba utazik gyógykezelésre. Violeta csalódott, mert nem akad Mauro nyomára, de egy nap levelet hoz a postás.

121. Josefina elhatározza, hogy különleges vacsorát készít Franco tiszteletére, amelyre furmányos módon meghívja a tervről mit sem sejtő Dolorest is. Mauro amilyen rejtélyesen eltűnt, olyan hirtelen bukkan fel ismét Costa Esperanzán. Ezequiel első látásra szerelemre gyúl Violeta iránt, nem sejtvén, hogy nem ő az egyetlen, aki a lány szívét meg akarja hódítani.

122. Juan szerelme után utazik az Egyesült Államokba. Véget érnek a "mézeshetek" Benjamin és Renata közt: mindketten újult erővel vetik bele magukat a veszekedés adrenalint felszabadító élvezetébe. Franco és Dolores látszólag újra egymáséi, így Germán lógó orral elkullog, de mindenki gyanítja, hogy a bosszúálló férfi nem hagyja ennyiben a dolgot.

123. Tere elmesél Maurónak töviről hegyire mindent, ami anyjukkal történt. Ezek után Mauro elhatározza, hogy mindenáron felkeresi elmegyógyintézetbe záratott anyját, hiába követi azonban titokban apját, nem akad Sofia nyomára. Juan pénzzé akarja tenni híres-neves csajozós teherautóját, hogy hozzájáruljon Paula orvosi költségeihez, de nem akad rá vevő Costa Esperanzában. Renata féltékenyen figyeli Benjamin és Luisa bimbódzó kapcsolatát.

124. Dolores egyre nehezebben tudja elhárítani Franco szerelmi ostromát. Germán nem bízik feleségében, és megkéri Mariát, hogy tartsa szemmel őt. A félénk Tomas nem tudja kiverni fejéből Josefinát, ezért felkerekedik, hogy bátor lovagként szabadítsa ki örök szerelmét a "gaz" apácák fogságából. Tere visszakönyörgi magát az anyagi biztonságot jelentő apai házhoz, ahol véletlenül tudomására jut, hogy anyjának súlyos szívbetegsége van.

125. Hiába vet be mindent Tomas "lovag", Josefina hajthatatlan, és nem hajlandó visszatérni a való életbe. Ezequiel ajándékokat küldözget szerelme tárgyának, Violetának, aki azon nyomban vissza is küldi azokat a feladónak. Mauro végre anyja nyomára bukkan, ám apja is résen van, hogy megakadályozza fiát az "emberrablásban".

126. Franco és Dolores közt kitör a veszekedés, amelyet csak Germán feltűnése szakít félbe. Juan nem akarja látni betegségtől gyötört Pauláját, inkább "angolosan" távozik a kórházból. Luisa rájön, hogy Renata és Greta egyazon személy. Ezt az értesülését azonnal beveti következő titkos randiján Benjaminnal. Mauro és Tere ismét anyjuk kimenekítésén munkálkodnak, ám ezúttal is Germán érkezik előbb.

127. Dolores ismételten felkeresi a városba visszatérő Francót, ám legnagyobb meglepetésére a férfi mereven elutasítja közeledését. Egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően Germán legurul egy magas lépcsőfokról. Paula úgy dönt, egy időre eltűnik a világ elől, és ezúttal már Juannal sem akar találkozni. Sofia állapota javul, és kiengedik a szanatóriumból.

128. Juan vissza akarja adni Connie-nak a kölcsönkapott pénzt, de sehol sem leli a lányt. A lépcső tetejéről történő "landolás" következtében Germán tolószékbe kényszerül. Dolores bűntudattól gyötörve szenved. Renata nem bírja tovább Benjamin folyamatos hűtlenségét, és szakít a fiúval. Franco egy csekket állít ki Paulának, és megkéri Violetát, hogy adja át bátyjának.

129. Mauro a végletekig elszánt, hogy bosszút álljon apján azért, ahogy anyjával bánt. Hamarosan szövetségest is talál Franco személyében. Benjamin minden rábeszélőképességét latba veti, hogy visszasírja magát Renatához, ám a lány hajthatatlan. Paula állapota már mindenkit komoly aggodalommal tölt el, sőt az orvosok felkészítik a családot a legrosszabb lehetőségre is.

