Make your own free website on Tripod.com

1. Nayeli a mexikói nyomornegyedben, Chalcóban él, és arról álmodozik, hogy eljut Hollywoodba és olyan híres lesz, mint Salma Hayek. A De la O családnál, Mexikó egyik leggazdagabb családjánál dolgozik szakácsnőként. A családfő, Roberto De la O nagyon elfoglalt üzletember, így nincs ideje foglalkozni két gyermekével, Jimenával és Robertóval. Jimena elkényeztetett és pökhendi lány. A bulizáson, iváson, drogozáson és a fiúkon kívül semmi nem érdekli. Barátnőjével, Ofeliával mindenkivel lefekszenek, aki csak az útjukba kerül. Roberto, Jimena bátyja próbál segíteni a húgán, de nem jár sok sikerrel, mert Jimena az anyja halálával, apja nemtörődömségével és korán bekövetkezett újra nősülésével magyarázza tetteit. Jimena az iskolában is csúnyán bánik az alacsonyabb társadalmi osztályba tartozókkal, így Laurával is, aki rendes, becsületes, jólelkű lány és aki ösztöndíjasként tanul az egyébként gazdagoknak fenntartott egyetemen. Nézeteltérésbe is kerül a két lány, s végül Robertónak kell szétválasztania őket. Laurának az első találkozáskor nagyon megtetszik Roberto, és a fiú figyelmét is felkelti a lány. Nayelinek is tetszik Roberto, persze nagyon jól tudja, milyen nagy köztük a társadalmi különbség. Nayeli nagyon veszélyes környéken lakik. Egyik reggel munkába menet két elvetemült férfi meg akarja erőszakolni, s miközben védekezni próbál, a támadó férfinél lévő kés beleáll a férfi nyakába és meghal. Nayeli nagyon megijed. Menekülnie kell, mert a rendőrség megkezdi a keresését.

2. Nayeli visszamegy a De la O birtokra és Carlota asszony segítségét kéri. Az asszony átérzi a lány nehéz helyzetét, ezért segít neki. Közben Laura apját kirúgják a munkahelyéről mondván, hogy fiatal munkaerőre van szükség. Laura anyja megcsalja az apját, ráadásul kiderül, hogy nem fizette rendesen a lakbért, ezért ki akarják lakoltatni a családot. Megérkezik Laura testvére, Andrea is, akit anyjához hasonlóan csak a külsőségek érdeklik. Jimena legjobb barátnőjéről, Ofeliáról kiderül, hogy AIDS-es.

3. Kiderül, hogy Laura anyjának volt szeretője, Roberto úr, Jimena apja. A rendőrség Carlota asszonynál is keresi Nayelit, de az asszony nem vallja be, hogy ő bújtatja a lányt. Laurának nagyon tetszik Jimena bátyja, Roberto. Ofelia elmondja, hogy már évek óta betegnek érzi magát. Laura apja kibírhatatlan, mert egyfolytában részeg. Nayeli a főiskolán összeismerkedik Laurával. Roberto pedig pénzt ad Nayelinek, hogy átszökjön az Egyesült Államokba.

4. Laura lebeszéli apját az öngyilkosságról. Nayeli végre elhagyja Mexikót. Armando, Roberto barátja hazudik neki, mert nem gazdag, hanem teljesen el van adósodva. Viszont ezt nem mondhatja el Robertónak, mert testvére, Alejandra együtt jár a fiúval és nagyon szeretik egymást. Jimena fejében is megfordul, hogy talán ő is AIDS-es. De a vizsgálat után kiderül, hogy negatív a teszt. Laura elmegy munkát keresni Roberto úrhoz. Nayeli Tijuanában találkozik az embercsempésszel, aki átszökteti az Államokba.

5. Roberto úr munkát ad Laurának. Armandót hatalmas tartozásai miatt megverik. Az embercsempész meg akarja erőszakolni Nayelit, ezért Nayeli elszökik. Don Roberto teljesen megváltoztatja Laura külsejét. Roxana Roberto úr felesége, de Robertóba, a fiába szerelmes. Armando elmegy Jimenához, mert mindenképpen azt szeretné, ha ő és Jimena összeházasodnának, persze a lány hihetetlen vagyona miatt. Jimena azonban nagyon durván bánik a fiúval. Nayeli egyedül próbál átszökni az Államokba.

6. Roberto megüti Jimenát. Nayelinek sikerül átszöknie a határon, viszont Los Angelesben megállítja a kamiont az idegenrendészet, és a jogtalan határátlépők lebuknak. Nayelinek azonban szerencsére sikerül elmenekülnie. Roxana Jimena kegyeibe akar férkőzni, ám Jimena ellenáll a kedélyes mostohaanyának. Roberto a menyasszonyával Acapulcóba utazik egy kellemes hétvégére, természetesen Roxana utánuk megy azzal az indokkal, hogy Jimenaval akar beszélni. Armando is Acapulcoban van, és pénzt lop Robertótól. Jimena elmondja a többieknek, hogy Ofelia AIDS-es. Nayeli a barátnőjével karöltve megkeresi Marilú férjét, akiről azonban hamar kiderül, hogy egyáltalán nem érdekli a felesége, annál inkább Nayeli. Roxanaról kiderül, hogy ő ölte meg Roberto első feleségét.

7. Roberto úr teljesen átalakítja Laurát. Alejandra féltékeny Roxanára, azonban nem is alaptalanul, mert Roxana el akarja csábítani Robertót. Francisco, Marilú férje megpróbál egyre közelebb férkőzni Nayelihez. Armando megpróbál Jimena közelében lenni, s közben húgát is meg kell győznie arról, hogy szerezzen pénzt Robertótól. Roberto beszél Ofeliával, akit arról akar meggyőzni, hogy kezdjen valami értelmeset az életével.

8. Nayeli egy sztriptízbárban kezd dolgozni pincérnőként. Boldog, mert jól keres a bárban, viszont egyre jobban nyugtalanítja, hogy tetszik neki Marilú férje, és a férfit sem hagyja hidegen a lány. Marilúnak viszont azt hazudja, hogy Francisco őt szereti. Armando kábítószert szerez Jimenának. Alejandra kihallgatja Roxana és barátnője beszélgetését, és ebből kiderül számára, hogy Roberto feleségét Roxana ölte meg. Laura apja nem akar kezelésre menni. Roberto úr mindent elmond az érzelmeiről az egyik legmegbízhatóbb emberének, Joachimnak.

9. Roxana és barátnője észreveszik, hogy Alejandra kihallgatta őket. Roxana barátnője nem engedi Alejandrának, hogy elmondja a hallottakat Robertónak. Roxana Alejandrát is megpróbálja megölni, de nem sikerül neki, viszont Alejandra kómába esik. Francisco bevallja a feleségének, hogy már nem szereti. Marilú elhagyja Francisco házát, Nayeli azonban ott marad. Laura apja félti őt Roberto úrtól. Jimena nem akar szóba állni Laurával. Ofelia nagyon fél a haláltól.

10. Roberto és Laura összefutnak az egyetemen, és Laura elmondja Robertónak, hogy az apjánál dolgozik. A fiúnak nem tetszik a dolog. Roxana elmondja Robertónak, hogy mi történt Alejandrával. Roberto teljesen kiborul. Armando szintén teljesen összeomlik, amikor meghallja, hogy mi történt a testvérével. Roxana remek színészi képességekről tesz tanúbizonyságot, amikor a kórházban eljátssza, hogy mennyire sajnálja Roberto kedvesét, miközben arra készül, hogy újra megpróbálja megölni. Armando elsírja bánatát Jimenának, aki nagyon sajnálja a fiút. Francisco és Nayeli egyre jobban összemelegednek. A bárban Nayeli megismerkedik egy bokszoló fiúval, Johnnyval.

11. Nayeli összejön Franciscóval, de mivel még szűz, nem akar lefeküdni a fiúval. Johnny szintén mély érzelmeket táplál Nayeli iránt, és ezt a lány tudtára is adja, az viszont Franciscóval üzeni meg, hogy nincs nála esélye. Roxana a kórházban ismét megpróbálja megölni Alejandrát, és ezúttal sikerrel jár. Amikor Roberto értesül a hírről, leírhatatlan fájdalmat érez, hiszen fiatal kora ellenére már a második imádott nőt vesztette el, ráadásul Alejandra terhes is volt. Roxana a temetésen megpróbál mindent kiszedni Robertóból a múltjával kapcsolatban, de Roberto nem hajlandó beszélni élete e sötét időszakáról. Beszél viszont Laurával és elmondja neki, hogy Alejandra meghalt.

12. Johnny megveri Franciscót a bárban. Armando és Jimena extasy tablettát vesznek be, Armandónak a szer hatására viszont hallucinációi támadnak. Azt képzeli, hogy Alejandra eljött érte és el akarja magával vinni a halottak közé. Jimena lefekszik Armandóval. Moncho megcsalja Güerát Yolandával. Azonban ezt nem tudja titokban tartani, és elmondja a legjobb barátjának. Laura ismét találkozik Robertóval az egyetemen, illetve Jimenának is segít a teszt megírásakor. Ofelia bevallja Robertónak, hogy szerelmes belé. Johnny ismét megpróbálkozik Nayeli meghódításával, de sikertelenül. Francisco viszont erőszakoskodik a lánnyal. Nayeli viszont nem akar vele lefeküdni. Dulakodás közben a megrémült lány egy vázával fejbe veri a megvadult fiút, majd elmenekül a lakásból.

13. Nayeli először azt hiszi, hogy megölte Franciscót, aztán rájön, hogy szerencsére mégsem. Elmegy Johnnyhoz, aki nagyon kedvesen fogadja a megszeppent lányt. Amikor meghallja, hogy mi történt, megfogadja, hogy nagyon megveri Franciscót. Francisco megesküszik rá, hogy bosszút áll ezért Johnnyn és Nayelin is. Roberto még mindig nagyon kedvetlen Alejandra halála miatt. Roxana egyfolytában a nyomában van és próbálja vigasztalni. Roberto úr elmegy Lauráékhoz, hogy meggyőzze a lány apját a gyógykezelésről. Roberto segít Ofeliának kimászni a lelki válságból. Moncho szakít Yolandával. Robertónak egyre jobban tetszik Laura. A fiú elmondja az apjának, hogy Ofélia AIDS-es. Armando megvédi Jimena becsületét a diszkóban, amiért viszont nagyon megverik.

14. Johnny szerez Nayelinek munkát, és a lány kezd összebarátkozni a fiúval. Roberto meglátja Roxanát meztelenül és a látvány teljesen felkavarja érzelmileg. Roberto úr bevallja a fiának, hogy már nem szereti Roxanát, azt viszont elhallgatja, hogy Laurába szerelmes. Roxana éjjel bemegy Roberto szobájába, és lefekszik vele. Yolanda Jacarandának panaszkodik, hogy Moncho szakított vele. Jaca megpróbálja meggyőzni Yolandát, hogy felejtse el Monchót. Laura megpróbál barátkozni Jimenával, és sikerrel jár. Roberto elmondja Armandónak, hogy kívánja a mostohaanyját.

15. Nayeli elmegy Johnny első boxmeccsére. Ott azonban Francisco meglátja őket, és újra megfogadja, hogy bosszút áll. Johnny megkérdezi Nayelit, hogy lenne-e a barátnője, de a lány kitérő választ ad. Roberto egyre szerelmesebb Roxanába. Laura elmegy Jimenához tanulni, ott összefut Robertóval és Roxanával is. A két lány elmegy Acapulcóba, Roberto pedig beszél Roxanával. Ofelia elmondja az apjának, hogy AIDS-es.

16. Yolanda beszél Moncho feleségével, és mindent elmond neki. A két nő csúnyán elbánik a csalárd férfival. Roxana elhiteti Roberto úrral, hogy féltékeny rá. Nayeli és Johnny összevesznek, a lány el akar költözni a fiútól. A békülés jeleként Johnny egy, az anyjától kapott nyakláncot ajándékoz Nayelinek. Francisco mindenhová követi Nayelit, és amikor már tejesen megismeri a lány közlekedési útvonalát, akkor feladja a bevándorlási hivatalnál. Először sikerül Nayelinek megszöknie a hatóság emberei elől, de végül elfogják és letartóztatják. Roxana a fiatalok után megy Acapulcóba. Vele tart legjobb barátnője, Angela is, aki elkapja Armandót, amint éppen pénzt lop az ifjú Robertótól. Armando megpróbálja kimagyarázni magát, és le akar feküdni Angelával.

17. Nayelit kiutasítják az országból, vissza kell mennie Mexikóba. Johnny persze erről semmit sem tud. Őrülten keresi a lányt, és amikor megtudja, hogy Nayelinek el kellett hagynia az országot úgy dönt, hogy követi őt Mexikóba. Nayeli Mexikóba érve fel akarja hívni Robertót, hogy segítsen neki hazajutni, mert nincs egy fillérje sem. A telefont Carlota asszony veszi fel, és megígéri, hogy segít Nayelinek. Lauráról kiderül, hogy még szűz, Jimena viszont elmondja neki, hogy Ofelia AIDS-es. Roberto úrtól Laura laptopot kap ajándékba, munkája elismeréseként. A lány apja elmegy Roberto úrhoz, és elfogadja a segítségét. Roberto megcsókolja Roxanát.

18. Roxana barátnője elterjeszti az egyetemen, hogy Ofelia AIDS-es. Roberto elmondja Armandónak, hogy megcsókolta Roxanát. Az asszony is elmeséli az esetet a barátnőjének. Laura, anyja tiltása ellenére elutazik Roberto úrral egy hivatalos üzleti útra. Roberto fülig beleszeret Roxanába. Moncho szerenádot ad a feleségének, Güera viszont köszönetképpen leönti egy nagy vödör vízzel. Ofelia bekábítószerezik, Armando pedig belekeveredik a kábítószerüzletbe, mert csak így tudja kifizetni az adósságait. Roberto elmondja Nayelinek, hogy visszavonták ellene a körözést, és visszatérhet a városba.

19. Roberto meglátogatja Ofeliát. A lány megpróbálja megcsókolni, de a fiú eltolja magától, erre Ofelia megsértődik, és alkoholba folytja a bánatát. Jimena és Roberto azonban megpróbálnak segíteni rajta. Laura és Roberto úr megérkeznek Los Angelesbe. A lány egy gyönyörű ruhát kap ajándékba a főnökétől, majd étterembe mennek vacsorázni, és az este végén az idősödő Roberto megcsókolja a fiatal lányt. Armando sikeresen átjut a hamis dollárokat tartalmazó bőrönddel a határon. Roberto és Roxana azonban majdnem lebuknak. Ofelia öngyilkosságot kísérel meg.

20. Moncho folyamatosan próbálkozik, hogy kibékítse Güerát, de az asszony nem gyengül el egy pillanatra sem. Ofelia kórházba kerül. Emiliano atya meglátogatja őt a kórházban és megpróbálja meggyőzni arról, hogy segíthessen. Armando megköti az üzletet a maffiával. Laura összezavarodik Roberto úr csókjától, azt veszi észre magán, hogy vonzódik a férfihoz. Andrea, Laura húga felszed egy gazdag fiút a diszkóban. Roberto kimegy Nayeli elé a repülőtérre, amikor is a lány bevallja, hogy szerelmes belé. Roberto hazakíséri Nayelit, de amikor kiszállnak az autóból Sakál megtámadja Robertót. Egy lesifotós lencsevégre kapja Roberto urat és Laurát Los Angelesben.

21. Nayeli elmeséli az anyjának, hogy mi történt vele Los Angelesben. Johnny is megérkezik Chalcóba, Nayeli lakhelyére. Azonban üdvözlés helyett Sátán megtámadja és kirabolja őt. Andrea elmegy Germánnal, egy milliomos fiúval a hotelbe, hogy teljesen magába bolondítsa, azonban az utolsó pillanatban meghátrál. Ám a fiú végül megerőszakolja az elővigyázatlan lányt. Laurának egyre jobban tetszik Roberto úr, és ezt elmondja a legjobb barátnőjének is, aki ezt egyáltalán nem nézi jó szemmel. Azt meg pláne nem helyesli, hogy Laura elutazik Jimenával Acapulcóba. Nayeli visszamegy dolgozni a De la O-házba, ezért őt is magukkal viszik Acapulcóba. Roberto szerelmet vall Roxanának, Roberto úr pedig elmondja a fiának, hogy szerelmes Laurába.

22. Roberto elképedve hallgatja apja vallomását Laurával kapcsolatos érzelmeiről. Jimena elmondja Laurának, hogy Ofelia öngyilkosságot kísérelt meg. Nayeli elmeséli Carlotának amerikai élményeit, és Robertóhoz fűződő érzelmeit. Carlota viszont elmondja a lánynak, hogy nincs értelme annak, hogy Roberto után vágyakozzon. Armando átadja a drogot a hitelezőjének, és újabb munkát vállal, közben pedig folyamatosan találkozgat Angelával. Andrea teljesen magába fordul a megerőszakolása után, de nem mondja el Laurának, hogy mi történt vele. Yolanda még mindig szereti Monchót, és vissza akarja szerezni őt. Lauráék ismét elutaznak Acapulcóba. Roberto be akarja vallani az apjának, hogy szerelmes Roxanába.

23. Apa és fia meghitt beszélgetését Roxana érkezése zavarja meg, ezért az ifjú Roberto nem tudja elmondani az apjának, hogy mit érez Roxana iránt. Laura nagyon örül, hogy újra látja Nayelit. Jimena viszont csúnyán bánik a cselédjével, és Ofelia is megbántja. Nayeli megcsókolja Robertót, és bevallja, hogy szerelmes belé. Roberto úr megpróbál beszélni Jimenával, de sikertelenül. Roxana meglátja a Roberto úrról és Lauráról készült fényképet az újságban, és úgy tesz, mintha nagyon bántaná a dolog. Moncho lebukik Yolanda előtt, és kiderül, hogy Moncho egyenlő Jacarandával. Moncho megmondja Yolandának, hogy a feleségét szereti. Andrea elmondja az anyjának, hogy megerőszakolták, és őt okolja a történtekért. Armando megkéri Jimena kezét, de a lány kikosarazza. Armando lebukik Angela előtt.

24. Jimena, Ofelia és Laura szórakozni mennek. A diszkóban Laura kérése ellenére Jimenáék kábítószert vesznek, ezért Laura otthagyja őket. Roxana rájön, hogy Roberto úrnak tetszik Laura. Az asszony elmondja Robertónak, hogy nem él az apjával házaséletet, mert az nem egészséges, ez persze cseppet sem igaz. A fiúval viszont annál szívesebben éli ki testi vágyait. Szeretkezésük után Roxana úgy tesz, mint aki nagyon megbánta, amit tett. Laura megpróbálja rávenni Jimenát, hogy barátkozzon össze Nayelivel. Nayeli meglátja, amint Roberto úr és Laura kettesben beszélgetnek. Ezután Laura kénytelen bevallani, hogy Roberto úr szerelmes belé, és neki is tetszik az idős férfi. Armando állítólagos üzlettársáról kiderül, hogy díler, és Ofelia ismeri is őt.

25. Roberto bevallja Armandónak, hogy lefeküdt Roxanával. Azt is elmondja a barátjának, hogy az apja szerelmes Laurába. Jimena találkozik Johnnyval, és a fiú meghívja őt a bokszmeccsére. Armando nagyon féltékeny Johnnyra. Roxana elmondja Angelának, hogy lefeküdt Robertóval. Roberto és Laura szövetkeznek, hogy kigyógyítsák Jimenát a drog- és alkoholfüggőségből. Jimena elmondja Armandónak, hogy Chino drogdíler, de a fiú úgy tesz, mint akit meglep a dolog. Jimena beleszeret Johnnyba, és meghívja a házukba vacsorázni. Pedro bosszút áll lánya, Andrea megrontóján.

26. Roberto elmondja az apjának, hogy Jimena iszik és kábítószerezik. Laura apját kórházba viszik. Nayeli elmondja Robertónak, hogy a Sakál megtámadta őt. Roberto beszél Laurával az apjáról, és megállapodnak abban, hogy barátok lesznek. Laura bevallja Robertónak, hogy tudott Jimena drogozásáról. Ofelia nagyon belázasodik, és kórházba kerül. Roberto úr és Laura lebukik Roxana előtt, mert épp csókolózni akarnak, amikor az asszony belép.

27. Roxana nekimegy Laurának, és bosszút esküszik ellene, mert Roberto úr el akar válni tőle. Armando üzlettársa elmondja Jimenának, hogy Armando a beszállítója. Ofelia összebarátkozik Nayelivel. Laura magát okolja azért, hogy Roberto úr el akar válni Roxanától, ezért felmond neki. Roxana folytatja a színjátékot, hogy mennyire szenved Roberto úr válási szándéka miatt. Johnny felhívja Jimenát, de Nayeli veszi fel a telefont, így megtalálják egymást.

28. Laura bevallja Robertónak, hogy szereti az apját, Roberto pedig elmondja Laurának, hogy szerelmes Roxanába. Roberto úr közli Jimenával, hogy elválik Roxanától, és a cég vezetését Robertóra bízza. Nayeli megkérdezi Jimenától, hogy miért titkolta el, hogy ismeri Johnnyt. Jimena féltékeny is a cselédre, és nem tudja titkolni érzéseit Johnny iránt. Egyik alkalommal odáig fajul az ő és Nayeli vitája, hogy pofon vágja a szolgálót. Armando teljesen kikészül, elmegy Angelához, és bevallja neki, hogy nem gazdag, sőt el van adósodva.

29. Laura elmondja Ofeliának, hogy szerelmes Roberto úrba, és a férfi is szerelmes belé. Sajnos Laura szülei is értesülnek arról, hogy lányukat szoros kapcsolat fűzi az idősödő milliomoshoz. Roberto megkéri Roxana kezét, de az asszony még egy kicsit kéreti magát, majd elutazik Robertóval Jimenáék után Acapulcóba. Nayeli is a fiatalok után megy, mert kell a szakácsnő a háznál. A buszon megismerkedik Szörnyivel, aki szintén Acapulcóba tart, hogy megkeresse Laurát, mert úgy érzi, hogy halálosan beleszeretett. Johnny és Jimena egyre többet találkoznak egymással, és később össze is jönnek. Yolanda azt állítja, hogy terhes Monchótól. Ezt Nayeli elmondja az anyjának, aki teljesen elképed a hír hallatán.

30. Laura anyja teljesen kiborul, amikor megtudja, hogy Laura és Roberto úr együtt vannak, mert meg van róla győződve, hogy a lánya apja Roberto úr. Ezért megbeszéli a férjével, Pedróval, hogy Laura után utaznak Acapulcóba. Ofelia összebarátkozik Nayelivel, majd elmennek egy diszkóba, ahol találkoznak Jimenával és Johnnyval. Jimena teljesen kiborul ettő, és nagy botrányt rendez. Megjelenik a bulin Szörnyi, valamint Jimena apja és Armando is.

31. Laura anyja közli Roberto úrral, hogy hagyja békén Laurát, és hatalmas botrányt csap a De la O házban. Laura mindent elmond Jimenának, akit nagyon megvisel a hír. Johnny megismerkedik Szörnyivel. Armandót Roberto úr kitiltja a házából, mert ő szerezte Jimenának a kábítószert. Moncho el akar válni Güerától. Nayeli felpofozza Jimenát, mert az folyamatosan sértegeti.

32. Jimena megmondja Nayelinek, hogy kirúgatja az állásából. Roberto úr ki is akarja dobni Nayelit, de a lánynak sikerül meggyőznie főnökét, így mégis maradhat. Moncho elhagyja Güerát. Nayeli bocsánatot kér Jimenától, aki megbocsát neki és megpróbál emberi hangon beszélni a lánnyal. Jimena meglátja Robertót és Roxanát csókolózni, ezért a fiú kénytelen bevallani, hogy szereti az apja feleségét. Jimena mindent elmond az apjának, Andrea pedig elmondja Laurának, hogy terhes.

33. Miután Güera lebuktatja Monchót a fodrászüzletben, kitör a botrány és Monchót kirúgják. Roberto úr számon kéri a fiát, rákérdez, hogy lefeküdt-e a mostohaanyjával, de a fiú azt hazudja, hogy nem. Laura elmondja Jimenának, hogy a húga terhes. Szörnyi bevallja Johnnynak, hogy még sohasem volt nővel. Nayeli megkéri Robertót, hogy segítsen neki műveltebbé válni. Andrea Jimenának is elmondja, hogy mi történt vele, Jimena pedig tudtára adja, hogy nővére az apjával jár. Nayeli is bevallja Jimenának, hogy szerelmes a bátyjába. A lányok bosszút akarnak állni Andrea meggyalázóján. Rodrigo beköltözik Amandóhoz. Moncho új állást kap.

34. Roberto úr megkéri Laura kezét. Kiderül, hogy Yolanda nem terhes, csak Monchónak mondja ezt. Roberto úr barátja, Manuel éppen úgy néz ki, mint Moncho. Manuel megismerkedik Angelával, és meghívja vacsorázni, majd felajánl 1 millió dollárt, ha a nő vele tölt egy éjszakát. Jimena és Andrea kiszöknek a házból. Ofelia velük megy, hogy szemmel tartsa őket. Laura és Roxana összevesznek. Andrea és Jimena drogoznak a diszkóban. Roberto úr el akarja vitetni a lányát New Yorkba, de ez nem sikerül, mert Jimena elhagyja az apai házat. Ofelia egyre közelebb kerül Szörnyihez.

35. Angela elújságolja Roxanának, hogy mennyi pénzt kapott Manueltől. Szörnyi elmeséli Johnnynak, hogy csókolózott Ofeliával, Ofelia pedig Nayelinek mondja el, hogy csókolózott Szörnyivel. Jimena Armandóhoz költözik. Roberto úr Jimena után megy Armandóhoz, de a lánya nem hajlandó hazamenni. Laura elmondja a szüleinek, hogy Andrea terhes, és el akarja vetetni a gyereket, de a lány nem engedi, hogy a húga ilyen őrültséget csináljon. Roberto kibékül Armandóval. Ofelia elmegy az atyához, hogy gyónjon. Rodrigónak megtetszik Andrea. Laura apja elmegy Roberto úrhoz, aki elmondja neki, hogy szereti Laurát.

36. Laura apja teljesen összetörik, és ismét inni kezd. Laura magát okolja a történtekért, mert a szülei teljesen kiborulnak az ő és Roberto úr kapcsolatától. Ofeliáék beíratják Nayelit a gimnáziumba. Pedro megtiltja a lányának, hogy folytassa a viszonyt Roberto úrral. Roberto és Roxana összeköltöznek. Laura anyja elmegy Roberto úrhoz, aki elmondja neki, hogy szereti Laurát.

37. Roberto urat nagyon megdöbbenti a hír, amit Laura anyja közöl vele, mert így szakítania kell Laurával. Nayeli ismét szerelemet vall Robertónak, de a fiú megint visszautasítja a közeledését. Yolanda elmegy az orvoshoz és kiderül, hogy nemhogy nem terhes, de 3-6 hónapig nem is eshet teherbe. Roberto úr elmondja a fiának, hogy szakít Laurával. A szakítás nagyon fájdalmas, mert nem akarja elmondani az igazat, tehát Roberto úrnak hamis indokokat kell találnia. Jimena elmondja Johnnynak, hogy Armandóhoz költözött, ezért a fiú szakít vele és Nayelivel kezd el járni. Laura elmondja Robertónak, hogy szakított az apjával. A fiú elmeséli Laurának, hogy az anyja járt az apjánál. Moncho és Manuel szerepet cserélnek, így Nayeli azt hiszi Manuelre, hogy ő Moncho.

38. Nayeli elmondja Manuelnek, hogy pontosan úgy néz ki, mint Moncho. Manuel erre meg akarja ismerni őt. A szülők el akarják távolíttatni Ofeliát az iskolából a betegsége miatt. Edgar és Johnny összeverekedek az edzőteremben, ezért Edgart kitiltják onnan. Laura nagyon haragszik az anyjára és harcolni akar Roberto úr szerelméért. Johnny elmondja Jimenának, hogy Nayelivel jár. Armando elmondja Rodrigónak, hogy szegény. Jimena elmegy Armandóhoz kábítószerért. Roberto kezd rádöbbenni, hogy egyre többet gondol Laurára. Kiderül hogy Manuel és Moncho ikertestvérek.

39. Manuel nagynénje mindent elmesél arról, hogyan lettek az ikrek csecsemőkorukban szétválasztva. Moncho és Manuel szerepet cserélnek, Manuelből "koldus", Monchóból "királyfi" lesz. Jimena a Johnnyval való szakítás miatt nagyon boldogtalan. Armando megint megpróbál a lány kegyeibe férkőzni. Laura elmegy Roberto úrhoz, aki ismét közli vele, hogy már nem szereti és kidobja a szobájából. Szörnyit megverik az egyetemen. Lauráék anyja lebukik Andrea előtt, ugyanis lánya meglátja őt a szeretőjével. Az egyetemen azt hazudják Ofeliának, hogy Szörnyi mondta el mindenkinek, hogy AIDS-es.

40. Ofeliát elüldözik társai az egyetemről. A lány csúnyán összeveszik Szörnyivel, mert azt hiszi, hogy a fiú tényleg elárulta őt. Andrea beszél az anyjával, elmondja neki, hogy látta őt a szeretőjével. Az asszony nagyon megrémül, mert attól fél, hogy Andrea mindent elmond Laurának. Szörnyi verekszik az egyetemen, ezért társai fel akarják jelenteni. Az igazgató Ofelia és Szörnyi mellé áll. Lauráék ki akarják deríteni, ki árulta el, hogy Ofelia AIDS-es. Jimenának elpanaszolja Laura, hogy Roberto úr kirúgta őt. A férfi viszont azt akarja elérni, hogy Laura ne szerelmes legyen belé, hanem csak szeresse. Roxana bemegy Laura munkahelyére, és határozottan felszólítja, tartsa távol magát Robertótól.

41. Laura elmondja Robertónak, hogy az apja azt kéri tőle, legyenek barátok, és hogy Roxana megfenyegette őt. Roberto úgy érzi, hogy az apja titkol előtte valamit. Roxana vacsorával várja otthon Robertót, ám a férfi nagyon leteremti őt amiatt, ahogy Laurával viselkedett. Germán, aki teherbe ejtette Andreát elmondja az apjának, Manuelnek, hogy egy lány most az ő felelőtlensége miatt terhes. Andrea teljesen kiüti magát a diszkóban. Szülei egymást okolják a történtekért. Jimena kezét ismét megkéri Armando, és a lány ezúttal fontolóra veszi az ajánlatát. Szörnyit letartóztatja a rendőrség.

42. Szörnyit beviszik a rendőrségre. Laura és Jimena elviszik Robertót Szörnyihez. Andrea nem akar szóba állni Rodrigóval, mert úgy érzi, méltatlan a fiú szerelmére. Szörnyit bezárják a börtönbe. Ofelia megint rosszul van, elájul a szobájában, Nayeli talál rá. Szörnyit óvadék ellenében kiengedik a börtönből, aki azonnal Ofeliához siet a kórházba. Roxana azt szeretné, ha a lány meghalna. Mindenki ott van a kórházban, így Laura akarva-akaratlanul találkozik Roberto úrral. Jimena közli az apjával, hogy feleségül megy Armandóhoz. Ofeliának váratlanul leáll a szíve.

43. Ofeliát újraélesztik, és Szörnyi segítségével sikerül visszatérnie az életbe. Johnny kitartóan udvarol Nayelinek. A lány elmondja neki, hogy Jimena férjhez megy Armandóhoz. Nayeli bevallja Johnnynak, hogy szereti és ad neki még egy esélyt. Armandónak ismét áruért kell mennie. Moncho és Manuel életében a csere elég sok bonyodalmat okoz mindkettejük számára. Jimena egyre többet iszik. Szörnyi feleségül akarja venni Ofeliát. Roxanának egyfolytában hányingere van és fáj a feje.

44. Roberto nagyon örül annak, hogy Roxana terhes. Manuel, aki tulajdonképpen Moncho, megpróbál beszélni a fiával. A fiú mindent elmond neki Andreáról és a tettéről. Roxana veszélyeztetett terhes, ezért 8 hónapig feküdnie kell. A lányok elutaznak Acapulcóba. Roberto elmondja az apjának, hogy Roxana terhes. Johnny rájön, hogy Jimenába és Nayelibe is szerelmes. Nayeli elmondja Jimenának, hogy együtt jár Johnnyval. Germán meg akarja keresni Andreát és vállalni a gyereket. Laura úgy érzi, hogy Roberto és ő tetszenek egymásnak. Andrea azt mondja Germánnak, hogy elveteti a gyermeket.

45. Jimena kibékül Nayelivel. Roberto megint megpróbál beszélni az apjával, de Roberto úr még mindig nem mondja el Laurával történt szakításának valódi okát. Manuel rájön, hogy Yolanda nem terhes és ezt elmondja Monchónak. Jimena bevallja Nayelinek, hogy csak azért van Armandóval, mert szerez neki kábítószert, és közli vele, hogy harcolni fog Johnnyért. Andreát sikerül rábeszélni arra, hogy tartsa meg a gyermekét. Manuel megmondja Yolandának, hogy mindent tud róla és elhagyja. Johnny és Szörnyi elmennek a lányok után Acapulcóba. Roberto és Roxana egyre többet veszekszenek. Az asszony a fiú kérése ellenére elmegy Acapulcóba. Roberto úr elmondja Monchónak, hogy Laura valószínűleg a lánya. Manuel beleszeret Güerába. Rodrigo elmegy Andreáékhoz. Viszont Andrea inkább Germánnal szeretne járni a hatalmas vagyona miatt.

46. Jimenát és Ofeliát felháborítja Andrea terve. Armandót összeverik Chiro emberei, mert elvesztett 250000 dollárt. Moncho egyre jobb viszonyban van Manuel gyerekeivel. Manuel elmondja Monchónak, hogy hazaköltözik Güerához. Jimena ráhajt Johnnyra. Roberto egyre többet panaszkodik Laurának Roxanáról. Roberto úr elmond mindent a fiának Roxana állítólagos szexuális problémáiról. Moncho megismerkedik Angelával. Andrea elmondja Germánnak, hogy megbocsát neki. