Make your own free website on Tripod.com

21. Esmeralda és Maxi annyi várakozás után végre egymáséi lesznek. Pato nagyon haragszik Teóra, mégis kiáll mellette, amikor mindenki perverznek mondja a fiút. Francisco otthagyja az állását, és Santiago is felmond édesapjánál. Celeste arra buzdítja a munkásokat, hogy szüntessék be a munkát.

22. Arturo rendkívül fel van háborodva, mégis rábeszéli a munkásokat, hogy vegyék fel a munkát. Celestét és Rubent letartóztatja a rendőrség. Arturo és Santiago kapcsolata egyre feszültebb, mindennaposak a veszekedések. Marcia és Arturo hasonló cipőben jár. Mariano egy bizalmas beszélgetés során bevallja Oskynak, hogy Lucía bizony felkeltette az érdeklődését. Esmeralda úgy dönt, hogy mégis együtt dolgozik Teóval, emiatt Maxi alaposan összerúgja vele a port. Maxi képtelen elviselni, hogy apja népszerű a diákok körében, és megesküszik, hogy tönkreteszi őt.

23. Arturo közbenjár, hogy engedjék szabadon Celestét és Rubent, Celeste mégsem tud megbocsátani. Megkérdezi Arturótól, hogy azért dobta-e ki az apját, mert ő a fia barátnője. Tomas ágynak esik, de sokat könnyít a helyzetén, hogy Mariano és Ivan gondosan ápolja. Maxi el akarja lehetetleníteni az apját, ezért leveleket ír a nevében. Pato anyja bejelenti, hogy ki akarja adni a lakást, ahol ők Teóval élnek.

24. Mariano nem képes összeszedni a bátorságát, hogy szerelmet valljon Lucíának. Maxinak sikerül a tanulókat Osky ellen fordítania, de Esmeralda rájön, hogy miben sántikál. Pato rábeszéli Teót, hogy lakjon továbbra is a lakásban. Celeste és Ruben álláskeresésbe kezd. Celeste egy gyárban talál munkát, de ott a főnöke folyamatosan ajánlataival zaklatja.

25. Mechita beismeri, hogy ő hozta az ajándékokat Ivannak. Nina megtudja, hogy Mariano szerelmes Lucíába, és nyomban el is újságolja ezt a meglátását. Pato és Mimi bulit rendez Pato lakásában, amitől Teo teljesen kiborul. Celestének sikerül megszabadulnia a gyárbeli főnökétől. Francisco és Ruben mindenesetre móresre tanítja a férfit. Celestére rámosolyog a szerencse, az iskolai büfében talál új állást.

26. Lucíát és Ninát őrizetbe veszi a rendőrség, amikor az éjszakai mulatóban ütik agyon az időt. Maxi édesanyja meghal. Patóval is szörnyű dolog történik, kórházba kell szállítani. Mariano viszont végre megcsókolja Lucíát. Celeste munkát vállal az iskolai büfében. Federico ismét közeledik hozzá. Santiago észreveszi, hogy Marcia akar tőle valamit. Mariano megcsókolja Lucíát, aki visszautasítja őt, de baráti segítségét továbbra is elfogadja.

27. Ivan szakít Lucíával. Maxinak meghal az édesanyja. Esmeralda elkíséri a temetésre, ahol Osky is jelen van. Teo ápolja az ujját fájlaló Patót, végül megcsókolja. Marcia feldühödik Santiago gyanúján, és azzal replikázik, hogy nagyon szereti, mint fogadott fiát. Consuelo kificamítja a bokáját, ezért Celeste táncolja helyette a szólót. Lucía szeretne kibékülni Ivannal, aki hajthatatlan.

28. Maxi megtudja, hogy Osky nem az apja, de azt is, hogy Osky tudta ezt. Pato végleg szakít Teóval, és partnert keres az interneten. Celeste szülei nehezen bírják a munkanélküliséget és az anyagi gondokat. Santiago ráeszmél, hogy Celeste tényleg szörnyen haragszik rá, sőt később látja Federicóval ölelkezni. Federico bizalmas viszonyba kerül Celestével, majd pedig Consuelónál alszik. Ivan és Lucía végleg szakít.

29. Marcia rájön, hogy Arturo titkol előle valamit. Reggel Ivant találja Santiago szobájában, és elhatározza, hogy elszórakozik vele. Consuelo csókkal rohanja le Rubent. Teo odavan Esmeraldáért. Pato görcsösen keres partnert magának. Maxi és Osky kapcsolata javulófélben van. Federico újra elnyeri Celeste bizalmát. Celeste tovább provokálja Santiagót, aki szembesíti azzal, hogy a lány még mindig nem közömbös iránta. Maxi és Gilda barátságot köt, aminek Esmeralda nem örül. Teo lázasan készíti a filmjét, és egyre közelebb kerül Esmeraldához.

30. Federico újra elnyeri Celeste bizalmát. Celeste tovább provokálja Santiagót, aki szembesíti azzal, hogy a lány még mindig nem közömbös iránta. Maxi és Gilda barátságot köt, aminek Esmeralda nem örül. Teo lázasan készíti a filmjét, és egyre közelebb kerül Esmeraldához. Pato tudtán kívül egy lánnyal beszél meg randevút az interneten. Lucía és Ivan kibékül. Lucía letagadja Mariano előtt, aminek Ivan fültanúja. Federico lefejeli Santiagót, aki eszméletlenül terül el.

31. Esmeralda szakít Maxival. Ruben bevallja Celestének, hogy szerelmes belé, de rögtön utána hozzáteszi, hogy csak viccelt. Marcia véletlenül meghallja, amint Arturo felvilágosítja fiát, hogy Santiago anyjánál jobban egy nőt sem fog szeretni soha életében. Celeste elmegy meglátogatni Santiagót.

32. Celeste és Santiago mégsem békül ki. Federico úgy gondolja, hogy megint összejöhet Celestével. Lucía rajtakapja Ivant egy másik nővel, és szakítanak. Pato és Teo egy internetes csevegő szobában egymással kezd el beszélgetni. Gilda és Nina Oskyval és Maxival megy el szórakozni, ahol Gilda és Maxi egymásba gabalyodik.

