Make your own free website on Tripod.com

1. A Junquera és Roldan család hosszú évek óta ellentétben áll egymással. Virginia, a gyönyörű nevelőnő kivételes helyet foglal el a Junquera házban. Rodrigo, a család feje megtudja, hogy halálos beteg, ezért megkéri Virginiát, hogy legyen a felesége. Így akarja megmenteni a családját a pénzügyi összeomlástól. Gyermekei azonban ki nem állhatják a lányt.

2. Alirio Roldan fia, Danilo először találkozik Virginiával. Carlos Alberto és Virginia kapcsolata még nem zárult le, ezért a lány nagyon nehezen egyezik bele a halálos beteg Rodrigo úr ajánlatába, de végül igent mond neki.

3. Virginia véletlenül meghallja, hogy Carlos Alberto el akarja venni Anabellát. A házasság tervének Anabella apja sem örül. Rodrigo elmondja a gyerekeinek, hogy elutazik, és távollétében Virginia kezeli a vagyont, de nem vallja be, hogy tönkrement, és hogy halálos beteg. A férfi súlyos betegsége miatt attól fél, hogy halála után nem lesz, aki a még megmaradt vagyonát felelősségteljesen kezelje. Virginiát kétségek gyötrik, hogy jól döntött-e.

4. Rodrigo és Virginia összeházasodnak. Eközben Danilo kitartóan udvarol a lánynak. Rodrigo elutazik New Yorkba. Elkezd terjedni a hír, hogy a Junquera család tönkrement. Junior elcsábítja Lupitát. Carlos Alberto és Virginia komolyan összevesznek.

5. Virginia elbocsátja a személyzet egy részét. Vanessa, Virginia nővére tovább álmodozik a gazdag férjről. Irigyli Virginiát, és kevesli a pénzt, amit néha küld neki. Anabella és Virginia szóváltásba keveredik. Rodrigo New Yorkban az operáció mellett dönt, és levelet küld a családjának. A Roldan család megtudja, hogy Rodrigo tönkrement, ezért Alirio felesége megtiltja, hogy Anabella találkozzon Carlos Albertóval.

6. Rodrigo sajnálatos módon nem éli túl a műtétet. Gyermekei tudomást szereznek a haláláról. Virginia egyelőre nem árulja el, hogy ő lett a mostohaanyjuk. Raquel barátja örül a várható örökségnek. Alirio testvére, Elena sok bajt okoz a Roldan családnak.

7. A Junquera család temetéshez készülődik, miközben megtudják, hogy Rodrigo az elutazása előtt feleségül vette Virginiát. Umberto megtudja, hogy menyasszonya, Raquel nem örökölt semmit, ezért elkezdi halogatni az esküvőt. Danilo egyre gyakrabban van Virginia közelében. Junior nem kap kölcsön pénzt Virginiától, Sagrario pedig észreveszi, hogy ellopták a pénzét.

8. Rodrigo gyermekeit megdöbbenti apjuk és Virginia házassága és a végrendelet. Raquelt végül elhagyja a barátja, amikor rájön, hogy Raquelnek már nincs pénze. Carlos Alberto részegen megy haza, és megkéri Anabellát, hogy rögtön házasodjanak össze. Anabella erre kitérő választ ad.

9. Virginia még mindig szereti Carlos Albertót. Raquel egy régi ügyvéd ismerősénél talál munkát, és segítséget kér a végrendelet ügyében. Virginia rájön, hogy Junior csekket töltött ki a nevében, és pénzt vett fel a bankból. Danilo tovább próbálkozik Virginiánál, bár szülei ezt megtiltották neki.

10. Virginia ikertestvére azt tervezi, hogy felkeresi Virginiát. Vanessa nagy terveket forgat a fejében. Virginia közben, hogy fedezni tudja a saját kiadásait, munkát vállal, majd megtudja, hogy Junior lopta el a csekket. Danilo megkéri Virginia kezét.

11. Vanessa megismerkedik egy gazdag fiatalemberrel. Raquel egyre jobban belebonyolódik a főnökével való kapcsolatba. Junior barátnője is kíváncsiskodni kezd az örökség után. Szegény nem tudja, hogy közben Junior változatlan hevességgel ostromolja érzelmeivel Lupitát, nem is eredménytelenül. Valaki ellop egy vagyont érő képet a Junquera-házból. Carlos Alberto kibékül a barátnőjével.

12. Virginia elzárja egy külön szobába a család képeit, hogy ne lopják el a maradék értékeket is. A Junquerák tolvajnak tartják Virginiát, de Carlos Alberto mellé áll testvéreivel szemben. Raquel és a főnöke felesége összeverekednek. Violeta túladagolja a nyugtatóját, és rosszul lesz. Virginia talál rá.

13. Carlos Alberto féltékeny Danilóra, és hogy fájdalmat okozzon Virginiának, bejelenti, hogy elveszi Anabellát. Velarde kirúgja az állásából Raquelt. Roldan úr és felesége megijed attól, hogy a Junquerák rájönnek a múltjukra, amely sötét titkokat rejt, és hogy miért ment tönkre az apjuk. Maximiliana asszony elhatározza, hogy kézbe veszi a gyerekei dolgát. Aldo észreveszi egy régiségbolt kirakatában az ellopott festményt. Megtudja, hogy egy nő adta el, és azt gondolja, hogy Virginia tette.

14. Maximiliana megpróbálja rávenni Carlos Albertót, hogy szakítson Anabellával, és pénzt kínál fel neki. Raquel bevallja Virginiának, hogy ő a tolvaj. Aldo véletlenül fültanúja lesz a beszélgetésnek, és elmondja a testvéreinek, hogy nem Virginia a tolvaj. Carlos Alberto bocsánatot kér a lánytól. Kiderül, hogy Rodrigo úr él.

15. Rodrigo úr úgy határoz, hogy visszatér Mexikóba. Violeta megint rosszul lesz, ezért most be is kell vinni őt a kórházba. Maximiliana Roldan úgy próbálja befeketíteni Virginiát Danilo előtt, hogy azt mondja, Memito Virginia gyermeke. Lupita tovább szenved Junior miatt.

16. Virginia beköltözik Rodrigo úr szobájába a Junquerák nem kis felháborodására. Violeta állapota nem javul. Anabella elhiteti Danilóval, hogy Memito Virginia fia. Rodrigo hazaérkezik Mexikóba. Danilo szerenádot ad Virginiának.

17. Violeta tolószéket követel magának Virginiától, miközben az orvos szerint csupán tetteti a betegséget. Raquel és Junior ellop egy értékes gyűrűt a család széfjéből, hogy Junior a menyasszonyának, Taniának ajándékozhassa. Virginia bevallja Sagrariónak, hogy még mindig szerelmes Carlos Albertóba.

18. Violetát továbbra is lelki gondok és hisztériás rohamok gyötrik. Danilo megkérdezi Virginiát, hogy az ő gyermeke-e Memito. Elena találkozik Rodrigóval. Violeta rajtakapja Virginiát, amint Carlos Alberto fényképét nézegeti.

19. Rodrigo úr továbbra sem mer családja szeme elé kerülni. Anabella örül Virginia Danilo iránt érzett szerelmének. Maricruz és Aldo között elkezdődik valami. Vanessa látni sem akarja volt barátját. Raquel elhatározza, hogy elcsavarja Danilo fejét. Ezzel akar szenvedést okozni mostohaanyjának, aki eközben elkezd dolgozni Roldanék gyárában.

20. Megérkezik Violeta zongoratanára, akibe a lány természetesen rögtön beleszeret. Junior azt hazudja Tania apjának, hogy Rodrigo úr nagy vagyont hagyott rá, így az öreg áldását adja a házasságra. Aldo is szerelmes lesz, mégpedig Maricruz Roldanba, Maximiliana asszony nagy bánatára.

21. Anabella elmondja Carlos Albertónak, hogy Elena asszonynak gyereke lett Rodrigo úrtól, akit aztán elvettek tőle, és ezért őrült meg. Azt is hozzáteszi, hogy ez a gyerek akár Carlos Alberto is lehet. Junior eközben végleg behálózza szegény Lupitát.

22. Maximiliana felvilágosítja Tania szüleit, hogy Junior anyagi helyzete korántsem olyan rózsás, mint ahogy azt a fiú állítja. Johnny bevallja Virginiának, hogy nem is igazi zongoratanár, aki természetesen ennek ellenére sem bocsátja el. Vanessa elhatározza, hogy Mexikóvárosba utazik Virginiához, és megszerzi magának Carlos Albertót.

23. Junior leitatja Lupitát, de nem tud visszaélni a helyzettel, mert a lány elalszik. Virginia elárulja Carlos Albertónak a nagy titkot, vagyis hogy a Junquerák vagyona Virginiát illette volna meg, mert az ő öröksége volt, amire Rodrigo úrnak csak addig kellett volna vigyáznia, amíg Virginia nagykorú nem lesz. Carlos Alberto nagyot csalódik apjában, de egyben rádöbben az igazságra Virginiával kapcsolatban is. Maximiliana megint megveri Maricruzt, a lány ezért elhatározza, hogy megszökik. Kiderül, hogy Sagrario és Victor Rivadaneira régről ismeri egymást.

24. Vanessa megérkezik Vriginiához, de nem tesz túl pozitív benyomást Carlos Albertóra, így gyorsan távozik is. Maximiliana asszony megtalálja Maricruzt, amint épp Aldo mellett sírdogál egy kávézóban, és hazahurcolja őt.

25. Carlos Alberto részegen találkozik az apjával, de nem ismeri fel, ezután kis híján betöri Virginia szobájának ajtaját. Eljön az első munkanap Virginia és Carlos Alberto életében. Egyikük sem tudja, hogy Rodrigo úr is Roldanéknál fog dolgozni. Danilót megkéri az apja, hogy Carlos Albertónak valami nehéz és megalázó munkát adjon. Maximiliana új, nagyszabású terve, hogy börtönbe juttassa Aldót, aki egyébként éppen a Katonai Akadémiára szeretne jelentkezni. Ezzel megzsarolja Maricruzt, hogy a lány önként menjen zárdába. Sagrario felkeresi Victor Rivadaneirát, és elárulja neki, hogy Junior az ő gyermekük.

26. Junior elhatározza, hogy megszökik Taniával, csakhogy Tania is megtudja a szörnyű igazságot. Maricruz kolostorba akar vonulni, nehogy Aldón álljon bosszút az anyja.

