Make your own free website on Tripod.com

21. Vera elkezdi betanítani a lányoknak a koreográfiát. Castańon és Alejo bosszút forral Enrigue ellen. Leon a cipőboltban udvarolgat egy csinos kolléganőjének, Priscillának, apja utasítására azonban nem fedheti fel, ki is ő valójában.

22. Natalia, akinek büntetésből a konyhán kell dolgoznia, megtalálja a módját, hogyan szúrjon ki Rebecával. Enrique komolyan fontolgatja, hogy felmond.

23. A depresszióba zuhant Giselát meglátogatja nővére, Angeles. Santiago Párizsba készül Ruthtal. Doris étkezés közben elszólja magát Natalia iskolai botrányával kapcsolatban. Santiago megharagszik anyjára, amiért eltitkolta előle, hogy mi történt a lányával. Rebeca csapdába csalja Nataliát, aki így majdnem lekésik a táncverseny időpontjának sorsolásáról.

24. Enriquének hála és Rebeca legnagyobb bánatára Natalia időben odaér a sorsolásra. Santiago Ruth kérésére közeledni próbál lányához. Ivan végleg elcsavarja Venus fejét, és kihasználva az alkalmat, hogy csak ketten vannak a házban, ágyába csábítja a lányt.

25. Ivan nyomozása Faustinóval kapcsolatban meghozza a várt eredményt. Enrique meglátja a lányok öltözőjében leskelődő Alejót, ám amikor számon kéri rajta a tettét, a férfi verekedést provokál.

26. Natalia megállítja Lucindát, mielőtt a lány végzetes lépésre szánná el magát. Megpróbálja rávenni őt, hogy folytassa a rehabilitációs kezeléseket. Felipe beszél Marával, aki bevallja, hogy szeretné otthagyni a munkáját. A fiú ráveszi a barátait, hogy segítsenek megszökni a lánynak. Ismael beindítja színjátszókörét az intézetben, de már az első órán konfliktus alakul ki Natalia és Rebeca között.

27. Mara Leon szobájában rejtőzködik. Gisela elhívja Enriquét egy divatbemutatóra. A fiatalok Nataliáék tequesi nyaralójába készülnek a hétvégére, és ők is elhívják a férfit. Enrique végül az utóbbi meghívásnak enged. A hétvégi házban több szerelem is szövődik. A felhőtlen együttlétnek azonban véget vet egy váratlan vízi baleset.

28. Natalia és Enrique szerelmet vall egymásnak, de megegyeznek, hogy kapcsolatukat egyelőre titokban tartják. Beatriz dühös lesz Estherre, amikor megtudja, hogy kidobta az Ivantól kapott virágot. A nyaralásból visszatérő Dafnét dühös nagyapja fogadja, de Carmenék sem részesülnek melegebb fogadtatásban anyjuk részéről. Gisela váratlanul beállít Enriquéhez, és zokogva kéri, hogy ne hagyja el őt a férfi.

29. Priscillának egyre jobban tetszik León. Pacónak az az ötlete támad, hogy vigyék át Marát apja cégének egyik lakásába, amely üresen áll. Rebeca ismét gonosz tervet eszel ki Carmen ellen, de a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy ő eltervezte. Enrique meglepetésként elviszi fodrászhoz megtépázott unokahúgát. Castańon emiatt tanári gyűlést hív össze, szerinte a tanár úr túl messzire megy. Beatriz és Ivan együtt ebédel, ám amikor fizetésre kerül a sor, a férfi nem találja a pénztárcáját.

30. Enrique az új hír hallatára azt tervezi, hogy elmegy az intézetből. A lányok ismét hajba kapnak a próbán, Brenda kiborul, mert túl kövérnek érzi magát. Lucinda újra elkezdi a terápiás kezeléseket. Carmen becsempész neki egy mobiltelefont, hogy bármikor felhívhassa Pacót. Enrique arra kéri Nataliát, hogy végre szakítson Leónnal. A lány ki is szökik a kollégiumból, és legnagyobb meglepetésére Leónt Priscillával csókolózva találja.

31. Natalia és Enrique együtt rendezi be a férfi új házát. Gisela apja gyomorfekéllyel kórházba kerül. Dafne mindent elmond Felipének magáról és Rebecáról. A fiú megígéri, hogy segít rajta.

