Make your own free website on Tripod.com

1. Marina és Rosita Miamiban ismerkedik meg a Domeq fivérekkel. Megtetszenek egymásnak, de Buenos Airesbe hazatérve a céges rendezvényen Marina szerepet cserél Rositával.

2. Rosita elköltözik a Villegas-házból. Felveszik szobalánynak szerelme, Nacho otthonába. Véletlenül hall egy beszélgetést, amiből kiderül, hogy az apja Leandro Villegas, és így Marina a testvére.

3. Rosita kénytelen azt mondani Nachónak, hogy csak tréfából írta neki a szerelmes levelet. Fernandót a fényképek alapján korrupcióval vádolják. Marina hiába védi meg a fiút, Fernando otthagyja a céget.

4. Fernando szakít Nuriával. Rosita elaltatja Nachót, és mellé fekszik az ágyba, így a hazaérkező Eugenia azt hiszi, hogy intim helyzetben találja őket. Lagrima levelet ír Clotilde-nak Andrea nevében, és randevúra hívja. Gregorio megszerzi Fernandónak ártatlansága bizonyítékait.

5. Marina Miamiba utazik Fernandóval, ezért Rosita átmegy Leandróhoz, és nekiszögezi a kérdést, hogy miért titkolta el ország-világ előtt, hogy ő az apja? Fernando hiába próbálkozik Delfinánál. Andrea megpróbálja behálózni Clotilde-ot, aki meglátja nála Lolitát, és elrohan.

6. Marina és Fernando összevesznek a hotel halljában. Fernando a strandon összefut Delfinával, Marina pedig megismerkedik Gabriellel. Fernando féltékeny Marinára, de Marina szakít vele. Leandro megvédi Rositát, de Nacho meggyőzi, hogy ne tegye, sőt bevallja, hogy szerelmes a lányba.

7. Fernando és Delfina románca folytatódik Miamiban. Fernando nem érti, hogy a lány miért nem vállalja fel a szerelmét. Marina és Gabriel is egyre közelebb kerül egymáshoz. Leandro titkárnője rájön, hogy Paloma felültette. Nacho bejelenti Rositának, hogy szakít Eugeniával, és elhatározását Palomával is közli.

8. Eugenia és Nacho szakítanak. Paloma rá akarja venni Rositát, hogy engedje el Nachót. Gabriel Buenos Airesbe költözik. Felbukkan Paloma régi szerelme, Andres, akiről kiderül, hogy halálos beteg, és Delfina apja. Arra kéri Palomát, hogy fogadja magához a lányt.

9. Delfina Fernando házába költözik. Marina lemond az elnöki tisztségről. Leandro megkéri Paloma kezét, a nő nászajándékba az igazgatói posztot kéri. Leonel kihallgatja, hogy Marina Miamiban megismert valakit. Marina pultos lesz abban a bárban, ahol Gabriel is dolgozik.

10. Delfina elköltozik a Domeq családtól Gabrielhez. Leandro rájön, hogy Marina pincérnőnek állt be, és megpróbálja lebeszélni lányát az új munkáról. Paloma átveszi az elnöki tisztet. Rosita összeesik az utcán, Gabriel és Delfina viszi haza. Leandro megmutat egy videót Leonelnek, amely bizonyítja, hogy a férfi a titkárnőjével csókolózik.

11. Marina nem hiszi el Gabrielnek, hogy nincs köztük semmi Delfinával. Paloma bejelenti az unokaöccseinek, hogy elfogadta Leandro házassági ajánlatát. Gabriel megpróbálja kiengesztelni Marinát. Fernando leüti Gabrielt. Nacho végképp szakít Eugeniával.

12. Paloma a nászéjszakán elutasítja Leandrót. A doktor packázni kezd Marinával, aki nem tudja, hogy a férfi megesküdött a nővérének, hogy a lányán keresztül áll bosszút Leandrón. Rosita elmondja Marinának, hogy megtalálta az apját, az azonban fél elmondani a hírt a családjának, mert attól tart, hogy nem bocsátanának meg neki.

13. Marina elmeséli Fernandónak, hogy mit tett vele a doktor, azonban nem meri kirúgni, mert fél, hogy a férfi elárulja. Delfina észreveszi, hogy Fernando és Marina beszélget egymással. Paloma kiköti a végrendeletében, hogy Nacho csak akkor örökölhet, ha hozzá hasonló nőt vesz feleségül. Rosita megtalálja a végrendeletet, valamint anyja egy Leandróhoz írt levelét, amit felolvas Clotilde-nak.

14. Rosita megkérdezi Leandrót, hogy szerette-e az ő anyját. Clotilde elárulja Rositának, hogy Andreába szerelmes. Fernando elviszi Delfinát az apja temetésére, és bevallja neki, hogy szerelmes belé.