33. Nina teljesen berúg, majd Osky ágyában tér magához. Ruben és Federico szembekerül egymással, az ok Celeste. Ivan beismeri, hogy csak azért csalta meg Lucíát, mert attól félt, hogy a nő elhagyja őt.

34. Pato és Teo azt hiszi, hogy mással randevúznak, de aztán kiderül, hogy mégsem. Maxi megtudja, hogy apja, Osky is randevúzni akart Gildával. Santiago meglátogatja Franciscót.

42. Két bűnöző megszökik a börtönből, és túszul ejti Santiagót és Celestét, akire már az egész iskola vár. Federico elmegy érte, és rájön, hogy mi történik. Francisco idegösszeroppanást kap. Az egyik bűnözőt lelövik, de a másik elmenekül Santiagóval. Arturo üzleti útra megy, így Ivan meglátogatja Marciát. Ariel randevúzni akar egy lánnyal, de eszébe jut a betegsége, és elmegy a lánytól. Pato és Teo nagyon élvezi az utazást.

43. Santiagót túszul ejtik. Sikerül kiugrania a kocsiból, és megmenekül. Celeste aggódik a sorsáért, de Federico nem hagyja, hogy nézze a híreket, mert féltékeny. Ivan levelet ír Tomas születésnapjára az apja nevében. Mechita értesíti Marciát a történtekről, aki eljön meglátogatni Santiagót, de helyette Ivant találja ott. Arielnek munkát ajánlanak, de ehhez orvosi vizsgálatok is kellenének, amelyeknek nem akarja alávetni magát. Celeste megpróbálja kibékíteni Rubent és Consuelót. Maxi kap egy levelet, amelyben felszólítják, hogy költözzön ki a lakásból.

44. Mariano megpofozza Ivant a levél miatt. Lucía rendreutasítja Marianót, hogy ne avatkozzon az ügyeibe. Ariel munkát keres a művészképzőben. Marcia meghívja Ivant egy motelba. Federico ráébreszti Celestét, hogy Consuelo hazudik neki. Arturo meglátogatja Santiagót, de Santiago kidobja. Gigi, Santiago volt barátnője beállít, és közli, hogy terhes.

45. Federicónak sikerül elhitetnie Celestével, hogy Consuelo elárulja őt. Santiagót hidegzuhanyként éri a hír, hogy a volt barátnője gyereket vár tőle. Marcia fel akarja csípni Ivant, de a fiú visszautasítja. Pato és Teo szakít New Yorkban. Ariel megtartja első óráját a művészképzőben.

46. Miután Celeste rajtakapja Consuelót, amint Federicóval csókolózik, úgy dönt, hogy többet nem áll szóba a barátnőjével. Consuelo összeomlik, Rubennek önti ki a szívét. Bosszúra készül Federico ellen. Marcia hiába üldözi Ivant. Gigi Santiago menyasszonyaként mutatkozik be Celestének.

47. Celeste találkozik Gigivel, és úgy érzi, hogy Santiago csak kihasználta őt. Santiago kikérdezi Nellyt, aki készséggel válaszol, ezért Santiago megbocsát Arturónak, valamint bevallja neki, hogy a menyasszonya terhes. Lucía látja, amint Ivan Marciával találkozik. Az iskolában feltűnik Teo ikertestvére, María José. Celeste nem akar kibékülni Consuelóval. Andrea apja megfenyegeti Arielt. Zulma vezetni tanítja Rubent. Mariano megmenti Tomast egy autóbalesettől, és ő maga sérül meg.

48. Gigi beköltözik a Miguens-házba az esküvőig. Federico és Celeste randevúzik egy motelban. Ivan Marcia fejéhez vágja, hogy csak egy kaland volt a számára. Mariano belehal az autóbalesetben szerzett sérüléseibe. Tommy azt állítja, hogy látja az apját. Federico összepofozkodik Consuelóval az utcán, és Ruben avatkozik közbe. Andrea testvére és apja megveri Arielt. Teo váratlanul beállít az iskolába, éppen jókor, hogy megakadályozza, hogy María José modellt álljon meztelenül.

49. Celeste a motelban meggondolja magát, és nem szerelmeskedik Federicóval. Santiago és Gigi hivatalosan eljegyzi egymást. Consuelo meglátja Federicót, amint egy lánnyal flörtöl, és le akarja leplezni. Mariano meghal, porait Lucía a folyóba szórja. Teo Arielt kétségbeesett zokogás közepette találja. Pato mégis visszatér New Yorkból.

50. Santiago megmondja Celestének, hogy Gigi gyereket vár tőle. Megbeszélik, hogy szeretik egymást, de soha többé nem lehetnek együtt. Consuelo be akarja bizonyítani Celestének, hogy Federico megcsalja. Arturo együtt találja Ivant és Marciát a hálószobában. Pato visszatér New Yorkból, mert rájön, hogy csak Teót szereti. Teo gondolkodási időt kér, mert úgy érzi, hogy Pato játszik az érzéseivel. Lucía végül találkozik Martinnal, Tommy apjával. Kiderül, hogy ő a titokzatos leselkedő.

51. Celeste élete legnehezebb időszakát éli. Santiago le van sújtva, mert tudja, hogy ezúttal végleg elveszíti Celestét. Tartja a szavát, feleségül akarja venni Gigit, és lassanként egyre lelkesebbé válik születendő gyermeke iránt. Tommy apja szeretne találkozni a fiával. Ariel népszerűvé válik a diákjai körében. Pato egyre inkább felnéz rá, miközben Teo és Esmeralda csókot vált.

52. Santiago megtalálja Marcia karkötőjét Ivan ágyában. Marcia azt mondja Santiagónak, hogy Ivan a szobájából lopta el a drága ékszert. Esmeralda és Teo titokban járni kezd egymással. Lucía bemutatja Tommyt az apjának. Santiago megtudja Gigitől, hogy az apja beteg, és kétségei támadnak, hogy helyesen teszi-e, ha elköltözik. Celeste kimegy a repülőtérre, ám lekési a járat indulását.