32. Felipe a barátaival lányruhába öltözve beoson Rebeca szobájába, és megszerzi Dafne naplóját. Rebeca azt hazudja Nataliának, hogy látta Enriquét és Giselát csókolózni. Miután megszerzi a lány telefonszámát, felhívja, és közli vele, hogy Enrique Nataliával jár.

33. Natalia félévi bizonyítványa nagyon szép lett, ezért Santiago személyesen gratulál neki. Váratlanul megérkezik Gisela, és bejelenti, hogy Enriquével össze fognak házasodni.

34. Natalia és Enrique tisztázza a félreértéseket, ám Gisela gondoskodik róla, hogy ne sokáig legyen tartós közöttük a béke. Paco az éjszakát is Rebecánál tölti. Leon újra közeledik Nataliához, aki bevallja neki, hogy Enriquét szereti. Gisela megkéri Santiagót, hogy ajánlja be az intézetbe újságírástanárnak.

35. Ivan felveszi a kapcsolatot Santiago egyik vetélytársával, és felajánlja neki, hogy jó pénzért eladja Santiago üzleti ajánlatát. Rebeca megkeseríti Lucinda életét, de úgy tűnik, hogy Paco kitart barátnője mellett, és közös hétvégét terveznek. Ivan Beatriz kulcsával bejut Santiago irodájába, és megszerzi a terveket. Venus meglátja őt, de a férfi megfenyegeti a megriadt szolgálót. Rebeca ismét bajba keveri Nataliát, és sikerül összeugrasztania a lányt Giselával.

36. Rebeca Natalia és Gisela összeugratása mellett jelmezbált készül rendezni, ahová mindenkit meghív az iskolából. Leon közelebbi ismeretségbe kerül egyik női vásárlójával. Randevúzik Pamelával. A lánynak nagyon megtetszik a fiú, aki mindeközben továbbra is Natalia szerelméről álmodozik. Enrique koncertre hívja Nataliát, ám egy félreértés miatt a lány visszautasítja a meghívást.

37. Gisela, aki Enriquével akar elmenni, megveszi a jegyeket, a férfi azonban mást küld maga helyett. Leont apja visszaengedi az iskolába azzal a feltétellel, hogy délutánonként továbbra is a cipőboltban dolgozik. Paco és Lucinda nem megy el Rebeca bulijára, helyette kettesben töltik az estét. Ivan a bárban összefut halottnak hitt sógorával, Fabricióval, akit Ruthot keresi. Santiago és Ruth vacsorázni indulnak, amikor defektet kapnak.

38. Rebeca partiján Natalia pofon vágja Giselát, később nyakon önti Rebecát egy kancsó vízzel. Rebeca megtudja, hogy Paco azért nem ment el a bulijára, mert Lucindával volt. Felhívja Pacót, és átparancsolja magához, hogy számon kérje rajta, miért nem volt ott a buliján. Enrique és Natalia tisztázza a félreértéseket. Fabricio felhívja Ruthot, hogy találkozni akar vele.

39. Santiago nem érti Ruth nyugtalanságát. Paco nem bír ellenállni Rebecának. Gisela megkéri Castańont, hogy jelöljön ki mellé egy asszisztenst, méghozzá Nataliát. A fiúk búcsúpartit akarnak szervezni Marának, aki el fog utazni. Ismael bátorítja Mirthát, hogy foglalkozzon a színészettel. Castańon lehallgatja az osztályban Enrique és Natalia szerelmes együttlétét.

40. Gisela hatalmas munkával bízza meg Nataliát, ám a lány barátnői segítségével megbirkózik vele. Lucindát egy névtelen levélben figyelmeztetik, hogy a barátja megcsalja Rebecával. Később ő maga is szemtanúja lesz ennek, és úgy dönt, hogy nem akar tovább az intézetben tanulni. A Sandoval családot névtelen telefonok zaklatják, ami Ruthot felettébb aggasztja. Gaspar mesél Rubynak Hortensiáról és a lányáról, Ximenáról.

41. Don Gaspar óva inti Enriquét és Nataliát, de megígéri, hogy nem árulja el szerelmüket. Dafnét anyja elengedi a táncversenyre. Pamela négy éves ösztöndíjat nyert Párizsba. Mindenki a táncverseny középdöntőjére készül.

42. Carmen anyja képtelen elfogadni Chemát. Brenda nem tud részt venni a táncversenyen, ezért Dafne ugrik be helyette. Gisela még mindig vissza akarja szerezni Enriquét. Natalia meglepetésbulit szervez Dafnénak.