15. Nacho elköltözik otthonról. Először Andreához akar menni, aki azonban nem engedi be, mert Paloma rátelefonál, hogy ha befogadja, kitagadja Nachót az örökségből. Fernando elmondja Rositának, hogy Nacho tényleg szereti. Gabriel elmondja Fernandónak, hogy szereti Delfinát.

16. Megünneplik Andrea születésnapját. Eltölthetne egy éjszakát Florenciával, de inkább lemond róla. Delfina felhívja Fernandót. Andrea megengedi, hogy Nacho nála maradjon egy éjszakára, utána pedig, ahogy a többiek is jósolták, Nacho és Paloma kibékülnek.

17. Leandro megkéri Pratót, hogy nyomozza ki, ki tette az elgázolt lány fényképét a fiókjába. Paloma megpróbálja kiszedni Clotilde-ból, hogy Leandro miért védi annyira Rositát, de Clotilde nem áll kötélnek. Fernando megkéri Delfina kezét.

18. Nacho megmondja Rositának, hogy feladja. Fernando gyűrűt ad Delfinának. Paloma haszonlesőnek nevezi Rositát. Gabriel elmondja Marinának, hogy féltékeny Pratóra. Delfina nem tudja elmondani, hogy nem özvegy, hanem férje van.

19. Fernando el akarja jegyezni Delfinát, de a lány elmenekül. Federico rózsát visz Rositának, mire Nacho is előáll egy szál virággal. Federico vacsorázni hívja Rositát, de az étteremben megjelenik Nacho és Eugenia is. Lagrima lebukik, amikor egy nőt visz fel Andrea lakására. Éjszaka valaki behatol Marina otthonába, és lefényképezi a lányt. A kép láttán Leandro megrémül, hogy baja eshet a lányának, és Pratót bízza meg a védelmével.

20. Andrea úgy megsérti Florenciát, hogy a nő elhíreszteli, hogy a férfi a szeretője, Lagrima pedig a közös gyerekük. Fernando észreveszi, hogy Rosita sír, és megkérdezi, mi baja. A lány elmeséli neki, közben betoppan Nacho, aki bocsánatot kér tőle. Paloma megfenyegeti Leandrót, hogy ha kiderül, hogy Rosita a lánya, elválik tőle.

21. Rosita azt hazudja Palomának, hogy Leandro csak a fogadott apja. Clotilde meghallja azt a beszélgetést, amikor Nacho elmondja a nénikéjének, hogy feleségül veszi Eugeniát. Gabriel mérges lesz Marinára, mert a lány az utolsó pillanatban lemondja az esti közös mozit. Kiderül, hogy Federicót Leandro bérelte fel Rosita számára.

22. Marina meglepetéspartit szervez a Canto bárban Rosita születésnapja alkalmából. Rositának lassan megtetszik Federico, aki szintén beleszeret Rositába. Nacho megkéri Eugenia kezét. Paloma nagyszabású esküvőt tervez. Eugenia megkéri Palomát, hogy rúgja ki Rositát.

23. Leandro megkéri Federicót, hogy ne találkozzon többet Rositával. Prato meg akarja erőszakolni Marinát, de Fernando megakadályozza. Clotilde elmegy Andreához, és megpróbálja elcsábítani a férfit, aki hallani sem akar az esküvőről. Delfina ki akar békülni Fernandóval, de a férfi szakít vele.

24. Delfina megtudja egy ügyvédtől, hogy a törvény szerint még férjnél van, és nem mehet feleségül Fernandóhoz. Fernando Gabriel segítségét kéri Delfinánál. Paloma kihallgatja Rosita és Marina beszélgetését. Leandro rájön, hogy Prato testvére halt meg a balesetben, és hogy Prato írja neki a névtelen leveleket.

25. Prato elmondja Leandrónak, hogy bosszút akar állni, ezért Leandro megkéri Federicót, hogy intézze el Pratót. Eugenia elárulja Rositának, hogy Federico taxisofőr. Megjelenik Delfina férje, ezért Fernando végleg szakít Delfinával. Marina megtudja egy névtelen levélből, hogy van egy testvére.

26. Fernando és Delfina elbúcsúzik egymástól. Rosita megismerkedik Juannal, Federico apjával, a férfi azonban azt hazudja, hogy ő csak a fiú nevelőapja. Paloma megpróbálja kihúzni Gregorióból, hogy mi történt Fernando szüleinek a halálakor. Leandro továbbra sem akarja beismerni a világ előtt, hogy Rosita a lánya.

27. Rosita kifaggatja Nachót a medálok eredetéről. Gregoriót is elkezdi kérdezgetni, a férfi azonban nem válaszol, hanem felmond. Helyette Juan lesz az új komornyik. Marina hazajön, de nem akar az apjával találkozni. Leandro egy gyűrűt ajándékoz Rositának. Paloma és Leandro viszonya egyre romlik.

