Make your own free website on Tripod.com

1. Marcelo és Luis érdekes összefüggésekre bukkan a drogmaffiával kapcsolatban kolumbiai nyomozásuk során. Főnökük azt tanácsolja, hogy legjobb, ha családjukkal együtt egy időre elutaznak. Luisnak már nincs alkalma szabadságra menni, mert egy bomba vele együtt az egész családját megsemmisíti. Marcelo pap barátjára bízza a füzetet, amely különösen kényes adatokat tartalmaz.

2. A rendőrfőnök azt állítja, hogy gázrobbanás történt Luis házában. Marcelónak azt tanácsolja, hogy semmisítse meg a sokakat érintő bizonyítékot. A férfi főnöke támogatása nélkül és a sorozatos fenyegetések ellenére sem hagyja ennyiben ezt az ügyet.

3. Salazar, a hírhedt maffiavezér visszatért. Marcelót arra kéri a főnöke, hogy hagyja el a várost, mert sejthető, hogy a drogbárót személyes indíttatású bosszúvágya sodorta oda. Gabriela és a lányok is tanúi a fenyegető hívásoknak. Marcelo találkozása Salazarékkal tragikus véget ér.

4. Alejandra apja halála után Ibańez rendőrfőnöktől vár, de nem kap segítséget a korrupció és zűrös politika világában. Túl veszélyes a fiatal újságírólánynak beleavatkoznia az ügybe. Jimena nagyon lelkes ügyvédjelölt, és nehezen tudja elfogadni, hogy minden ügyet a megbízó pénztárcája szerint ítéljenek meg.

5. Gabriela védelmet kér a családjának Ibańeztől, miután kislányán, Marianán keresztül megfenyegetik. Dr. Enrique Damico felfedi titkát Paula előtt: illegális bevándorlóknak segít, mint orvos. Alejandra egy alkalommal enged Ricardo csábításának.

6. Paula kezdi megkedvelni a flegmának látszó, valójában tiszta szív Enriquét. Gabi Ibańeztől kér munkát, pszichológusként dolgozna a rendőrségen. A sajtóirodában Alejandra főnökét felhívja egy férfi, aki azt állítja, hogy jelen volt Marcelo megölésénél.

7. Alejandra találkozása apja meggyilkolásának szemtanújával nem vezet eredményre, nyilvánosan nem hajlandó beszélni a látottakról. Ibańez úgy dönt, hogy segít Gabrielának és felkeresi Marcelo pap barátját. Hector nem veszi jó néven, hogy apja meghívja Jimenát, csinos ügyvédjelöltjét vacsorázni.

8. Alejandra megtudja, hogy apja gyilkosságának egyetlen tanúja már nincs az élők sorában. Ricardónak sajátos eszközökkel sikerül rávennie a tanú barátnőjét, hogy mesélje el mit hallott a történtekről. Jimena rátermettségét bizonyítja egy piszkos ügy felgöngyölítésével. Hector nemcsak a lány gyors észjárását értékeli.

9. Jimena össze van zavarodva Gaston és apja, Sebastian miatt. Enrique féltékenyen szemléli Paula közvetlen viselkedését a kórház új orvosával szemben. Ibańez rendőrfelügyelő úgy érzi, hogy minden rendeződött: a papot kiiktatta, és Marcelo újságíró lánya is megnyugodott.

10. Mendia elmondja, miért hagyta el hosszú időre a hivatását. A trauma után alkoholizmusából próbál visszatérni, és ismét felelősségteljesen dolgozni sebészként. Ricardo féltékenységét leküzdve, felkéri vetélytársát, Danielt, hogy dolgozzanak hárman - Alejandrával - együtt.

11. Juan atya felkeresi Ibańez felügyelőt, hogy kiderítse, mi áll a parókia lerombolásának terve mögött. Mendia és Damico doktor bizalmasabb viszonyba kerülnek, ahogy Pauláról esik szó köztük. Gaston ugyanaznap fedi fel vágyát Jimena előtt, mint az apja, aki szerelmet vall a lánynak.

12. A lapkiadó igazgatója állítja, hogy tudja, ki ölte meg Alejandra apját. Ale Ricardónál keres biztonságot és vigaszt. Paula előtt fény derül egy szörnyű műtétre, a főnöke engedély nélkül sterilizált egy gyermektelen nőt.

13. Gabriela megtalálja férje utolsó levelét, amelyben kifejezi a családja iránti mérhetetlen szeretetét. Alejandra névtelen, fenyegető levelet kap. Gaston mindent megpróbál, hogy megakadályozza az apja és Jimena között már nyíltan bontakozó érzelmek elhatalmasodását.

14. Alejandra elmondja Ricardónak, hogy apja gyilkosai megfenyegették. A férfi szerelmet vall Alénak és megígéri, hogy mindig vigyázni fog rá. Enrique régi egyetemi társa, egy sebész érkezik a kórházba. Paula szívesen megismerné új kollégáját, így meghívja Eduardót vacsorára.

15. Juan atya nem érti meg Alejandra lopási szándékát, és amikor felfedezi, hogy a sokak által keresett füzetnek nyoma veszett, végképp összezavarodik. Ricardo egy, a parókiáról menekülő lány segítségére siet. Nem is sejti, hogy milyen bonyodalmak várnak rá a nő ölelése után.

16. Mariana diétázni kezd, hogy megfeleljen a modellkedés szigorú feltételeinek. Jimena boldog, mert egyre szerelmesebbnek érzi magát. Ale nem áll szóba Ricardóval, miután tanúja egy nő szenvedélyes, nyílt közeledésének. Damico doktort halálra rémíti egy vérző betege, aki közli, hogy HIV fertőzött.

17. Hiába Macarena segélykiáltása, Ricardo későn érkezik, addigra a lány már halott. A gyanú Ricardóra terelődik. Gaston reménytelenül szerelmes Jimenába, a lányt csak Sebastian tudja meggyőzni, hogy fogadja el a fia vacsorameghívását. Juan atya egy névtelen levél kíséretében visszakapja a naplót.

18. Új doktornő érkezik a kórházba, akit a szakmai céljai mellett a magánélete is ide vonzott. Sebastian és Gaston teniszmeccse valódi csatává alakul. Az idősebb férfi akkora hévvel játszik, bizonyítandó szerelmét Jimena iránt, hogy a játék után váratlanul összeesik.

19. Gabi születésnapi buliján megjelenik a rendőrség és elviszik Alejandrát. Hamar kiderül, hogy a lányt álrendőrök rabolták el. Macarena apjáról, aki szívinfarktussal fekszik a kórházban, kiderül, hogy a Food Company társtulajdonosaként kábítószer-kereskedelemmel is foglalkozott.

20. Felbukkan Macarena hasonmása, akiről kiderül, hogy a lány ikertestvére. A Food Company Marianát választja reklámarcának. Sebastian úgy érzi, nincs jövője a Jimenával való kapcsolatának, és kéri a lányt, hogy vegye észre, hogy Gaston igaz szerelemmel közeledik felé.

