Make your own free website on Tripod.com
Por tu Amor (Szeretni bolondulásig) - epizódismertetők

108. Marco a kocsmában találkozik Sergióval és Mirandával. Sergio azonnal beárulja Marcót Cielónál. Carlota nem egyezik bele Marife és Agustin házasságába.

109. Carlota el akarja vinni Marifét a városból, hogy megakadályozza a házasságot. Marife kétségbeesésében bevallja az apjának, hogy terhes. Eliseo, aki azt hiszi, Agustiné a gyerek, elviszi a lányt Raquelhez, hogy ne legyen az anyja közelében.

110. Cielo és Marco csúnyán összevesznek. A férfi Mirandánál tölti az éjszakát. Cielo megbánja, hogy durván beszélt a férjével, és másnap bocsánatot kér.

111. Miranda felkeresi Cielót, és elmondja, hogy szeretkezett Marcóval. Cielo nem hisz neki, de Miranda beoson a házukba, és kínos helyzetbe hozza Marcót. A férfi kénytelen bevallani, hogy a lány igazat mond.

112. Rene felfedezi egy magazin címlapján Alma fotóját, és megmutatja Lucianónak. Carlota el akarja vetetni Marife gyerekét. Eliseo elhatározza, hogy el fog válni a feleségétől.

113. Carlota azzal fenyegetőzik, hogy tönkreteszi Eliseo politikai karrierjét, ha el akar válni tőle. David kihallgat egy beszélgetést, és megtudja, hogy Marife Renétől vár gyereket.

114. David rábeszéli Agustint, hogy kérdezze meg, kié a gyerek. Miranda elhiteti Cielóval, hogy Marco minden estéjét vele tölti. Sandro megjelenik Luciano házában. Leoncio arra kéri Pazt, hogy kísérje el a fővárosba.

115. Agustin megtudja, hogy Marife a testvérétől vár gyereket, és a két fiú összeverekszik. Abigail szerelmet vall Marcónak, de a férfi elutasítja. Raquel bizalmasan elmondja Eliseónak, hogy Marco Abigail apja.

116. Cielo unja Marco kicsapongásait, és érte megy a kocsmába. Marco tanúkkal bizonyítja, hogy esténként egyedül iszogatott, nem Mirandával volt. Agustin nem tudja eldönteni, hogy feleségül vegye-e Marifét.

117. Agustin nem jelenik meg az esküvőn. Eliseo elmegy a lakására, hogy magyarázatot követeljen tőle. Luciano elmondja, hogy Marife Renétől vár gyereket, nem pedig Agustintól.

118. Miranda rálő Cielóra, de Marco eléugrik, és a golyó őt találja el. Miranda az ablakon át megszökik a rendőrök elől, és Soniához menekül.

119. Alejandrát húsz évnyi börtönbüntetésre ítélik. Lazaro őrjöng. Cielo nagyon aggódik Marco egészségéért, és egyre kedvesebben viselkedik vele. Leoncio és Paz úgy döntenek, hogy többé nem titkolják érzéseiket.

120. Marife Hermosillóba szökik, hogy ott megszülje a gyereket, és aztán örökbe adja. Brisa megtudja, hogy nem lehet gyereke. A kórházból hazafelé autóbalesetet szenved.

121. Brisát az hermosillói kórházba szállítják. Állapota válságos. Cielo és Marco azonnal a kórházba siet. Az orvosok nem sok esélyt látnak arra, hogy felgyógyuljon.

122. Nicolast bosszantja, hogy Paz Leoncio Arizával barátkozik. Luciano megveri Almát, remélve, hogy sikerül végleg elüldöznie San Carlosból. Jesus és Flor titokban Hermosillóba mennek, felkutatni Marifét.

123. Brisa magához tér, és elmondja Sergiónak, hogy visszaadja a szabadságát, és elválik tőle. Flor és Jesus Hermosillóban bolyong. Eliseo kétségbeesve keresi őket. Agustin felelősnek érzi magát Marife eltűnéséért.