28. Marina megtudja, hogy Rosita a nővére, és nagyon megsértődik Rositára és az apjára egyaránt. Juan elárulja Palomának, hogy Fernando nem igazi Domeq, mert Federico az. A nő nem mondja el az unokaöccsének a titkot. Nacho elveszi Eugeniát. Leandro kihallgat egy telefonbeszélgetést, melyben Juan azt tanácsolja Gregoriónak, hogy hagyja el az országot.

29. Paloma kémkedik Federico után, aki megpróbálja erőszakkal rávenni Rositát, hogy menjen hozzá. Fernando nem hisz a nagynénjének, és kihúzza belőle, hogy Leandro tiltotta ki az irodából. Marina elmondja Nachónak, hogy Rosita a nővére. Andrea Lagrimára bízza a bár vezetését.

30. Gabriel megtudja, hogy Marina a bár igazi tulajdonosa. Leandro kiteregeti a család előtt, hogy Federico az igazi Domeq, nem Fernando. Federico továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy elvegye Rositát, és ehhez Leandro segítségét kéri. Federico ki akarja rúgatni Fernandót a házból.

31. Gabriel visszatér Miamiba. Marina és Rosita végre egymásra talál. Fernando Juantól igyekszik megtudni, ki is ő valójában. Leandro felbujtására Federico tönkreteteti Nacho kocsijának fékjét. Nacho és Paloma balesetet szenved. Nacho megbénul, és elveszíti az emlékezetét.

32. Paloma elmondja Fernandónak, hogy fél Leandrótól. Federico megkörnyékezi Rositát. Federico közli Nachóval, hogy ő a testvére, nem Fernando, és míg fel nem épül, ő kezeli a részvényeket. Federico arra kéri Leandrót, hogy mihamarabb szabaduljon meg Fernandótól, ugyanakkor alkut köt Adrianával, hogy figyelje Leandrót.

33. Paloma elmeséli Marinának, hogy Rosita és Fernando nagyon közel áll egymáshoz. Clotilde és Andrea eljegyzésén senki nem jelenik meg. Eugenia közli Federicóval, hogy gyereket vár tőle. Megegyeznek, hogy Nachót jelölik meg a gyerek apjaként. Nacho segítséget kér Augustinától. Úgy érzi, hogy nem véletlenül karambolozott.

34. Federico azt tanácsolja Eugeniának, hogy hitesse el Nachóval, hogy a gyerek tőle van. Fernando azt mondja Federicónak, hogy Rosita a barátnője. Nacho elárulja Palomának és Fernandónak, hogy csak színlelte az emlékezetvesztését.

35. Nacho megtudja, hogy Eugenia gyereket vár. Leandro megtudja, hogy Eugenia nem Nachótól vár gyereket, hanem Federicótól. Fernando meg akarja tudni Juantól, hogy kik a szülei, de Juan nem segít neki.

36. Nacho megcsókolja Agustinát, Paloma pedig megmondja Leandrónak, hogy megvédi Fernandót. Agustina megtudja, hogy Eugenia Federico gyermekét várja. Marina megtudja, hogy az apja ölette meg Pratót.

37. Marina kihallgat egy beszélgetést, melyből rájön, hogy az apja ölte meg Pratót. Leandro, hogy mentse a helyzetet, digitálisan manipulált fényképet csináltat Federicóval, majd infarktust színlel, és kórházba viteti magát, remélve, hogy a "halálos ágyán" Marina majd meglátogatja.

38. Fernando nem bocsátja meg Juannak, hogy elhagyta. Marina azt tanácsolja Rositának, hogy egy kegyes hazugsággal próbálja megbékíteni Juant és Fernandót. Paloma örül, hogy megszabadult Leandrótól, de öröme korai, mert a férfit hazaszállítják, hogy "otthon lábadozzon".

39. Fernando lassan megbarátkozik a gondolattal, hogy Juan az apja. Federico és Eugenia elhatározza, hogy megmérgezik Nachót. Nacho megtudja, hogy a kocsijában valaki szándékosan tette tönkre a féket, és a gyilkossági kísérlettel rögtön Federicót gyanúsítja meg.

40. Marina újra elkezd gyanakodni az apjára Prato halálával kapcsolatban. Leandro bemeséli Rositának, hogy Marina kényszeres hazudozó lett, és kezelésre lenne szüksége. Paloma megpróbálja rávenni Federicót, hogy mondja meg Nachónak, hogy a felesége nem az ő gyerekét várja.

41. Eugenia nagy felfordulást csap azzal, hogy Nachót halottnak hiszi. Federico megfenyegeti Agustinát. Leandro megfenyegeti Palomát, hogy ha az unokaöccsének baja esik, nem tartja a száját. Marina elájul az utcán. Egy apácazárdában tér magához.