27. Raquel folytatja manipulációit, hogy Danilót kiábrándítsa Virginiából. Most azt hazudja Danilónak, hogy Virginiának szeretője van. Tania kidobja Juniort, amikor megtudja az igazat a fiú származásáról és szándékairól. Rodrigo úr titokban meglátogatja Memitót, de a kisfiúnak nem nagyon hisznek testvérei, amikor elújságolja nekik a nagy hírt.

28. Violetát eléggé megviseli Johnny hiánya. Danilót sem teszi boldoggá a hír, miszerint Virginiának Umberto a szeretője. Rodrigo úr újra meglátogatja Memitót.

29. Danilo elárulja Virginiának, hogy Raquel tette a bogarat a fülébe arról, hogy a lánynak szeretője van. Lupita is megtudja, hogy Juniornak menyasszonya volt az alatt az idő alatt, míg őt szédítette. Carlos Alberto elhatározza, hogy visszaszerzi Alirio Roldantól a Junquera-vagyont. Violeta megint a nyugtatókhoz nyúl, majd megpróbál tolókocsival leszáguldani a lépcsőn.

30. Danilo leteremti Raquelt az ármánykodása miatt. Roldan úr Veracruzba küldi dolgozni Carlos Albertót, hogy ezzel is akadályozza az esküvőt. Rodrigo úr végre hazatér, mire Sagrario összeesik.

31. Rodrigo úr bevallja Virginiának, hogy ellopta a pénzét. Virginia ezért elhatározza, hogy elköltözik. Sagrario lehordja emiatt, és maradásra bírja. Junior nem tud beletörődni, hogy Tania dobta őt.

32. Raquel és Maximiliana asszony szövetkezik a "betolakodó" ellen. Carlos Alberto szerelmeslevelet ír Virginiának, de az Raquel kezébe kerül, aki elolvassa, és rögtön elmondja Danilónak, aki persze nem hisz neki. Carlos Alberto randevúzik Vanessával.

33. Aldót felveszik a Katonai Akadémiára. Junior végre személyesen is találkozik Taniával, aki kiadja az útját. Danilo egyre türelmetlenebb, de Virginia nem tud egyről a kettőre jutni. Kitart elmélete mellett, mely szerint nem szeretheti Carlos Albertót.

34. Carlos Alberto váratlanul hazatér. Raquel azt hazudja neki, hogy Virginia dicsekedett Carlos Alberto szerelmeslevelével Sagrario és Lupita előtt. Alirio szörnyű tervet eszel ki Carlos Alberto ellen. Junior folytatja alattomos játékát Lupitával, aki újra találkozik vele és odaadja neki magát. Carlos Albertót és Anabellát megtámadják, miközben az esküvőre igyekeznek. Az autós üldözés karambolba torkollik.

35. Rodrigo úr későn tudja meg, hogy merénylet készül a fia ellen, és már nem tud közbeavatkozni. Anabellát életveszélyes állapotban szállítják kórházba.

36. Anabella életét sikerül megmenteni, de maradandó sebek maradnak az arcán. Raquel azt hazudja Anabellának, hogy Virginia tervelte ki az egészet. Carlos Alberto megesküszik Anabellának, hogy sebhelyes arca ellenére is elveszi őt.

37. Vanessa megtudja, hogy Santiago felesége nem Veracruzban él. Junior pénzt ajánl fel Lupitának. Violeta azzal fenyegetőzik, hogy mindenkinek elmondja, hogy látta Virginiát egy idegen férfival. Alirio megfenyegeti Carlos Albertót. Rodrigo úr megtudja, hogy a fia és Virginia szerelmesek egymásba.

38. Alirio elmegy a templomba gyónni. Raymundo nagyon féltékeny Vanessára. Raquel felolvassa a szerelmeslevelet Anabellának, amit Virginia kapott. Carlos Alberto azzal vádolja Sagrariót, hogy Virginia bűntársa. Santiago nem akar elválni.

39. Danilo összeveszik a szüleivel. Virginia ismét találkozik Rodrigo úrral. Anabellát végül kihallgatja a rendőrség. Maximiliana asszony elmegy Maricruzhoz, és elmondja neki, hogy miért gyűlöli.

40. Danilo Virginiát, Alirio pedig Carlos Albertót veszi vissza dolgozni a Roldan gyárba. Maximiliana asszonyhoz látogatóba érkezik Chema atya. Federico elmondja Sagrariónak, hogy nem ő Lupita titkos szerelme. Carlos Alberto megtudja, hogy hol lakik Virginia állítólagos titkos szeretője.

41. Carlos Alberto találkozik az apjával. Lupita úgy dönt, hogy elhagyja a házat. Anabella bosszút esküszik Carlos Alberto és Virginia ellen. Rodrigo úr végre hazatér.

42. Rodrigo urat megdöbbenve fogadják gyermekei. Lupitának nagyon fáj a csalódás. Maricruz nagyon szomorú a hírtől, hogy Aldo nem őt szereti. Anabella arcáról lekerül a kötés. Virginia most már nagyon belefáradt a sok szenvedésbe.

43. Anabella ismét bosszút esküszik Carlos Alberto és Virginia ellen. Raquel elmondja Maximiliana asszonynak, hogy Rodrigo úr nem halt meg. Apjának pedig beszámol arról, hogy Carlos Alberto és Virginia szeretik egymást.

44. Roldanék cselédje véletlenül meglátja Rodrigo urat. Alirio és Danilo újabb merényletet tervez. Aldo bevonul a katonai akadémiára. Elena elmondja Carlos Albertónak, hogy Anabella nem szereti. Rodrigót lelövik.

45. A Junquera-házban nagy a káosz. Megint Virginiát okolják a történtekért. Danilo látogatóba érkezik Virginiához. Aldo is megtudja a szörnyű hírt. Raquel gyűlölete egyre csak nő Virginia iránt.

46. Rodrigo úr belehal sérüléseibe. Lupita is részt szeretne venni a temetésen. A rendőrség gőzerővel dolgozik a gyilkossági ügyön. Elena furcsa dolgokat művel. Aldo is elkezd kételkedni Virginiában. Danilo felhívja a felügyelőt.

47. Danilo Carlos Albertót vádolja a gyilkossággal. Virginia készül elhagyni a Junquera-házat. Junior erőszakkal fenyegeti Virginiát. Carlos Albertót letartóztatja a rendőrség. A hír hallatán mindenki felháborodik.

48. Virginia elviszi a fegyvert a rendőrségre. Carlos Alberto segítségére érkezik egy régi ügyvédnő ismerőse. Anabella arcát megoperálják. Danilo azt állítja Virginiának, hogy látta, hogy Carlos Alberto ölte meg az apját. Lupita úgy dönt, hogy visszamegy dolgozni.

49. Virginia nem tudja eldönteni, hogy higgyen-e Danilónak. Elena egyre furcsábban viselkedik. Vanessa ismét elmegy Santiagóhoz. Maximiliana meglátogatja Carlos Albertót a fogdában. Virginia Carlos Alberto szemébe mondja, hogy őt hiszi bűnösnek.

50. Virginia és Carlos Alberto meggyűlöli egymást. Chema atya beszél Virginiával. Anabella meglátogatja Carlos Albertót. Danilo nagylelkű ajánlatot tesz Virginiának.

51. Danilo meghívja vacsorára Virginiát. Carlos Alberto megpróbálja elfelejteni és meggyűlölni Virginiát. Lupita elmondja Juniornak, hogy gyermeket vár tőle. Carlos Albertót szabadlábra helyezik.

52. Danilo elmondja a szüleinek, hogy mi célból veszi el Virginiát. Junior el akarja vetetni Lupitával a gyermeküket. Maricruz foggal-körömmel harcol azért, hogy ne kelljen visszamennie a zárdába.

53. Danilo rettenetes dolgot művel: a nászéjszakán erőszakoskodik Virginiával. Maricruz megpróbál ellenszegülni anyja akaratának. Juvencio rábukkan egy hihetetlen titokra.

54. Virginia nem árulja el a felügyelőnek a szemtanú nevét. Violeta rajtakapja Danilót, amint az Rodrigo úr iratai között turkál. Carlos Alberto összeverekszik egy férfival, aki megvádolja a gyilkossággal. Virginia megtudja, hogy Lupita gyermeket vár Juniortól. Carlos Alberto felkeresi Alirio Roldant.

55. Carlos Alberto elmondja Virginiának, hogy Elena az édesanyja. Elena megpróbálja meggyilkolni Virginiát. A Roldan családban felháborodást kelt, ami kiderül Elenáról, ezért Virginia elmegy a Roldan házba. Maricruz meglátogatja Aldót. Danilo rábukkan egy iratra.

56. Carlos Alberto elmondja Anabellának, hogy Elena majdnem meggyilkolta Virginiát. Victor Rivadaneyra megkéri Sagrariót, hogy mondja meg Juniornak, hogy ő az apja. Anabella elviszi Elenát a Junquera-házba.

57. Danilo fiúgyermeket szeretne Virginiától. Junior újra megbántja Sagrariót. Virginia meglátogatja Lupitát. Kiderül, hogy Virginia és Carlos Alberto még mindig szereti egymást. Virginia megtudja, hogy Danilo becsapta őt.

58. Santiago felajánlja Vanessának, hogy bérel neki egy lakást. Raquel elviteti Virginia édesanyját egy elmegyógyintézetbe. Virginia meggyűlöli Danilót, amiért hazudott neki. Carlos Alberto csúnyán összeverekszik Danilóval.

59. Danilo újra megpróbálja behálózni Virginiát. Victor Rivadaneyra állást ajánl fel Juniornak. Virginia elmondja Vanessának, hogy él az édesanyjuk. Danilo mindent megtesz Virginiának azért, hogy minél jobban a kedvében járjon.

60. Danilo és Virginia kapcsolatában sötét felhők kezdenek el gyülekezni, ugyanis a férfi életében felbukkan egy régi ismerős. Raquel mértéktelenül szórja a pénzt, és hatalmas összegekért vásárol ruhákat és cipőket.

61. Vanessa újabb lakásokat néz meg. Virginia úgy dönt, hogy nem fizeti ki Raquel újdonsült ruháit. Violeta mindent megtesz azért, hogy újra járjon. Virginia megtudja, hogy Danilónak felesége van.

62. Virginia felbontatja a házasságukat Danilóval. Violeta végre lábra áll. Carlos Alberto a szakítás hallatán újra reményt lát arra, hogy visszaszerezze szerelmét. Juvencio bosszút esküszik Danilo ellen.