124. Cielo nem örül annak, hogy Brisa el akar válni, és arra kéri Sergiót, hogy mindent kövessen el a húga boldogságáért. Brisa bevallja Nicolasnak, hogy ő csábította el Sergiót.

125. Nicolast nagyon bántja, hogy a lányai hazudtak neki és boldogtalan házasságban élnek. Hazautazik és bezárkózik a szobájába. Alma azzal zsarolja Lucianót, hogy beszél Nicolasnak a sikkasztásairól, ha még egyszer kezet emel rá.

126. Brisa arra kéri Marcót, hogy váljon el Cielótól. Marco elhatározza, hogy nem áll Sergio és Cielo közé, elválik, ha ez a felesége boldogságának kulcsa.

127. Cielo nemigen akar a válásról beszélni. Paz bevallja Nicolasnak, hogy Leoncio volt az első udvarlója, és hogy még mindig szereti. Nicolas őrjöng, és megtiltja, hogy találkozzanak.

128. Lazaro feleségül veszi Alejandrát, bár a nőnek még hosszú évekig börtönben kell ülnie. Marco bevallja Cielónak, hogy úgy szereti, mint még soha senkit.

129. Cielo és Marco szerelmet vallanak egymásnak, és nagyon boldogok. Brisa utasítja Sergiót, hogy kérjen bocsánatot Cielótól, és menjen vissza hozzá.

130. Sergio felkeresi Cielót, és a lány még egyszer utoljára megcsókolja. Ekkor lép a szobába Marco, aki félreérti a helyzetet, és Mexikóba utazik. Cielo utánamegy és Mirandával találja.

131. Marco büszkeségből azt hazudja Cielónak, hogy egyáltalán nem szereti, és most, hogy meghódította, már nem is kell neki. Cielo sírva rohan ki az irodából, és belebotlik Marco üzletfelébe, a jóképű Julianba.

132. Brisa visszaköltözik az apja házába. Abigail bevallja Raquelnek, hogy szerelmes Marco Duranba. Julian megjelenik San Carlosban és újra összefut Cielóval.

133. Marco és Cielo elküldi egymáshoz az ügyvédeit, hogy mielőbb túl legyenek a váláson. Adelaidát elmegyógyintézetbe utalják. Julian azonnal beleszeret Cielóba.

134. Amikor Julian megtudja, hogy Cielo válófélben van, elhatározza, hogy meghódítja. Abigail a fővárosba megy, hogy elfeledhesse Marcót. Raquel bevallja Ponciano atyának, hogy ki Abigail vér szerinti apja.

135. Miranda roppant segítőkész Marcóval szemben, igyekszik eljátszani, hogy csupán barátként törődik vele. Sergio az alkoholba menekül. A rendőrség nyomoz Luciano furgonja után.

136. Sandro igyekszik kicsalni Lucianótól a sikkasztással szerzett pénzt. Cielo elfogadja Julian vacsorameghívását. Nicolasnak nem tetszik, hogy Cielo egy másik férfival randevúzik a válás előtt.

137. A békítő tárgyaláson Marco megcsókolja Cielót, de a lány úgy érzi, ismét gúnyt űz belőle, és hallani sem akar a békülésről. Miranda megtudja, hogy gyereket vár, és úgy intézi, hogy Marco megtalálja a pozitív teszt eredményét.

138. Marife nem szeretné örökbe adni születendő gyermekét, de Carlota kényszeríti rá. Adelaida bocsánatot kér Cielótól és Brisától. Abigail találkozik Marcóval, és ismét munkát kér tőle.

139. Carlota rájön, hogy Eliseo udvarol Raquelnek, és kényszeríti a férjét, hogy mondjon fel neki. Miranda elhiteti Marcóval, hogy az ő utódját várja, de nem akar semmit tőle, ezért a gyereket se tartja meg.

140. Cielo nagy örömmel veszi tudomásul, hogy gyereket vár Marcótól. Marco a szálloda avatási ünnepségén Sergio mellett látva Cielót, úgy mutatja be Mirandát, mint leendő feleségét.