21. Jimenát ájultan találják a szobájában. Ezután a családja előtt nem maradhat tovább titokban főnöke iránt érzett heves érzelme. Juliát - Macarena ikernővérét - rejtélyes kapcsolat fűzi Taguada Leich úrhoz, apja egykori üzlettársához. Marianát keresik a modellügynökségtől.

22. Gabi aláírja legkisebb lánya modellszerződését, azzal a feltétellel, ha a keresetét Paula kórházának ajándékozza. Damico minden bátorságát összeszedve kávézni hívja új kolléganőjét, Carlát. Alejandra meglátogatja Taguada Leich urat, hogy kiderítse, miben mesterkedik.

23. Juliát állandó hallucinációk gyötrik az autóbalesettel kapcsolatban, amelyben édesanyját is elvesztette. Paula moziba megy Eduardóval, és hosszú idő óta most először érez újra bizalmat egy férfi iránt. Carla titkolja, hogy van egy kisfia Eduardótól.

24. Kiderül, hogy Julia a Food Company részvényeinek egyetlen örököse. A lányt folyamatosan rémálmok kínozzák, így a Morales-lányok marasztalják, töltse náluk az éjszakát. Gaston nem nyugszik bele, hogy nem kaphatja meg Jimena szerelmét, úgy gondolja, legjobb, ha eljön az irodából.

25. Daniel aggódva szemléli Ricardo felmondási kísérletét. Gaston végső elkeseredésében felhívja apja korábbi barátnőjét. Arra kéri, hozzon egy kis színt a frissen szakított férfi életébe. Paula egész nap Eduardóról ábrándozik.

26. Carla kisfia, Pablito nagyon betegen kerül a kórházba. A nő inkább nem megy be a gyermekéhez, nehogy kiderüljön az igazság: Eduardónak és neki van egy közös gyermeke. Renata megismerkedik álmai férfijával egy tévéműsorban. Ibańez figyelmezteti Alejandrát, hogy ne találkozzon Juliával.

27. Carla kisfiát sürgősen meg kell műteni. Damico kiváló sebészi képességei adnak reményt az anyaságát elhallgató Carlának. Ale újságjánál interjút terveznek a Food Company új arcával, Marianával, aki sikeres tévészereplése óta teljesen elszállt magától.

28. Pablito szeretné, ha Eduardo lehetne az apukája. Gaston csókjaival vigasztalja Jimenát, ezt látva Sebastian teljesen lelombozódik. Ibańez rendőrfelügyelőt szoros szálak fűzik Taguada Leichhez. Mindketten veszélyt látnak Julia és a Morales család kapcsolatában.

29. Luciani szívesen udvarolna Gabinak. Eduardo és Pablito egyre jobban megkedvelik egymást. Jimena nem tudja mire vélni, hogy Sebastian irodájából édesanyját látja kijönni. Renata figyelmezteti Jimenát, őt is egy férfi iránt érzett reménytelen szerelem tette keserűvé.

30. Taguada Leichnek köszönhetően Mariana bikinis fotói megjelennek egy újságban. Gabriela túl szigorúan viszonyul legkisebb lánya füllentéseihez. Mariana vérig sértődve megszökik otthonról. Alejandra és Ricardo Taguada Leichnél találnak rá egy pohár whiskyvel a kezében.

31. Amikor Eduardo beviszi magával a kórházba Pablitót, mindenki számára világossá válik, hogy Carla a gyerek édesanyja. Renata és Sebastian a vízparton andalogva idézik fel régi emlékeiket. Gaston megszökteti Jimenát az irodából, hogy együtt élvezzék a gyönyörű időt.

32. Enrique nehezen bocsátja meg Carlának, hogy eltitkolta előle a kisfiát, Pablitót. Eduardo figyelmezteti szerelmét, a jóhiszemű Paulát: vigyázniuk kell Carlával. Juan atya szívtáji panaszai miatt kórházba kerül. Alejandra látogatását a papnál valaki figyelemmel kíséri.

33. A lányok, és különösen Mariana, nehezen viselik, hogy anyjuknak apjuk helyett valaki más udvarol. Mariana kénytelen bocsánatot kérni Lucianitól, miután megfenyegette őt. Taguada Leich megbízza Ibańezt, kövesse Gabit, hátha Juan atya valami fontosat szeretne közölni vele.

34. Paula rúzsfoltos zsebkendőt talál Eduardo köpenyében. Carla mindent megpróbál, hogy meginogtassa Paula bizalmát Eduardóban, és ezzel eltávolítsa egymástól a szerelmeseket. Gabi Juan atya gyóntatójának visz egy küldeményt, amikor az utcán megtámadják.

35. Julia felfedezi, hogy anyját és Taguada Leichet nem csupán szerelmi viszony fűzte egymáshoz, de közös bankszámla birtokosai is voltak. Gaston szerelmet vall Jimenának, aki ettől teljesen összezavarodik. Másnap felfedi Sebastian előtt érzelmeit, de hiába, a férfi már megvette a csak odaútra szóló repülőjegyét.

36. Julia leszámolni készül a Food Companyval, de kiderül, mégsem ő a pénz tulajdonosa. Taguada Leich mindent bevet, hogy a Moraleseket távol tartsa, határozott céllal Ricardóhoz irányít egy nagyon vonzó újságírójelöltet. Carla kényszeríti Eduardót, hogy mondjon fel. Biztosítja, nem retten vissza semmilyen eszköz alkalmazásától.

37. Taguada Leich olyan kábítószeres rágógumival kínálja meg Juliát, amilyet a Food Company akar a gyerekek beetetésére használni a jövőben. Carla kicseréli egy beteg kórlapját, hogy Eduardo tudtán kívül orvosi műhibát kövessen el, és veszélybe kerüljön az állása. Gaston kiborul, mert megtudja, hogy anyja öngyilkosságát apja hűtlensége okozta.

38. Julia emlékezete kitisztul és rájön, hogy Taguada Leich okozta anyja halálát. Jimena Gastont és az apját egyaránt próbálja megnyugtatni, de Sebastian egyedül szeretné átgondolni az életét. Paulát túszul ejti egy ideggyenge nő, aki súlyosan megsebesítette saját kislányát.

39. Alejandra meg akarja jelentetni a Food Companyról írt leleplező cikkét, de senki nem támogatja a szándékát. Taguada Leich emiatt kirúgatja Lucianit az újságtól. Ale nem képes megbocsátani Ricardo vélt hűtlenségét. Paula megpróbál segíteni egy anyának, hogy lányával való kapcsolatát rendbe hozza.

40. Sebastian döntése, hogy elutazzon hosszabb időre, véglegesnek tűnik. Nem akar Gaston útjába állni a szerelemben, inkább lemond Jimenáról. Paula szeretné meggyőzni Ibańez felügyelőt, hogy ne tegyen feljelentést a gyermekét bántalmazó beteg nő ellen. Ale szakít Ricardóval.

41. Carla segítséget is igénybe vesz, hogy tönkretegye Eduardo karrierjét. Ricardo féltékeny legjobb barátjára, Danielre, miközben ő Juliáért epekedik. Carla meggyónja Juan atyának titkát. Ricardo, mint az új főszerkesztő, alkalmazza Jessicát.

