Make your own free website on Tripod.com

1. Lucrecia és Arturo Montesinos előkelő család tagjai. Egyetlen fiuk Julio, akinek a felesége Angela. Angela súlyos beteg és a hatalmaskodó Lucrecia aggódik, hogy a lány nem lesz képes unokát szülni neki. Salome és Karicia egy kabaréban dolgoznak Yolandánál. Diego, Angela semmirekellő féltestvére hirtelen felbukkan a semmiből és meghívja a két lányt mulatni, ám a végén a lányoknak kell fizetnie a számlát, mert Diegónak nincs egy fillérje sem. A vacsorát követően Diego és a két lány részegen elmennek a Montesinos-házba, ahol nagy zűrzavart keltenek. Julio, aki barátjánál, Guillermónál járt, hogy elpanaszolja bánatát, hazatérvén ott találja a kanapén alvó két lányt. Megpróbálja felkelteni Salomét, aki azonban félálomban megcsókolja őt.

2. Salome és Karicia csak akkor hajlandóak távozni a Montesinos-házból, ha kifizetik nekik a pénzt, amivel Diego tartozik. Hipolito és Piro vízvezeték-szerelők. Hipolito felesége, Martha színésznőnek készül, és szabadulni akar férje kicsinyes világától, ezért nem utasítja el Victor közeledését, akivel egy közös darabra készülnek. Hipolitónak azonban nincs ínyére felesége ténykedése. Marthával egy házban lakik Pancho, aki részeges és durva alak és veri az élettársát. Dr. Ińigo azt javasolja Juliónak, hogy Angela a további vizsgálatok érdekében maradjon bent a kórházban éjszakára is. Nicolas, a Montesinos ház sofőrje csapja a szelet Luisának, a cselédnek, ám utána Rosy, a másik cseléd epekedik. Beto meg akarja erőszakolni Salomét, akinek Karicia siet a segítségére. Diego megkérdi Lucreciát, hogy mennyit fizetne, ha elválasztaná egymástól Juliót és Angelát.

3. Ruperto csapja a szelet Saloménak. Hipolito rajtakapja Victort és Marthát, amint meg akarják csókolni egymást, később erőszakkal teszi magáévá a feleségét. Lucrecia egyre inkább Angela ellen próbálja hangolni a családot. Laura, Julio volt barátnője visszatér Mexikóba. Salome rádöbben, hogy részegen megcsókolta Juliót. Lucrecia nem megy bele Diego javaslatába és kidobja a házból, ezért Diego azzal fenyegeti meg, hogy azt fogja mondani Juliónak, pénzt ajánlott neki azért, hogy válassza szét Angelát és Juliót. Juanito éppen olyan durván bánik Leonorral, mint az apja, Pancho. Salome elmeséli Kariciának, hogy Julióval álmodott. Pancho feladja Lolát a korrupt rendőröknek. Julio megtudja, hogy el kell távolítani felesége méhét, és sosem lehet közös gyermekük.

4. Lola rájön, hogy Pancho tett neki keresztbe. Julio pénzt ad Diegónak, hogy végleg eltakarodjon az életükből, de biztos akar lenni benne, hogy Salome és a barátnője is megkapják a tartozásukat tőle. A Szépfiú újra felkeresi Salomét, de az ismét elutasítja. Lola barátai kegyetlenül megverik Panchót. Karicia és Salome összefutnak Julióval egy előkelő étteremben.

5. Julio összefut egy étteremben Saloméval, aki közli vele, hogy Diego nem fizette ki őket. Julio közli Diegóval, hogy tud az újabb aljasságáról. Yolanda tanácsot ad Saloménak, hogy vigyázzon Szépfiúval, mert fenyegetőzik. Diego meglátogatja Angelát, aki sajnos továbbra sincs túl jól. Salome gyönyörű csokrot kap. Angela kezd féltékeny lenni, mert a férje, Julio egyre kevesebbet foglalkozik vele. Salome kezdi nagyon unni Szépfiút.

6. Salome éppen Diegóval ünnepel, amikor megjelenik Julio. Lucrecia felhívja Julio régi szerelmét, Laurát. Szépfiú leissza magát, mert Salome nem szereti viszont őt. Martha férje elmegy a nő szeretőjéhez, hogy kérdőre vonja. Lucrecia megint megfenyegeti Angelát, de Arturo úr a védelmére kel. Pancho betör Lolához, hogy megbosszulja azt, hogy a lány ráküldte a verőlegényeket. Julio, Diego és Saloméék szórakozni mennek, ahol nagyon jól érzik magukat, ám beléjük kötnek és a vége egy tömegverekedés lesz, amiben letartóztatják őket.

7. Pancho ismét megveri a feleségét, mert az kérdőre vonja, hogy igaz-e, hogy ő tört be Lolához. Julio a lányokat a fogdából való szabadulás után a házába hívja. Salome lába megsérül, ezért hosszabb ideig élvezheti a luxust, és lassan rádöbben, hogy szerelmes Julióba.

8. Szépfiú minden gondolata a Julión való bosszúállás körül forog. Julio és Salome szenvedélyesen megcsókolják egymást, mégis Salome megkéri a férfit, hogy ne keresse többet. Lucrecia azt javasolja Laurának, hogy minden áron szerezze vissza Juliót.

9. Julio orvost küld, hogy megnézze Salome lábát. A lány a fellegekben jár, annyira örül a férfi gondoskodásának. Lucrecia azt fontolgatja, hogy vendégségbe hívja Salomét néhány napra. Angela nagyon ideges, mert fél a betegsége és Julio elvesztése miatt.