Make your own free website on Tripod.com

1. Az Ecomodában a csúfak klubja Freddyvel jól mulat, amikor divatbemutatót imitálnak, és saját maguk öltöznek be Hugo úr új kollekciójának ruháiba. Ezt a férfi váratlan megjelenése szakítja félbe, aki rettenetesen felháborodik a látottakon. Betty és Armando eközben otthon családi összejövetelen vesz részt, melyet Daniel Valencia zavar meg. Mario Buenos Airesben tartózkodik, ahol nagyon jó üzleti lehetőséget talál az Ecomoda számára.

2. Daniel ismét felveti azt az ötletét, hogy el kellene adni a céget, mert úgyis csődbe mennek. Betty félreérti Armando egyik telefonbeszélgetését, de Armando tisztázza magát, és Betty nagy nehezen elhiszi, hogy nem egy másik nővel beszélt telefonon. Ám még jobban aggasztja az igazság, attól fél, hogy Mario Calderón még bajt hozhat rájuk.

3. Daniel ragaszkodik hozzá, hogy elbocsássanak a vállalattól néhány alkalmazottat. Ez azonban kitudódik, és meghiúsítja Freddy leánykérési kísérletét. A csúfak klubja úgy dönt, hogy a főnökök meghívójával elmennek a nagy bogotai divatbemutatóra.

4. A Bogota Fashion divatbemutatóján Freddy hatalmas kalamajkát kever: megpróbál megismerkedni Gabriela Garzával, a Fashion Group egyik vezetőjével, mert azt hiszi róla, hogy modell. Fél, hogy ha kiderül, hogy ő csak egy mezei küldönc, kidobják a partiról. Ezért úgy mutatkozik be, mint az Ecomoda elnöke, a titkárnőket úgy mutatja be, mint vezetőségi tagokat, Wilsont pedig mint tervezőt. A baj akkor kezdődik, amikor Gabriela és Kenneth Johnson bejelenti, hogy másnap látogatást tesznek az Ecomodánál.

5. Freddy azt javasolja, hogy folytassák a játékot, vezessék körbe a vendégeket a cégen, és szabaduljanak meg tőlük, mire Betty és Armando megjelenik. A vendégek azonban nem távoznak olyan korán, ahogy mondták. Freddyt és a csúfak klubját kirúgják az Ecomodából. Utolsó szalmaszálként bemennek Bettyhez, hogy hátha sikerül helyrehozni a hibát.

6. A csúfak bemennek Bettyhez, és megkérdezik, hogy ha sikerül helyrehozni a hibát és sikerül az üzlet a Fashion Grouppal, megtarthatják-e a helyüket. Betty ezt megígéri nekik, így Aura Maríán a sor, hogy Kenneth vacsorameghívását elfogadva mindent elintézzen. Freddy nem örül barátnője szerepének, kézzel-lábbal tiltakozik ellene. A csúfak viszont meggyőzik a férfit, hogy nincs más remény az állásuk megtartására. Aura María is próbálja nyugtatni Freddyt, hogy üzleti vacsorára készül, nem romantikus estére. A vacsorán a vallomás nem indul zökkenőmentesen, de Kenneth végül megbocsát a csapatnak, a végső döntés azonban Gabriela kezében van.

7. Bár nehezen áll kötélnek, de Freddynek sikerül rávennie Gabrielát, hogy menjen be és tárgyaljon az Ecomoda vezetőségével. A csúfak klubjának tagsága attól fél, hogy kirúgják őket, ezért nagyon megkönnyebbülnek, amikor Freddy meghozza a jó híreket. Betty nagyon ideges lesz, amikor megtudja, hogy Mario is eljön a tárgyalásra.

8. Mario Armandót faggatja, mert nem hiszi el, hogy példás házaséletet él. Gabriela és Kenneth abban a tudatban távoznak, hogy mégis sikerül megkötni az üzletet az Ecomodával. Megjelennek a mariachik, akik szerenádot adtak Gabrielának, és a gázsit akarják behajtani Freddyn. Freddy persze nem tud fizetni.

9. Gabriela és Kenneth megköti a szerződést a Fashion Group nevében az Ecomodával. Freddy egyik módszere sem válik be, nem tudja lehúzni Jenny kezéről a jegygyűrűt, amit Aura Maríának szánt. Armando arra kéri Bettyt, hogy engedje el megünnepelni a szerződést Gabrielával és Marióval. Betty nehezen, de rááll. Mario azonban másként szervezi az estét, mint ahogy azt Armando gondolta.