53. Santiago váratlanul visszatér. Ruben elárulja neki, hogy Celeste kiment utána a repülőtérre. Lucía megengedi Martinnak, hogy játsszon Tommyval. Martinnak egyetlen célja van az akcióval: külföldre akarja csempészni a fiát. Marcia bejelenti Ivannak, hogy elhagyja Arturót. Santiago bemegy Celestéhez az üres iskolába, és a szobrászműhelyben szeretkeznek.

54. Celeste és Santiago szeretkezik, és attól kezdve újra együtt járnak. Celeste hosszú beszélgetés után megbocsát Consuelónak. Celeste elhagyja Federicót, aki erre őrjöngeni kezd. Lucía nagy nehezen elengedi Tommyt moziba az apjával. Marcia megdöbben, amikor kiderül, hogy Arturo Santiagót és az unokáját teszi meg kizárólagos örökösének. Andrea sejtelmes üzenetet hagy Arielnek, amit Pato véletlenül kihallgat.

55. Marcia bosszúra készül Arturo ellen, amihez Ivant készül felhasználni. Lucía úgy érzi, hogy Martin elszereti tőle a fiát. Ariel tovább titkolja Teo és Pato előtt a betegségét. Ivan Lucíát vigasztalja. Consuelo nem fogja vissza magát tovább, és ágyba bújik Rubennel. Pato elolvassa Ariel novelláit, és bevallja, hogy nagyon vonzódik a fiúhoz. Gigi előbb tér vissza Mendozából, és rajtakapja Santiagót, amint Celestével csókolózik.

56. Celeste elmondja Consuelónak, hogy Gigi babát vár Santiagótól. Federico elmegy Franciscóhoz, hogy elmondja neki, hogy Celeste felpofozta, majd kirúgta, és ezért bosszút tervez a lány ellen. Ivan el akarja mondani Santiagónak, hogy lefeküdt Marciával, de a nő lebeszéli. Lucía megkéri Ninát, hogy dolgozzon az iskolában Mariano helyett. Santiago elmondja Giginek, hogy a babát a nevére veszi, de házasságról szó sem lehet. Pato egyre közelebb kerül Arielhez. Santiago előadja Celestének a neki írt szerelmes dalt.

57. Marcia eléri, hogy Ivan mégse mondjon semmit Santiagónak. Santiago megtudja, hogy az apja már csak három hónapig fog élni. Nelly és Celeste meglátja Franciscót egy prostituálttal, akit persze Federico szervezett be. Marcia nem ad enni Arturónak, és az orvos által felírt gyógyszereket sem váltja ki. Lucía és Ivan egyre közelebb kerül egymáshoz. Esmeralda úgy dönt, hogy vár, amíg Teo elfelejti Patót. Pato féltékeny Ariel tanítványaira.

58. Gilda dala felkerül a slágerlistára. Gilda ezért pénzt kap a kiadótól, amit kölcsönad Maxinak, hogy fizesse ki a villanyszámlát, Maxi viszont elmulatja a pénzt Vickyvel. Santiago operába viszi Celestét, ahol nagy meglepetésükre meglátják Arturót és Gigit. Lucía megengedi Martinnak, hogy elvigye Tommyt egy éjszakára, és amikor felhívja a szállodát, kiderül, hogy Martin már kijelentkezett. Pato Teóval osztja meg Ariellel kapcsolatos aggodalmait.

59. Santiago kénytelen egyedül hagyni Celestét az operában. Celeste meglátja, amikor Gigi megcsókolja Santiagót, és elszalad. Santiago bocsánatot akar kérni, de Celeste már Rubentől megtudta, hogy nősülni fog. Marcia megmondja Arturónak, hogy Ivan a szeretője, aztán úgy állítja be a dolgot, mintha ezt Arturo képzelte volna a betegsége hatása alatt. Martin elviszi magával Tommyt Brazíliába. Pato megtudja, hogy Ariel AIDS-es.

60. Arturo összeveri Ivant. Marcia kihasználja a helyzetet, és elviteti Arturót a mentőkkel. Santiago megmondja Celestének, hogy jobban szeretné, ha ő várna gyereket tőle. Gilda elpletykálja Ivannak, hogy mi történt Lucíával. Consuelo nevetségessé teszi Rubent az egész iskola előtt, aztán hiába esedezik a bocsánatáért. Celeste elhatározza, hogy felkeresi Franciscót.

61. Ruben sejti, hogy Federico rosszban sántikál, és mindenhová követi. Celeste szobája elkészül. Celeste beszél Franciscóval, és ezt elmeséli Nellynek. Tomast az interneten keresik. A rendőrség késve érkezik Martin brazíliai lakásába. Pato ápolja Arielt. Nelly megtudakolja, ki a legjobbnak mondott agysebész. Celeste elmegy a Miguens-házba közölni a hírt, és ott találja Gigit, menyasszonyi ruhában.

62. Santiago eldönti, hogy Celestével akar maradni, de Arturo állapota rosszabbodik. Nelly rájön, hogy Celeste és Santiago találkozgatnak. Gigi arra kéri Celestét, hogy vegye figyelembe őt és a gyermekét. Nelly is fültanúja lesz a beszélgetésnek. Lucía és Ivan saját maguk kezdik keresni Tommyt. Rolo és Mimi úgy tesz, mintha betörők jártak volna Mechitánál, és mivel pénzt nem találtak, magukkal vitték Flort. A trükkel pénzt akarnak szerezni Mechitától.