141. Marco egy fogadáson Mirandát nyilvánosan leendő feleségének nevezi, ezért Cielo dühében nem mondja el neki, hogy állapotos. Cielo úgy dönt, elhagyja San Carlost, hogy a fővárosban szülje meg Marco gyermekét.

142. Brisa is Cielóval akar elmenni San Carlosból. Luciano kihallgatja Alma és Sandro beszélgetését, és éktelen haragra gerjed, mert azt hiszi, közösen akarják tönkretenni őt. Pisztollyal ront rájuk, és dulakodás közben hasba lövi Sandrót.

143. Luciano lövése megöli Sandrót, ezért letartóztatják. Nicolas ügyvédet hív, hogy bebizonyítsák, Luciano önvédelemből lőtt. René őrjöngve vádolja Almát, aki nem bírja tovább, és elmondja neki az igazságot, hogy ő az édesanyja.

144. René és Agustin még inkább Alma ellen fordul. Cielo a fővárosba utazik, remélve, hogy megkapja az állást, amelyet Julian közbenjárásával ajánlottak neki. Lucianót szabadlábra helyezik, de nem sokkal ezután újra megjelennek nála a rendőrök, és egy újabb gyilkossággal vádolják.

145. Nicolas nem hiszi el a nyomozóknak, hogy a bebörtönzött Luciano ölte meg egykori kollégáját, akivel együtt meglopták Nicolas cégét. Mikor azonban Alma is megerősíti mindezt, már nem kételkedhet tovább. Julian közbenjárására Cielo megkapja az állást a fővárosban.

146. Abigail megtudja, hogy Marco feleségül akarja venni Mirandát, és mindent elkövet, hogy ezt megakadályozza. Se Lazaro, se Miranda nem nézi jó szemmel, hogy Marco Abigaillal találkozgat.

147. Cielo, Brisa és Dońa Paz a fővárosba költözik. Alma Agustin beleegyezésével hozzámegy Luevanóhoz. Cielo aggódik, hogy a kötelező orvosi vizsgálat során kiderül terhessége, és ezért nem kapja majd meg az állást.

148. Raquel tudomást szerez arról, hogy Abigail Marcóval randevúzik, és azonnal a fővárosba siet. Kétségbeesetten fedi fel az igazságot Abigail előtt, miszerint a lány a saját apjába szerelmes.

149. Marco rábeszélésére Raquel beleegyezik, hogy Abigail Marcóval maradjon a fővárosban. Raquel Davidnak is elmondja, hogy Abigail apja Marco Duran, Davidé viszont valaki más. David elkeseredésében Agustinhoz költözik.

150. Cielo annak ellenére is megkapja az állást, hogy állapotos. Julian mindent elkövet, hogy elnyerje Cielo szerelmét. Marco úgy dönt, hogy feleségül veszi Mirandát. Julian közli a hírt Cielóval.

151. Marco Lazaro tiltakozása ellenére is megesküszik Mirandával. Leoncio közli Marcóval, hogy ezek után nem hajlandó neki dolgozni. René gúnyos hangú levélben értesíti apját, hogy el fogja költeni a pénzét.

152. Luciano dühében elmondja a nyomozóknak, hová küldte Renét. Marife hosszas vívódás után úgy határoz, örökbe adja újszülött gyermekét. Alejandra összeesik a börtönben. Miranda megszüli a gyermekét, de komplikációk lépnek fel.

153. Miranda újszülöttjének állapota válságos, azonnali szívműtétre van szükség. Marifét állandó lelkiismeret-furdalás gyötri, amiért örökbe adta gyermekét.

154. Don Nicolas ismét rosszul lesz, orvoshoz kell fordulnia. Dońa Paz hazautazik San Carlosba. Cielo tudomást szerez róla, hogy Miranda gyermeke milyen súlyos beteg.

155. Cielo rendszeresen meglátogatja Miranda újszülöttjét, aki lassanként túljut az életveszélyen. Marife hosszas vívódás után úgy dönt, megpróbálja visszakapni a gyermekét és ehhez Eliseo segítségét kéri.