42. Florencia megtudja, hogy Andrea az unokatestvére. Fernando kideríti, hogy ő Rosita végzete. Agustina kitart Nacho mellett. Marina elmondja a zárda főnökasszonyának, hogy az apja megölt egy embert. Federico azt mondja Fernandónak, hogy Fernando anyja életben van.

43. Fabian bevallja Domicilia nővérnek, hogy Marina a menyasszonyára emlékezteti. Paloma közli Eugeniával, hogy tudja, hogy Federico a szeretője, és hogy a gyerek is tőle van. Leandro szól Fernandónak, hogy ne járjon a lánya után.

44. Marina arra kéri Juant, hogy ne árulja el, hogy a kolostorban húzódott meg, Rosita és Fernando azonban kihallgatja Juan és Clotilde beszélgetését. Paloma felszólítja Eugeniát, hogy tájékoztassa Federico terveiről. Paloma és Leandro hadat üzen egymásnak.

45. Fabian elmeséli Marinának, hogy a barátnőjét elütötte egy autó. Amikor megtudja, hogy Marina apját Leandro Villegasnak hívják, többé nem szól hozzá. Marina továbbra sem akar találkozni Rositával, viszont eldönti, hogy apáca lesz belőle. Nacho kivizsgáltatja Agustinával az ételét, és a lány rájön, hogy arzén volt benne.

46. Leandro közli Palomával, hogy ha továbbra is jól viselkedik, még egy kicsit életben hagyja. Marina azt hiszi, hogy Rosita árulta el Leandrónak, hogy a kolostorban van. Leandro meg akarja tiltani Fernandónak, hogy Rositával járjon. Clotilde figyelmezteti Fernandót, hogy a nénikéje nincs jól.

47. Leandro összekötözi Palomát, és egész éjszakára úgy hagyja. Reggel megfenyegeti a nőt, hogy ne merészeljen semmit tenni, különben az unokaöccsei látják kárát. Nacho elnézést kér Eugeniától, amiért alaptalanul gyanúsítgatta. Agustina azt hazudja Nachónak, hogy a vizsgálat eredménye negatív lett. Eugenia attól fél, hogy Agustina kifecsegi, amit tud.

48. Juan elviszi Fernandót az anyja sírjához. Rosita támogatja Marinát, hogy apáca legyen. Marina kéri, hogy ne árulja el Leandrónak, hogy hol tartózkodik. Andrea azt hiszi, hogy Clotilde mással randevúzik. Paloma Leandro szeme előtt széttépi a közjegyzőtől elhozott okiratot.

49. Leandro arra bíztatja Federicót, hogy keressen egy templomot, ahol elveheti Rositát, Clotilde-ot pedig megkéri, hogy figyelje Paloma minden lépését, mert szobafogságban tartja az asszonyt. Fernando egy névtelen levélből megtudja, hogy valóban él az anyja, de még kicsi korában elhagyta őt.

50. Agustina eléri, hogy Nacho lábra álljon. Federico és Eugenia megfenyegeti a lányt, hogy megölik, ha további javulást ér el Nachónál. Marina azt a tanácsot kapja az apácától, hogy néhány napra hagyja el a kolostort, és térjen haza. Fabian rájön, hogy túl keményen bánt Marinával, ám mire elnézést kérne, már nem találja a lányt.

51. Federico rájön, hogy hol van Rosita és Fernando, és elkezdi zaklatni a lányt. Andrea elhatározza, hogy feleségül veszi Clotilde-ot, és kitűzi az esküvő időpontját is. Nacho megtudja, hogy van remény a gyógyulásra. Eugenia megpróbálja elhitetni Palomával, hogy Agustina rossz hatással van Nachóra.

52. Agustina és Nacho csapdát állít Eugeniának, hátha kikotyogja, hogy a gyerek nem Nachótól van, de Eugenia rájön. Marina megkéri Juant, hogy vigye el a házból Fabiant, mert Fabian bosszút akar állni Leandrón. Leandro kihallgat egy beszélgetést, és rájön, hogy Marina be akar állni apácának.

53. Fernando és Rosita szeretkeznek a tűz fényénél az erdőben, ám vissza kell térniük a civilizációba. Juan megfenyegeti Leandrót, hogy feljelenti, ha Fernandónak bántódása esik. Fernando követeli, hogy Juan mondja el az igazat az édesanyjáról. Marina bevonul a zárdába.

54. Rosita úgy dönt, hogy munkát kér Andreától, és elköltözik otthonról, ezért Fernando beszélni akar Federicóval. Paloma ellátogat a zárdába, ahol Marina elszólja magát Fabian bosszújáról. Nacho szeretne elválni Eugeniától, és megkérdezi Agustinát, hogy nem akar-e vele élni.