43. Faustino véget vet a mulatságnak. Carmen kitalálja, hogy kárpótlásul majd az intézetben szerveznek bulit Dafnénak. Paco felhívja Lucindát, ám a lány nem tud megbocsátani. Santiago megtudja, hogy nem ők nyerték a pályázatot. Enrique beszél Lucinda szüleivel lányuk helyzetéről. Citlalli is meglátogatja a pszichológiatanárt, és komoly problémájáról beszél neki.

44. Ruth egyre jobban aggódik Fabricio miatt. Nem ok nélkül, mivel a férfi váratlanul meglepi a nejét, és pénzt követel tőle. Az intézetben tartott meglepetésbulira a fiúk is hivatalosak. Carmen alkoholt is csempész a buliba, és úgy dönt, hogy Dafnét is megitatja. Natalia telefonál Enriquének, ám meglepődésére Gisela veszi fel a kagylót.

45. Dafne hamar kidől az italtól, de a barátai rendbe szedik. Beatriz orvosa megosztja gyanúját Alonsóval, miszerint a lány leukémiás. Pamela nem tud dönteni, hogy elmenjen-e Franciaországba, vagy itt maradjon Leonnal. Damian szakít Lucinda anyjával. Ivan elhívja vacsorázni Beatrizt, ahol fontos dolgot közöl vele.

46. Natalia interjúja Dońa Hortenciával nem bizonyul könnyű feladatnak. Rebeca újabb ármánykodása következtében Natalia bajba kerül, és Enrique bizalma is megrendül benne. Beatriz nagyon boldog Ivan lánykérése miatt, ám aggódik, hogy apja vajon hozzájárul-e a házassághoz. Leon és Pamela közel kerül egymáshoz.

47. Úgy tűnik, hogy sem Castańon, sem Enrique nem hisz Nataliának, így büntetésből az iskolában kell töltenie a hétvégét. Pamelának be kell látnia, hogy Leon még mindig Natalia után epekedik, és még az ő szerelme sem képes feledtetni vele ezt az érzést. Alonsónak sikerül megtudnia, hogy Ivan árulta el a céget. Santiago döbbenten hallja a hírt. Beatriz orvosa arra gyanakszik, hogy a lány leukémiás.

48. Enrique is ellátogat Hortensiához, és az idős hölgy meghallgatja tanítási módszereit. Beatriz elmondja apjának, hogy szereti Ivant, és feleségül akar menni hozzá. Sergio házastársi terápiára akar menni Vilmával Lucinda érdekében. Ruth találkozik a férjével, bár nem bírta megszerezni a kért összeget.

49. Az orvos tanácsára Santiago nem mondja el Beatriznak, hogy mi a betegsége, de Ruthtal megosztja a bánatát. Hortensia áthívja Enriquét, és mesél neki a lányáról. Natalia, Rebeca és Carmen büntetésből a kollégiumban tölti a hétvégét. Rebeca ismét gonosz tervet eszel ki vetélytársa ellen, Carmen pedig újra túlzásba viszi az ivást. Leon újabb meglepetéssel áll elő Natalia meghódítására. Lucinda szülei megosztanak egy titkot Enriquével a lányukkal kapcsolatban.

50. Enriquének hála a dolgok elsimulnak a kollégiumban, ám a férfi úgy érzi, hogy Natalia viszonozza Leon szerelmét. Paco meglátogatja Lucindát, aki megbocsát neki, de nem hajlandó újra járni vele. Dafne elmondja anyjának, hogy Felipével jár. Mirtha továbbra is szeretné megismerni Mauro anyját, ám a fiú nem lelkesedik az ötletért.

51. Enrique úgy dönt, hogy elmondja Santiagónak, hogy szerelmes a lányába. Beatriz megkéri Ruthot, hogy beszélje rá apját, hogy ne álljon közé és Ivan közé. Natalia felolvas Hortensiának, és megtudja, hogy az asszony lánya az ő anyjának volt a barátnője. Carmen kitalálja, hogyan lehetne bosszút állni Rebecán. Faustino bizonyítékokat szerez Dafne ellen.

52. Santiago megengedi Beatriznak, hogy a fotózással foglalkozzon, és nem kell bejárnia a vállalathoz. Alejo megszerzi Enrique feljegyzéseit Nataliáról, és visszaélve az adatokkal félreértésre ad okot Enrique és Natalia között. Faustino beszélni akar Enriquével. Santiago meglátogatja Nataliát az iskolában, és így kiderül, hogy Enrique nem mondta el neki, hogy mi van közte és Natalia között.