63. Virginia és Carlos Alberto hosszú idő után végre kimondják, amit egymás iránt éreznek. Anabella újabb hazugságot eszel ki. Carlos Albertót valaki leszúrja. Virginia megtudja, hogy Anabella gyermeket vár.

64. Carlos Alberto hazatér és megtudja az igazságot Danilóról. Raquel és Violeta a bűnös férfit mindenképpen börtönbe akarják juttatni. Anabella elmondja Carlos Albertónak, hogy gyermeket vár tőle. Violeta újabb levelet kap.

65. Violeta szörnyű hírt kap a levélben. Danilo újra gonosz tervre készül. Carlos Alberto és Virginia egyre jobban kezdik megszeretni egymást. Danilo is megtudja, hogy a házasságuk érvénytelenítését helyben hagyta a bíró.

66. Violeta újra teljesen magába roskad. Danilo kiborul, mert nem akarja, hogy a Virginiával való házasságuk semmissé váljék. Anabella felkeresi Virginiát, hogy beszéljen vele. Maricruz megtudja, hogy a nővére terhessége csak hazugság.

67. Az indulatok ismét minden oldalról elszabadulni látszanak. Violeta elpanaszolja Sagrariónak hatalmas bánatát. Virginia és Danilo házasságát végre semmissé nyilvánítják. Maricruz nem akar beszélni Aldó

68. Maricruz elmondja Virginiának és Carlos Albertónak, hogy Anabella valójában nem vár gyermeket. Vanessa meg akar változni, és mindent megtesz azért, hogy úrihölgy váljék belőle. Danilo felbérel valakit, hogy megölje a feleségét.

69. Anabellának borzasztó dolog jut a tudomására, ugyanis kiderül, hogy Maricruz, a saját húga tett neki keresztbe. Danilo haragjában lelövi a bérgyilkost. A kis Memito eltűnik.

70. Memito bent reked az égő Roldan gyárban. Virginia váratlanul kórházba kerül. Aldo visszamegy a Katonai Akadémiára. Anabella úgy dönt, hogy ellátogat a Junquera-házba.

71. Virginia nagyon rosszul érzi magát, állapota egyre rosszabb. Carlos Alberto megtudja, hogy a szerelme esetleg megvakulhat. Anabella is bent jár a kórházban. Danilót kiengedik a börtönből.

72. Anabella elmondja Virginiának, hogy úgy néz ki, megvakult. Danilo is meglátogatja volt feleségét a kórházban. Carlos Alberto a tragédia ellenére Virginia mellett akar maradni.

73. Anabella a régi célt tűzi ki maga elé, újra vissza akarja hódítani Carlos Albertót. Raquel át akarja venni a döntéshozó szerepét a családban. Carlos Alberto arra készül, hogy végleg elhagyja Mexikót. Junior el akar költözni otthonról.

74. Memitót nagyon megviseli, amikor megtudja, hogy szeretett pótmamája, Virginia megvakult. Aldo úgy dönt, hogy mindenben felajánlja a segítségét. Sagrario elmegy a szanatóriumba.

75. Virginiának nehéz és fájdalmas döntést kell meghoznia, amikor végre elhatározza magát, hogy elhagyja a Junquera-házat. Juvencio a rendőrség kezére juttatja szerelmét.

76. Virginia elköltözik a Junquera-házból. Maximiliana mérgében fel akarja keresni a Junquerákat. Junior elkezd dolgozni. Alirio felesége úgy dönt, hogy feladja Aliriót.

77. Alirio úr végre beismeri a bűnösségét. Danilo nagy nehezen megtudja azt, hogy hova költözött Virginia. Carlos Alberto elfoglalja helyét az ezüstművekben. Maricruz meglátogatja Aldót.

78. Anabella elmondja Carlos Albertónak, hogy Danilo tudja, hol rejtőzik Virginia. Junior házasságra készül. Sagrario felkeresi Rivadaneyra urat. Carlos Alberto úgy dönt, hogy meglátogatja Virginiát.

79. Carlos Alberto és Virginia össze akarnak házasodni, azonban Anabella és Danilo teljesen kiborul a hír hallatán. Maximiliana anyja meglátogatja Alirio urat a börtönben. Virginia és Carlos Alberto megtartják az esküvőt. Alirio úr infarktust kap.

80. Alirio úr nagyon rossz állapotban van. Danilo megmutatja a levelet Maximilianának. Vanessa sokat bajlódik a tanulással. Johnny meglátogatja Violetát. Anabella egyre kíváncsibb Virginia ikertestvérére. Alirio Roldan meghal.

81. Maximiliana megtudja, hogy a férje levelet hagyott hátra Virginiának. Juniorhoz régi ismerős érkezik látogatóba. Johnny felhívja Violetát. Vanessa azt tervezi, hogy egyszer majd a fővárosba költözik.

82. Vanessa meg akarja hódítani Carlos Albertót. Anabella továbbra is áskálódik, hogy ezzel ártson Virginiának. Johnny meglátogatja Violetát. Carlos Alberto egyre féltékenyebb. Raquel megvádolja Virginiát.

83. Virginia rosszul lesz és elájul. Carlos Alberto ettől teljesen kétségbe esik. Aldo ismét hazalátogat a katonai akadémiáról. Az orvosi vizsgálatok után kiderül, hogy Virginiának szörnyű betegsége van.