63. Lucía a tévé nyilvánosságát használja fel, hogy megtalálja a fiát. Jelentkezik egy férfi, aki Martin apjának mondja magát, és azt hazudja Lucíának, hogy már évek óta nem látta Martint. Pato és Teo elmegy arra a helyre, ahol tíz éve mindig ugyanazon a napon találkoznak, de ezúttal nem futnak össze. Celeste eltölt egy búcsúéjszakát Santiagóval, amit elmesél Nellynek is. Rubentől megtudja, hogy az apja megint állástalan, és az anyját hibáztatja ezért. Marcia rájön, hogy Giginek valami sötét titka van.

64. Lucía rájön, hogy Ivan társaságában könnyebben viseli el a helyzetet. Arielt fel akarja szedni egy lány a folyóparton, de a betegsége miatt Ariel nem hagyja magát. Teo elárulja Arielnek, hogy Pato vonzódik hozzá. Celeste állandóan veszekszik Nellyvel, ezért Consuelónál tölt néhány éjszakát. Ruben összeverekszik Federicóval. Celeste nem tud dolgozni Santiago esküvője alatt, ezért inkább szórakozni megy Consuelóval és két fiúval.

65. Marcia az esküvő előtti pillanatban átnyújtja Santiagónak a titokzatos levelet. Ariel nagyon távolságtartó Patóval, aki haragra gerjed, amikor kiderül, hogy Teo árulta el Arielnek, hogy vonzódik hozzá. Arturót kórházba szállítják, így elmarad Santiago és Gigi esküvője. Celeste azt hiszi, hogy Santiago már megnősült, és elhatározza, hogy ezentúl jól érzi magát. Marcia meg akarja változtatni Arturo végrendeletét, de Gigi rájön a tervére, mire Marcia megfenyegeti, hogy megmutat egy levelet Santiagónak, amit Gigi a volt barátjától kapott.

66. Lucía egyre több altatót vesz be. Mechita meglát az utcán egy titokzatos nőt. Pato elárulja Arielnek, hogy szerelmes belé. Maxit megint kirabolják, és Gilda újra kölcsönad neki némi készpénzt, Vicky pedig ajándékot vesz neki. Marcia rákényszeríti Gigit, hogy írassa alá Arturóval az új végrendeletet. Santiago éppen akkor lép be a kórházi szobába, amikor Arturo Gigi segítségével aláírja az iratot. Celeste elköltözik otthonról, az apjával akar élni.

67. Martin hazugságokkal tartja magánál Tommyt. Lucía egyre inkább a gyógyszerek rabjává válik. Mechita megtalálja Ivan anyját egy elmegyógyintézetben. Pato szerelmet vall Arielnek. Teo eldönti, hogy elköltözik Patótól. Celeste Franciscóhoz akar költözni a szállóra, de Nelly és Francisco is lebeszéli a tervéről. Majd pénzt kér Nellytől azzal az ürüggyel, hogy újra táncolni szeretne, de Consuelónak elárulja, hogy csak bulizásra kell neki a pénz.

68. Mechita meglátogatja Margaritát az elmegyógyintézetben, és elhatározza, hogy hazaviszi. Arturo a műtétje után vak marad és béna. Ariel megmondja Teónak, hogy AIDS-es. Santiago meghallja Gigi és Marcia vitáját, amelyben elhangzik, hogy nem az övé a gyerek. Marcia kvédi egy sakkhúzással, hogy elszólta magát: Gigi nem Santiagót várja. Azt mondja, hogy Gigi ezzel az ötlettel csak az amúgy is elég sok bajjal küszködő Santiago életét akarta könnyebbé tenni.

69. Arturo Nellyt akarja ápolónőjének. Ivan nehezen viseli Margaritát, az új lakótársat. Teo megkéri Arielt, hogy vigyázzon Patóra. Celeste rágyújt az iskola előtt. Francisco rajtakapja, és nagy botrány lesz az ügyből. Ezután nem engedi el sehová. Consuelo és Ruben mégis szerveznek neki egy titkos találkozót, és elmennek a jelmezbálba is. Santiago megmondja Nellynek, hogy Arturo őt szeretné ápolónőjének

70. Lucía elutazik Brazíliába, és senkit sem avat be a tervébe, amitől Ivan rettentő haragra gerjed. Ariel megmondja Patónak, hogy AIDS-es. Esmeralda rájön, hogy nem adták le a jelentkezési lapját. Celeste megtudja, hogy Santiago nem nősült meg. A bálon berúg, és Consuelo Rubennel közösen cipeli haza. Juampival kezd járni.

71. Teo bevallja Esmeraldának, hogy eldobta a jelentkezési lapját. Pato utánajár, hogy lefeküdhet-e biztonságosan Ariellel, és meg is próbálja elcsábítani, de Ariel visszautasítja. Ivan gyerekruhákat talál Margarita szobájában. Celeste felpofozza Santiagót, miután a fiú megállítja Juampi motorját. Federico azt mondja Celestének, hogy mindenki könnyű prédának tartja őt a suliban. Santiago és Gigi lefekszik egymással. Lucíának sikerül bekerülnie egy brazil tévécsatornához, ahol szerepel, és Tommy is látja az adást.

72. Ivan összehasonlítja Lucíát az anyjával. Mechita beszélni akar Ivannal Margaritáról, de csörögni kezd a telefon. Pato és Ariel összejönnek. Teo segít Esmeraldának, hogy elfogadják a lány pályázatát. Arturót hazaengedik a kórházból, és Santiago felveszi mellé Nellyt ápolónőnek, Celeste azonban mit sem tud erről. Consuelo elterjeszti az iskolában, hogy Federico impotens. Francisco talál magának munkát, de nem tudja, hogy mit kell csinálnia.

73. Ivan elutasítja Marciát, de a nő nagyon rámenős. Lucía megtalálja a szállodát, ahol Martin és Tommy megszállt, de már csak hűlt helyüket találja. Esmeralda elnyeri az ösztöndíjat, és elmondja Teónak, hogy külföldre megy tanulni. Santiago megveri Ivant. Celeste kibékül az apjával. Santiago hazaviszi Nellyt, és mindketten meglepetten tapasztalják, hogy Celeste Juampival múlatja az időt. Lucía hazajön Brazíliából, és otthon találja Tommyt és Martint.