10. Mario elkéri Armando kocsiját, hogy hazavihesse Sugit, a barátnőjét, aki túlságosan sokat ivott. Armando kölcsönadja a kocsit, ám Mario nem hazaviszi Sugit, hanem egy motelbe. Ugyanebben a motelben csap görbe éjszakát Gutierrez és Ramirez is. Mario nekihajt egy taxinak, ezért kihívják a rendőrséget, és Armandónak is oda kell mennie.

11. Armando alig tud megszabadulni Sugitól, de sikerül elérnie, hogy Betty ne vegyen észre semmit. Mivel nem akarja elmondani az igazat a feleségének, magára vállalja, hogy ő volt, aki összetörte a kocsit. Egy félreértés miatt ráadásul kidobja Betty fülbevalóját a kocsiból, amit aztán mindenki halálra keres. Armando és Mario Freddyt kéri meg, hogy vigye el az autót a biztosítóhoz, majd a műhelybe, de előbb vegyen ki mindent a kocsiból. Az Ecomodában közben gyülekeznek a jelöltek a Fashion Group titkárnői posztjára.

12. Mario felhívja Armandót, és arra kéri, hogy segítsen neki, mert elveszítette a noteszát, amelyben a modellek telefonszámai voltak. Bettynek egyáltalán nem tetszenek ezek a telefonbeszélgetések, de Armando ismét megnyugtatja őt, hogy nincs miért aggódnia. Natasha mindent elkövet azért, hogy megkapja a titkárnői állást az Ecomodánál. Ebben Nicolas segítségét kéri. Jenny és Efrain csúnyán összevesznek. A lányt Hermes úr vigasztalja és pénzt ad neki, hogy egy szállodában alhasson.

13. Natasha megkapja a titkárnői állást, és azt reméli, hogy Nicolasszal ünnepelheti meg a nagy eseményt. Armando megesküszik Bettynek, hogy ő az egyetlen, aki számít neki. Freddy tovább folytatja az udvarlást Aura María háta mögött, aki azonban egyre közelebb kerül Kennethhez. Natasha azt ígéri Nicolasnak, hogy megosztja vele az életét. Freddy és Aura María együtt megy el szórakozni egy diszkóba. Hermes meglátogatja Jennyt. A lány arra kéri, hogy maradjon nála, amíg elalszik.

14. Sofia és Efrain tovább harcol egymással. Hugo teljesen rászáll Kennethre, és megpróbál flörtölni is a férfival. Gabriela megpróbál a csúfak bizalmába férkőzni, hogy az Ecomodával kapcsolatos információkhoz jusson. Betty bejelenti, hogy újból munkába áll a cégnél.

15. Armando egy ismert modell kíséretében jelenik meg egy ünnepségen, de Betty nem aggódik, mert azt hiszi, hogy férje valamilyen születésnapi meglepetésre készül. Másnap reggel Michel érkezik látogatóba az Ecomodához, és meghívja Bettyt egy étterembe. Armando nagyon féltékeny, ezért megkéri Freddyt, hogy kémkedjen utánuk, de Freddy szem elől veszíti őket.

16. A csúfak klubjának tagjai elhatározzák, hogy megkérik Marianát, hogy vessen nekik kártyát. Mielőtt azonban hazaindulnának az Ecomodából, Mario fontos feladattal bízza meg Sandrát. Megkéri, hogy mentsen ki lemezre néhány adatot a számítógépből, és ahogy kettesben maradnak, Mario megcsókolja a lányt. Betty azt javasolja Sandrának, hogy nagyon vigyázzon Calderónnal.

17. Miközben Betty a vállalat ügyeit intézi, Armando otthon vigyáz a kislányukra, Camilára. Mivel a gyermekmegőrzés nem bizonyul valami egyszerűnek, ezért Armando felhívja Mariót, hogy segítsen neki. Együtt elhatározzák, hogy elmennek valahová enni, amit Mario arra használ fel, hogy találkozzon Ginával. Gina meg szeretné ismerni Armando otthonát, és elhatározza, hogy minden előzetes értesítés nélkül betoppan hozzá. Amikor odaér, éppen akkor érkezik haza Betty is.