84. A vizsgálatok közben fény derül arra is, hogy Virginia gyermeket vár. Betegsége ellenére természetesen nagy örömmel fogadja a hírt. Vanessa fohászkodik azért, hogy megváltozhasson. Lupita kisfiút szül.

85. Virginiát váratlanul kórházba kell szállítani. Megindul nála a szülés, ám miután megszüli gyermekét, meghal. Carlos Alberto teljesen összeomlik. Családja vigasztalni próbálja, ám mindhiába.

86. Vanessát nagyon elszomorítja a rossz hír. Johnny meglátogatja Violetát. Vanessa ellátogat a Junquera házba. Anabella később elmegy Vanessához. Junior újra gyötörni kezdi Sagrariót.

87. Danilo felkeresi Vanessát, majd folytatja a hazudozást, amit Anabella kezdett el Carlos Albertóról és Virginiáról. Junior megtudja Carlos Albertótól, hogy Sagrario az édesanyja.

88. Victor Rivadaneyra úr nem árulja el Juniornak, hogy ő az apja. Carlos Alberto és Vanessa nagyon összevesznek. Maximiliana megtudja, hogy a fia, Danilo hatalmas virágcsokrot küldött egy nőnek. Carlos Albertónak fáj, hogy együtt látja Vanessát és Danilót.

89. Sagrario el akarja vinni a házból a kislányt. Johnny újra felhívja Violetát, és végre kibékülnek. Carlos Alberto megtudja, hogy Vanessánál van a kislánya. Vanessa gonosz tervet forgat a fejében.

90. Vanessa beköltözik a Junquera-házba. Raquel és Violeta nagyon meglepődnek ezen. Victor Rivadaneyra felkeresi Sagrariót és elmondja neki, Junior tudja, hogy ő az édesanyja. Sagrario rosszul lesz a hír hallatán. Carlos Alberto elolvassa Virginia állítólagos levelét.

91. Anabella szörnyű tettre készül. Danilo bejelenti az anyjának, hogy el akarja venni Vanessát. Sagrario figyelmezteti Vanessát, hogy ne bízzon Danilóban. Carlos Alberto megmondja Anabellának, hogy soha nem veszi őt feleségül. Kiderül, hogy Virginia nem halt meg.

92. Carlos Alberto nagyon leissza magát. Junior még mindig nem tudja elfogadni, hogy Sagrario az édesanyja. Virginia beszél Carlos Albertóval. Victor Rivadaneyra elmondja Juniornak, hogy tudja, ki az apja. Vanessa elmegy az édesanyjához, ahol furcsa dologgal szembesül. Anabella lelövi Carlos Albertót.

93. Carlos Alberto súlyosan megsérül. Anabella felhívja Danilót. Junior megtudja, hogy Victor Rivadaneyra az édesapja. Carlos Albertót kórházba szállítják. Anabella önként jelentkezik a rendőrségen és Carlos Albertót okolja a történtekért. Carlos Alberto végre magához tér.

94. Virginia meglátogatja a kórházban Carlos Albertót. Maricruz világgá akarja kürtölni, hogy a nővére hidegvérrel lőtte le Carlos Albertót. Később Vanessa is bemegy a kórházba.

95. Carlos Alberto megtiltja Vanessának, hogy találkozzon Danilóval. Anabella elmegy a Junquera-házba. Junior kezd megbékélni a múltjával. Raquel hazatér. Sagrario álma végre teljesül.

96. Virginia beszél Carlos Albertóval. Raquel összeveszik Vanessával. Anabella elmegyógyintézetbe akarja záratni Carlos Albertót. Danilo és Vanessa meglátogatja Elenát. Virginia kislánya eltűnik.

97. Raquel megkéri Vanessát, hogy figyeljen a kisbabára. Johnnynak meghal az édesanyja. Carlos Alberto is pszichiátert keres magának. Maximiliana ismét az őrületbe akarja kergetni Elenát.

98. Anabella nagyon gonosz terven töri a fejét. Elena asszony megszökik a szanatóriumból. Violeta nagyon szomorú Johnny miatt. Junior beszélni akar Lupitával.

99. Lupita elutasítja Junior közeledését. Carlos Alberto kezd bizalmatlan lenni Vanessa iránt. Maximiliana újra meglátogatja Elena asszonyt. Danilo Raquelt kéri fel, hogy vegye át Carlos Alberto helyét a cégnél.

100. Carlos Alberto egyre furcsább dolgokat művel, olyan mintha kezdene teljesen megőrülni. Danilo felajánlja Vanessának, hogy költözzön a Roldan-házba.

101. Carlos Alberto nem mond le a Roldan Ezüstművek őt illető részéről. Elena asszony elutasítja Vanessát. Memito újra körül szeretne nézni a padláson. Maximiliana ellenzi, hogy Vanessa hozzájuk költözzön.

102. Chema atya elbeszélget Vanessával és meglepő javaslatot tesz a számára. Raymundo váratlanul feltűnik Mexikóban. Danilo újabb ígéretet tesz.

103. Vanessa életében hirtelen feltűnik egy régi, kellemetlen ismerős. Maricruz úgy dönt, beszél Aldóval. Carlos Alberto megtalálja Virginia néhány ruháját.

104. Carlos Alberto rájön, hogy ki is volt Vanessa első szerelme, aki átverte őt. Maximiliana tovább hazudik Elenának, ezzel megkeserítve a szerencsétlen asszony életét. Anabella megtalálja Vanessa táskáját Carlos Alberto ügyvédjénél.