74. Teo elhatározza, hogy elutazik Esmeraldával. Consuelo egy szenvedélyes éjszaka eltöltésére készül Rubennel, de egy majom megzavarja őket. Santiago meglátja Celestét és Juampit együtt, ezért elhatározza, hogy a lehető leghamarabb feleségül veszi Gigit. Megjelenik Aldo, Gigi gyermekének apja, és zaklatni kezdi őket. Celeste egy majmot kap ajándékba Juampitól.

75. Celestét letartóztatják a majom hasába rejtett kábítószer miatt. Ariel folyton elkésik az iskolából, mert a gyógyszereit kell beszereznie, és ezt Federico szóvá teszi. Juampi miatt Celestét kábítószer-birtoklással vádolják a rendőrök. Francisco elmegy a börtönbe a lányához. Gigi mindent elmond Marciának Aldóról. Martint Tommy szeme láttára viszik el a rendőrök, a kisfiú pedig nem akar beszélni Lucíával.

76. Lucía és Ivan összevesznek, mert Ivan nem ért egyet azzal, hogy Lucía visszavonja a Martin ellen tett feljelentést. Ivan megtalálja Margaritánál az apja fényképét. Teo mindent megtesz azért, hogy Esmeraldát magához édesgesse, és a lány ne utazzon külföldre. Celeste továbbra is a rendőrségi fogdában van, kábítószer-kereskedéssel vádolják. Aldo nem hagyja békén Gigit, és eléri, hogy a lány találkozzon vele. Santiago meglátja őket.

77. Ivan megkéri Lucíát, hogy költözzenek össze. Tommy még mindig haragszik Ivanra. Ariel elájul az iskola kapujában, Federicóban pedig gyanút kelt az eset. Gigi el akarja mondani Santiagónak az igazat. Celeste hazamehet a börtönből, de a bíróságra el kell mennie. Rubennek azt mondja, hogy neki egy olyan fiúba kellene szerelmesnek lennie, mint amilyen Ruben.

78. Tommy még mindig haragszik Ivanra, bár Lucía mindenképpen szeretne Ivannal élni. Teo el akar költözni Patótól. Esmeraldának furcsa ötlete támad: Teo és Maxi költözzön össze. Federico bosszút esküszik Ariel ellen, amikor újra kell írnia az irodalom házi dolgozatát. Gigi kifizeti Aldónak a százezer dollárt. Arturo adja át a csekket a lánynak, aki persze kitalál egy történetet Santiago számára, hogy megkapja a pénzt. Juampi megtámadja Celestét. Martin felhívja Tommyt, és megígéri, hogy találkoznak. Azt mondja a kisfiúnak, hogy elutazik, pedig börtönbe kell mennie.

79. Ivan és Lucía eldönti, hogy Lucía lakásában fognak lakni, csakhogy így Mechita egyedül marad. Teo beköltözik Maxi lakásába. Pato majdnem kifecsegi Ariel titkát Federico előtt. Kiderül, hogy kicsoda Gigi gyerekének az apja.

80. Santiago az esküvő közepén felpattan, bevezeti Aldót a terembe, és bejelenti: íme a gyerek apja, neki kell itt igent mondania. Celeste rájön, hogy az anyja a Miguens-házban dolgozik. Federico rájön, hogy Ariel AIDS-es. Nina kifogásolja, hogy Ivan oda akar költözni hozzájuk. Mechitának sincs ínyére, hogy az unokája Lucíánál akar lakni. Teo és Maxi nem igazán ideális lakótársak.

81. Arturo vesz a fiának egy repülőjegyet, és elküldi a fiát nyaralni. Celeste dühös lesz, amikor megtudja, hogy anyja Santiago apjának dolgozik. Gigi elmondja Celestének, hogy nem ment hozzá Santiagóhoz. Nina el van keseredve, hogy nem kell egy férfinak sem. Mechita betegnek tetteti magát, hogy Ivan ne költözzön el. Teo féltékeny Maxira. Ariel óráját meglátogatja a tanfelügyelő. Federico elárulja Arielnek, hogy ismeri a titkát.

82. Santiago mégis úgy dönt, hogy elutazik. Celeste ír a fiúnak egy levelet, amit az ugyancsak Miamiba utazó Consuelo adna át Santiagónak, ám Consuelónak hirtelen hajmeresztő ötlete támad. Nina eltűnik. Esmeralda nem békül ki Teóval, aki egyre féltékenyebb Maxira. Federico bejelenti a diákok előtt, hogy Ariel AIDS-es. Pato nem árulja el Arielnek, hogy a volt barátnője keresi telefonon.

83. Celeste és Consuelo azt mondja Nellynek, hogy Consuelo kölcsönkérte Celeste egy-két ruháját és a bőröndjét. Meglepetésükre megjelenik Ruben, hogy kivigye őket a repülőtérre. Marcia túladagolja Arturo nyugtatóit. Ivan próbálja megnyerni Tommy szívét. Arielt kirúgják az iskolából, és a diákok elhatározzák, hogy tiltakoznak a diszkrimináció ellen.

84. Celeste elutazik, és Nellynek azt írja, hogy Franciscónál van, Franciscónak pedig azt, hogy iskolai táborba megy. Francisco azonban bemegy az iskolába, és hamar rájön, hogy valami nem stimmel. Gigi beállít Arturóhoz, hogy felfedje Marciát, aki halálosan megfenyegeti. Ivan és Lucía házibulit rendez. Arielt meglátogatja az anyja. Alighogy Ivan kiteszi a lábát Mechitától, Margarita babája kigyullad és elég.

85. Celeste megérkezik Miamiba. Nem találja Santiagót abban a szállodában, ahol a fiú állítólag szobát foglalt. Végül a tengerparton találkoznak. Marcia nem hagyja, hogy Gigi mindent eláruljon Arturónak. Arturo visszanyeri a látását, és azt látja, hogy Marcia és a teniszoktató csókolóznak. Nelly és Francisco rájön, hogy Celeste hazudott nekik. Ivan megmenti Margaritát a tűzből. Ariel megtudja, hogy Andrea mégsem AIDS-es.