18. Elérkezik a nagy nap: az Ecomoda férfitagjai "fiúnapot", illetve éjszakát tartanak. Elhatározzák, hogy elmennek valahova együtt szórakozni. Armando engedélyt kér Bettytől, és megígéri, hogy egy órára hazaér. Így hát Mario, Nicolas, Gutierrez, Freddy, Kenneth és Armando egy bárban köt ki, ahol néhány csinos lány is csatlakozik hozzájuk. Valamennyien nagyon felszabadultan viselkednek, kivéve Armandót, aki kényelmetlenül érzi magát ebben a helyzetben.

19. A bárban lévő lányokról kiderül, hogy tolvajok. Pisztollyal fenyegetik meg a díszes társaságot, és nem csak az ékszereiket, pénzüket veszik el, hanem a ruhájukat is. Közben Betty, Aura María, Nicolas mamája, Gutierrez felesége és Gabriela nagyon aggódik a férfiak késése miatt. Betty azt javasolja, hogy gyűljenek össze náluk, hogy eldöntsék, mitévők legyenek.

20. Betty ragaszkodik hozzá, hogy elkísérje Armandót a rendőrségre, azért, hogy feljelentést tegyenek, de Armando lebeszéli róla. A többieket viszont elkíséri Aura María, Gabriela és Majurita. A férfiak megbeszélik, hogy mindannyian egyfélét hazudnak, szóvivőjüknek pedig Mariót választják. Amikor visszaérnek az Ecomodába, ismét megígérik egymásnak, hogy egy szót sem szólnak senkinek arról, hogy a támadóik nők voltak. Gabriela azonban ezt kihallgatja.

21. Gabriela arra próbálja rávenni az Ecomoda férfitagjait, hogy mondják el az igazságot a feleségeknek és barátnőknek, és hogy mindenképpen jelentsék fel a tolvajokat. Felvilágosítja őket, hogy a rendőrség félrevezetésével vádolhatók, ezért úgy döntenek, hogy mégis csak visszamennek, és feljelentést tesznek. Betty összehívja a lányokat, Gabriela pedig elárulja nekik, hogy Armandóékat nők rabolták ki.

22. Kenneth minden erejével azon van, hogy meghódítsa Aura Maríát. Gabriela azt javasolja neki, hogy egy romantikus étterembe hívja meg vacsorázni a lányt, ahol intimebb körülmények között beszélhetne vele. Freddy mindezt kihallgatja, és nagyon megrémül. Aura María először nemet mond, de végül mégis elfogadja a meghívást. A csúfak klubja meg van győződve arról, hogy a férfi meg fogja kérni Aura María kezét.

23. Freddy és a csúfak klubja elmegy abba az étterembe, ahol Aura María Kennethtel vacsorázik. Freddy megkéri a pincért, hogy készítsen két italt a pár számára: egy nagyon erőset és nagyon drágát, egyet pedig gyümölcsléből. Kenneth először nem akar alkoholt inni, mert gyógyszert szed, de végül mégsem ellenkezik. Tévedésből azonban Freddy issza meg a nagyon erős alkoholos italt.

24. Az éttermi incidens jó véget ér: Aura María és Freddy kibékülnek, és úgy döntenek, hogy összeházasodnak. Közben az Ecomodában Gutierrez Jennyt veszi fel Aura María helyett, mert úgy tűnik, hogy a lány már nem megy vissza dolgozni. A csúfak ezt felháborítónak tartják, és elmesélik Armandónak. Ebben a pillanatban lép be az ajtón Freddy és Aura María azzal, hogy összeházasodtak.

25. Armando és Betty sértve érzi magát, amiért Freddyék nem hívták meg őket az esküvőre, de a pár ezt azzal magyarázza, hogy minden olyan váratlanul történt. Mindenesetre nagyon örülnek a boldogságuknak, és néhány nap szabadságot adnak nekik, hogy nászútra mehessenek. Gabriela elmondja Bettynek és Armandónak, hogy Mr. Stevenson szeretne ajánlatot kapni a két vállalat egyesüléséről. Betty és Armando elgondolkodik az Ecomoda jövőjéről.

26. Betty azt tervezi, hogy az Ecomoda nyisson Európa felé is, de Armando veszélyesnek tartja az ötletet. Szerinte jobb lenne, ha szerényebben terjeszkednének, ezért azt javasolja, hogy a Karib-tenger térségében építsenek ki kapcsolatokat. Nem tudnak megegyezni, és ezt el is mondják Gabrielának.