55. Federico arra kéri Leandrót, hogy egyelőre ne csapjon le Fernandóra, mert tervei vannak vele. Paloma megkéri Fabiant és Marinát, hogy senkinek se árulják el, hogy a zárdában járt. Leandro mégis rájön, és szobafogságra ítéli. Leandro elmegy a zárdába, és telebeszéli Domicilia nővér fejét, aki megkéri Marinát, hogy távozzon a zárdából.

56. Fernando épp el akarja mondani Rositának, mit tett Federico, amikor belép Eugenia, és megszakítja a beszélgetést. Federico megpróbálja elhitetni Nachóval, hogy a felesége Fernandóval csalja. Leandro egy pénzzel teli táskát ad Federicónak, hogy rejtse el Andrea lakásán.

57. Fernando elmeséli Rositának a fotók történetét. Nacho elmondja Eugeniának, hogy tudja, hogy a gyerek nem az övé. Paloma felbérel egy férfit, hogy segítsen megtalálni Fernando anyját. Juan megmutatja Mercedes képét a fiának. Fernando arra kéri Rositát, hogy segítsen neki anyja felkutatásában.

58. Kiderül, hogy Lagrima nagynénjének egy fillérje sincsen. Leandro elárulja Rositának, hogy Fernando meglopta a céget, de Rosita csak nehezen hisz neki. Leandro figyelmezteti Rositát, hogy ha Federico megtudja, feljelenti Fernandót. Lagrima, Florencia és Andrea kiterveli, hogyan lehet elcsavarni Clotilde fejét.

59. Leandro elmondja Palomának, hogy Fabian volt a vőlegénye a lánynak, akit elgázolt. Marina észreveszi, hogy az utcán két ember elrabolja Fabiant, akit később eszméletlen állapotban szállítanak vissza a zárdába. Andrea pénzzel teli aktatáskát talál a lakásban, Fernando azonnal értesíteni akarja a rendőrséget. Agustina elmondja Nachónak, hogy a vizsgálatra küldött ételminta mérgezett volt.

60. Leandro nem akarja, hogy Rosita találkozzon Fernandóval. Paloma rá akarja venni Fernandót, hogy maradjon távol a háztól, Fernando magyarázatot kér. Fabian elmondja Domicilia nővérnek, hogy Leandro küldte a támadókat, Marina döbbenten hallja ezt a vallomást.

61. Domicilia nővér ápolja Fabiant, akit csúnyán megvert valaki. Marina gyanakszik, hogy ki verhette így meg. Nacho mindent megtesz, hogy újra járni tudjon. Florencia kideríti, miért szomorú Fernando. A fiúk megpróbálnak kitalálni valamit, hogy megvigasztalják.

62. Nacho elmondja Federicónak, hogy tudja, hogy Eugenia a szeretője, Federico viszont megmutatja neki a fényképeket. Nacho bekapja a horgot, Agustinát hazugnak nevezi, és elküldi. Rosita elmeséli Marinának, hogy nem akar hozzámenni Federicóhoz, csak Fernando védelmében tenné.

63. Fernando azt ajánlja Nachónak, hogy hallgassa ki a beszélgetését Eugeniával, és abból megtudja, mi az igazság a fényképek körül. Domicilia nővér megkéri Fabiant, hogy hagyja el a zárdát, és ne térítse le Marinát a választott útról. Eugenia azt mondja Nachónak, hogy Federico zsarolni akarta őt a fényképekkel, és azt kéri, hogy a gyermek érdekében kezdjenek mindent újra. Fabian megmondja Marinának, hogy azért megy el a zárdából, mert beleszeretett.

64. Federico visszatér az útjáról, és úgy dönt, hogy aznap este ki is hirdetik az esküvőt. Fernando anyja, Mercedes is megjelenik, és elmeséli Juannak, hogy gyógyíthatatlan beteg, és csupán néhány hónapja van hátra. Fernando bebizonyítja Nachónak, hogy a fotók hamisak. A két fiú kibékül, de elhatározzák, hogy Federico előtt továbbra is úgy tesznek, mint akik ellenségek. Eugenia megfenyegeti Federicót, hogy ne vegye el Rositát.

65. Federico bejelenti az esküvőt. Fernando elrohan, Rosita pedig majdnem elsírja magát, és Federico fejéhez vágja, hogy soha nem fogja szeretni, mert Fernandóba szerelmes. Juan arra kéri a fiát, hogy találkozzon az anyjával. Mercedesről kiderül, hogy haldoklik, és ezt Fernando is megtudja. Andrea megkéri Clotilde kezét. Fabian megfenyegeti Leandrót, hogy a lányán keresztül áll bosszút rajta.

66. Leandro bejelenti Federico és Rosita esküvőjét. Juan elmondja Fernandónak, hogy a mamája haldoklik. Fabian bosszút akar állni barátnője haláláért Marina segítségével. Leandro felajánlja Fernandónak, hogy újból repüljön a Társaságnál. Domicilia nővér megtiltja, hogy Fabian és Marina találkozzon. Fernando nem akarja engedni, hogy Rosita feleségül menjen Federicóhoz.