86. Santiago és Celeste remekül érzi magát Miamiban. Celeste bevallja Santiagónak, hogy megszökött otthonról. Nelly és Francisco rájön, hol van Celeste. Arturo továbbra sem árulja el Marciának, hogy visszanyerte a látását. Ivan összeköltözik Lucíával. Margarita nem hiszi el Mechitának, hogy Ivan a fia. Ivan a bolondokházába akarja vitetni Margaritát. Arielt hazaengedik a kórházból. Magyarázatot követel az alapítványtól, hogy miért bocsátották el az állásából. Teo szerint Maxi ellopta a pénzét.

87. Celeste szülei és Arturo megtudják, hogy a gyerekek Miamiban vannak. Federico Consuelo nevében jelenti be a rendőrségnek, hogy Celeste eltűnt, ezért az FBI is körözi Celestét. Arturo továbbra is titokban tartja, hogy visszanyerte a látását. Ivan visszaviteti Margaritát az intézetbe. Nina folyamatosan bosszúságot okoz az ifjú párnak. Az iskola tüntetést szervez Ariel mellett.

88. Consuelo meggyőzi Rubent, hogy nem ő jelentette fel Celestét, és Federicóra gyanakszanak. Marcia sejti, hogy Arturo lát, de az orvos tagadja. Tommy meglátja, hogy Ivan csókolózik egy kliensével. Maxi elszólja magát Teo előtt. Pato végre meghódítja Arielt. Nelly és Francisco várja Celestét a repülőtéren, és látják, amint bilincsbe verve tuszkolják be egy rendőrautóba.

89. Celestét visszatoloncolják Argentínába, és otthon marad, de ismét rendőrségi ügy indul ellene. Ruben és Consuelo megszerzi Federicótól a fényképeket, amiket Federico készített Franciscóról és az utcalányról. Margarita megszökik az elmegyógyintézetből. Pato attól tart, hogy Ariel megfertőzte őt. Teo és Esmeralda veszekszenek. Celeste azt mondja az anyjának, hogy gyereket vár Santiagótól.

90. Francisco beleegyezését adja ahhoz, hogy Celeste hozzámenjen Santiagóhoz. Celeste megszökik, ezúttal Santiagóhoz megy, így a bíróság embere nem találja otthon. Marcia Arturo képébe vágja, hogy azért érdeklődik Nelly iránt, hogy Santiagót elválassza Celestétől. Ivan beöltözik a saját apjának, hogy kiszedjen valamit Margaritából. Pato elhatározza, hogy elvégeztet egy AIDS-tesztet. Esmeralda mégsem utazik el, hanem Teóval marad.

91. Celestét javítóintézetbe viszik. Francisco Santiagót hibáztatja ezért, és kidobja a házból. Ariel haza akar költözni a szülővárosába, és Patót is magával akarja vinni. Felbukkan Nina egy régi udvarlója. Teo elárulja Esmeraldának, hogy csak kitalálta az utazást, mire kap tőle egy hatalmas pofont.

92. Celeste megpróbál titokban telefonálni, de rajtakapják. Ivan kibékül Santiagóval, majd összeveszik Lucíával. Később megtalálja az anyakönyvi kivonatát, amiből kiderül, hogy ki volt az anyja. Esmeralda faképnél hagyja Teót. Teo megkéri Arielt, hogy hagyja békén Patót, aki fél, hogy beteg lesz. Federicót kitiltják az iskolából.

93. Celeste fel akarja hívni telefonon Santiagót, de Carmen rajtakapja, és ezért nem kap vacsorát. Santiago meglátogatja Celestét. Ivan rájön, hogy Margarita az anyja. Teo megkéri Arielt, hogy szakítson Patóval. Ariel megtudja, hogy a volt barátnője, Andrea szeretne kibékülni vele. Celeste találkozik a nevelőintézetben Juampival, aki miatt annak idején rendőrségi ügybe keveredett.

94. Carmen meglátja Santiagót, amikor a fiú meglátogatja Celestét, így a lány büntetést kap. Nelly arra kéri Santiagót, hogy a fiú szakítson Celestével. Lucía és Gilda vigyáz Margaritára, amit Ivan nem néz jó szemmel. Pato vigasztalja Teót, és megengedi, hogy egy éjszakát nála aludjon.

95. Az intézet igazgatója, Jorge elengedi Celeste büntetését, de kiderül, hogy nem önzetlenül, mert titokban meglesi a zuhanyzóban, és fotót készít róla. A diákok elfoglalják az iskolát, és összecsapnak a rendőrökkel. Ivan megpróbálja kínozni az anyját, de csak magát üti ki megfelelő mennyiségű alkohollal. Ariel elköltözik Patótól. Esmeralda bejelenti Teónak, hogy terhes tőle, de nem akarja megtartani a gyereket.

96. Celeste megbízik Jorgéban, nem sejti, hogy a férfi el akarja adni külföldre. Alma hallja Santiagót énekelni az iskolarádióban, és megkeresi. Lucía le van sújtva, hogy eladták az iskolát. Ariel és Teo kibékül. Pato megdöbben, amikor kiderül, hogy Esmeralda nem akarja megtartani Teo gyerekét.

97. Celeste és Juampi tudja, hogy Ana meghalt, és azt is sejtik, hogy a lányokat eladják külföldre. Teo kétségbeesve keresi Esmeraldát. Pato és Ariel anyja kibékül. Alma nem tágít, mindenáron együtt akar ebédelni Santiagóval. Mechita elárulja Ivannak, hogy Margarita az édesanyja. Lucía véletlenül megtudja, hogy Roberta vette meg a művészképzőt. Pato bevallja Teónak, hogy évekkel ezelőtt elvetette közös gyermeküket.