42. Carla intrikája nem jól sül el és Eduardo helyett Enrique keveredik gyanúba. Gaston és Jimena próbálják kideríteni, hogy mi állhat a vádaskodás hátterében. Ana elárulja Enriquének, hogy valójában ki Pablito édesapja. Enrique élete utolsó pillanataiban szerelmet vall Paulának.

43. Damico doktor meghal. Carla gyászol, és emellett már azon gondolkozik, hogyan tehetné tönkre Eduardót és Paulát. Eduardo nehéz döntés előtt áll: neki kell megoperálnia Damico gyilkosát. A gyilkos fiú anyja állítja, hogy a fia nem bűnös. Mariana Gastonról álmodozik. Jimena megtalálja Sebastian hozzá írt levelét, felbontva.

44. Eduardo érzi, hogy Carla megint készül valamire ellene és Paula ellen. Alejandra nehezen viseli új kolleganője jelenlétét, és tovább mérgesedik a viszonya Ricardóval. Gabi elmegy Sebastianhoz, hogy tisztázza vele a Jimena iránt táplált érzelmeit és szándékát. Ezzel azonban csak olajat önt a tűzre.

45. A lányok nem értik, hogy miért avatkozik bele édesanyjuk ilyen intenzíven a magánéletükbe mostanában. Gaston megtudja, hogy apja gyönyörű szerelmes levelet küldött Jimenának, és rémülettel tölti el a gondolat, hogy esetleg a lány lesz a mostohaanyja.

46. Jimena nagyon boldog, mert Sebastian mennyasszonyának érzi magát. Gabriela a kórházban összetalálkozik egy régi pszichiáter barátjával, aki bevallja, hogy az egyetemi évek alatt szerelmes volt belé. A férfi állást ajánl Gabinak. Gaston még mindig úgy érzi, hogy Jimena szíve hozzá tartozik.

47. A sebesült bűnöző, aki megölte Enriquét, a kórházból egyenesen a Morales-házhoz szökik. Ibańez felügyelő lelöveti a férfit. Egy kisfiú, akit egy időre befogadott Gabriela, szinte halálra rémül, amikor megpillantja Ibańezt. Federico szívesen udvarolna régi szerelmének, Gabinak.

48. Alejandra Daniellel ellátogat a Food Company raktárhelyiségébe. Csak az várja, amire számított: pár doboz heroin és Taguada Leich. Gabriella közös rendelőt nyit volt tanárával, Federicóval. Gaston mindenáron féltékennyé akarja tenni Jimenát, többek között Alejandrának is udvarol.

49. Paula egy drogfüggő kisfiúra lel az utcán, akiről befolyásos apja hallani sem akar. Marianának rosszul esik, hogy Gabi egyre kevesebb időt tud vele tölteni, a munkahelyi és a magánéleti változások miatt. Carla egy fényképet helyez el Pablitóról Paula asztalán; nem lehet nem észrevenni a hasonlóságot.

50. Sebastian és Jimena már az esküvőjüket tervezgetik, csak Gaston reakciója tölti el aggodalommal őket. Carlán egyre inkább elhatalmasodik az üldözési mánia és a bosszúvágy. Alejandra tovább folytatja a nyomozást és biztosan érzi, hogy Ibańeznek köze lehet egy-két sötét ügyhöz.

52. Paula találkozik Ramiróval, régi szerelmével. A férfit meglőtték, Paula segít kioperálni belőle a golyót. Gaston egyedül "ünnepli" meg apja és Jimena eljegyzését. A sárga földig leissza magát, így talál rá az irodában Renata. Mariana videoklip-forgatásra készül.

53. Ricardo még mindig nagyon féltékeny Alejandrára, és szakmai ügyekban sem akar szabad kezet adni a lánynak. Taguada Leich a Food Company egy új befektetőjét, Salazar Ariast mutatja be Gastonnak, a cég jogi képviselőjének. Eduardo nem érti Paula titokzatos viselkedését.

54. Alejandrát bántja, hogy Ricardót főszerkesztőként már csak a szenzációs hírek izgatják, és a társadalom igazságtalanságaival szemben érzéketlennek tűnik. A televízióban felhívást intéznek a nézőkhöz: egy apa, Salvador küzd 8 éves fia látásának megmentéséért.

55. Ricardo könyörög Alejandrának, hogy adjon neki még egy esélyt. Cinthia, egy 14 éves lány öngyilkosságot próbál elkövetni, de sikerül megmenteni az életét. Gabriela úgy érzi jól döntött, amikor engedett Francisco csábításának és pszichológiai rendelőt nyitott vele.

56. Jimena próbál meggyőzni egy ötgyermekes családanyát, hogy újszülöttjét ne adja örökbe, ráadásul pénzért. Gaston kategórikusan kijelenti az apjának, hogy őt vádolja az anyja haláláért. Salazar tart tőle, hogy Alejandra gyanút fogott.

57. Carla letagadja Eduardo előtt, hogy Pablitónak ő az édesapja. Alejandrának valami azt sugallja, hogy Salazarnak köze lehet apja meggyilkolásához. Jimena megkéri Gastont, hogy a jövőben tartsa meg a három lépés távolságot.

58. Ramiro Alejandra segítségét kéri Paula visszahódításához. Eduardo elhatározza, hogy kideríti, ki Pablito apja. Jimena előre szeretné hozni az esküvőjét. Sebastian teljesen eltiltaná Gastont Jimenától, még a közös házukat is eladja, hogy külön költözhessenek.

59. Carla tudatosítja Eduardóban, hogy addig nem nyugszik, amíg újra az övé nem lesz és hogy Paula egyébként is csak megcsalja őt. Sebastian felfedi a titkot Jimena előtt: valójában Gaston anyjának volt szeretője, és nem neki. A nő nem tudta feldolgozni, hogy a férje egyszer rajtakapta.

61. Ramiro és Eduardo egyszerre látogatják meg Paulát. Gabi saját tapasztalatai miatt könnyen átérzi, milyen gyötrelmes két férfi között őrlődni. Taguada Leich és Salazar már csak egyvalakire várnak, hogy megünnepelhessék az új üzleti vállalkozásukat.

62. Alejandra figyelmezteti Jimenát: legyen résen, mert Gastont a Food Company emberei próbálják behálózni. Ramiro kitartóan udvarol Paulának, és ezzel összezavarja a lány érzelmeit. Alejandra érzi, hogy óvatosabban kell folytatnia a nyomozást, még Ricardo segítségét is kéri.

63. Gaston nem hisz Jimenának, amikor megtudja tőle az igazságot, hogy anyja öngyilkosságának oka saját hűtlensége miatti szégyenérzete volt. Ricardo figyelmezteti Juan atyát, hogy legyen óvatos Ibańez felügyelővel, mert Taguada Leich rajta keresztül akarja megszerezni a füzetet.

64. Juan atya csillapítja Alejandrát és kéri, hogy legyen türelmes, mert hamarosan fény derül a bűntényre. Tudja, kik állnak Marcelo meggyilkolása mögött, és nem véletlenül adta a füzetet Ibańeznek. A napló megsemmisítésével Taguada Lech úgy érzi, eljön az ő idejük.