156. David megbocsát anyjának és hazaköltözik. Ugyanekkor állít be Abigail is, aki ugyancsak szeretetéről biztosítja Raquelt. Brisa állást kap egy könyvesboltban. Mikor Cielo újra bemegy a kórházba, összetalálkozik Marcóval.

157. Cielo nem válaszol Marco kérdésére, hogy kitől terhes. René egyfolytában veszít a las vegasi kaszinóban. Don Nicolas bemegy Lucianóhoz a börtönbe, de a veszekedés hevében rosszul lesz, és összeesik. Marco San Carlosba utazik, de Cielót hiába keresi.

158. Családja ügyvédje közli Marifével, hogy semmilyen törvényes úton nem szerezheti vissza gyermekét. Julian kénytelen személyesen elmenni Mirandához, hogy közölje vele: marco találkozott Cielóval, és tudja, hogy terhes.

159. Cielo és Brisa sietve utaznak San Carlosba, amit értesülnek róla, hogy apjuk kórházba került. Julian is tudomást szerez a történtekről és csatlakozik hozzájuk.

160. Dońa Paz tanácsára Sonia meglátogatja Nicolast a kórházban, aki végre megenyhül a lány iránt. Julian megkéri Cielo kezét Don Nicolastól. Cielo Dońa Paz tiltakozása ellenére igent mond. Marife David és Agustin segítségét kéri, hogy kiderítsék, hová került a fia.

161. Miranda közli Marcóval, hogy Cielo hozzámegy Julianhoz. Marco kétségbeesve próbál a nyomukra bukkanni. Kideríti Cielo fővárosi címét, de csak Brisát találja ott, aki azt vágja a szemébe, hogy Cielo Juliantól terhes. Az esküvőn Nicolas jelenetet rendez, mert Dońa Paz meghívta Leonciót.

162. Sonia csitítja Nicolast, aki felajánlja a lánynak, hogy dolgozzon a cégüknél. Alejandra rosszullétei miatt Lazaro engedélyt szerez, hogy az asszony elmehessen kivizsgálásra. Marco felkeresi Cielót az irodájában.

163. Marco és Cielo tisztázzák a félreértéseket, és mindkettejük számára világossá válik, mennyire szeretik egymást. Cielo elmondja Marcónak, hogy az ő gyermekét várja. Váratlanul Julian nyit rájuk, aki kis híján összeverekedik Marcóval…

164. Julian azt kéri Cielótól, addig ne váljanak el, amíg Marco nem rendezi a helyzetét. A kivizsgáláson kiderül, amit Alejandra eddig eltitkolt, hogy a jobb szemére nem lát. A vizsgálati eredmények rosszat sejtetnek. Marco közli Mirandával, hogy el akar válni. Miranda őrjöng és kegyetlen lépésre szánja el magát.

165. Miranda fia lázas beteg, és azonnal kórházba viszik. René még a kaszinótól kapott hitelt is elveszíti Las Vegasban. Mexikóba kell utaznia, hogy pénzt szerezzen.

166. Marife felkeresi Salazarnét, aki örökbe fogadta a fiát, de az szóba sem áll vele, sőt panaszt tesz az intézetnél és perrel fenyegetőzik. Cielo arra kéri Marcót, hogy ne találkozzanak. Miranda elmegy Cielóhoz, hogy felszólítsa, költözzön el a fővárosból.

167. Julian megfenyegeti Marcót, hogy ne találkozzon többet Cielóval. Cielo úgy dönt, visszaköltözik San Carlosba, de előbb megbeszáli apjával, hogy Julian állást kaphasson a cégüknél. Az orvosok közlik Lazaróval, hogy Alejandra halálos beteg.

168. Lazaro mindent elkövet, hogy kihozhassa feleségét a börtönből. René rájön, hogy Miranda kisfiának ő az apja, és ezzel próbálja zsarolni az asszonyt. Miranda ördögi tervet eszel ki, csak akkor ad pénzt Renének, ha az megöli Cielót.