130. Juan Kubába utazik, hogy személyesen találkozzon Paula szüleivel, és megossza velük aggodalmát. Josefina továbbra is az apácarend oszlopos tagja, sőt Rosario anya azt közli vele, hogy egy északi misszióra helyezi át. A Violetába halálosan szerelmes Ezequiel "üzletet" ajánl Maurónak.

131. Germán vacsorára hívja Violetát és Maurót, de úgy intézi, hogy a fiatalok egyedül maradhassanak. Felbukkan Costa Esperanzában Clara régi barátja. A lány, hogy elkerülje a fiú tolakodó közeledését, azt füllenti, hogy Tomassal jegyben járnak. Paula állapota kritikusra fordul, és már orvosai is lemondanak róla. Juan nem engedi, hogy Paula a kórházban töltse utolsó napjait, ezért megszökteti őt.

132. Paula és Juan feledhetetlen napokat töltenek együtt Kuba tengerpartján, ám amikor a lány egyre gyengébbnek érzi magát, visszatérnek a klinikára. Josefina elhagyja az apácarendet, hogy találkozzon Tomassal, de miután a fiút Clara "karjaiban" találja, sértődötten tér vissza a megértő apácákhoz. Benjamin helyre akarja állítani kapcsolatát Renatával, ezért még Nano segítségét is igénybe venné, de a fiú erről hallani sem akar.

133. Tomas "lelepleződik" Josefina előtt, noha ő csak Clara védelmére kelt, amikor Gonzalo erőszakoskodni kezdett vele. Gonzalo bosszúból nem átallja azt mondani Clarának, hogy ha nem megy vele Buenos Airesbe, beárulja őt a nagyszüleinél. Leandro meggyőzi Josefinát, hogy álljon neki modellt. Paula haldoklik, csak barátai és családja maradnak vele az utolsó óráiban.

134. Germán és Dolores újra egymásra találnak, ám boldogságuk nem tart sokáig. Josefina irtózatosan megharagszik Francóra, amiért a férfi nem nyújtott neki segítséget, amikor a legjobban hiányzott a lánynak. Clara látszólag úgy dönt, mégis Gonzalóval tart, ám előtte még felhívja nagymamáját, hogy áldását kérje. Tere és Sofia éppen akkor térnek vissza Costa Esperanzába, amikor híre jön a mindenki által szeretett Paula halálának.

135. Clara az első adandó alkalommal meglép Gonzalótól, és egyenesen hazamenekül, ahol arról értesül, hogy nagymamája kórházba került. Eközben Benjamin és Emilio bácsi halálra izgulják magukat az elveszett Clara miatt. Juan sajátos módon állít emléket az ő hőn szeretett Paulájának. Germán vállalkozásai nem mennek túl fényesen, ezért tervet dolgoz ki a nehéz időszak átvészelésére, ám a szemfüles Franco keresztülhúzza a férfi számításait.

136. Juan mély depresszióba esik szerelme halála következtében, ám be kell látnia, hogy az élet megy tovább. Clara bűntudatot érez nagymamája rosszulléte miatt. Josefina ismét megszökik az apácáktól, hogy megünnepelje Leandro születésnapját. Franco tudomására jut, hogy Germánnak titkos bankszámlája van Svájcban.

137. Germán továbbra is bénának tetteti magát, ám az igazság az, hogy lábába kezd visszatérni az élet. Juan visszaadja Connie-nak azt a pénzt, amit a lány Paula gyógykezelésére adott neki kölcsön. Juan egy levelet ad át Josefinának, amelyet a néhai Paula írt neki. Benjamin és Renata kapcsolata újra sínre kerül, sőt lázasan készülnek az első éjszakára.

138. Clara bajba kerül, ezért kétségbeesetten kéri Tomas és Juan segítségét. Victoria kórházba kerül, ahol a vizsgálatok azt állapítják meg, hogy sürgősen vérátömlesztésre van szüksége. Az egyetlen donor, aki szóba jöhetne, nem más, mint Tomas. Ezequiel megszerzi Germán titkos svájci bankszámlájának kódját, és átutalásokat kezdeményez.

139. Dario egy gyűrűt ajándékoz szerelmének, Terének, ám hamarosan kiderül, hogy a gyűrűnek "története" van. Tomas és Leandro komoly beszélgetésre ülnek össze, hogy tisztázzák, melyiküké Josefina szíve. Dolores úgy dönt, hogy eladja a régiségboltot. Benjaminnak új vetélytársa akad, Nico személyében.

