Make your own free website on Tripod.com

1. Flor alaposan összerúgja a port a zenekar énekesnőjével ruhakreációi miatt. Miután az énekesnő sértődötten távozik, Flor kezébe nyomják a mikrofont, aki egy partin bebizonyíthatja tehetségét. A parti azonban különös fordulatot vesz, csapzottan és elázva találkozik álmai nagy szerelmével.

2. Flor, aki segít Don Pascualnak házhoz szállítani zöldségeket, elmegy a Fritzenwalden házba, de Federico nem ismeri fel. Tomas elbújik Flor szekerén. Federico értesíti a rendőrséget, hogy elrabolták Tomast. Flor elhiszi Tomasnak, hogy azért jött el otthonról, mert a bátyja rosszul bánik vele. Malala dühöng, amiért most derült ki, hogy férjének van egy házasságon kívül született lánya, és míg elő nem kerül, ő nem kaphatja meg az örökséget. Flor szomszédja bejelenti a rendőrségen, hogy az elrabolt kisfiút látta a házban. Flort és az épp látogatóban lévő Titinát letartóztatják.

3. Malala megpróbálja kideríteni, hol lehet Margarita Valente, aki a férjének szült egy gyereket. Miközben Flor a börtönben kesereg, Tomas bevallja, hogy nem rabolták el, hanem megszökött otthonról, mert félt, hogy a bátyja bentlakásos iskolába küldi. Greta elhatározza, hogy mégsem megy vissza Németországba.

4. Flort kidobják a panzióból a botrány miatt. Malala eljut Titina fodrászüzletébe, de Titinát nem találja ott. Maiának tetszik Gonzalo, és mindent elkövet, hogy találkozzon vele. Federico megkéri Malalát, hogy költözzön hozzájuk, és segítsen a gyerekek nevelésében.

5. Federico véletlenül találkozik Florral, és bocsánatot kér, amiért nem hitt neki. Hiába keresnek kisegítőt Greta mellé, a jelentkezők alkalmatlannak bizonyulnak. Federico kijelenti, hogy felveszi az első lányt, aki bekopog az ajtón. Flor, aki megtalálta Federico elveszített tárcáját, bekopog a Fritzenwalden házba.

6. Delfina tiltakozása ellenére Federico felveszi Flort kisegítőnek Greta mellé. Greta eleinte nem túl boldog, amiért Flor olyan kétbalkezes, de hamar elfogadja, mert jól bánik a gyerekekkel. Facha összeverekszik Maia miatt Chukyval, aki kilép az együttesből. Malala sikertelenül próbálja kifúrni Flort a házból. Titina megtiltja Flornak, hogy elárulja, ki az anyja. Azt találják ki, hogy ő Bata barátnője.

7. Mindenki Delfina eltűnt karkötőjét keresi, amit Flor szobájában rejtett el, hogy lopással vádolhassa a lányt. Maia szerelmes Gonzalóba, és nem akar hinni azoknak, akik azt állítják, hogy a fiú csak egy szoknyavadász. Nico Magányos Farkas néven folyton Clarával levelezik. Clara érdeklődését felkelti rejtélyes levelezőpartnere.

8. Flor éppen akkor találja meg Delfina karkötőjét a szobájában, amikor belép Federico, így gyanúba keveredik. Sofia akaratán kívül tisztázza Flort azzal, hogy kikottyantja, látta a testvérét Flor szobájában. Maia a lányokkal ördögi tervet eszel ki Gonzalo megleckéztetésére.

9. Flor megjelenik az iskolában, ahol Tomas nagynénjének adja ki magát. Így próbálja Federico tudta nélkül elsimítani a gyerek iskolai csínytevéseit. Malala felhívja Rault, Titina volt férjét, és találkozni akar vele. Raul pénzt ad Batának, hogy volt felesége újra megnyithassa a szalont. Flor talál az utcán egy kislányt, megsajnálja, és hazaviszi magával.

10. Flor bújtatja Robertát a házban, de végül kiderül a turpisság. Amikor Federico el akarja küldeni, Flor azt mondja, akkor ő is elmegy. Malala, hogy jó pontot szerezzen Raulnál, új állást ajánl Batának.

11. Federico felfedezi Robertát, és utasítja Flort, hogy azonnal távolítsa el a kislányt a házból. Flor megígéri, hogy ő is elmegy Robertával. Martin és testvérei felháborodnak azon, hogy Federico kirúgja Flort. Flor elviszi Robertát a raktárba, ahol próbálni szoktak.

12. Federico elmegy Florért, s megígéri, hogy Robertát internátusba küldi, de Flor nem hajlandó visszamenni. Federico betér egy kocsmába, és leissza magát. Delfina elviteti magát Pedróval kocsikázni, és elhatározza, hogy elcsábítja a jóképű sofőrt. Facha megkéri Natát, hogy tegyen úgy, mintha a barátnője lenne, hogy megleckéztesse Maiát.

13. Mathias virágot vesz Flornak. A lány azt hiszi, hogy Federicótól kapta a csokrot, és nagyot csalódik, amikor megtudja, hogy nem így van. Flor ismét Lucreciának adva ki magát felkeresi az iskola igazgatónőjét. Federico is elmegy az iskolába, és Flor kis híján lebukik.

14. Clara folyton Nicolast okolja mindenért, mert már nagyon szenved a Magányos Farkas miatt. Malala elhatározza, hogy hízelgéssel kifaggatja Robertát, mert arra gondol, hogy esetleg ő a volt férje házasságon kívül született lánya. Tomas rossz szemmel nézi, hogy Roberta ajándékokat kap, ő pedig nem.

15. Flor azt hiszi, betörő közeledik a konyha ajtaja felé, ezért a sodrófával lesben állva leüti Delfinát. Delfina azzal vádolja Flort, hogy meg akarja ölni őt, de nem sikerül elintéznie, hogy Federico kirúgja a lányt. Malala Titina volt férjével találkozgat, ami nagyon zavarja Titinát. Hogy magához édesgesse Batát, Malala vesz neki egy vadonatúj dobfelszerelést.

16. Federico azzal vádolja Flort, hogy ő tette a tollakat az autóba, hogy Delfina allergiás rohamot kapjon. Tomas magára vállalja a csínytevést, így hamar csillapodnak a kedélyek. Bata örül a dobfelszerelésnek, amit Malalától kapott, de fontolgatja, hogy visszaadja, mert érzi, hogy az anyja nem örül az ajándéknak. Delfina úgy dönt, hogy elköltözik, és Federico nem tartóztatja.

17. Flor egy bárban beszédbe elegyedik Alejandróval, aki hallotta őt énekelni, és nagyon tetszett neki a hangja. Federico, aki távolról figyeli őket, ráront a fiúra, mert úgy érzi, túl közel került Florhoz. Delfina valóban elköltözik a házból. Malala kétségbeesik, hogy a lánya végül elesik a Fritzenwalden-vagyontól.

18. Tomas és Roberta szeretné, ha Federico és Flor összejönnének, ezért alapos tervet készítenek, hogy becsalják és összezárják őket egy szobába. Az összezárás nem vezet eredményre. Federico Flor szemére veti, hogy azt hazudta, nincs barátja, miközben Batával jár. Malala fenyegető leveleket kap a halott Margarita Valente aláírásával. A leveleket Sofia írja, hogy bosszantsa anyját, de Malala Titinára gyanakszik.

19. Facha belopózik Maia szobájába, és Federico rajtakapja őket, amint csókolóznak. Delfina taktikát vált, és megpróbálja elhitetni Florral, hogy nagyon szereti őt, és a segítségét kéri, hogy visszaszerezze Federicót.