53. Faustinót csak az utolsó pillanatban bírják lefogni az iskolaudvaron. Lucindát rábeszélik a szülei, hogy folytassa a kezeléseket. Rebeca becsalja magához Pacót, Carmen bizalmas helyzetben találja őket. Sergio és Vilma együtt vacsorázik egy étteremben, ahol összefutnak Damiannal és a feleségével. Natalia nem tud megbocsátani Enriquének.

54. Natalia szakít Enriquével. Leon kérésére Paco segít Priscillának matematikát tanulni. Vera meghallja, ahogy Rebeca Dafnét fenyegeti. Ivanék cselt eszelnek ki Ruth ékszereivel. Sergio szeretne Vilmával és Lucindával hármasban elutazni.

55. Santiago elmondja Ivannak Beatriz betegségét, és megkéri, hogy vegye feleségül minél előbb. Hortensia mesél Nataliának a lányáról. Castańon ki akarja rúgni Rubyt, de a lányok megmentik a helyzetet. Venus most már biztos benne, hogy terhes. Gisela apja külföldi állásajánlatot kap.

56. Ruby megtarthatja az állását. Esther nem tud napirendre térni a hír felett, hogy Beatriz férjhez megy Ivanhoz. Gisela vacsorázni hívja Enriquét. Carmen ellóg az iskolából Chemával. Enrique arra gyanakszik, hogy Alejo lopta el Natalia aktáit.

57. Alonso ki szeretné venni Carment az intézetből. Nataliáék este elalszanak dolgozatkészítés közben, de reggelre valaki megírja helyettük. Santiago Esthert is beavatja Beatriz betegségébe. Fabrizio megkapja a pénzt Ruthtól. Rebeca Enrique rossz hírét kelti a lányok körében. Mauro úgy dönt, hogy összeismerteti Mirthát az anyjával.

58. Felipe elviszi Dafnét a börtönbe az apjához. Rebeca ellátogat Pacóhoz, de a fiú elzavarja, az anyjának azonban szimpatikus lesz a lány. Mauro anyja szobalánynak nézi Mirthát, akit ez ráébreszt a kettejük közt levő társadalmi különbségre. A fiatalok egy újonnan megnyílt diszkóba készülnek bulizni menni.

59. Natalia és Enrique összefut a diszkóban. Rebeca leitatja Carment, Leon pedig verekedésbe keveredik. Lucinda boldog, hogy együtt látja a szüleit. Faustino nagyon elveri Dafnét, amiért későn ért haza. Gisela féltékenységi jelenetet rendez Enriquének.

60. Mirtha nagyon szomorú, és nem akar Mauróval találkozni. Chema nagyon mérges Carmenre, amiért leitta magát. Beatriz beleveti magát a fotózásba. Venus bevallja Nataliának, hogy terhes, de nem árulja el, kitől. Paco ellátogat a kollégiumba Lucindához.

61. Lucinda kezd megenyhülni Paco irányában. Doris csak akkor hajlandó elmenni Ivan esküvőjére, ha Esther bocsánatot kér tőle. Natalia kezd kételkedni Enrique bűnösségében. Gisela cselre készül, hogy visszaszerezze Enriquét. A lányok győzködik Mirthát, hogy maradjon Mauróval.

62. Enrique segít felkészülni a lányoknak a matekvizsgára. Alejo Citlalli körül sündörög. Enrique fejmosást tart Carmennek. Carmen megszerzi a matekdolgozat kérdéseit, de valaki ellopja tőle. Gisela újabb feladattal bízza meg Nataliát. A fiúk elkezdenek filmgyártást tanulni.

63. A lányok arra gyanakszanak, hogy Rebeca lopta el a matekkérdéseket. Leont gazdasági egyetemre akarja küldeni az apja. Rebeca ellóg az iskolából Pacóhoz. Dafne levelet kap az apjától, amit a szolgáló elrejt a nagyapja elől. Rebeca zsarolja Alejót. Gisela búcsúpartit akar rendezni apja számára.

64. Santiago nem enged Ivan zsarolásának. Mirtha bevallja vétkét a lányoknak. Alejo megváltoztatja Rebeca félévi jegyeit. Beatriz nagy ajándékot készül adni Ivannak. Rebeca árulásának "hála" Dafne súlyos büntetést kap nagyapjától. Paco és Lucinda nagyon közel kerül egymáshoz.