65. Alejandra kideríti, hogy Paula volt szerelmének, Ramirónak is köze lehet az apjuk halálához. Carla beleegyezik kisfia DNS-vizsgálatába, hogy bebizonyosodjon, Eduardo a gyerek apja. Ezzel el akarja érni, hogy rossz vélemény alakuljon ki a gyerekét "elhanyagoló" apáról.

66. Paula úgy érzi, hogy Ramiro a halálával másodszor is cserbenhagyta őt. Gaston biztos benne, hogy sikerült Jimenát féltékennyé tennie Laurával. Eduardo úgy érzi, Carla szerelmét iránta inkább a bosszú és a gyűlölet fűti, mint a szeretet.

67. Paula úgy érzi, Ramiro halálával az élete egyszerűbbé vált, megszabadult egy nagy tehertől. Ugyanakkor reménykedik, hogy tévedés történt, és Ramiro mégis életben van. Matiás reménytelenül beleszeret Marianába. Paula kap egy csokor virágot Ramirótól.

68. Sebastian nehezen viseli Gaston folyamatos piszkálódását. Gaston bizonygatja Jimenának, hogy köztük igaz szerelem van, és Jimena csak az elvesztett apja iránti szeretetét pótolja Sebastiannal. Paula biztosan érzi, hogy Ramiro életben van.

69. Paula megérzései nem csaltak, Ramiro valóban nem halt meg a balesetben. Gabriela félti a lányát, nehogy újra felzaklassa és összezavarja a régi szerelme. Alejandra és Ricardo a nyomozások során újra közel kerülnek egymáshoz. Megszületik a DNS-vizsgálat eredménye.

70. Jimena nagy lelkesedéssel készül az előrébb hozott esküvőjükre. A DNS-vizsgálat szerint mégsem Eduardo Pablito édesapja. Ugyanakkor Carla azt gyónja Juan atyának, hogy mégis ő az apa. Valaki kicserélte a DNS-mintákat.

71. Gaston Sebastian korábbi jó barátjánál próbálkozik munkát találni. A férfi rejtélyes okból elutasítja, de Renata sejteti Gastonnal, hogy az apja és Salazedo doktor közötti rossz viszonynak anyja halálához lehet köze.

72. Marianát pár órára beviszik a rendőrségre, mert kiskorú létére egy koncerten találják. Eduardo erősen gyanakszik - Juan atyával is megosztja gondolatait -, hogy Carla mesterkedett a DNS-vizsgálat körül, és így nem valósak az eredmények.

73. Gaston számára kiderül az igazság, hogy az édesanyja tette pokollá az apja életét, és Sebastian a fia megkímélése miatt tartott mindent idáig titokban. Ramiro szerelme csak megerősíti Paula érzelmeit Eduardo iránt.

74. Pablito Eduardót hívja segítségül, mielőtt elszökik otthonról, mert megverte az anyja. Gaston megveri Salzedót, hogy bosszút álljon rajta szülei tönkrement kapcsolatáért. Alejandra még mindig gyakran rendez féltékenységi jeleneteket Ricardóval.

75. Eduardo igazságtalannak érzi Carla vádját, hogy hagyta apa nélkül felnőni a fiát, hiszen lehetőséget sem kapott Carlától. Eduardo szeretné Pablito gyámságát magára vállalni, mert nehezen viseli, hogy Carla rendszeresen veri a kisfiát.

76. Eduardo elmondja Pablitónak, hogy ő az édesapja. Carla úgy érzi, minden összeomlott körülötte, bevesz egy nagy adag nyugtatót, így ki kell mosni a gyomrát. Paula képtelenségnek tartja, hogy Alejandráék Ramirót gyilkossággal vádolják.

77. Eduardót Gaston képviseli a gyámsági perben, Carla tagadja, hogy öngyilkosságot akart elkövetni. Látva Jimena boldog készülődését az esküvőre, Paula is kedvet kap, hogy Eduardóhoz kösse az életét.

78. Pablito Paulához menekül segítségért, amikor Carla újra megveri. Paula elmondja a szerelmének: minden vágya, hogy a felesége lehessen és nevelhesse a kisfiát. Carla a gyereke elrablásával vádolja Paulát és Eduardót.

79. Jimenának kezd elege lenni abból, hogy Gabi még az esküvője napján is beleavatkozna a legbensőbb érzelmeibe. Funes doktor egy időre felfüggeszti Carlát az állásából. Carla fegyverrel fenyegeti meg Eduardót: ne merje elvenni tőle a fiát.

80. Paula számára is kiderül, hogy Ramirónak agydaganata van. A férfi állítja, hogy búcsúzni és meghalni tért haza szülővárosába. Gaston az érzelmek komolyságával magyarázza, hogy nem tudja elfojtani apja jövendőbelije iránti szerelmét.

81. Mariana meghallja, hogy Jimena álmában Gaston nevét ismételgeti. Carla teljesen kivetkőzik önmagából, már nem sok hiányzik ahhoz, hogy Pablitót Eduardónak ítélje a bíróság. Ramiro reménykedik, hogy a betegségén keresztül visszaszerezheti Paulát.

82. Carla leugrik a kórház tetejéről. Sokan Paulát vádolják, mert fültanúi voltak a két nő veszekedésének. Gaston állítja, hogy Jimena éjszaka felhívta őt telefonon. Úgy érzi, hogy a lány iránta érzett szeretete valójában szerelem.

83. Paula előzetes letartóztatásba kerül, mert Funes doktor állítja, hogy látta Carlát - mielőtt leugrott a tetőről - futva menekülni előle. Paulát nemcsak gyilkossági kísérlettel vádolják, de Carla kisfiának elrablásával is. A gyilkosság elkövetését érzelmi okok motiválhatták.

84. Paula számára Carla életben maradása jelenti az egyetlen lehetőséget, hogy kiszabaduljon a börtönből. A helyszínen találnak a rendőrök egy ismeretlen gazdájú uruguayi pénzérmét. Jimena gondolkodik az esküvő elhalasztásán.

85. Gaston figyelmezteti az apját, hogy élete nagy melléfogása, ha feleségül veszi Jimenát. Sebastian érezve fia lángoló szerelmét Jimena iránt, kicsit elbizonytalanodik a lány szerelmében. Alejandra nyomozni kezd a pénzérme tulajdonosa után.

86. Jimena örömét tönkretette egy ismeretlen rosszakarója: darabokra szabdalta a gyönyörű esküvői ruháját. Mariana barátain kívül egyedül Gaston járt a lakásban. Paula ártatlanságát igazolja egy telefonáló, aki tanúskodni azonban nem hajlandó.

87. Gaston nagyon meglepődik, amikor Jimena magához rendeli, megcsókolja, majd kéri, hogy menjen el. Eduardo és Ale keresik a rejtélyes telefonálót, aki Paula védelmére kelt, és így rajta múlhat a nő szabadsága. Gabriela úgy gondolja, Jimena nagyon rossz idegállapotban van, és saját maga vágta darabokra a ruháját.