140. Dario bevallja Francónak, hogy egyáltalán nem érdekli a pénz, csak Terét akarja visszakapni. Mauro az apjától kicsalt pénzt egy tengerészeti termékeket forgalmazó üzletbe fektetné, ám terve megvalósítása nem várt akadályba ütközik. Germán kilakoltatással fenyegeti meg Clarát. Dolores nem is sejti, hogy üzletét férje akarja titokban felvásárolni.

141. Tomas azonnal a kilakoltatással fenyegetett Clara segítségére siet, sőt még egy ügyvédet is felkér, hogy megakadályozza Germánt "gonosz" terve megvalósításában. Eközben Franco azt tervezi, hogy álnéven megvásárolja Germántól azt a házat, amelyben Clara lakik. Dolores tudomására jut, hogy Franco "lenullázta" Germán svájci számláját.

142. Tere és Dario arra készülnek, hogy ünnepséget rendeznek, amelyen "hivatalosan" is kibékülnek egymással. Eközben Sofia találkozgat új lovagjával, Estebannal, ám egy alkalommal nem várt szemtanúja is akad együttlétüknek. Az apácáskodó Josefinának munkát ajánlanak egy afrikai misszióban.

143. Tomas nem akar hinni a fülének, amikor arról értesül, hogy Josefina egy távoli misszióba készül apácanővéreivel. Germán visszaadja a házat Emiliónak. Juan úgy dönt: felkeresi Sofiát, hogy kibéküljön vele, ám az asszony helyett csak Estebant találja ott. A mellőzött Renata új trükkel próbálja felkelteni Benjamin figyelmét.

144. Dolores egy gyenge pillanatában szerelmet vall Francónak. Sofia próbál ismét mindenben Juan kedvében járni, ám ezúttal a fiú bizonyul hajthatatlannak. Germán haragra gerjed, amint kiderül, hogy Dolores nem hajlandó visszatérni hozzá, sőt még rendőrségi feljelentéssel is megfenyegeti. Dario megkéri Tere kezét. Tomas bánatosan szemléli, amint Josefina - apácanővéreinek tett szent ígéretéhez hűen - elutazik.

145. Germán ezúttal is beváltja fenyegetését: gyilkossági kísérlettel vádolja meg a hozzá visszatérni nem hajlandó Dolorest. Juan Gabyt hívja randevúra, ám folytonos bűntudattól szenvedve nem képes átadni magát az új szerelemnek. Mauro és Violeta eljegyzik egymást. Nico és Benjamin összetűzésbe keveredik néhány utcakölyökkel, aminek komoly következményei lesznek.

146. Tomas váratlanul telefonhívást kap abból a misszióból, ahová Josefina utazott. Gaby minden kedvességével azon van, hogy enyhítse Juan elveszett kedvese iránt érzett fájdalmát. Germán bosszúja beérni látszik: a rendőrségi meghallgatáson Maria hamisan azt vallja, hogy látta Dolorest, amint letaszítja Germánt a lépcső tetejéről. Franco dühösen szemléli az eseményeket, és váratlan lépésre szánja el magát...

147. Violeta hasfájásra panaszkodik, ám barátai azt feltételezik, hogy a születendő gyermekével történt baj. Juan újra randevúzik Gabyval, ám olyan unalmasnak találja az együttlétet, hogy inkább hazamegy. Dolores továbbra is a börtön szigorú falai köz tölti napjait, miután Germán azzal vádolta meg, hogy köze volt az ellene elkövetett "merénylethez". Benjamin újdonsült barátaival futballozik, mikor Beto váratlanul gólt lő.

148. Tere arról értesül, hogy nagymamája súlyos beteg, így csapot-papot maga mögött hagy, és vidékre utazik, hogy meglátogassa őt. Mauro Elvira engedélyét kéri, hogy felkereshesse a lábadozó Violetát. Dolores aggódik, hogy elvehetik tőle a kis Brisát. Sofia szeretné újra felmelegíteni romantikus kapcsolatát Juannal.

149. Connie elhagyja Tomásék házát, ám a fiú mindenáron azt akarja elérni, hogy náluk maradjon. Tere aggódik Cacerolita állapota miatt, ezért megkéri Federicót, hogy újra vizsgálja meg az idős asszonyt, de mikorra odaérnek, már késő. Josefina első éjszakáját tölti az afrikai misszión, ahol a biztonságot jelentő Tomast hiányolja maga mellől. Franco ügyvédjével a börtönben keresi fel Dolorest.