65. Hugo rosszul lesz a reptéren, így elmarad az utazás. Dafne elszökik otthonról, Felipe Alonso lakásán rejti el őt, ahol együtt töltik az éjszakát. Mauro nyíltan vállalja Mirthát anyja ismerősei előtt, és titkos meglepetést készít számára. Enrique kötelességének érzi, hogy a bajban Gisela mellett maradjon. Ivan randevúzik Shandriával.

66. Ivan megpróbálja tisztára mosni magát Natalia előtt. Mirtha és Mauro alaposan összekapnak. Chema hazaviszi a részeg Carment, és bajba kerül miatta. Alonso összepakol és elköltözik otthonról. Beatriz Nataliát kéri fel koszorúslánynak.

67. Irene eltiltja a gyermekeit Alonsótól. Mirtha szakít Mauróval. Enrique Felipe kérésére megengedi, hogy Dafne nála töltsön egy éjszakát. Gojita nagy bajba kerül Rebeca miatt. Beatriz és Ivan bemegy az iskolába átadni Nataliának az esküvői meghívókat. Rebeca szemet vet Ivanra. Fabricio elmegy Santiago házához. Chema szakít Carmennel, mire a lány leissza magát az intézetben.

68. Carmen miatt Mirtha is nagy bajba kerül. Mauro összeveszik az anyjával. Giselát furdalja a lelkiismeret apja betegsége miatt. Enrique megkéri Nataliát, hogy Dafne náluk lakhasson. Beatriz lázasan készülődik az esküvőre.

69. Enrique elviszi ebédelni Giselát. Az anyakönyvvezető összeadja Beatrizt és Ivant. A ceremónia közben Venus elájul, és később bevallja Nataliának, hogy Ivantól terhes. Alonso találkozik a gyerekeivel, és elmondja nekik, hogy válni szeretne. Natalia mindent elmond Santiagónak.

70. Hugo állapota válságosra fordul. Fabricio a jussát követeli Doriséktól. Az orvos szerint nincs értelme folytatni Beatriz kezelését. Natalia győzködi Venust, hogy leplezze le Ivant. Dafne hazatelefonál, de a nagyapja közli vele, hogy ő már halott a számukra. Mauro anyja ráveszi a fiát, hogy vigye el Melissát várost nézni. Az esküvőn Fabricio is megjelenik.

71. Beatriz rosszulléte miatt elmarad a szertartás. Beatrizt kórházba szállítják, ahol Nataliát csak Enrique bírja visszafogni, nehogy nekiessen Ivannak. Lucinda és Paco meglátja Maurót Melisával egy kávézóban. Alonso visszaadja a jegygyűrűjét Irenének.

72. Santiago elmondja Beatriznek az igazságot a betegségével kapcsolatban. Esther megvádolja Ruthot, hogy megcsalja a férjét. Herminia megtudja, hogy unokahúga terhes. Irene szobafogságba zárja Carment, de a lány elszökik Chemához.

73. Nataliát nagyon megviseli Beatriz halála. Dafne és Lucinda kihallgat egy beszélgetést, amiből kiderül, hogy Enrique nem csapta be Nataliát. A virrasztáson Rebeca megkörnyékezi Ivant. Enrique beavatja Ismaelt a tervébe, hogy visszamegy Giselához.

74. Fabricio pénzt követel Doriséktól. Alonso kérésére Castańon visszaveszi Carment a kollégiumba. A lányok azt tervezik, hogy összedobják a pénzt Mirtha tandíjára. Faustino belemegy, hogy Dafne hazatérjen. Santiago biztosítja Venust, hogy gondoskodni fog a gyermekéről. Rebeca gonosz tervet eszel ki Carmen ellen, ám valaki mást sodor bajba.

75. Rebecának hála Enrique és Natalia alig békült ki, máris bajban vannak. Santiago és Ivan összeverekszik. Mirtha visszamehet a kollégiumba, és anyja úgy dönt, hogy vacsorára hív mindenkit, aki segített a lányának. Rebeca beviszi a bizonyítékot tartalmazó videokazettát Castańonhoz.

76. Ivan követeli Venustól, hogy vonja vissza állítását, miszerint ő a gyermeke apja. Castańon összehívja az igazgatóságot és a szülőket, hogy eléjük tárja Enrique ügyét. Gisela újra munkába akar állni. Goya rendrakás közben elkeveri a videokazettákat. Hugo magához tér.