98. Celeste rettegve várja, milyen sorsot szánnak neki. Ruben együttműködik a rendőrséggel. Arturo rábeszéli Santiagót, hogy vállalja a próbafelvételt Alma lemezcégénél. Ivan, miután megtudja az igazságot, nem tud megbocsátani Mechitának. Gilda és Nina kideríti, hogy Roberta szépségszalont akar nyitni a művészképző helyett. Pato vallomását hallván Teo összeomlik. Megfenyegeti Esmeraldát, hogy a lány vagy megtartja a gyereket, vagy ügyvédhez fordul.

99. Arturo rábeszéli Santiagót, hogy beszéljen újra Almával. Ruben és a rendőrség terve nem sikerül, nem tudják leleplezni Jorge lánykereskedését. Marcia rájön arra, hogy Arturo újra lát. Miután Ivan halottnak hitte nagyanyját, másként kezd viselkedni Mechitával és Margaritával. Esmeralda úgy dönt, hogy megszüli a gyereket, de szakít Teóval. Roberta újraindítja a művészképzőt: Arielt visszaveszi, Federicót pedig igazgatónak nevezi ki.

100. Arturo infarktust kap és meghal. Carmen és Jorge bűnbandáját lefülelik, Celestét hazaengedik. Celeste hálás Rubennek, aki az életét kockáztatta az ő szabadságáért. Santiago elfogadja Alma ajánlatát. Arturo szelleme kísérti Marciát, aki a halálának okozója volt. Esmeralda megtartja a babát, de visszatér Maxihoz.

101. Nelly megkéri Santiagót, hogy hagyja békén Celestét. Celeste találkozik Almával, és megtudja, hogy kicsoda. Marcia keményen összeugrasztja Ivant és Lucíát. Pato tesztje negatív. Teo rajtakapja Esmeraldát és Maxit, ahogy csókolóznak. Consuelo féltékeny Celestére, és botrányt csinál a táncórán.

102. Santiago szakít Celestével. A fiú ezentúl csak a zenének akar élni. Consuelo elmondja Celestének, hogy Ruben szerelmes belé. Marcia meglepődik, amikor kiderül, hogy Arturo ráhagyta a vállalat felét. Ivan és Lucía állandóan veszekszik. Esmeralda elvetél.

103. Consuelo bátorítja Rubent, hogy lépjen a tettek mezejére Celesténél. Celeste megint meglátja Santiagót Almával. Arturo a fiának hagyott levelében megírja, mennyire szerette Marciát. Ivan munkát keres. Federico elnyeri Lucía bizalmát, és fizetésemelést ad a tanárnak. Teo és Pato egymást vigasztalja. Ariel anyja azt mondja Arielnek, hogy Pato csak sajnálatból van Ariellel.

104. Santiago és Alma egyre szorosabban összebarátkozik. Celeste megmondja Rubennek, hogy nem szerelmes belé. Marcia havi ötszázezret ígér Ivannak, ha a szeretője lesz. Ariel kidobja Patót. Celeste orvoshoz megy, ahol véletlen derül ki róla, hogy terhes. Santiago interjút ad a rádióban.

105. Alma megpróbál közeledni Santiagóhoz. Consuelo rábeszéli Celestét, hogy mondja meg Santiagónak, hogy terhes. Marcia túlóráztatja Ivant. Pato meglátja Ariel anyját és Andreát. Federico féltékeny Santiago sikerére.

106. Celeste és Santiago ismét kibékül. Celeste nem árulja el Santiagónak, hogy gyereket vár tőle. Ruben szomorú, mert Celeste nem szerelmes belé. Santiago felvesz egy új dalt. Nyilvánosan nem vállalhatja Celeste szerelmét, mert köti a szerződés. Ivan fel akar mondani a vállalatnál, de Santiago lebeszéli róla. Marcia továbbra is csábítgatja Ivant. Nina nem megy el Ramiróval randevúzni, helyette Gilda megy, akinek nagyon megtetszik a srác. Pato szomorú, mert meglátja Arielt Andreával.

107. Santiago fel akarja bontani a szerződését a lemezkiadóval. Celeste rábeszéli, hogy ne tegye. Még mindig nem árulja el a fiúnak, hogy gyereket vár tőle. Nelly és Francisco rájön, hogy Celeste terhes. Lucía azt gyanítja, hogy Marcia és Ivan közt van valami. Margarita megtámadja Mechitát. Pato nem tud dönteni Teo és Ariel között.

108. Celeste nem meri megmondani a szüleinek, hogy nem Ruben gyerekét várja. Consuelo mindkettejükre dühös. Alma egyre több fellépést szervez Santiago számára. Ramiro elfogadja Gilda meghívását, de Nina iránt kezd el érdeklődni. Ivan és Margarita őszintén elbeszélget. Pato, Teo és Ariel ismét összeköltözik. Nelly és Francisco arra kéri Rubent és Celestét, hogy házasodjanak össze.

109. Francisco rosszul lesz, kórházba viszik. Celeste megígéri az apjának, hogy hozzámegy Rubenhez. Nelly rájön, hogy Celeste Santiago gyerekét várja. Alma kényszeríti Santiagót, hogy tartsa be a szerződésben vállaltakat. Marcia másként kezd el viselkedni Ivannal. Lucía és Ivan úgy véli, hogy korai volt az összeköltözés, így Ivan hazaköltözik. Pato megmondja Arielnek, hogy a szíve nem tud választani közte és Teo között.

110. Santiago és Alma között jogvita alakul ki. Nelly rájön, hogy Celeste Santiago gyerekét várja, és úgy véli, hogy a fiú elmenekül a helyzet elől. Celeste úgy dönt, hogy nem szól Santiagónak a gyerekről, és hozzámegy Rubenhez apja egészségi állapota miatt. Tomast nagyon megviseli Ivan és Lucía szakítása. Marcia ostromolja Ivant, Federico pedig ki akarja használni Lucía szomorúságát. Ariel és Teo harcol Pato kegyeiért. Esmeralda Maxihoz költözik.