88. Gaston nem tudja mire vélni, amikor Jimena bocsánatot kér tőle az éjszakai telefonjai miatt és kéri: mesélje el, miket szokott mondani neki. Eduardo boldog a kisfiával és szerelmével, Paulával, aki megtudja tőle, hogy Carla többé nem fog járni.

89. Jelentkezik Paula és Carla veszekedésének egyetlen tanúja Gabrielánál. Elmondja, hogy bármennyire is szeretne, nem tehet tanúvallomást, mert ő bűnöző, akit köröznek a hazájában. Jimena tagadja Sebastian előtt, hogy éjszakánként szerelmet vall Gastonnak, sőt randevúra csábítja.

90. Alejandra elveszi a koronatanú rabolt pénzét, hogy garantálja a tanúvallomását Paula mellett. Gaston úgy érzi, bármennyire is szeretik és kívánják egymást Jimenával, jobb (és talán az egyetlen megoldás), ha eltávolodnak egymástól.

91. Eduardo azzal a feltétellel bocsát meg Carlának, ha hajlandó elmondani, hogy mi történt pontosan Paula és közte, amikor leugrott az erkélyről. Carla inkább lemond Eduardo bocsánatáról, ha ezzel Paulát a börtönben tarthatja.

92. Carla Paula ellen vall a tárgyaláson, sőt tettestársként és a tett értelmi szerzőjeként megnevezi Eduardót is. Ale és Ricardo egy cikket jelentetnek meg Carla öngyilkosságával kapcsolatban, abban reménykedve, hogy ha garantálják a védelmét, jelentkezik a szemtanú.

93. Arcieges, a szemtanú felkeresi Carlát és kéri őt, hogy vallja be az igazat a bíróság előtt. Sebastian próbálja elintézni, hogy Paula kimenőt kapjon a börtönből az esküvőjük idejére. Eduardo felismeri a szemtanút, amikor Funes doktor egy sürgős műtéthez hívja.

94. Megkezdődik Carla lezuhanásának tárgyalása. Paulát Sebastian, Carlát Laura, Gaston volt szeretője védi. Noemi közli a rossz hírt Eduardóval: meghalt az édesanyja. Perez felügyelő nem akarja Paulát kiengedni Jimena esküvőjére.

95. Gaston az esküvő előtti utolsó órában nyíltan, Gabriela és Juan atya előtt csókot kér Jimenától. Paulát nem engedi ki Perez a börtönből a húga esküvőjére. Carla Eduardo szemére hányja, hogy ugyanolyan félárvaként nő fel Pablito, mint Eduardo, miután az anyja elhagyta őket.

96. Eduardo próbálja csillapítani a kétségbeesett Gastont, meggyőzi, hogy gratuláljon Jimena és Sebastian boldogságához. Renata kicsit illuminált állapotban beismeri Sebastiannak, hogy mindig abban reménykedett, egyszer ő áll majd menyasszonyként imádott főnöke oldalán.

97. Paula megszökik a börtönből, hogy, ha csak pár percre is, megölelhesse a szerelmét. Egy Eduardo vezetéknevével azonos nevű nőt szállítanak a kórházba, aki senkinek sem ismerős. Sebastian a szerelemtől lázasan fut, amikor váratlanul súlyos baleset éri.

98. Jimena megtudja a szomorú hírt: férje megbénult a balesetben, így egy életen át ápolásra szorul. Sebastian fiára, Gastonra bízza Jimenát, ha vele bármi történne. Carla eltűnik a kórházi szobájából. Az eddigi orvosi diagnózis szerint nem képes lábra állni.

99. Alejandra óriási összeget készül kölcsönkérni, hogy ennek segítségével eljusson Carla balesetének egyetlen szemtanújához. Ő az egyetlen esély Paula számára. Jimenára hirtelen rászakadt minden keserűség, mégis úgy érzi, ilyen helyzetben is kitart Sebastian mellett.

100. Eduardo húga, akiről nem sokat tud, véletlenül bekerül az osztályra. Miután kezd felépülni, Eduardo mit sem sejtve majdnem halálos dózis kokaint ad be neki. Carla zsarolni kezdi volt szerelmét. Követeli, hogy engedelmeskedjen neki, ez lenne Paula szabadságának az ára.

101. Carla őrült módon követeli, hogy Eduardo megünnepelje vele az első randevújuk évfordulóját. Gabriela próbál segíteni Gastonnak, hogy leküzdje az apja balesete miatt érzett lelkiismeret-furdalását. Paula cellatársáról kiderül, hogy AIDS-es.

102. Funes doktor is felismeri, hogy Carla pszichiátriai kezelésre szorul, mert félő, hogy kárt tesz valakiben. Alejandra Paula börtönlátogatásakor ráismer a nőre, aki rejtegeti Artigast, a koronatanút. Követni kezdi hazafelé.

103. Carla meglátogatja Paulát a börtönben. Őt is megzsarolja: ha nem engedi el Eduardót, hogy visszatérjen hozzá és Pablitóhoz, mindent megtesz, hogy hosszú időre tartsák bezárva. Sebastian megfontolt döntést hoz: válni akar Jimenától.

104. Jimenát zavarja, hogy Gaston a magánéletét az irodában, előtte éli. Eduardónak szemrehányást tesz az életében csak mostanában felbukkant apja. Kifogásolja, hogy nem hallgat Carlára és nem hajlandó a családjával élni.

105. Mariana boldogan újságolja otthon, hogy megnyert egy ösztöndíjat az Egyesült Államokba. Jimena erkölcstelennek érzi, hogy Gaston, miközben Eduardót képviseli a gyerek-elhelyezési perben, lefekszik Carla ügyvédjével.

106. Carla lakása leég, ezért Eduardónál tölti az éjszakát, így ő veszi fel Paula telefonját is. Ricardo elhallgatja Alejandra elől, hogy új munkaajánlatot kapott. Mariana mesél Gabinak az amerikai diákcsere programról, amelyen ő is részt vehet.

107. Jimena már nem tagadhatja önmaga előtt sem, hogy halálosan szerelmes Gastonba. Carla kihasználja, hogy rajta múlik Paula szabadsága, ezzel tartva sakkban Eduardót. Ricardo Alejandra miatt bizonytalan, hogy elvállalja-e a spanyolországi munkát.

108. Carla fején egy komoly ütésnyomot diagnosztizálnak, és ő állítja, hogy Eduardo megütötte. Gaston eldönti, hogy mégis odaköltözik az apja és Jimena házába. Ricardo próbálja meggyőzni Alejandrát, hogy tartson vele Spanyolországba.

109. Ramiro meglátogatja Paulát a börtönben, és közli vele a jó hírt, hogy Eduardo fogja operálni. Paula kétségbeesik, hogy Carla elfoglalja a helyét Eduardo ágyában. Funes doktor felismeri Carlában az őrületet, hogy bosszúvágytól hajtva akár Ramirót is megölné Eduardo operációja közben.

110. Gabriela elengedi Marianát egy évre Amerikába, amitől Victor teljesen kiborul. Ramiro annak ellenére, hogy sikerült eltávolítani a daganatát, hirtelen meghal. Carla mindenki figyelmét felhívja a tényre, hogy a műtőasztalon az operációt végző orvos legnagyobb szerelmi riválisa feküdt.

