Make your own free website on Tripod.com

1. Paola és Paulina külsőleg a megszólalásig hasonlít egymásra, mégis teljesen mások. Amint a szép, magabiztos és felszínes Paola megpillantja a hasonmását, azon nyomban megszületik a fejében az ördögi terv. Paulina igen rossz anyagi körülmények között él. Paola szerepet cserél a lánnyal, és amíg Paulina helyettesíti a Bracho családban, addig Paola éli világát a szeretőjével külföldön.

2. Paulina pénzt kér Paolától az anyja orvosságára, cserébe rövid időre hajlandó átvenni a helyét. Carlos Daniel és Rodrigo a családi gyár miatt aggódik. Paola megismerkedik a milliomos Alessandróval. Paola később felkeresi Paulina kunyhóját, de csak annak haldokló anyját találja otthon.

3. Paulina el akarja kerülni a börtönt, ezért belemegy Paola játékába. Így Paola is elfogadhatja Alessandro ajánlatát. Paola közli a családdal, hogy hazamegy. A hír aggodalommal tölti el Estefaniát és Fidelinát. Eközben Paulina idegesen várja a találkozást a számára idegen családdal.

4. Willy szemrehányást tesz Paulinának, amiért a nő semmibe veszi. A Bracho házban feszült a légkör: Piedad mama gyakran követeli a konyakját, Paulinának sok a gondja. Carlos Daniel a szerelmével ostromolja, ráadásul jelentkezik a festő Donato is, akiről Paola elfelejtett szólni.

6. Paulina egyre több meglepetést okoz a Bracho családnak. Megvigasztalja Carlitost, ajándékot ad Fidelinának, még Piedad nagyit is megpróbálja leszoktatni az ivásról. Rodrigo és Carlos Daniel haladékot kér a munkásoktól. A felbőszült tömeg azonnal sztrájkba lép. Paola rosszul alszik éjszaka. Gema Párizsban összefut Lucianóval. A Bracho család értekezletre készül. Paulina felkeresi Donatót. Paola és Alessandro autóbalesetet szenved.

7. Paulina majdnem lebukik Donato előtt. Piedad mama megtudja, hogy be akarják zárni a gyárat. Paulina ráveszi, hogy segítsen. A ház népe megosztott a szavazás miatt. A gyár ügyében Paulina felkeresi Patriciát, és igyekszik hitelt felvenni. Paola az életéért küzd Monte Carlóban.

8. Paulina váratlanul beállít a gyárba. Rodrigo ezt nagyon zokon veszi. Gema közli a családdal, hogy visszatér Mexikóba. A hír mindenkit másként érint. Paulina bejárja a gyárat, és elhatározza, hogy megmenti. Piedad mama a legjobb szövetségese. Paulina összeveszik Estefaniával.

9. Paulina aggódik Gema érkezése miatt. Eközben Dońa Piedad úgy érzi, hogy végre rájött Paulina titkára. Luciano is Gemával tart Mexikóba. Carlos Daniel nem megy ki a repülőtérre Gemáért, inkább a családjával marad. Gema megérkezik a Bracho-házba.

10. Donato felbukkan a Bracho-háznál. Paulina megígéri, hogy később majd felkeresi, és akkor elbeszélgetnek. Paola élet-halál között lebeg Monte Carlóban. Paulina nem engedi meg Gemának, hogy náluk lakjon. Luciano értesül Alessandro és Paola balesetéről. Összeül a családi tanács.

11. Luciano jelentkezik Paulinánál. A nő úgy tesz, mintha nem ismerné. Gema továbbra is Carlos Danielt ostromolja. Még a gyárban is felkeresi. Paulina új iskolába íratja és új orvoshoz is viszi Carlitost. Estefania helyteleníti ezt a lépést. Paulina elejét veszi a gyári munkások sztrájkjának.

12. Gema felkeresi Carlos Danielt. A látogatás csúnya vitát vált ki Paulina és Carlos Daniel között. A férfi végül Gemánál tölti az éjszakát. Paulinát érzékenyen érinti a férfi viselkedése. Piedad elmondja Panchitónak, hogy rájött Paulina titkára. Eközben Paola Bracho az autóbaleset után magához tér a kórházban. A Bracho gyár éves ünnepsége után Paulina beleveti magát a munkába. Mindenáron meg akarja menteni a gyárat a biztos csődtől.

13. Donato elmondja Estefaniának, mi járatban van. A nő elküldi Donatót a gyárba. Paulina üzleti útra indul. Donato felkeresi Carlos Danielt. A találkozás tettlegességig fajul. Gema meggyőzi Carlos Danielt, hogy féltékennyé kell tennie Paulinát. Carlos Daniel Gemánál alszik.

14. Paulina beszélni akar Carlos Daniellel. Amikor a férfi hazatér, vitára kerül köztük sor. Paulina békülékeny Estefaniával, de a nő visszautasítja a közeledését. Paulina túl kevésnek találja a kormány által felajánlott összeget a földért. Rodrigo és Carlos Daniel kölcsönt akar kérni.