150. Violeta szerencsésen felgyógyul betegségéből. Mauro csak erre vár, hogy megkérhesse a hőn szeretett lány kezét. Sofia szerelme nem ismer határokat: zongorával lepi meg Juant. Josefina felfedezi, hogy Camau doktor egy fotográfiát rejteget, ám amikor azt kérdezi tőle, hogy kit ábrázol a kép, az orvos zavarba jön.

151. Violeta és Mauro hivatalosan is bejelentik egybekelési szándékukat. Dolores megdöbbenve értesül róla, hogy Germán eltűnt és magával vitte a kis Brisát is. A távolban lévő Josefina a honvágytól szenvedve ír levelet Tomasnak. Benjamin és Renata kapcsolatba lép Magdalena szellemével, aki egy rejtélyes gyilkosságról számol be.

152. Violeta megtalálja a Mauro és Germán közötti megállapodást, amelyben kölcsönös támogatásukról biztosítják egymást. Az igazságtalanul börtönben senyvedő Dolores váratlan segítséget kap egy ügyvédtől. Clara kis ajándékokat kap egy ismeretlen hódolójától. Benjamin és Nico lázas nyomozásba kezdenek, hogy kiderítsék, valóban megtörtént-e az a gyilkosság, amelyről Magdalena szelleme beszélt neki.

153. Dolores barátai segítségével megszökik a börtönből. Bruno elárulja Leandrónak: ő támogatta Josefinát abban, hogy Costa Esperanzát maga mögött hagyva elutazzon az afrikai misszióra. Tomas felfedezi, hogy melyik óvodába viszi Germán házvezetőnője a kis Brisát. Amint Dolores megtudja, hol rejtőzik Germán, rögvest odamegy, hogy végezzen a férfivel.

154. Dolores csak Clarát találja Germán házában, ezért úgy véli, jobb, ha Tomaséknál várja be a férfi hazatérését. Josefina hirtelen beteg lesz és dr. Camaura vár a feladat, hogy meggyógyítsa őt. Benjamin, Renata és Nico végre fellebbentik a fátylat Magdalena "sötét" múltjáról.

155. Dolores nincs könnyű helyzetben: nemcsak a rendőrség keresi, hanem Germán is a nyomában van. Josefina levélben kéri Bruno segítségét, hogy visszatérhessen Costa Eperanzába. Sabrina magánnyomozót fogad, hogy nyomára bukkanjon Francónak és Doloresnek. Nem telik el sok idő: a rendőrség rábukkan Dolores rejtekhelyére.

156. Franco ezúttal is kiáll Dolores mellett, és menedéket nyújt a rendőrök elől menekülő asszonynak. Benjamin annyira szívén viseli barátja, Nico szerelmi életét, hogy megkéri Renatát, hívja el húgát is a következő randira. A kis Cacerolita sorsa továbbra is bizonytalan, miután az előzőleg kiválasztott nevelőszülők alkalmatlannak bizonyultak a feladatra. Mindeközben Germán azon fáradozik, hogy külföldre csempéssze Brisát.

157. Franco elszökik Doloresszel, és azt tervezik, hogy az éj leple alatt elhagyják az országot. Tere szemtanúja lesz, amint apja feláll a tolószékből, és járni kezd. Ez azért is furcsa látvány a lánynak, mivel apja mindenkinek azt mondta, hogy teljesen megbénult deréktól lefelé. Noha Greta minden igyekezetével azon van, hogy megutáltassa magát Nicóval, terve kudarcra van ítélve.

158. Gonzalo szemtanúja lesz Violeta autóbalesetének, így a lány késedelem nélkül kerül kórházba. A lány barátai és rokonai aggodalommal telve várják a híreket a kórházból. Federicóra vár a feladat, hogy tudassa velük: Violeta elvetélt. Renata - ezúttal Gretának öltözve - arról győzködi Nicót, hogy hagyja el őt. Renata nem is gondolja, hogy Benjamin is szemtanúja lesz a kapcsolatukat lezáró szenvedélyes csóknak.

159. A gyermekét elvesztett Violeta mély depresszióba süllyed, még Mauro és Juan sem képes felvidítani őt. Germán azt állítja, hogy autóját nem ő vezette, hanem ismeretlenek rabolták el. Franco elhatározza, hogy visszatér Costa Esperanzába beteg testvérét ápolni. Juan újra találkozik Sofiával.