111. Eduardo nagyon haragszik Noemi nővérre, amiért telefonon közölte Paulával a szomorú hírt, hogy Ramiro meghalt. Mariana majd kibújik a bőréből, hogy hamarosan utazhat Amerikába, Viktort ezzel csak még inkább megríkatja. Ibańez felügyelő jó hírrel érkezik: Artigast, a szemtanút megtalálta a rendőrség.

112. Juan atyához érkezik egy fiatal pap, aki ezentúl a segítségére lehet. A fiú komoly vagyont örökölt és várja egy rokonát, aki azonban útban a plébániához balesetet szenved. Artigas, a szemtanú - kihasználva a lehetőséget - személyazonosságot cserél vele.

113. Mindenki azt hiszi, hogy Artigas halt meg, mert minden iratát kicserélte a hulláéval. Eközben Artigas a fiatal pap nagybátyának kiadva magát milliókhoz jutott hozzá. Carla tovább zsarolhatja Eduardót, ő maradt az egyetlen esély Paula számára.

114. Eduardo a terhek súlyát egyre nehezebben viseli. Teljesen lerészegedve ér haza, és Carla a kiszolgáltatottságát kihasználva becipeli az ágyába szerelmét. Amióta megérkezett Mariana amerikai cserediáklánya, Shirley, Victor megvigasztalódni látszik.

115. Jimena elvesztette a jegygyűrűjét, és Gaston emiatt rosszat sejt. Carla meglátogatja Paulát a börtönben, és Pablitóval elújságoltatja a hírt, hogy együtt aludt Eduardóval. Alejandra meglepődik, amikor kiderül, hogy a helyes fiú, akit látott, Carlos, Juan atya új segítsége.

116. Gaston megtalálja Jimena jegygyűrűjét a szobájában. Ahelyett, hogy visszaadná neki, jól látható helyen hagyja, hogy Sebastian észrevegye, és ezzel összeugrassza apját Jimenával. Eduardo torkig van Carlával és bejelenti neki, hogy elköltözik a saját házából.

117. Carla válaszút elé állítja Eduardót, követeli, hogy úgy éljenek együtt, mint férj és feleség. Eduardo válasza váratlanul érinti. A férfi megkéri a kezét, de hozzáteszi, hogy ezt kizárólag Paula érdekében teszi, ettől remélve szerelme szabadulását.

118. Gabi meglátogatja lányát a börtönben Shirley-vel, az amerikai cserediáklánnyal, aki Paula szobájában vendégeskedik. Alejandra úgy érzi, egyetlen esélyük az a levél maradt, amit Artigas holtteste mellett találtak.

119. Paula megszökik a börtönből, és Diegóhoz fordul segítségért. Juan atya nem fogadja egyértelmű örömmel a hírt, ő adja egymáshoz Eduardót és Carlát. Jimena és Gaston találnak egy fegyvert Sebastian szobájában, megijednek, hogy a férfi esetleg öngyilkosságon gondolkodott.

120. Eduardo és Paula végre találkoznak, magukba feledkezve ölelkeznek, amikor Carla kihívja a rendőrséget. Úgy érzi, most végleg megszabadul Paulától, és végre kisajátíthatja a gyermeke apját. A rendőrség figyeli az egész Morales családot.

121. Noemi segítségével világossá válik Eduardo számára, hogy Carla hívta ki a rendőrséget, amikor meglátta őt Paulával a kórházban. Jimena és Sebastian vitatkoznak, hogy helyes-e, ha maguknál bújtatják Paulát.

122. Sebastiannak nem sikerül Carla magabiztosságát megingatnia, hiába ígéri meg neki: bebizonyítja, hogy nem normális. Carla fenyegetőzik, hogy, ha nem hajlandó Paula visszamenni a börtönbe, ő a legvégsőkig is képes elmenni.

123. Paulát éppen időben figyelmezteti telefonon Alejandra, hogy a nő, akit beengedett a házukba, magánnyomozó. A nő nem fedi fel a megbízóját, de elárulja, hogy csak Paula rejtekhelyét kellett kinyomoznia, feljelentést nem tesz.

124. Carla meglátogatja Paulát otthon, és kedvesen ráveszi, hogy ajtót nyisson neki. Fegyverrel próbálja egy alkuba belekényszeríteni: Paula örökre mondjon le Eduardóról, cserébe Carla nem fedi fel a rejtekhelyét.

125. Eduardo altatót tesz Carla kávéjába, így akar időt nyerni és a szerelmét átszöktetni egy biztonságosabb helyre. Sebastian megkéri Jimenát, hogy költözzön el tőle és bontsák fel a házasságukat. Paula Eduardo nélkül indul útnak.

126. Alejandra összeverve talál rá Diegóra. Gabi azonnal értesíti Juan atyát, akit éppen meglátogatott Artigas, a halottnak hitt tanú, aki Diego vagyonos nagybátyjának adja ki magát. Sebastian nem akarja megvárni, amíg szerettei már csak sajnálatból vannak mellette, elhatározza, hogy elutazik.

127. Carla bosszút esküszik, amiért elhagyta őt Eduardo Pauláért. Ugyanakkor elérkezettnek érzi az időt, hogy Pablito kizárólag az ő gyámsága alá kerüljön. Diego Alejandra ápolásának köszönhetően jobban érzi magát, és váratlanul ott is hagyja a Morales-házat.

128. Alejandra nem bír magával, és elmondja Diegónak, hogy még senki iránt nem érzett ilyen erős vonzalmat. A pap fiú elhivatottsága erősebb, és visszautasítja Alejandrát. Sebastian távozása után Jimena nehezen tud ellenállni Gaston közeledésének.

129. Gaston és Jimena úgy érzik, Sebastian próbára teszi őket az elutazásával, mégis engedelmeskednek a vágyaiknak. Eduardo mikor magához tér, nem találja Paulát, csak Carlát és egy rendőrt, aki le akarja tartóztatni. Diego szerelmet vall Alének, de késő, mert már a papi hivatás mellett döntött.

130. Paulát egy örömlány fogadja be magukhoz a nyilvánosházba. Diego barátja, egy fiatal pap látnoki képességekkel rendelkezik. Amint meglátja Artigast, jelzi Diegonak, hogy a "nagybátyja" sötét titkot rejteget és azt is elárulja, hogy Diegóból soha nem lesz pap.

131. Paulát meglátogatja a szobájában a nyilvánosház tulajdonosa, és erőszakkal közeledik hozzá. Gabriela megtudja a börtönben egy lánytól, hogy Artigas valószínűleg életben van. Diego meggyónja Juan atyának Alejandra iránti érzelmeit.

132. Eduardo eljut a bárba, ahol Paula dolgozik, de Sonja óvatosságból nem árulja el neki, hogy jó helyen jár. Gaston feltétlenül orvoshoz akarja küldeni apját. Sebastian, mint Paula ügyvédje, megkapta az engedélyt Carla pszichiátria kivizsgálására.