169. Dońa Paz igent mond Leoncio házassági ajánlatára. Marife elárulja Davidnak, hogy Don Eliseo és Raquel egymásba szerettek. Carlota minden létező módon igyekszik lejáratni a férjét, és súlyos rágalmakat terjeszt róla.

170. Nicolas nem hisz a vádaknak. Marife újra megpróbál beszélni Salazarnéval, aki örökbe fogadta a fiát, de az hajthatatlan. Marife elhatározza, hogy elrabolja gyermekét.

171. Rene leüti Juliant, de Cielónak sikerül megszöknie előle. Az izgalmak hatására azonban megindulnak a fájások. Cielót azonnal kórházba szállítják. Marco is tudomást szerez a fejleményekről, és azonnal a kórházba siet.

172. Julian dühös lesz, amikor meglátja Marcót, és a két férfi összeverekedik. Dońa Paz nyomására végül Julian elhagyja a kórházat, és a rendőrségre megy. Vallomást tesz, mely szerint Marcónak köze lehet az őket ért támadáshoz.

173. Lazaro segítségével Marcónak sikerül tisztáznia magát a nyomozók előtt Julian vádjai alól. Miranda is bejön a kórházba, és a vajúdó Cielo ágyánál szitkozódik, míg ki nem dobják. Megszületik Marco és Cielo kislánya. Nicolas és Sonia a fővárosba utazik, hogy láthassák az újszülöttet.

174. Marife elrabolja kisfiát a nevelőszüleitől. David pénzt ad Marifének, hogy külföldre menekülhessen. Cielo közli Juliannal, hogy többé nem megy vissza hozzá. Marco meghallja, mikor René azzal fenyegeti Mirandát, hogy elmondja Marcónak: Miranda fia nem az övé.

175. Marco követeli, hogy Miranda mondja el neki az igazságot. Abigaillal együtt elköltözik a nőtől, és a gyermeket is magával viszi. Renét egyre jobban fenyegetik az adósságbehajtók. Marife visszaviszi fiát az örökbefogadó szülőknek, és megígéri, hogy többé nem zaklatja őket. Renét már a rendőrség is keresi.

176. Brisa meghódítása érdekében Pablo teljesen megváltoztatja a külsejét. Alejandrát, tekintettel állapotára, a bíró kiengedi a börtönből. Paz hozzámegy Leoncióhoz, de előbb bevallja neki, hogy Nicolas az ő fia. Az örökbefogadó szülők úgy döntenek, visszaadják Marifének a gyermeket.

177. Julian ajánlatot tesz Marcónak: hajlandó elválni Cielótól cserébe Marco részvényeiért a cégében. Marco kis híján enged a zsarolásnak, de Lazaro közbelép és másfajta alkut javasol. Készpénzt ajánl Juliannak, aki végül aláírja a szükséges papírokat.

178. Lazaro segítségével Marcónak sikerül tisztáznia magát a nyomozók előtt Julian vádjai alól. Miranda is bejön a kórházba, és a vajúdó Cielo ágyánál szitkozódik, amíg ki nem dobják. Megszületik Marco és Cielo kislánya. Nicolas és Sonia a fővárosba utaznak, hogy láthassák az újszülöttet.

179. Julian elmondja Mirandának, hogy beleegyezett a válásba. Miranda úgy érzi, Julian is elárulta őt, és bosszút forral. A revízió mindent rendben talál, így Eliseo tisztázódik Carlota vádjai alól. Carlotát barátnői kiközösítik, és Jesus is az apjához költözik. Az amerikai szerkesztő hajlandó kiadni Agustin verseskötetét.

180. Miranda elrabolja Cielo kislányát. Julian lakására megy, akit agyonlő, majd kimászik az ablakpárkányra, hogy ledobja a gyereket. Lazaro életét feláldozva menti meg a babát. Paz elárulja Nicolasnak, hogy valójában Leoncio az apja. Marco és Cielo esküvőre készül.