160. Franco visszacsempészi Dolorest Costa Esperanzába, és egy rég nem használt raktárban rejti el. Sabrina tudomására jut, hogy Dolores visszatért a városba, ezért haladéktalanul informálja a bosszúra szomjas Germánt. Dolores szabadon töltött órái meg vannak számlálva: a rendőrség körbeveszi a rejtekhelyül szolgáló raktárt.

161. Nico és Benjamin kiássa a csatabárdot, és ádáz küzdelmet kezd Renata kegyeiért. Hála Germán hathatós közbenjárásának, Dolores ismét visszakerül a börtönbe, de nem szakítják el gyermekétől, Brisától. Clara úgy dönt, mégis elmondja Maurónak, hogy ki a felelős Violeta elvetéléséért. Juan és Sofia együtt töltik az éjszakát, ám még nem sejtik, hogy tettüknek nem várt következménye lesz.

162. Violeta elmondja Maurónak, hogy Germán valójában nem bénult meg. A fiú először hitelt ad barátnője szavainak, ám miután találkozik apjával, megváltozik a véleménye, és szemenszedett hazugságnak tartja Violeta állítását. Renata azt mondja a szerelemtől "meggyötört" Benjaminnak, hogy szíve már Nicóért dobog. Franco úgy dönt, megszakít minden kapcsolatot Sabrinával.

163. Emilio bácsi feleségével vakációzni indul, ezért Clara és Benjamin felügyelet nélkül marad a házban. Clara rögvest ki is használja az alkalmat, és meglátogatja a börtönben senyvedő Gonzalót. Ezalatt Benjamin végső rohammal próbálja bevenni a látszólag bevehetetlen erődöt, Renata szívét.

164. Míg az öregek távol vannak, Benjamin és Clara a feje tetejére állítja az addig nyugodt környék életét. Germán nem akarja fia nehezen visszaszerzett bizalmát elveszteni, ezért álnok módon munkát ajánl neki a család egyik vállalkozásában. Mauro vonakodva fogadja el apja ajánlatát. Connie bevallja Josefinának, hogy fülig szerelmes Juanba. Mauro rájön, hogy húga, Tere gyermeket vár: csak az apa személye marad titokban előtte.

165. Leandro elhatározza, hogy mindenképpen felhasználja a Josefinától kapott információkat a Germán kontra Dolores ügyben. Sofia bevallja Terének, hogy szerelmes Juanba. Violeta nem lát más kiutat lelki fájdalma enyhítésére, mint végleg elutazni a városból. Elkezdődik az év pere Costa Esperanzában: Germán ügyvédje mindent egy lapra tesz fel.

166. Germán azt próbálja bebizonyítani a bíróságon, hogy Dolores előre megfontolt szándékkal lökte le őt a lépcső tetejéről. Violeta megváltoztatja tervét, és mégis Costa Esperanzában marad, de nem akar senkit sem látni többé. Tere nem tud mit kezdeni váratlanul jött terhességével, de Violeta támogatása túllendíti ezen az állapoton. Leandro új orvosi vizsgálatokat kér a bíróságtól, amelyekkel végre bebizonyíthatná, hogy Germán csak színleli sérülését.

167. Bruno nem tudja bebizonyítani, hogy Germán csak imitálja lábai bénaságát, ezért bocsánatot kér Terétől. Eközben Leandro nem tesz le arról, hogy nyílt színvallásra kényszerítse Germánt. Tomas elszánja magát, és szerelmet vall Josefinának, ám a lány inkább Brunótól várta volna ugyanezt a vallomást.

168. Terének váratlanul nyoma vész, ám mikor mégis előkerül, bevallja anyjának, hogy rövidesen ikreket hoz a világra. Juan hiába randevúzgat Connie-val, szíve továbbra is Sofiához húzza. A szerelmes Tomas ezúttal nem adja fel, és mindent megtesz, hogy Josefina őt válassza. Violeta nem tűri tovább Mauro gyámkodását, és új életet akar kezdeni. A tárgyalóteremben feltűnik Franco, Germán pedig nem tudja türtőztetni tovább magát, és felugrik kerekes székéből.