77. Az értekezleten kiderül, hogy Castańon rossz kazettát vitt magával, ám Enrique ennek ellenére felmond. Mirtha anyja vacsorára hív mindenkit. Enrique mindent elmond Santiagónak, ami közte és Natalia közt van. Santiago nagyon feldühödik. Enrique megígéri a haldokló Hugónak, hogy elveszi feleségül a lányát.

78. Hugo meghal. Carmen megtalálja az elrejtett videót, és bosszút áll Rebecán. Enrique megkéri Gisela kezét. Ivan nem akarja eladni a részvényeit Santiagónak. A fiúk azt tervezik, hogy filmet készítenek. Dafne hazamegy. Carmen és anyja egyre többet veszekszik.

79. Rebeca és Ivan összeesküszik Natalia ellen. Irene nem akarja elengedni Carment Mirthához, de Paco elszökteti. Irene bosszút áll a lányán. Mirtha anyja nem hiszi el a lányának, hogy nem feküdt le Mauróval. Brenda megismerkedik egy fiúval.

80. Enrique elmondja Nataliának, hogy el fogja venni Giselát. A lányok elmennek egy jósnőhöz. Castańon átveszi Enrique pszichológiaóráit, de a lányok fellázadnak. Leont nagyon tehetséges rendezőnek tartja a tanára. Ivan Shandriát szeretné titkárnőként alkalmazni a cégnél. A lányok rájönnek Don Gaspar titkára.

81. Natalia elmondja Don Gasparnak, hogy rájöttek, ki is ő valójában. Dafne nagyon fél, hogy terhes. A lányok már a táncverseny döntőjére készülnek. Rebeca ármánykodásának hála, Castańon leváltja Nataliát a csapatkapitányi posztról. Esther a magánnyomozó segítségével rájön, hogy Doriséknak nincs semmiféle birtokuk. Gisela sürgeti az esküvőt.

82. Enrique még az esküvő előtt orvoshoz akarja küldeni Giselát. Irene azt hiszi, hogy Alonso megcsalja Shandriával. Santiago nagyon reméli, hogy Ruth hamarosan gyermeket fog várni. Don Gaspar meglátogatja Enriquét, és elmond neki mindent magáról.

83. Dafne terhességi tesztje pozitív eredményt mutat. Don Gaspar beszél Hortensiával Enrique érdekében, és az asszony felszólítja Castańont, hogy vegye vissza a pszichológiatanárt. Brenda nyíltan szembefordul Rebecával a táncpróbán. Santiago szomorú, hogy Ruth nem vár gyereket.

84. Enrique megjelenik a táncverseny döntőjén, és közli a lányokkal, hogy visszamegy tanítani. A nyomozó megtudja Faustinótól, hogy Ruth valaha táncosnő volt egy bárban. A lányok második helyezést érnek el a versenyen, de hamar túlteszik magukat a csalódáson. Ivan és Rebeca veszélybe sodorja Pacót.

85. Mindenkit hatalmas örömmel tölt el, hogy Lucinda felkelt a tolószékből. Felipe megtudja Dafnétől, hogy bebizonyosodott a terhessége. Ivan elhatározza, hogy megöleti Fabriciót. Brenda nagyon boldog Rodrigóval. Leon újra próbálkozik Natalia meghódításával.

86. Gisela könyörög Enriquének, hogy ne menjen vissza az intézetbe. Fabricio cselt eszel ki Ivan ellen. Mirtha meglátja Maurót Melissával. Leon és Natalia együtt tölti a délutánt. Gisela közli Santiagóval, hogy Enrique visszamegy tanítani.

87. Hortensia visszatér az intézetbe, és átnézi a könyvelést. Natalia mindent elmond Hortensiának Don Gasparról. Leon elmondja Priscillának, hogy még mindig Nataliába szerelmes. Beatriz fotói díjat nyernek. Rebeca fontos dolgokat hallgat ki az intézetben.

88. A lányok nyaralást terveznek a vizsga előtti hétre. Lucindát lesújtja a hír, hogy örökbe fogadott gyerek. Santiago orvoshoz viszi Ruthot, hogy megtudja, lehet-e gyerekük. Gisela jelenetet rendez Enriquének Natalia miatt. Natalia elmondja Esthernek, hogy miért veszi Enrique feleségül Giselát.

89. Gisela nekiesik Nataliának. Priscilla megtudja, ki is valójában Leon. Irene szomorú Alonso elvesztése miatt. Ivan meglátogatja Rebecát a kollégiumban, és ott tölti az éjszakát. Leon elmegy dolgozni egy filmforgatásra.