111. Celeste és Santiago nagyon letört a szakítás miatt. Almát elbocsátják, de Santiago elintézi, hogy visszavegyék, így újra együtt dolgoznak. Celeste és Ruben eldönti, hogy összeházasodnak. Consuelo bevallja Rubennek, hogy szereti. Nelly és Francisco kapcsolata javul. Lucía megmondja Federicónak, hogy még mindig Ivant szereti. Kétségbeesik, amikor látja Ivant és Marciát együtt ebédelni. Pato arra kéri Teót és Arielt, hogy hagyják békén.

112. Consuelo bevallja Rubennek, hogy szerelmes belé. Összeomlik, amikor megtudja, hogy Ruben viszont Celestét szereti. Alma kezd beleszeretni Santiagóba, ezért kerülni kezdi a fiút. Ivan vissza akar menni Lucíához, aki hallani sem akar róla. Federico Ivan ellen hangolja Tomast. Ramiro és Nina egyre közelebb kerül egymáshoz, Gilda féltékeny. Teo és Ariel kitakarítja a lakást, és vacsorával várja Patót. Pato hazaérkezve az ágyban alva találja a fiúkat.

113. Consuelo letagadja, hogy tetszene neki Ruben. Celeste és Ruben egyre közelebb kerül egymáshoz. Ivan és Lucía veszekszik, és Ivan Marciánál talál vigaszt. Zulma meglátja Ivant és Marciát együtt, ezért Marcia elkergeti őt a háztól. Pato azt gyanítja, hogy van valami Teo és Ariel közt, és rájön arra, hogy mindkettejükbe szerelmes. Maxit lelövi egy rabló.

114. Ruben Celestének ajándékozza anyja családi gyűrűjét. Alma mindent elmond Santiagónak a múltjáról. Santiago rájön, hogy Marciának és Ivannak viszonya van. Ramiro Lucía szomszédságában bérel lakást. Nina és Gilda versenyeznek Ramiro kegyeiért. Esmeralda értesíti Oskyt, aki vért ad a kórházban fekvő Maxinak. Ariel nem tudja megérteni Pato kettős érzéseit.

115. Santiago rájön, hogy Marcia és Ivan viszonyt folytat, ezért kihajítja Marciát a házból. Consuelo felhívja Celeste figyelmét arra, hogy mi történik majd az esküvő utáni nászéjszakán, és Ruben hogy bírja a csak barátságon alapuló házasságot.

116. Santiago megtudja, hogy Celeste Rubenhez fog feleségül menni. Lucía békülni akar Ivannal, de a fiú elmondja neki, hogy lefeküdt Marciával. Maxi kikerül az intenzív osztályról, és kibékül az apjával. Marcia elárulja Santiagónak, hogy hibás az apja halálában.

117. Ivan és Margarita végre kibékül. Nina lefekszik Ramiróval. Pato szinte beleőrül abba, hogy Arielt és Teót is egyformán szereti. Celeste megtudja, hogy Santiago és Alma együtt jár. Gilda elmondja Ivannak, hogy Lucía és Tommy elköltözött a városból.

118. Nina férjhez megy. Federico részt vesz egy tévéműsorban, ahol életének minden percét kamera figyeli. Pato gőzerővel dolgozik. Ariel ki akarja adatni a könyvét. Celeste tagadja, hogy még mindig szereti Santiagót. Ruben titokban viszonyt folytat Consuelóval.

119. Alma attól fél, hogy Santiago még mindig szereti Celestét, ezért arra kéri Santiagót, hogy vegye feleségül. Ivan véletlenül találkozik Lucíával. Nina és Gilda készül az esküvőre. Pato, Teo és Ariel új életet kezd. Teo összeismerkedik egy lánnyal. Ivan kibékül Santiagóval.

120. Marcia eladja a cégrészesedését, és eltűnik. Ruben és Francisco grillbárt nyit. Teo kezdi megszeretni Anát, ami egyre jobban zavarja Patót. Celeste rányit a szülei hálószobájában hancúrozó Rubenre és Consuelóra. Ivan megpróbál újra közel kerülni Lucíához, aki elmondja, hogy már mással jár.

121. Santiago és Celeste összefut a bevásárlóközpontban. Santiago csak ekkor veszi észre, hogy Celeste terhes. Alma gyanakszik, hogy Santiago ismét Celestével jár, ezért megkísérel egy látszat-öngyilkosságot. Santiago megdöbbenve jön rá, hogy Marcia apáca lett.

122. Celeste magzatvize elfolyik, a lányt beviszik a kórházba. Lucía rájön, hogy nem tudja elfelejteni Ivant. Ana és Pato vonzódnak egymáshoz, Pato ezt bevallja a pszichológusának is. Santiago meglátogatja Marciát a kolostorban, ahol kiderül, hogy Marcia jótékony célra adta maradék vagyonát.

123. Ariel könyvét kiadják, aki ezért lemond az iskolai állásáról. Ivan megismeri Lucía barátját. Santiago bemegy Celestéhez a kórházba, de Celeste nem meri megmondani neki, hogy ő a gyerek apja. Santiago beleegyezik Alma javaslatába, hogy menjenek Miamiba.

124. Gilda véletlenül felgyújtja Nina ruháját, Nina pedig bezárja őt a fürdőszobába. Ariel befejezi a könyvét, de a kézirat elszáll a gépből. Pato bevallja Teónak, hogy Anával jár. Alma átadja Consuelo üzenetét Santiagónak, aki berohan a kórházba, és megtudja, hogy ő a gyerek apja.

125. Ivan megpróbál még egyszer beszélni Lucíával, de a lány visszautazik a barátjával Carilóba. Teo Arielnek panaszolja el, hogy Pato Anával jár. Celeste lánya megszületik, ő maga pedig elveszti az eszméletét. Margaritát hazaengedik a kórházból. Mechita rábeszéli Ivant, hogy utazzon el Lucía után.

126. Ruben és Consuelo családalapítást tervez. Santiago Celestének nevezi el a kislányukat, és egész nap kedvese ágya mellett virraszt, aki még mindig életveszélyben van. Lucía és Ivan újra összejön.