169. Germánt hamis vád megalapozott gyanújával letartóztatják, míg az ártatlan Dolores szabadon távozhat a bíróságról. Emilio bácsi azt fontolgatja, hogy Buenos Airesbe költöznek az unokákkal együtt. Renata nem akarja elhinni, hogy Benjamin Buenos Airesbe költözik nagyszüleivel. Germán nem viseli el, hogy ilyen ostoba módon bukott le, ezért menekülésre fogja a dolgot.

170. Violeta hajthatatlan és továbbra sem bocsát meg Maurónak. Juan és Sofia újra együtt vannak, és azt tervezik, hogy közösen bérelnek egy csendes kis lakást. A szökésben lévő Germán Sabrina házában húzza meg magát, ám nem sokáig örülhet a menedék nyújtotta biztonságnak.

171. Germán Sabrina segítségét kéri, hogy elmenekülhessen az őt üldöző rendőrök elől. Dolores - bár nevét a per tisztára mosta - nem nyugodhat meg, miután a bosszúra szomjas Germán szökésben van. Juan és Violeta úgy dönt, hogy elköltözik otthonról, és új életet kezdenek. Josefina nehezen illeszkedik vissza Costa Esperanza mindennapjaiba, ezért Tomasra vár a feladat, hogy jobb kedvre derítse a lányt.

172. Germánnak csak akkor van esélye arra, hogy biztonságban elhagyja a várost, ha teljesen megváltoztatja külsejét, és hamis papírokat szerez. Renata váratlan lépésre szánja el magát: megkéri barátnőjét, hogy kísérelje meg elcsábítani Benjamint. Josefina és Tomas megdöbbenve értesül Bruno repülőgép-szerencsétlenségéről.

173. Benjamin kénytelen bohócruhát ölteni, hogy a kis Brisa kedvében járjon, de ezzel a lépéssel nevetségessé teszi magát barátai előtt. Már egész Costa Esperanza a repülőszerencsétlenségben elhunyt Brunót "temeti", amikor a fiú váratlanul felbukkan. Germán továbbra sem tesz le arról, hogy Dolorestől elrabolja a kis Brisát.

174. Bruno bevallja, hogy nem volt szíve elhagyni barátait és ezért nem szállt fel a később szerencsétlenül járt Buenos Airesbe tartó repülőgépre. Dolores kétségbeesetten hívja a rendőrséget, miután a kis Brisának nyoma vész. Franco azt feltételezi, hogy Germán a gyerekkel álnéven akar külföldre szökni.

175. Az előzetes várakozásokkal ellentétben a rendőrség mégsem találja meg Germánt és a mindössze kilenc hónapos Brisát a repülőtéren. Franco és Dolores fittyet hánynak a rendőrség figyelmeztetésére, és maguk erednek Germán nyomába. A kétségbeesett Dolores egyetlen esélye az lenne, ha megtalálná Germán házvezetőnőjét, Sabrinát. Eközben Josefina és Tomas lázasan készülnek közelgő esküvőjükre, ám egy apró félreértés ismét a boldogságuk útjába áll.

176. Sofia lakást vásárol, hogy ezentúl zavartalanul lehessen együtt kedvesével, Juannal, ám a fiú öröme nem felhőtlen. Renata is szenved Benjamin önző viselkedése miatt: ezúttal egy focimeccs kapcsán kapnak hajba. A kis Brisa ismételten belázasodik, és menekülő apja ezúttal nem tudja a lebukás veszélye nélkül orvoshoz vinni. Franco és Dolores elhatározzák, hogy nem várják meg, amíg a tehetetlen rendőrség megtalálja Germánt és a kis Brisát, hanem saját kézbe veszik az ügyet.

177. Egy véletlennek köszönhetően Franco és Dolores rábukkan Germán bűntársára, Sabrinára, aki még fenyegetés hatására sem hajlandó elárulni alkalmazója rejtekhelyét. Renatának sikerül megregulázni az elkanászodott Benjamint, sőt még szerelmi vallomást is képes kicsikarni a fiúból. Eközben Germán egy New York-i templomban a pap szerető gondjaira bízza a kis Brisát.

178. Mauro enyhén italos állapotban megkéri Clara kezét. Tomas és Josefina újra egymáséi lesznek. Germánt a rendőrség visszaszállítja Argentínába, ám Dolores legnagyobb meglepetésére a kis Brisának se híre, se hamva. Renata Nicotól kér újra segítséget, hogy a helyes útra terelje a kelekótya Benjamint. Juan és Sofia boldogan tervezgeti a közös jövőt, amíg fel nem bukkan ismét Germán.