90. Az orvos elmondja Ruthnak, hogy meddősége orvosolható. Ivan elfelejtett elmenni a megbeszélt helyre az ékszerekkel, ezért új időpontot beszél meg. Nem számít rá, hogy csapdát állítottak neki. Alejo és Rebeca újabb konfliktusba kerül. Carmen ki szeretne békülni az anyjával. Ivan azt tervezi, hogy elrabolja Nataliát.

91. Santiago nem akarja elengedni Nataliát, ezért ő odaajándékozza a jegyét Mirthának. Carmen hiába közeledik az anyjához, az asszony elutasítja. Leon szándékosan ugyanoda készül utazni a fiúkkal, ahová a lányok is készülnek. Esther úgy dönt, hogy ő mégis elengedi az unokáját. Csak Ruth tudja, hogy Natalia stoppal készül menni.

92. Enrique és Natalia együtt meg Ixtapába motoron. A nyomozó közli Estherrel, hogy Ruth már férjnél van. Ivan nagyon dühös lesz, amikor látja, hogy Natalia nincs a lányokkal Ixtapában. Gisela kiborul, mert fogalma sincs róla, hol lehet Enrique.

93. Esther mindent elmond Santiagónak Ruthról. Ruth el akar költözni otthonról. Nataliáék megérkeznek a többiekhez, Enrique is ott marad éjszakára. Ivan felbérel két férfit, hogy elrabolják Nataliát. Éjszaka betörnek Mirtha apjának műhelyébe, és a betörők megverik Chemát.

94. Carmen elrontja Enrique motorját, hogy a férfi tovább maradjon velük. Enrique felhívja Giselát, hogy még két napot Ixtapában marad. Gisela ráveszi Alejót, hogy menjenek el együtt Ixtapába. Carmen megismerkedik egy fiúval, és ismét elcsábítja az ital.

95. Santiago válópert indít Ruth ellen. Natalia és Enrique megbeszélik, hogy elfelejtik egymást. Natalia úgy dönt, hogy hajlandó Leonnal járni. Hortensia hibát talál az intézet könyvelésében. Ismael és Angeles még közelebb kerül egymáshoz. Alejo Citlalli körül sündörög.

96. A fiatalok megtudják, hogy Dafne terhes. Natalia Carmen keresésére indul, akit a részeg Bruno társaságában talál meg. Amikor Alejo ismét közeledni próbál Citlallihoz, a pincér fiú a lány segítségére siet.

97. Ivan egy félreértés miatt azt hiszi, hogy az emberei már elrabolták Nataliát, ezért szól Dorisnak, hogy elküldheti a zsaroló levelet. Alejo kihallgat valamit Ivan és Rebeca beszélgetéséből, és zsarolni kezdi a lányt.

98. Alejo megerőszakolja Rebecát. Mindenki kétségbe van esve, hogy Nataliát és Carment elrabolták. A nyaralásból is korábban mennek haza, így Dafne sem bukik le nagyapja előtt. Citlalli és a pincér fiú közel kerülnek egymáshoz. Natalia és Carmen nem tud elszökni Brunóéktól.

99. Chema nagyon aggódik Carmenért. Enrique nagyon dühös Giselára, amiért a nő berontott Alonsóhoz. Mauro kölcsönt kínál Mirtha szüleinek, hogy újra beindíthassák az üzletüket, de ők elzavarják a fiút. Santiago újabb levelet kap az emberrablóktól. Ivan megtudja, hogy Natalia nincs is az emberrablóknál. Fabricio egy vita közben lelövi Salustiót. Bruno árokba hajt a kocsival.

100. Carmen kimászik az autóból, de a többiek felrobbannak. Dafne újra meglátogatja az apját, Mirtha megy vele. Dafne elmondja az apjának, hogy terhes. A kórházból telefonálnak, hogy Carment baleset érte. A lány kiborul, amikor rájön, hogy Natalia miatta halt meg. Ivan Rebecát akarja rávenni, hogy vegye át a váltságdíjat.

101. Enrique is megtudja, hogy Natalia meghalt. Santiago maga alatt van. Rebeca otthon elmondja anyjának, hogy megerőszakolta egy tanára. A rendőrségre mennek, ahol Rebeca feljelentést tesz Enrique ellen. Ivanék megtudják Ruthtól, hogy Santiago már tudja, hogy a lányát nem rabolták el.