67. Domicilia nővér megfeddi Marinát és Fabiant. Eugenia telefonon beszél Federicóval, és megtiltja neki, hogy elvegye Rositát. Marina összeveszik az apjával, mivel szerinte Leandro feláldozza a lányát az üzlet érdekében. Leandro kizárja az örökségből Marinát. Fernando megkéri Nachót, hogy tudja meg, mivel kényszerítik Rositát az esküvőre. Eugenia javasolja Nachónak, hogy készíttessenek DNS-tesztet, hogy kiderüljön, ki a gyerek apja.

68. Federico és Rosita a házasságkötésre készül. Fernando mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza az esküvőt. Federico és Leandro megegyezik abban, hogy felajánlják az alelnöki posztot Nachónak.

69. Paloma lefizeti a doktort, hogy azt mondja, hogy szívinfarktust kapott. Eugenia elmondja Nachónak és Agustinának, hogy Paloma csak színjátékot játszik, és semmi baja nincs. Federico közli Rositával, hogy egy héten belül összeházasodnak.

70. Paloma szívrohamot tettet, hogy megakadályozza Rosita és Federico esküvőjét. Nacho kihallgatja Eugenia és Federico beszélgetését, és megtudja, hogy a gyerek apja Federico. Federico és Fernando egyezséget köt, hogy Federico ne vegye el feleségül Rositát, cserébe azt kéri, hogy Fernando tűnjön el. De Rosita tűnik el.

71. Rosita a zárdában bujkál. Nacho majdnem megveri Leandrót, amiért bántotta Palomát. Az elnökségi értekezleten látszólag halálosan összevesznek Fernandóval. Juan megtudja, hogy Fernando anyja meghalt. Federico nem bízik Palomában, rájön, hogy az asszony Fernandónak akar segíteni.

72. Fernando depressziós lesz, amikor megtudja, hogy meghalt az anyja. Eugenia kívánságára Federico meg akarja fenyegetni Marinát, hogy ne árulja el senkinek, hogy látta, amint csókolóznak. Juan elmegy a zárdába és ráveszi Rositát, hogy menjen el Fernandóhoz.

73. Rosita közli Federicóval és Leandróval, hogy a történtek után nem kíván férjhez menni. Federicónak Mexikóba kell mennie pénzért, mert gond van a cégnél. Leandro Palomától próbál pénzt szerezni. Fernando megkéri Rositát, hogy titokban házasodjanak össze. Marinát kétségek gyötrik Fabiannal kapcsolatban.

74. Fernando és Rosita elhatározza, hogy titokban összeházasodnak. Federico nem tud pénzt szerezni Mexikóban, Leandro elveszíti részvényei nagy részét. Nacho elutazik Agustinával, de Eugenia kilesi őket. Marinát még mindig kételyek gyötrik Fabiannal kapcsolatban. Paloma megtudja, hogy súlyos beteg, és ez a hír nagyon leveri. Titkát Juanra bízza.

75. Leandro elmondja Palomának, hogy valaki megvette a cég többségi részvényeit, és nem tudja, hogy ki az új tulajdonos. Paloma megtudja, hogy gyógyíthatatlan beteg. Rosita és Fernando titokban találkozik Andrea lakásán. Domicilia nővér elmeséli Marinának, hogy szerelmes volt, és majdnem férjhez ment Juanhoz.

76. Paloma bejelenti, hogy a cég új többségi tulajdonosa és egyben elnöke Fernando. Federicót nem érdekli Eugenia, csak az elvesztett hatalom. A lány veszekedés közben dühében megcsúszik, és leesik a lépcsőn, az orvos megállapítja, hogy a magzat nem élte túl a balesetet. Nacho elmondja Fernandónak, hogy a gyerek apja Federico volt.

77. Leandro azt mondja, hogy nem akar Rosita dolgaiba beleszólni, de a házasság "üzlet", és jól gondolja meg, hogy kit választ. Paloma leplezni próbálja állapotát, de Fernando sejti, hogy komoly baja van. Lagrima legénybúcsút készít elő Fernandónak, de Florencia meghiúsítja.

78. Leandro megpróbálja jobb belátásra bírni Rositát Federico és Fernando kérdésében. Eugenia elmondja Nachónak és Agustinának, hogy tud a kalandjukról. Marina megkéri Domicilia nővért, hogy küldje el Fabiant a kolostorból, de ő nem teszi meg. Marina végül elhagyja a kolostort.

79. Marina végül úgy dönt, hogy nem lesz apáca. Fabian felkeresi, de Marina fél, hogy újra szerelmes lesz. Federico rájön, hogy Fernando és Nacho becsapta. Úgy dönt, hogy bizonyos pénzösszeg fejében elhagyja a házat. Paloma leleplezi Leandrót.

80. Paloma megígéri Federicónak, hogy apanázst juttat neki, ha cserében elhagyja az országot. Fernando lassan megérti, miért nem szabad elvennie Rositát, azonban Rosita nem kíváncsi az észérvekre, megesküszik, hogy minden férfival összejön, akivel csak bír.

81. Paloma elmagyarázza Fernandónak, hogy miért nem veheti el Rositát. A lány nagyon megsértődik, és arra gyanakszik, hogy Fernandónak a visszakapott gazdag élet vette el a kedvét a házasságtól. Clotilde összeveszik Andreával, mert attól fél, hogy a férfi szakítani akar vele, holott az már kitűzette a házasságkötésük időpontját.

82. Rosita Marina terve alapján féltékennyé teszi Fernandót, mert a fiú Martinnal látja a barátnőjét. Andrea nem találja az esküvő időpontját, és ezzel sikerül újra magára haragítania Clotilde-ot. Eugenia közli Leandróval, hogy magára hagyja. Leandro megpróbál közeledni Palomához, a nő azonban átlát a színjátékon. Fabian kitartóan ostromolja Marinát.

83. Rosita és Fernando folyton perlekednek. Rosita megkéri Leandrót, hogy engedjen át neki néhány részvényt. Eugenia életveszélyesen megfenyegeti Agustinát, ha nem hagyja el Nachót, meggyilkolja. Fernando elhatározza, hogy beszél Eugenia fejével. Andrea nászútra készül Clotilde-dal. Andrea és Lagrima azt hiszi, hogy Fernando elcsábította Agustinát.

84. Marina összehívja a családot, és bejelenti eljegyzését Fabiannal. Fernando és Rosita nem békül ki, bár mindketten szeretnék. Leandro megfenyegeti Marinát, hogy ha Fabiannal marad, kitagadja az örökségből. Leandro kideríti, hogy Palomának titkos számlái vannak, ezért megzsarolja Palomát, hogy ha nem adja neki a pénzt, mindenkinek elmondja, amit Paloma betegségéről tud. Eugenia feljelenti Nachót testi bántalmazás miatt.

85. Megérkezik Andrea feltételezett olasz felesége, Clotilde őrjöng. Lagrima parfümös, névtelen szerelmes levelet ír Fernandónak, hogy Rositát féltékennyé tegye. Leandro elhiszi, hogy Paloma az ő számlájára utalja a vagyonát. Fernando ki akarja dobni Eugeniát, de nem tudja. Agustina meg akarja szabadítani Nachót Eugeniától.

86. Leandro meg akarja tiltani Marinának, hogy hozzámenjen Fabianhoz, és azzal fenyegeti, hogy kitagadja az örökségből. Marina és Rosita megegyeznek, hogy összefognak apjuk ellen. Fernando és Nacho sejti, hogy Paloma beteg, ezért megpróbálnak segíteni neki. Eugenia feljelenti Nachót bántalmazás miatt.

87. Leandro felhívja egy barátját, Alét, és megkéri, hogy találjon ki valami hazugságot Fernandóval kapcsolatban. Ale felhívja Rositát, és azt mondja neki, hogy Fernandónak van egy gyereke. Rosita ezt elhiszi, és ezzel vádolja Fernandót. Fernando tagadja ezt, de Rosita nem hisz neki. Leandro pénzt ajánl Fabiannak, ha elmegy az országból és békén hagyja Marinát.

88. Fabian elmeséli Juannak Leandro ajánlatát, aki azt javasolja, hogy fogadja el a pénzt, és költözzön el Marinával. A lány azonban nem akar menni, arra hivatkozik, hogy nem szeretné itt hagyni a húgát. Leandro be akarja bizonyítani Palomának, hogy Fabian egy gerinctelen alak, így úgy rendezi a fiúval való tárgyalását, hogy a nő is hallja. Paloma valóban azt hiszi, hogy Fabian a pénzért képes lenne lemondani Marináról, és rendkívül megharagszik a fiúra.

89. Paloma elmeséli Marinának, hogy Leandro megvette Fabiant. Az asszony rájön arra, hogy Juan elmesélte az unokaöccseinek a titkát. Nacho az ajtó mögött hallgatózik, amikor Paloma kifaggatja a komornyikot. Eugenia felbérli Leandro emberét, hogy tegye el láb alól Agustinát. Rosita véletlenül belefut abba az emberbe, akit az apja bérelt fel Fernando lejáratására.

90. Eugenia segítséget kér Leandrótól, hogy megszabaduljon Agustinától. Rosita elmondja Fabiannak, hogy Fernando és Marina szerinte járnak. Fabian felelősségre vonja Marinát. Andrea elveszi feleségül Clotilde-ot, az esküvői partit a Domeq házban tartják. Leandro számlát nyit Juan nevére Svájcban, és oda utalja a Palomától kicsikart pénzt.