15. Luciano megzsarolja Paulinát. Azt mondja, tud róla, hogy Paola meghalt. Carlos Daniel születésnapján Gema és Paulina ismét szópárbajt vív. Donato felhívja Carlos Danielt, és közli, hogy bizonyítékot kell találnia a felesége hűtlenségére. Carlos Daniel talál is megfelelő fényképet.

16. Carlos Daniel felelősségre vonja Paulinát a fénykép miatt. Douglas Maldonado nem tudja elfelejteni Paulinát, mert emlékezteti valakire. Fidelina és Paulina összezördül Carlitos iskolája miatt. Carlos Daniel és Rodrigo döbbenten hallja, hogy Paulina meglátogatta Maldonadót.

17. Douglas Maldonado közli Paulinával a feltételét, és ez meghökkenti a lányt. Paulina táviratot kap a halottnak hitt Paolától. Carlos Daniel felelősségre vonja Paulinát a kölcsön miatt. Maldonado magához rendeli a Bracho testvéreket, és közli a feltételét. Egyikük sem tudja elfogadni. Carlos Daniel csúnyán összeveszik Paulinával. Csak Piedad támogatja a lányt, és alaposan beolvas az unokájának. Luciano megemeli a Paulinától követelt összeget.

18. Gema közli Carlos Daniellel, hogy szerinte a felesége Douglas Maldonado szeretője. Paulina nem enged Luciano zsarolásának. A férfi erre névtelen levelet ír Carlos Danielnek. Rodrigo úgy dönt, hogy elmegy a gyárból, még a városból is eltűnik. Estefania hajlandó munkába állni.

19. A Paulinától kapott pénzzel Luciano elhagyja a várost. Paulina ismét meglepi Carlos Danielt. Idővel egyre jobban működik a gyár, új munkásokat vesznek fel. Leandro beajánlja a barátnőjét, Vivianát. Paulina felveszi a lányt. Carlitos engedélyt kap, hogy elutazzon a barátja birtokára.

20. Paola telefonál Paulinának. Arra kéri, hogy fizesse ki a tartozását. Carlitos balesete mindenkit megráz. Carlos Daniel kizárólag Paulinát okolja. Estefania minden alkalmat megragad, hogy befeketítse Paulinát. Ismét Piedad nagyi védi meg a lányt. Willy a gyárban szemet vet Vivianára.

21. Carlitost meg kell operálni. Paulina végig vele marad. Emiatt ismét összetűzésbe kerül Estefaniával. Eközben Piedad nagyi Paulinától akarja megtudni az igazságot. Szeretné, ha a nő a bizalmába avatná. Willy Vivianát üldözi, és ezzel nem csak Leandro haragját vívja ki.

22. Paulina közli Carlos Daniellel, hogy a lábadozó Carlitosnál komplikáció lépett fel: előfordulhat, hogy mankóval kell járnia. Carlitost felzaklatja a hír. Hallani sem akar ilyesmiről. Carlos Daniel megtalálja a levelet, amit Willy írt Vivianának. A férfi felelősségre vonja Willyt.

23. Donato ismételten felkeresi Paulinát. A nő megígéri, hogy majd meglátogatja. Carlitos nem akar sem enni, sem mankóval járni. A Viviana-ügy kapcsán Paulina elbeszélget Willyvel. Estela közli Estefaniával, hogy a férje válni akar. Douglas Maldonado nem tudja elfelejteni Paulinát.

24. Carlos Daniel felelősségre vonja Paulinát a pénz miatt, aki bemegy a bankba, hogy tisztázza a számlát. Így tudja meg, hogy Paola már Mexikóban van. Paola egyre többször gondol a hazatérésre, de végül mégis Alessandróval marad. Paulina új kocsit ígér Willynek, ha kibékül Estefaniával.

25. Estefania mindent elmond Piedadnak. A nő nem akar hinni neki. Új titkárnő érkezik a gyárba. Veronica felkelti Carlos Daniel figyelmét. Paulina megérzi a veszélyt, és megpróbálja rávenni Estefaniát a változtatásra. Patricia elmondja Carlos Danielnek, hogy Paulina el akarja hagyni.

26. Paulina beszél Donatóval. A nő felfedi előtte a titkát. A férfi meglepődik, de nem árulja el senkinek. Luciano felkeresi Alessandrót, és tőle tudja meg, hogy Paola meghalt. Luciano kihasználja a helyzetet, zsarolni akarja Alessandrót. Carlos Daniel kiönti a szívét Veronicának, majd hazaviszi a nőt.

27. Paulina szembeszáll Veronicával, majd Vivianával is elbeszélget Willyről. Piedad mama gyanakodni kezd Veronicára. Estefania gyermeket vár. Alessandro elutasítja Lucianót. A férfi ismét Paulinát kezdi zsarolni. Piedad nagyi úgy dönt, hogy mielőbb a végére jár a Veronica-ügynek.