133. Paulát zsarolja a nyilvánosház tulajdonosa, amióta megtudta, hogy a nő szerelme Alder polgármester-jelölt fia. Carla írásba foglalja a vallomását, de csak az esküvőjük napján hajlandó átadni a bírónak. Alejandra és Diego reménytelenül szerelmesek egymásba.

134. Diego megfeledkezve mindenről, szenvedélyesen öleli Alejandrát. Csak amikor a feszületre pillant, változik meg benne valami, Aléban a kísértést és magát az ördögöt látja. Pauláról bosszúból, amiért visszautasította, kompromittáló fotót készít a bártulajdonos. Jimena válni akar.

135. Diego úgy érzi, megcsalta Istent, ezért büntetésből megkorbácsolja magát. Teljesen összezavarodva a halálosan szerelmes Alejandrát ellöki magától. Sebastiannak dühkitörései vannak. Könyörög Eduardónak, hogy műtse meg őt, az igazságot, hogy nem fog lábra állni, nem sejtheti.

136. Gaston sürgősen kéri Eduardo segítségét. Sebastian szobájának ajtaját betörve, ájultan találnak rá. Miután magához tér a férfi, Eduardo szembesíti a valósággal, hogy tolószékben kell élnie, és azzal is, hogy Jimena nem az állapota, hanem a természete miatt hagyta el.

137. Gaston feleségül kéri Laurát, de a lány kételkedik a szerelmében. Jimena teljesen kiborul, mert gyávának érzi Sebastiant az öngyilkossági kísérlete miatt. Paula visszatér Soniáékhoz, az örömházba. Alejandra állásajánlatot kap: angol cikkeket kellene fordítania.

138. Jimena visszahozza Sebastiannak a kulcsait és bejelenti, hogy ki lesz az ügyvédje a válóperükben. Pablitónak megint 40 fokos láza van, és az orvosok tehetetlenek, mert a láz pszichoszomatikus eredetű. Sonia talál egy munkalehetőséget Paulának.

139. Gaston és Jimena hiába szerzik meg az engedélyt Artigas holttestének exhumálásához. A test hamvasztását kérte, és az urnát már elszállította a halott "testvére". Pablitónak lemegy láza, és boldog, hogy újra együtt látja a szüleit. Ez nehéz választás elé állítja Eduardót.

140. Paula békésen sétál egy parkban Chichével, volt rabtársával, amikor megjelenik Ibańez felügyelő, és parancsot ad a lány letartóztatására. Paula kitépi magát a rendőrök kezei közül. Alénak - Diego beleegyezésével - udvarolni kezd az új munkaadója.

141. Eduardo kitalálja, hogy Pablito szülinapi zsúrján találkozhatna a bohócnak öltözött Paulával. Amikor megcsókolja a bohócot, belép a szobába Carla, majd dühösen elrohan. Gaston úgy érzi, hogy Jimena a szerelmüket kihasználva csak a pénzüket akarja megszerezni.

142. Diego és Alejandra felszabadultak és boldogok, ha együtt vannak. Paulát megfenyegeti a bártulajdonos, hogy a testvérét - azt állítja, hogy fogva tartja Alét - megöli, ha a fotókat nem adja vissza neki. A fogolynő neve: Carla.

143. Sebastian, mikor ingerülten kidobja Jimenát és az ügyvédjét az irodájából, szívinfarktust kap. Alejandra mindenáron harcolni akar Diegóért, a szerelméért. Juan atya nehezen tudja eldönteni, hogy mi legyen Diego további sorsa.

144. Sebastian a kórházban könyörög Jimenának, hogy maradjon vele, de a lány könnyek között mondja ki: folytatja a válópert. Diego elvonul lelkigyakorlatra, hogy újra megtalálja Jézust. Paula egy nyomornegyedben bujkál, ahol egy kis rendelőt nyit.

145. Jimena bocsánatot kér Gastontól, amiért nem hitt neki. Elismeri, hogy az ügyvédje szélhámos, és hogy már nem szerelmes Sebastianba. Ekkor tudja meg, hogy Gastonnak már van menyasszonya: Laura. Ale levelet kap Ricardótól, egy repülőjegy kíséretében.

146. Diego úgy dönt: visszatér Buenos Airesbe. Nem találja lelki megnyugvását a vallásban, ennek oka, hogy nem nyugszik a vágya Alejandra iránt. Sebastian nem tud beletörődni, hogy elveszti Jimenát. Magához hívatja Laurát, Gaston mennyasszonyát.

147. Diego nem hisz barátjának, Arielnek, aki figyelmezteti, hogy a nagybátyja szélhámos. Paula álruhában találkozik Eduardóval és kéri, hogy keresse meg Artigast, mert saját szemével látta, hogy a férfi él. Eduardo elárulja szerelmének, hogy az ő szabadságáért cserébe, elveszi Carlát feleségül.

148. Artigas majdnem agyonveri a barátnőjét, aki ezután Chichével együtt menekülés közben felrobban. Mindenki azt hiszi, Pauláé az összeégett holttest. Carla felhívja Juan atyát, hogy időpontot kérjen tőle az egyházi szertartáshoz.

149. Paula örül a röpke pillanatnak, amit Gabival tölthet. Ibańez haladékot adott nekik egy feltétellel: találják meg Artigast. Paula aggódik Eduardóért, pedig nem is sejtheti, hogy valóban bajban van: egy elhagyatott út mentén fekszik, sebesülten, kifosztva.

150. Diego összezavarodik, amikor megtudja Bettytől, hogy Ale mégsem utazik Spanyolországba. Carla bezárva tartja a súlyosan sérült Eduardót, és megtiltja Pablitónak, hogy bárkinek is beszéljen erről. Sebastian szerelmet vall Jimenának.

151. Paula a felismerhetetlenségig megváltoztatja a külsejét. Meglátogatja Camilát a börtönben, és kéri, hogy segítsen neki felkutatni Artigast. Carla kétségbeesetten érkezik a Morales-házba: Pablito felismerni vélte az utcán a "halott" Paulát.

152. Sebastian újra reménykedik, hogy visszakapja Jimenát, ezért megkéri Gastont: költözzön el a házukból és vegye el Laurát. Paula keresi az eltűnt Eduardót Carla lakásán, de még mielőtt körülnézhetne, megérkezik Carla és Pablito. A gyerek lát egy nőt kiosonni a lakásból.

153. Diego vívódik, mert fél beismerni, hogy Alejandra iránti szerelme erősebbnek bizonyul a hiténél. Pablito megszökik otthonról, és a kórházban elárulja Funes doktornak, hogy az anyukája fogva tartja az apukáját. Paulát nem fogadja Camila.

154. Eduardo végre megszerzi a borítékot, amely tartalmazza Carla vallomását a balesetével kapcsolatban. Carla nyugodt, hiszen úgy tudja, Paula már halott. Paula menekül a rendőrök elől, beszáll egy autóba, ahol egy ismeretlen nő ajánlja fel a segítségét neki. A boríték nem a várt levelet tartalmazza.

155. Eduardo üzenetet kap, hogy hol keresse Paulát. Carla fültanúja Artigas telefonbeszélgetésének, melyben felfedi valódi személyét. Sebastiant meglátogatja egy régi barátnője, aki tolószékben élt sokáig, de a férfi legnagyobb meglepetésére már tud járni.