102. Mindenki szomorú Natalia halála miatt. Leon Carment okolja. Felipe Dafne mellett akar maradni, de a lány elküldi. Gisela boldog, hogy Natalia már nem él. Ivan vállalja, hogy hamisan tanúskodik Rebecának, ha a lány ad neki kölcsönt. Enriquét letartóztatják, Ismael szerez neki egy ügyvédet.

103. Rebeca győzködi Citlallit, hogy jelentse fel Alejót zaklatásért. Gisela féltékeny Enrique ügyvédnőjére, Lorenára. Mirtha felajánlja az apjának, hogy az érettségijére félretett pénzből újra nyissa meg a műhelyt. Melissa próbál közel kerülni Mauróhoz. Rebeca megtudja Alejótól, hogy Natalia meghalt.

104. Rebeca anyja visszavonja lánya vallomását Enrique ellen, mivel meghallotta, hogy a férfi nem is erőszakolta meg őt. Enriquét kiengedik, és a férfi meghívja vacsorázni Lorenát. Esther meglátogatja Carment, és vigasztalja őt. Enrique győzködi Carment, hogy menjen el a névtelen alkoholistákhoz. Santiagót behívják egy kórházba, ahol kiderül, hogy Natalia még él.

105. Santiago elújságolja Esthernek, hogy Natalia életben van. Irene azt javasolja, hogy Alonso utazzon el Santiago helyett. Carmen elmegy a névtelen alkoholistákhoz. Alejo zsarolni kezdi Rebecát.

106. Santiago testőröket állíttat Natalia mellé. Carmen boldog, hogy barátnője nem halt meg. Lorena szerelmet vall Enriquének, Gisela féltékenységi rohamot kap. Leon hároméves párizsi ösztöndíjat nyert a filmjével. Castańon kirúgja Giselát az iskolából.

107. Santiago nem engedi Enriquét Natalia közelébe. Leon le akarja mondani az ösztöndíjat Natalia miatt. Natalia azt feleli Leonnak, hogy ne mondja le, mert továbbra is Enriquét szereti. Enrique közli Giselával, hogy nem veszi el feleségül.

108. Az iskolában nagy az öröm Natalia visszaérkezése miatt. Natalia és Enrique elmondja Hortensiának, hogy szeretik egymást. Fabricio Beatriz egyik ékszerét kínálja Santiagónak eladásra. Ivan szerez számlákat Rebeca számára.

109. Enrique és Natalia meghallja, hogy Alejo erőszakolta meg Rebecát. Rebeca azt is elmondja Castańonnak, hogy Alejo lopta el az iskola pénzét. Mirtha összegyűjti magának a pénzt a bankettra. Rebeca megkéri Ivant, hogy ölje meg Alejót.

110. Gisela a banketten meglátja Enriquét Nataliával. Leon mégis elmegy Franciaországba. Alejót megtámadják az utcán. Gisela gyógyszereket vesz be, és kórházba kerül. Mauro és Mirtha összeveszik. Dafne elárulja anyjának, hogy terhes, de sajnos nagyapja is meghallja.

111. Natalia Beatriz sírjánál találkozik Ruthtal. Dafne kórházba kerül, de a gyerekének semmi baja. Rebeca magnóra veszi Gisela telefonbeszélgetését, amiben közli, hogy nem is beteg. Natalia azt hazudja Enriquének, hogy Leont szereti, és vele megy Franciaországba.

112. Mirtha kibékül a szüleivel. Felipe és Dafne is újra összejönnek. Rebeca zsarolja Giselát a kazettával. Dafne anyja feljelenti Faustinót. Rebeca apját letartóztatják csalás miatt. Lucinda ráébred, hogy Vilmáék az igazi szülei.

113. A rendőrség elfogja Fabriciót. Gisela Nataliát kéri fel esküvői tanúnak. Santiago megtudja Fabriciótól, hogy Ruth nem hazudott neki. Rebeca kazettája Ivanhoz kerül. Melissa megfenyegeti Mirthát, hogy hagyja békén Maurót.

114. Az évzárón Hortensia mindenki előtt bevádolja Castańont. Alejót letartóztatják szexuális zaklatás miatt. Enrique megkéri Natalia kezét, Gisela pedig idegösszeomlást kap. Natalia a repülőgépen belehallgat a kazettába. Ráveszik a pilótát, hogy álljon meg, hogy megakadályozhassák az esküvőt. Rebeca az intézetben megpróbálja megölni Nataliát, aminek végül Ivan esik áldozatul.