91. Rosita és Marina kölcsönösen féltékenyek egymásra. Fabian elmondja Fernandónak, hogy nem történt semmi közte és Rosita között. Andrea és Clotilde nászútja kútba esik, és hazatérve ott találják Lagrimát két szajhával. Fernando és Nacho külföldön akarja meggyógyíttatni Palomát. Nacho bejelenti, hogy együtt akar élni Agustinával. Eugenia bérgyilkost akar Agustinára küldeni.

92. Leandro a Palomától elvett pénzt egy Juan nevére nyitott számlára helyezi, de azt kéri, hogy írjon alá egy másik papírt, mely szerint ugyanekkora összeggel tartozik neki. Paloma azt mondja Juannak, hogy semmit se írjon alá, hiszen Leandro most az ő kezében van. Fabian és Marina, valamint Fernando és Rosita is kibékülnek.

93. Juan aláírja a meghatalmazást Leandrónak, majd rosszullétet tettet, hogy Paloma ellophassa a dokumentumot. Fernando meg akarja beszélni Rositával a kapcsolatukat, ezért szervez egy találkozót Andrea lakására Marinával, ám Rosita félreérti a helyzetet. Leandro rádöbben, hogy eltűnt a meghatalmazás, és amikor kimegy Juan után, észreveszi Palomát a meghatalmazással a kezében.

94. Paloma megmondja Leandrónak, hogy az eredeti meghatalmazás egy bankban van. Fabian azt hiszi, hogy sikerült átejtenie Leandrót, de Leandro megtudja, hogy Fabian és Marina az esküvőre készülődik. Fernando nagyon mérges Rositára, amiért nem hallgatta meg, de végül Rositának sikerül meglepnie őt.

95. Fernando kibékül Rositával, és elhatározzák, hogy összeházasodnak. Fernando ezt be is jelenti a családnak, és azt is, hogy lemond minden vállalati funkciójáról. Eugenia megfenyegeti Agustinát. Leandro próbálja visszanyerni lányai és Paloma bizalmát. Paloma amerikai orvosokkal beszél, akik azzal bíztatják, hogy meggyógyulhat. Marina bejelenti apjának, hogy hozzámegy Fabianhoz.

96. Fernando lemondásával senki nem ért egyet, csak Leandro. Ő nagyon támogatja, hogy újra ő vezethesse a vállalatot. Rosita és Paloma összeszólalkozik Fernando lemondása miatt. Andrea viccből meneszti Florenciát a bárból. Eugenia megfenyegeti Agustinát, de Agustina felvételt készít a fenyegetésről, amit utána Nacho megmutat Eugeniának.

97. Eugenia megmutatja Leandrónak a felvételt, amit Nacho és Fernando beszélgetéséről készített. Eugenia kihallgatja Paloma és Juan beszélgetését, és elmondja Leandrónak, hogy Juan áruló. Leandro megfenyegeti Juant, és bérgyilkost fogad fel Juan és Agustina eltávolítására. Fernando családi gyűlést hív össze, el akarják távolítani Leandrót a vállalattól. Andrea otthagyja a bárt, hogy többet lehessen Clotilde-dal.

98. A Leandro által felbérelt bérgyilkos megtámadja Juant, de a testőr megmenti az életét. A lányokat nagyon megdöbbenti és megviseli a hír, hogy mit tett az apjuk. Fernando neki akar esni Leandrónak, de Nacho és Rosita visszatartja. Nacho és Fernando kidobja Eugeniát a házból. Leandrót is el akarják zavarni, azzal a feltétellel, hogy aláírja, hogy mindent Rosita és Marina örököl.

99. Leandro elmondja Eugeniának, hogy a bérgyilkos életben maradt. Marina és Rosita beszélnek apjukkal, és megkérik, hogy vállalja tettéért a felelősséget. Fernando és Nacho kidobja a házból Eugeniát, és Leandrót is felszólítják, hogy hagyja el a házat. Mindenki előtt világossá válik, hogy Leandro és Eugenia szövetkeztek. Fernando elküldi Leandrót a vállalattól, amire ő fenyegetéssel reagál. Tönkre akarja tenni Fernando és Rosita kapcsolatát.

100. Nacho beszél Eugenia apjával, és mindent elmond neki. Ezek után Eugenia elveszti apja bizalmát. Fernando elmondja Rositának, hogy a bérgyilkos vallott, és Leandro volt a megbízó. Fernando közli a hírt Leandróval is. Leandro önként távozik a házból. Clotilde babát vár. Fernando és Rosita összeházasodnak. Marina és Fabian, valamint Nacho és Agustina is az esküvőjükre készülnek.