105. Virginia újra megjelenik és Carlos Alberto szemére veti, hogy már nem szereti őt. Raquel kidobja a házból Vanessát. Junior bejelenti a testvéreinek, hogy kik a szülei. Carlos Alberto botrányosan viselkedik Danilóval.

106. Elena váratlanul rátámad Maximilianára. Anabella újabb ördögi tervet eszel ki. Danilo udvarolni kezd Raquelnek. Carlos Alberto felkeresi a pszichiáterét.

107. Carlos Alberto teljesen kiborul. Junior mindent elkövet azért, hogy Lupita megbocsásson neki. Vanessa újra szerelmet vall Carlos Albertónak. Virginia kislánya hirtelen rosszul lesz.

108. Virginia kislánya szerencsére már jobban van. Vanessa elköltözik a Junquera-házból. Anabella elviszi Elenát Esteban Fernandezhez.

109. Elena leüti Vanessát és megszökik. Esteban elmegy a Roldan család ügyvédjéhez, hogy megtudja, mekkora lehet a vagyona Elenának. Raquel igent mond Danilo házassági ajánlatára.

110. Vanessa megtudja az ügyvédtől, hogy Virginia ráhagyta a Junquera-házat. Maricruz elmondja az anyjának, hogy ő árulta el Vanessának az örökségét.

111. Virginia ismét megjelenik Carlos Alberto szobájában és megígéri, hogy utoljára, ha a férfi már nem szereti. Carlos Alberto követi és rájön, hogy Vanessa játszotta el Virginia szellemét. Carlos Alberto bosszút esküszik. Esteban felhívja Vanessát, hogy elmondja neki, Elena jó kezekben van.

112. Esteban megpróbálja elhitetni Vanessával, hogy Carlos Alberto csak érdekből hívta őt vissza a házba. Raquel elmondja Carlos Albertónak, hogy az összes részvényüket átíratta Danilo nevére. Violeta hozzámegy Johnnyhoz.

113. Maximiliana elmegy Estebanhoz, hogy ráijesszen, ám e helyett a férfi fenyegeti meg őt, aki aztán egy nagyobb összeget fizet neki cserébe azért, hogy életben tartsa Elenát. Carlos Alberto közli Vanessával, hogy kettőjük közt mindennek vége. Violeta ki van borulva Johnny miatt, amiért rögtön egyedül hagyta az esküvőjük után.

114. Raquel meglátogatja a börtönben Danilót és elmondja neki, hogy bosszút áll rajta, amiért átverte őt. Maximiliana és Anabella elmegy Calderon ügyvéd úrhoz, és megtorlást ígérnek, amiért már nem képviseli az érdeküket. Carlos Alberto és Vanessa még jobban összevesznek.

115. Danilo megígéri Raquelnek, hogy ha hozzámegy feleségül, akkor előtte visszaadja a pénzt, amit ellopott a Junquera családtól. Vanessa és az édesanyja a Roldan-házba költözik. Carlos Alberto és Vanessa szeretik egymást, de egyikük sem meri bevallani a másiknak. Maximiliana ördögi tervet eszel ki.

116. Vanessa és Carlos Alberto végre kibékülnek. Danilót óvadék ellenében kiengedik a börtönből, aki bosszút esküszik. Johnny felhívja telefonon Violetát. Maximiliana tovább próbálja rontani Elena állapotát. Danilo levövi Raquelt. A Roldanok Elenára akarják kenni a gyilkosságot, Vanessa azonban magára vállalja a bűntettet, hogy megmentse az anyját.

117. Carlos Alberto nem hiszi, hogy Vanessa gyilkos. Anabella elmegy Esteban Fernandezhez és megzsarolja, hogy tegyen vallomást Vanessa ellen. Carlos Alberto felfogad egy ügyvédet Vanessának, akit Anabella is ismer.

118. Maximiliana tovább folytatja mocskos üzelmeit, elviszi Elenát Vanessához. Anabella felkeresi Silvana ügyvédnőt, akit Carlos Alberto fogadott fel. Vanessa levelet küld Carlos Albertónak.

119. Vanessa a börtönben barátra és ellenségre is lel. Amikor Carlos Alberto meglátogatja, a lány utal rá, hogy nem ő követte el a gyilkosságot. Anabella attól fél, hogy Esteban rájön, ki ölte meg valójában Raquelt. Elena egyre több dologra kezd emlékezni. Raymundo elmondja Silvanának, hogy régóta ismeri Vanessát.

120. Violeta vallomása nagyon sokat árt Vanessának. A börtön orvosa bevallja a lánynak, hogy szerelmes belé. Elena visszaemlékszik a gyilkosság éjszakájára. Vanessát 20 évre ítélik el. Esteban azonban rájön, hogy Danilo a gyilkos.

121. Anabella elmondja az anyjának, hogy Esteban tudja, ki ölte meg valójában Raquelt. Violeta gyermeket vár. Esteban elmegy Vanessához a börtönbe és elmondja a lánynak, hogy Danilo a gyilkos. Raymundo találkozik Carlos Albertóval.