28. Gema rajtakapja Carlos Danielt és Veronicát. Paulina nem enged Luciano zsarolásának. A gonosz férfi névtelen levelet ír Carlos Danielnek. Paulina beviszi Carlitost a gyárba. Ez újabb vitát vált ki közte és Carlos Daniel között. Piedad fél, hogy Paulina elhagyja a családot.

29. Carlos Daniel megkapja Luciano névtelen levelét. Gema dühöng, amikor megtudja, hogy Veronicát is meghívták ebédre a Bracho-házba. Douglas Maldonado visszatér, és ebédre hívja Paulinát. Gema is tudomást szerez a levélről, és szimatolni kezd Paulina után. Luciano felhívja Paulinát.

30. Rodrigo nem tud szabadulni a gondolattól, hogy Paulina csak Paola hasonmása. Ezt Piedaddal is közli. A nagyi az ellenkezőjéről igyekszik meggyőzni az unokáját. Paulina meglátogatja Douglas Maldonadót. A visszavonultan élő milliomos előhozakodik az ajánlatával. Rodrigo bemegy a gyárba, hogy csapdát állítson Paulinának. Mindenáron ki akarja deríteni az igazságot. A lány belesétál a kelepcébe. Piedad mama a lány segítségére siet.

31. Luciano elmondja az igazságot Carlos Danielnek. Paulina érzi, hogy nehéz helyzetben van, szökni akar. Carlos Daniel viselkedése is gyanút ébreszt benne. Rodrigo tanácsára Carlos Daniel hallgat arról, amit Luciano állít Paulináról. Eközben Rodrigo beavatja a titokba Estefaniát.

32. Carlitos újabb balesete miatt Carlos Daniel és Paulina ismét összeveszik. Kitűzik Carlitos műtétjének az időpontját. Paulina megígéri a betegnek, hogy vele marad. Piedad nagyi Rodrigót faggatja a történtekről, de Rodrigo hallgat. Luciano elárulja Gemának, hogy az igazi Paola meghalt.

33. Piedad nagyi mégis elmondja Paulinának, hogy ismeri a titkát. Jóindulattal figyelmezteti, hogy vigyázzon, mert a család többi tagja is gyanítja az igazat. Paulina megígéri Maldonadónak, hogy ismét felkeresi. Gema elmondja Carlos Danielnek, hogy Paola meghalt. Paulina szökni akar.

34. A család döbbenten fogadja a hírt, miszerint Paulina megszökött. Piedad nagymama arra kéri Carlos Danielt, hogy keresse meg. Eközben Paulina összefut régi barátnőjével. Celia befogadja a lányt. Rodrigo bevallja Carlos Danielnek, hogy talán félreismerte Paulinát.

35. A család rémülten keresi Carlitost, akit útközben újabb baleset ér. Chabela talál rá a fiúra, de az semmire sem emlékszik. Chabela magához veszi. Rodrigo arra gyanakszik, hogy Paulina rabolta el a fiút. Piedad szerint Paulina soha nem tenne ilyet. Az igazi Paola hazatelefonál.

36. Paola hazaérkezése bármelyik percben várható. Lalita örül, Carlos Daniel viszont retteg, hogy újra találkoznia kell a feleségével. Chabela mégsem viszi el Carlitost a rendőrségre, inkább a templom előtt hagyja. Paulina dolgozni kezd Lourdes házában. Kezelésbe veszi Dońa Zenaidát.

37. Paola hazaérkezése mindenkit megdöbbent. Az asszony hibát hibára halmoz, többször besétál a neki állított csapdába. Félő, hogy fény derül a személycserére. Douglas Maldonado alig várja, hogy láthassa az igazi Paola Brachót. Carlos Daniel folyamatosan elutasítja Paola közeledését. Látni sem bírja. A hazatérő nő Lalita elejtett megjegyzéseiből többé-kevésbé pontosan tájékozódik a család ügyeiről, mindarról, ami a távollétében történt.

38. Willy elmondja Paolának, hogy Carlos Daniel élénken érdeklődik a titkárnője iránt. Piedad egyre csak aggódik Carlitos miatt, követeli, hogy jelentsék be a rendőrségen az eltűnését. Paola meglátogatja Douglas Maldonadót. A visszavonultan élő milliomos meglepő ajánlatot tesz neki.

39. Estefania megjegyzéséből Paola rájön, hogy eltűnt a naplója. Vacsora közben Osvaldo csúnya jelenetet rendez Paulina miatt. Carlos Daniel ismét elutasítja Paolát. A nő hiába kér pénzt a férfitól, egyetlen vasat sem kap. Fidelina szerint Lalita mindenről tájékoztatta Paolát. Nem is téved.

40. Osvaldo ostromolni kezdi Paulinát. Gema és Veronica ismét Carlos Daniel miatt vitatkozik. Amador nyomozó megismerkedik Lalitával. A zsaru tudni akarja, mi zajlik a Bracho-házban. Gema segítséget kér Paolától, hogy legyőzhesse Veronicát. Macrina végül Chabelánál lel Carlitosra.