156. Pablitóra egy babysitter felügyel, amikor egy idegen nő elrabolja a játszótérről. Gabriela nagyon megijed, mert füves cigarettát talál a vendéglány szobájában. Paula megmentője megszervezi a várva várt találkozót Eduardóval.

157. Carla Eduardót okolja Pablito eltűnése miatt. Artigas bízta meg a nőt, aki elcsalta Carla gyerekét. Diego és Alejandra folyamatosan egymásra gondolnak, miközben ezt próbálják tagadni a környezetük és önmaguk előtt is. Jimena féltékeny a férjére.

158. Carla megtalálja Paula rejtekhelyének címét Eduardo kabátzsebében. Sebastian elindul Andreával az útra, ahol talán visszanyerheti járni tudását. Paula retteg a jövőtől, érzi, hogy ha találkozik Carlával, megöli. Alejandra leleplez egy tolvajt, aki megsebesítené, ha Diego nem lép közbe.

159. Paula a szállodai szobában ájultan találja Robertát, a nőt, akinek a szabadságát köszönheti. Ale boldogan cseveg Diegóval, amikor a pap hozza a hírt, hogy jövő héten Diegót pappá avathatják. Carla próbálja rávenni Artigast, hogy ölje meg Paulát.

160. Eduardo megtalál egy fontos bizonyítékot, amivel véget vethet Carla gonosz játékainak. Jimena hisztériás rohamot kap, gyötri a féltékenység, amikor az esküvői felvételeit újranézi. Alejandra megcsókolja Diegót és bevallja, hogy ez az érzés erősebb nála.

161. Eduardo egy kávézóban várja Paulát, de váratlanul Carla ül le mellé. Ibańez kihallgatja Diego állítólagos nagybácsiját Soniával való kapcsolata miatt. Sebastian egy különös energiával megáldott helyen várja a csodát, hogy újra lábra állhasson.

162. Jimena könyörög Renatának, hogy adja meg Sebastian pontos címét. Eduardo felkeresi a bírót, aki összeadta Carlával, hogy felbontsa a hamis papírok alapján köttetett házasságot. Carla sürgősséggel kérte az összeadásukat, a férj halálos betegségére tekintettel.

163. Alejandrát megtámadja két férfi. Mikor Diego aggódva siet a segítségére, Ale kéri, hogy ne tagadja tovább az érzelmeit. Sebastian úgy érzi, Gaston élete legboldogtalanabb napját éli meg az esküvőjén. Ibańeznek nem sikerül Carlát vallomásra bírnia, mert a nő elájul.

164. Sebastian egyik nap arra ébred, hogy képes önállóan felállni a tolókocsijából. Jimena azzal, hogy odamegy az esküvőre, megakadályozza, hogy Gaston feleségül vegye Laurát. Carla nem adja fel, továbbra is ragaszkodik Eduardóhoz.

165. Gaston könyörög Jimenának, hogy ismerje be végre: azért akadályozta meg a házasságkötését Laurával, mert szereti. Sebastian elmondja Andreának, hogy bár újra járni fog, mégis tragikus a helyzete: ugyanabba a nőbe szerelmesek a fiával.

166. Mielőtt Sebastian és Andrea visszatérnének Buenos Airesbe, a férfi megkéri a nőt, hogy a gyógyulása maradjon az ő titkuk. Laura gyógyszerekkel akarta megmérgezni magát. Mikor magához tér a kórházban, hallani sem akar Gastonról.

167. Carla teste durva ütésnyomokkal borított, és Eduardót vádolja a veréssel. Paula halálosan megfenyegeti a kórházban fekvő Carlát. Diego pappá szentelése elmarad, mert súlyosan összeverik. Sebastian az hazudja Gastonnak: soha nem fog járni.

168. Juan atya gyanakszik, hogy Diego megveretése tudatos döntés volt, a pappá avatás elhalasztásának érdekében. Az atya megkéri a papjelöltet, hogy maradjon távol Alejandrától. Jimena és Sebastian kölcsönösen titkolóznak egymás előtt.

169. Sebastian fültanúja a fia Jimena iránti szerelmi vallomásának. Carla kideríti, hogy Paula pártfogója, Roberta halálos beteg és minden vagyonát Paulára hagyja. Carla újra bosszút forral vetélytársa ellen. Artigas megígéri Carlának: ha lebukik, őt is leleplezi.

170. Carla elgázolja autójával Artigast, mielőtt a férfi elmenekülne. Paulát szorongató érzések gyötrik, úgy érzi, nem lesz már soha szabad ember. Andrea próbálja megértetni a féltékeny Jimenával, hogy Sebastiannak szüksége van rá.

171. Ibańez szeretné kideríteni, hogy ki vezette az autót, amivel elütötték Artigast. A nyomozó rádöbben, hogy Diego nagybátyja és Artigas egy személy. Jimena közli a férjével, hogy csak akkor lehet szó a visszatéréséről, ha Gaston végleg elköltözik a házból.

172. Renata véletlenül tanúja Sebastian lábra állásának. Sebastianból kifakad a fájdalom, amiért a fia és a felesége szeretők. Gabriela nagyon megijed, amikor Jimenát a folyóparton találja egyedül. Paula egy csodaszert ad Robertának.

173. Paula bizakodik, hogy végre fény derül az igazságra. Ibańez felügyelő számára kezd világossá válni, hogy Artigas más személyazonossággal él közöttük. Artigas szíve megáll. Carláról minden gyanú elterelődik, miután újraéleszti a beteget.

174. Carla újra megpróbálkozik Artigas, az ellene vallani tudó egyetlen tanú elhallgattatásával. Felsőbb nyomásra Ibańez megkéri Paulát, hogy adja fel magát a rendőrségen.

175. Jimena eldönti, hogy ha Sebastian is elfogadja, visszaköltözik a férjéhez, és vele marad, míg a halál el nem választja tőle. Gaston hallva a lány döntését, elköltözik apjától. Artigas közli Eduardóval, hogy vallomást tenne, mielőtt Carla újra megpróbálná megölni.

176. Carla olyan kábító injekciót ad be Artigasnak, hogy másnap képtelen értelmesen tanúvallomást tenni. Ibańez nehezen hiszi el Eduardónak, hogy a férfi nem véletlenül volt magánál a vallomás idején.

177. Carla újra mesterkedik valamiben, meglepő módon elismeri a felügyelő előtt, hogy Paula nem lökte le a teraszról, magától esett le. Eduardónak a nagy szerelmével magyarázza a dolgot. Gaston bejelenti a jó hírt a Moraleseknek: úgy tűnik Paula szabad lesz.

178. Sebastian lehallgat egy telefonbeszélgetést, ahol Gaston és Jimena a kettőjük közt történtekről vitázik. Paula szabadulásának tiszteletére partit rendeznek a Morales-házban. Diegónak döntenie kell. Sebastian és Jimena kapcsolata tisztázódik. Eduardo és Paula boldogsága felhőtlen lenne, ha Carla is képes lenne beletörődni.