122. Torres felügyelő beszél a börtönben Vanessával, aki elmondja neki, hogy nem ő ölte meg Raquelt. Danilo vissza akar utazni Mexikóba. Elena vallomást tesz a rendőrségen, visszaemlékszik arra, hogy Danilo ölte meg Raquelt. Danilót elkapják a repülőtéren. Eduardo - a börtönorvos - a saját édesanyjához viszi Elenát, hogy biztonságban legyen. Silvana mindent megtesz, hogy befeketítse Vanessát Carlos Alberto előtt.

123. Vanessát kiengedik a börtönből. Maximiliana megdöbben, amikor meghallja, hogy a fia bevallotta Raquel Junquera meggyilkolását. Elena és Vanessa végre ismét találkoznak. Maximiliana és Anabella elmennek Danilóhoz a börtönbe és figyelmeztetik, hogy őket ne keverje bele a gyilkosságba. Vanessa elmegy Anabellához, hogy a pénzét követelje, de meg kell tudnia, hogy mindenét befektették egy vállalkozásba, amely tönkre ment. Violeta terhes. Silvana elmegy Vanessához, de a lány kidobja. Carlos Alberto és Silvana elhatározzák, hogy összeházasodnak.

124. Vanessa kidobja a Junquera házból Carlos Albertót. A férfi megkéri Sagrariót, ne mondja meg Vanessának, hogy a Roldanok eladták a férfinak a házat. Vanessa és Carlos Alberto látszólag egyre jobban gyűlöli egymást. Kiderül, hogy Eduardo halálos beteg és talán egy éve van hátra. Anabella felhívja Silvanát és elmondja neki, hogy Carlos Alberto tulajdonában van a Junquera-ház. Carlos Alberto bevallja Vanessának, hogy még mindig szerelmes belé.

125. Vanessa elhatározza, hogy feleségül megy Eduardóhoz. Danilót egyre szörnyűbb látomások gyötrik Raquellel kapcsolatban. Eduardo amikor megtudja az igazságot, öngyilkosságra készül.

126. Violeta kétségbeesetten felhívja Carlos Albertót, hogy segítsen rajta, aki azonnal repülőgépre száll. Azonban a gép lezuhan. Danilót a börtönből átszállítják egy elmegyógyintézetbe. Eduardo hajlandó szakítani Vanessával, mert látja, hogy a lány Carlos Albertót szereti.

127. A család gyászolja Carlos Albertót, akiről azt hiszik, hogy meghalt. Később Vanessát bízzák meg a kórházban Carlos Alberto felügyeletével a műtét után. Violeta és Silvana összefognak Vanessa ellen. Carlos Alberto elmondja Eduardónak, hogy nem halt meg, de mások előtt elhallgatja az igazat.

128. Vanessa megtudja, hogy Carlos Alberto életben maradt, ám nem tudja, hogy melyik férfit válassza, Carlos Albertót vagy Eduardót. Eduardo elájul a kórház folyosóján. Danilót állandó rémálmok és látomások gyötrik. Esteban házassági ajánlatot tesz Anabellának.

129. Eduardo rájön, hogy Vanessa ígérete ellenére bement a kórházba Carlos Albertóhoz. Carlos Alberto nem akar meggyógyulni, mert Vanessa Eduardót választja, aki viszont egyfolytában féltékeny a lányra. Carlos Albertót hazaengedik, és ő csak Vanessát engedi be magához a szobába. Esteban és Anabella összeházasodnak.

130. Carlos Alberto úgy dönt, hogy mégis megoperáltatja magát. Eduardo véletlenül megtudja, hogy Vanessa csak szánalomból akar hozzámenni feleségül.

131. Vanessa Eduardo del Bosque felesége lesz. Carlos Albertót megoperálják, a műtét jól sikerül. Vanessa felhívja Carlos Albertót telefonon, hogy az állapota felől érdeklődjön. Az asszony nem enged semmit Eduardónak a nászéjszakán. Elena asszony Normához költözik. Violeta el akarja vinni Virginitát Norma asszonyhoz, ami miatt összeveszik Sagrarióval.

132. Vanessa és Eduardo elutaznak Európába, de Vanessa nem tudja elviselni a férje dühkitöréseit. Carlos Alberto arcát megműtik, majd lekerül róla a kötés. Visszatér a vállalathoz, és vizsgálatot rendel el, amit Roldanék nem szívesen fogadnak. Violeta és Silvana elrejti Vanessa Carlos Albertóhoz írt leveleit.

133. Eduardo és Vanessa hazatérnek nászútjukról. Elena megkéri Carlos Albertót, hogy ne találkozzon többé Vanessával. Eduardo megtudja, hogy doktor Colmenares az apja. Vanessa felhívja Carlos Albertót, hogy találkozzanak.

134. Eduardo rájön, hogy Vanessa találkozik Carlos Albertóval. Carlos Alberto megtudja, hogy Esteban, Anabella és Maximiliana ki akarják forgatni a vagyonából. Raymundo megkéri Edith kezét. Violeta levelet kap a férjétől. Eduardo rátámad egy késsel Vanessára.

135. Eduardo féltékenységében meg akarja ölni Vanessát, de meghiúsítják a tervét. Violeta levelet kap a férjétől, és utána utazik El Salvadorba. Carlos Alberto megtudja, hogy Silvana adta oda Vanessa leveleit Eduardónak, és szakít a menyasszonyával. Maximilianát, Anabellát és Estebant letartóztatják. Eduardo halálos ágyán megkéri Carlos Albertót, hogy maradjon Vanessával.