41. Paulina felhívja Carlos Danielt. Elmondja, hogy nincs nála a fia. Paola elfogadja Douglas Maldonado ajánlatát. Macrina meglátja a hirdetést, és azonnal jó üzletet szimatol Carlitos visszaadásában. Zenaida asszony vigasztalja a kétségbeesett Paulinát, és felfedi előtte a titkát.

42. Paulina visszatér. Mindenki Paolának hiszi. Chabela tudja, hogy vissza kell vinnie Carlitost a szüleihez, de nagyon fél a válástól. Döntésében közrejátszik, hogy Zenobiát és Macrinát már csak a gyerekért járó busás jutalom érdekli. Paola és Maldonado elhagyja Mexikót. Piedad nagyi arra kéri Paulinát, hogy játssza tovább Paola szerepét. Viviana dühöng, mert Leandro elhalasztja az esküvőjüket. Lalita kikotyogja, hogy Paola szökni készül.

43. Chabela attól fél, hogy Zenobia pénzt akar kérni Carlitosért, és nem is téved. A húga és Macrina ez ügyben már kapcsolatba is lépett a Bracho családdal. Paulina boldog, mert Carlos Daniel bevallja, hogy már nem szereti Paolát. Gema elmondja a nőnek, hogy a férfi még mindig Veronica iránt érdeklődik.

44. Zenobia beszél Carlos Daniellel. Közli a feltételeit. Chabela rajtakapja Zenobiát, amint pénzt kér Carlitosért. Gema elkíséri Carlos Danielt. A férfi a megbeszélt helyszínre készül. Paulina rájön, hogy Paola igazából Maldonadóval utazott el. Paola ismét rosszul lesz.

45. Carlos Daniel kivételével az egész család tudja, hogy Paulina visszajött. Maldonado meglesi Paolát a zenésszel. Zenobiának mégsem sikerül átadnia Carlitost, mert a kicsi megmakacsolja magát. Az asszony részegen bevallja Mojarrasnak, hogy mit terveztek. Paola újra rosszul lesz.

46. Paulina bevallja Carlos Danielnek, hogy nem ő az igazi Paola. Carlos Daniel elnéző vele, Gema azonban szeretné, ha elmenne. A férfi meg is kéri Paulinát, hogy távozzon. A nő fel akarja adni magát a rendőrségen. Chabela akkor ér a rendőrségre, amikor Paulina is. A lány bajba kerül.

47. Carlos Daniel megkéri Paulinát, hogy meneküljön, mert értesítenie kell a rendőrséget a fia előkerüléséről, és ez veszélyes lehet a nőre nézve. Filomena megtalálja Paula levelét, amit Paulinának írt. Gema és Estefania fel akarja jelenteni Paulinát, de Rodrigo nem engedi. Merino parancsnok Carlitos kihallgatására készül. Carlos Daniel hallgat Paulináról a rendőrök előtt. Paola sokat gyengélkedik. Bevallja, hogy ő volt Douglas régi szerelme.

48. Merino letartóztatja Chabelát. Rodrigo szeretné, ha Carlos Daniel idővel feleségül venné Veronicát. Paulina is ezt tanácsolja. Carlos Daniel miatt Gema ismét összeveszik Veronicával. Eközben Carlos Daniel arra kéri Paulinát, hogy Paolaként térjen vissza hozzájuk, és maradjon velük.

49. A rendőrség őrizetbe veszi Mojarrast és Zenobiát. Leandro közli Rodrigóval, hogy újabb gond adódott a gyárban. Estefania azt reméli, hogy Willy átveheti Leandro helyét. Carlos Daniel és Paulina a rendőrségen találkozik Chabelával. Willy a munkásokat uszítja. Leandro lemond.

50. Paulinát meglepi Carlos Daniel ajánlata. A család ellenségesen viselkedik Paulinával. Amador nyomozó Celiától értesül a helycseréről. A családi összejövetelen nagy a feszültség. Estefania és Gema viselkedése csak ront a helyzeten. Estefania ki akar lépni a gyárból, az örökségét követeli.

51. Paulina beszél a munkásokkal, elrendezi az ügyet. Ezzel kivívja Willy haragját. Gema fel is akarja jelenteni. Carlos Daniel bevallja Rodrigónak, hogy szerelmes a hasonmásba. Estefania és Willy elhagyja a Bracho-házat. Fidelina és Piedad mama kiborul. Chabela kiszabadul a börtönből.

52. Paulina meggyőzi Carlos Danielt, hogy Carlitosnak jót tenne, ha találkozhatna Chabelával. Estefania felhatalmazza Willyt, hogy a saját belátása szerint kezelje a pénzét. Willy újra szemet vet Vivianára. Piedad elbeszélget Carlitosszal. A gyermek megbántja. Willy feljelentéssel fenyegeti Paulinát. A lányt Rodrigo veszi a védelmébe. Douglas kényszerű döntésre jut Paolával kapcsolatban. Abigail közli Leandróval, hogy Vivianának van valakije.

53. Gema közli Estefaniával, hogy névtelenül feljelentette Paulinát. Carlitos ismét boldog Chabelával. Paulina megkéri Mojarrast, hogy néhány napra költözzön a Bracho-házba. Willy szeretné minél hamarabb megkapni Estefania pénzét. Vivianának akar gyűrűt venni. Estefania gyanút fog.

54. Douglas be akarja vitetni Paolát a klinikára. A családját később értesítené. Patricia meglátogatja Estefaniát, de ezzel sem megy semmire. Amador nyomozó megszerzi Paulina anyjának levelét még mielőtt a lány elolvashatná. Carlos Daniel rossz szemmel nézi fia és Mojarras barátságát.

55. Willy lebukik Estefania előtt, Vivianát pedig a keresztanyja vonja felelősségre. Leandro is megtudja, hogy Viviana újra találkozgat Willyvel. Eljön Carlitos műtétjének a napja, még Carlos Daniel is megenyhül Chabela és Mojarras iránt. Fidelina nagyon aggódik Estefania miatt.

56. Gema feljelenti Paulinát a rendőrségen. Amador csapdát állít Paulinának, és a lány bele is sétál. Rodrigo felelősségre vonja Vivianát Willyhez fűződő kapcsolata miatt. Leandro és Veronica között elmélyül a barátság. Amador ismét felkeresi Lalitát, a lány pedig mesél neki a festőről.

57. Willy folytatja a kapcsolatát Vivianával, és megtiltja Estefaiának, hogy bemenjen a gyárba. Douglas beszállítja Paolát a klinikára, ahol a beteg felkelti Elvira nővér gyanúját. Merino nyomozó le akarja tartóztatni Paulinát, de Piedad, Carlos Daniel és még más is állítja, hogy ő Paola.

58. Merino a kórházban sem tudja letartóztatni Paulinát, mert Carlos Daniel ismét megvédi. A klinika értesíti a nyomozót, hogy Paola ott fekszik. Osvaldo bevallja Lourdesnek, hogy Paulinát szereti. Estefania bemegy a gyárba, és jelenetet rendez Vivianával. Willyvel is vitába keveredik.

59. Sem Piedad mama, sem Carlos Daniel nem tudja lebeszélni Paulinát. A nő ugyanis fel akarja adni magát a rendőrségen. Amikor tudomást szerez Estefania balesetéről, magát okolja. Willy is feljelenti Paulinát. Piedad nagyi rábeszéli Paulinát, hogy menjen be a klinikára. Estefaniának sürgősen vérátömlesztésre van szüksége, Paulina talán segíthet rajta. Willy dühöng, és elmondja, hogy feljelentette a lányt.

60. Carlos Daniel arra gyanakszik, hogy Paola ismét csak színlel. Csúnya vitába keveredik Gemával. Bevallja Gemának, hogy szereti Paulinát. Estefania elbizonytalanodik Paulina megítélésében, de Willy alig várja, hogy Paulina börtönbe kerüljön. Amador nyomozó le is tartóztatja.

61. A fogdában Paulinát felkeresi az ügyvédje. Az újság is megírja a történteket. Gema és Willy ünnepel, Estefaniát rossz érzés gyötri. Carlos Daniel hazaviszi Carlitost. Rodrigo kitiltja Willyt a gyárból. Paulina meg akarja óvni az ikertestvérét a botránytól. Meglepő bejelentést tesz.

62. Paulinát átszállítják a női börtönbe, ahol találkozik Zenobiával. Osvaldo közli a feleségével, hogy megvédi Paulinát. Carlitos otthon azonnal az anyja után érdeklődik, és ezzel mindenkit kínos helyzetbe hoz. Gema találkozik a régi udvarlójával, Serrano ügyvéddel, aki Paulina védője lesz.

63. Paulina visszautasítja az ügyvéd segítségét. Gema elmondja Carlos Danielnek, hogy Paulinának bűntársa is volt. Osvaldo pénzt kér Lourdestől az ügyvéd tiszteletdíjára. Estefania nem tudja kifizetni a klinikát. Fidelina Patriciát kéri meg, hogy segítsen a bajban, de Rodrigo hajthatatlan.

64. Serrano ismét felkeresi Paulinát, és közli, hogy ő fogja védeni a tárgyaláson. Carlos Daniel teljesen Paulina ellen fordul. Rodrigo és Piedad is a védelmébe veszi a lányt. Maldonado is hall a lány sorsáról. Carlos Daniel hajlandó kifizetni Estefania részét. Piedad nagyi felkeresi Paulinát.

65. Paola lebukik Elvira nővér előtt. Megkéri a nővért, hogy tartsa meg a titkot. Carlitos visszanyeri az emlékezetét, de nem ismeri meg Chabelát. Serrano elmondja Gemának, mi történt Paulinával. Gema nagyon örül, hogy Carlos Daniel a lány ellen fordult. Carlitos mindent elmesél Fidelinának.

66. Piedad nem szól Carlos Danielnek arról amit a fiától hallott. Viviana rosszulléte aggasztja Abigailt. Carlos Daniel mégis beszél a fiával, tőle tudja meg, hogy mi történt. A férfi azonnal felkeresi Paulinát, de a lány nem hajlandó látogatót fogadni. Chabela reméli, hogy most már kiengedik Zenobiát.

67. Serrano közli Paulinával, hogy a nő akarata ellenére is képviselni fogja a tárgyaláson. Estefania házat akar venni, és ez újabb vitát szül Willyvel. A férfi ismét találkozik Vivianával. Serrano pénzt ad Paulinának a börtönben. Tamales szemrehányása után Paulina úgy dönt, hogy mindenkinek vesz valamit. Pińa börtönigazgató mind jobban vonzódik Paulinához. Az orvos megdöbbenésére eközben Paola lassan "magához tér" a klinikán.

68. Carlitos meglátja az újságban Paola fényképét. Piedad mama kénytelen elmondani neki, hogy Paulina börtönben van, és el is viszi hozzá látogatóba. Paulina eközben dolgozni kezd a betegszobán. Kezdetben még Piedaddal és Carlitosszal sem hajlandó találkozni. Piedad mama viszont a sarkára áll.

69. Carlos Danielt megdöbbenti Paola változása. Paulina felháborodik a betegszoba ellátásán, és panaszt tesz Pińa börtönigazgatónál. Veronica és Leandro között feszült a viszony a lány előléptetése miatt. Az előléptetés Gemát is meglepi. Panaszt tesz Rodrigónál, ám a férfi kiutasítja a gyárból.

70. Patricia figyelmezteti Willyt a veszélyre. Paola állapota az orvos jelenlétében is "javul", erről a sajtó is beszámol. Dr. Mendive figyelmezteti Paulinát, hogy legyen óvatos Pińával. Carlos Daniel és Rodrigo felkeresi Paolát. A nő Paulinával akar találkozni. Paola nem téveszti meg Piedadot.

71. Paulina meglátogatja Paolát, és bevallja, hogy szereti Carlos Danielt. Estefania segítséget kér Piedad mamától. Rodrigo intézkedik, hogy Willyt kiengedjék. Paulina durván visszautasítja Pińa börtönigazgató közeledését, ezért magánzárkába csukják. Mendive bezsél az igazgatóval.

72. Estefania hazaviszi Willyt, de tovább veszekszenek. Estefania leszögezi, hogy Willy nem számíthat tovább a pénzére. Rodrigo és Paulina is megkapja Douglas Maldonado levelét az adományról. Zenobiát kiengedik a börtönből. Piedad mama meglátogatja Paolát. A nő bocsánatot kér és közli, hogy haza akar menni. Carlos Daniel nem örül Maldonado adományának, felébred benne a gyanú. Estefania felkeresi Vivianát.

73. Paola közli Paulinával, hogy Carlos Daniel az övé. Willy meglesi Vivianát, és megfenyegeti. Estefaniánál jelentkeznek a szülési fájdalmak, Willy mégis magára hagyja. Paola úgy intézi, hogy a férje és Paulina összefusson a klinikán. A nő megkéri Paulinát, hogy járjon közbe az érdekében a férjénél.

74. Serrano ügyvéd közli Paulinával, hogy be tudja bizonyítani az ártatlanságát. Estefania kisfiút szül, Willy azonban nem jelentkezik. Paola mindenképpen el akarja érni, hogy Carlos Daniel visszafogadja, de a férfi erre nem hajlandó. Serrano elintézi, hogy előbbre hozzák Paulina tárgyalását.

75. Serrano közli Paolával, hogy Paulinát szabadon engedik. Willy jelentkezik Rodrigónál, és pénzt két. Paulina megkapja Maldonado levelét, de úgy dönt, hogy nem használja fel a védelmére. Carlos Daniel felajánlja Paola naplóját Serrano ügyvédnek, otthon azonban sehol nem találja.

76. Piedad gyanítja, hogy Paulina nem mondott igazat. Luciano az újságból értesül a perről. Gema felajánlja Serranónak, hogy Paola ellen vall. Paola azt az ügyvédet bízza meg, aki régebben Paulinát is védte. Paulina beállít a testvéréhez, és megfenyegeti, hogy a tárgyaláson bemutatja a naplót.

77. A család továbbra sem találja Paola naplóját, de Paola közli az ügyvédjével, hogy meg fogja vádolni Paulinát. Leandro mégis feleségül akarja venni Vivianát. Paulina még Serranónak sem mondja el, hol a napló. Osvaldo felkeresi a börtönben Paulinát. Luciano jelentkezik Rodrigónál.

78. A Bracho család alig várja a tárgyalást, Paulina szabadulásában reménykednek. Gema tudomást szerez arról, hogy Luciano is vallomást akar tenni. Carlos Daniel még egyszer megpróbálja jobb belátásra bírni Paolát. Willy hírt ad magáról, majd kisvártatva be is állít Estefaniához.

79. Paola betartja az ígéretét: azzal vádolja Paulinát, hogy ő kényszerítette a helycserére. Estefania továbbra is keményen bánik Willyvel. Leandro felmond a gyárban. Paola rosszullétet színlel, amikor Serrano ügyvéd a balesete felől érdeklődik, ezért a bíró kiküldi a tárgyalásról.

80. A tárgyaláson Luciano elmondja, hogyan történt a helycsere. A Bracho-ház személyzete kétségbeesetten keresi Paola naplóját, de hiába. Zapata ügyésznő bűnrészességgel vádolja Lucianót, és sikerül is ráijesztenie. Követeli, hogy más tanúk is bizonyítsák mindazt, amit Paoláról állít.

81. Paola magához rendeli Carlos Danielt, és újabb fenyegető ajánlattal áll elő. Serrano ügyvéd megtalálja Celiát és Filomenát. Willy nehezen tudja elviselni, ahogy mostanában Estefania viselkedik. Paola megfogadja, hogy magához láncolja a testvérét, hogy ne lehessen Carlos Daniellel.

82. Paola közli Piedaddal, hogy szombaton visszatér a Bracho-házba. Döntését Paulinának is elmondja. Serrano sorra hívja a tanúkat, akik Paulina ártatlanságát igazolják. A gyerekrablási vádban Mojarras, Chabela és Zenobia is Paulina mellett tanúskodik. Osvaldo válni akar.

83. Carlos Daniel is vallomást tesz. Lalita megtalálja Paola naplóját, de későn ér be vele a bíróságra. A tárgyaláson Piedad mama is Paola ellen vall. Lourdes nem akarja elengedni Osvaldót. Montesinos ügyvéd továbbra is Paulinát vádolja. Gema igyekszik újra a Brachók közelébe férkőzni.

84. Paulina nem tér vissza a Bracho-házba. Paola dühöng, és el akarja hagyni a klinikát. A Bracho-házban mindenki megdöbbenve fogadja Elvira nővért, aki Paola hazaérkezését készíti elő. Piedad nem akarja visszafogadni, de kiderül, hogy a törvény szerint joga van újra a Bracho-házban élni.

85. Paulina nem tudja lebeszélni Paolát a tervéről. Carlos Daniel alig tud uralkodni magán, Rodrigo fékezi meg. A család szerint jobb, ha Carlitos mégis Paulinával marad. Nem szabad találkoznia Paolával. Willynek sikerül ráijesztenie Estefaniára. Azzal rémisztgeti, hogy Paola el fogja herdálni a Bracho-vagyont. Carlos Daniel felkeresi Paulinát. A nő hajlandó magához venni a gyereket. Rodrigo is igyekszik lebeszélni Paolát a visszatérésről, de mindhiába.

86. Paola visszatér a Bracho-házba. Mindenki ellenségesen fogadja, még Lalita sem akarja kiszolgálni. Leandro feleségül veszi Vivianát. Piedad beolvas Paolának. A nő vissza akarja hódítani Carlos Danielt. A kis Carlitos végül Paulinához költözik. Estefania ismét a pénzét követeli.

87. Carlos Daniel sem tudja elkerülni a találkozást Paolával. Estefania értesül Leandro és Viviana házasságáról. A hírt közli Willyvel is. Gema jelentkezik Paolánál. A nő azt tervezi, hogy Gema segítségével bosszút áll a Bracho családon. Estefania felhatalmazza Willyt a pénze kezelésére.

88. Paola és Gema bosszút tervez. Paulina azt tanácsolja, hogy fizessék ki Estefania jussát, és zárják le az ügyet. Gema igyekszik meggyőzni Piedadot, hogy a Bracho család oldalán áll, de Piedad nem hisz neki. Paola bemegy a gyárba. Fidelina megdöbben, hogy Estefania még megbízik Willyben.

89. Serrano vacsorázni hívja Paulinát. Piedad felkeresi Estefaniát, de nem tudja jobb belátásra bírni Willyt illetően. Carlos Daniel megfogadja Gema tanácsát: megkéri Paulinát, hogy szakítsa meg kapcsolatát a családdal. A búcsú mindkettőjüket megviseli. Paola nem írja alá a válási papírt.

90. Serrano szerelmet vall Paulinának. A nőt meglepi a férfi ajánlata, de nem mond nemet. Paola megrendeli a kocsit, bár Rodrigo nem hajlandó kifizetni. Carlos Daniel megdöbben, amikor Paulina közli, hogy hamarosan férjhez megy. Gema színházba hívja Carlos Danielt és Paolát. Piedad dühöng.

91. A vendéglőben Gema és Paola kihasználja a Paulinával és Serranóval történt találkozás adta lehetőséget. Paola igyekszik befeketíteni Paulinát Piedad előtt. Carlos Daniel szerint Paulina elfogadja az ügyvéd ajánlatát, ezért ismét a lány ellen fordul. Willy bemegy a gyárba. Mindenki attól tart, hogy ott összefut Carlos Daniellel. Piedad a jövőbeli terveiről beszél Paulinával. Gema közli Serranóval, hogy Carlos Daniel szakított Paulinával.

92. Willy súlyosan megsebesíti Carlos Danielt. A történtek az egész családot megrázzák. A família Paulinától kér segítséget. Willy menekülni kényszerül, elviszi Estefania összes ékszerét, és Patriciára is kezet emel. Paola örül, és máris víg özvegynek érzi magát. A nő viselkedése még Gemát és Elvirát is megdöbbenti. Paulina és Carlos Daniel sem akarja feljelenteni Willyt. Paulina ideiglenesen átveszi Carlos Daniel helyét a gyárban.

93. Paola lelepleződik Lalita előtt, de sikerül kimagyaráznia magát. Paola és Elvira között kezd megromlani a viszony. Paola nem hiszi, hogy Carlos Daniel jobban van. Fidelinát faggatja. Rodrigo azt javasolja az öccsének, hogy utazzon el. Paola meg akarja látogatni Carlos Danielt.

94. Gema boldogan közli Paolával, hogy Carlos Daniel elutazott. Paola az ügyvédjéhez fordul, és megfogadja, hogy amennyire csak lehet, megnehezíti a válást a férje számára. Csak az vidítja fel, hogy végre megkapja az autót, amire úgy vágyott. Első útja a gyárba vezet. Willy jelentkezik Estefaniánál, és ismét pénzt kér. Paola megzsarolja Lalitát, hogy szerezze meg Carlos Daniel telefonszámát. Carlos Daniel találkozik az elvált Isabellel.

95. Paulina pénzt ajánl Paolának, ha békén hagyja a Brachókat. Estefania ismét Willy hatása alá kerül. Paulina arra bíztatja Carlos Danielt, hogy keressen magának más nőt. Paola elmondja Gemának, hogy hol tartózkodik Carlos Daniel. Osvaldo felkeresi Paulinát, és munkát kér tőle. Piedad rég nem kapott hírt Carlos Danielről, és ezért aggódik. Gyanítja, hogy nő lehet a dologban. Carlos Daniel és Isabel között egyre szorosabb a barátság.

96. Carlos Daniel házasságot ajánl Isabelnek. Willy visszatér Estefaniához, de csak azért, mert elfogyott a pénze. Paola unatkozik a házban. Elhatározza, hogy felkeresi Willyt. Rodrigo közli Piedaddal, hogy Paulina ki akarja fizetni Paolát. Willy és Paola bosszút esküszik a Brachók és főleg Paulina ellen. Estefania idegrendszere felmondja a szolgálatot, jelenetet rendez a gyárban. Gema elutazik Carlos Daniel után. A férfit Isabellel találja.

97. A családot megdöbbenti, hogy Paola ismét tud járni. Estefania egyre furcsábban viselkedik. Gema alulmarad az Isabellel vívott szópárbajban. Carlos Daniel megkéri Gemát, hogy ne szóljon Paulinának a szeretőjéről. Gema nem is neki, hanem Paolának említi. Paola kárörvendve közli Piedaddal és Paulinával, hogy Carlos Danielnek nője van. Paola és Willy rájön, hogyan árthatna a legtöbbet a családnak. Elvira beszél Piedaddal.

98. Paola és Elvira súlyos balesetet szenved. Hiába, Isten nem ver bottal. Paola kórházba kerül, az állapota válságos. Carlos Daniel és Isabel szakít. A férfi úgy dönt, hogy visszatér a városba. Bár Paola sok gonoszságot követett el, a család aggódik érte. Paulina magát okolja, amiért megvette neki a kocsit. A kórházban ismét találkozik Carlos Daniellel. Willy és Estefania összezördül, amikor Estefania nem akarja kikérni a részét az örökségből.

99. Paola állapota továbbra is válságos, már csak Paulina reménykedik abban, hogy felgyógyul. A nő régebben tudomást szerzett Paola és Willy tervéről, de a sok gond közepette megfeledkezett róla. Paola arra kéri Carlos Danielt, hogy menjen be hozzá a kórházba. Paulinát is figyelmezteti, hogy Willy mire készül. Carlos Daniel és piedad mama meglátogatja Paolát. A beteg arra kéri az ikertestvérét, hogy menjen feleségül Carlos Danielhez.

102. Willy szörnyű lépésre szánja el magát, hogy pénzt szerezzen. Paulina és Edmundo Serrano megjelenik az anyakönyvvezető előtt. Estefaniát megrázza a hír, hogy Fidelina az anyja. Piedad mamának sikerül kibékítenie Estefaniát az anyjával, bár ez csak átmeneti siker. Paulina úgy tervezi, hogy visszatér Cancunba, de Piedad mama ismét közbelép. Estefania idegei felmondják a szolgálatot, Patricia és Rodrigo magukhoz veszik a fiát.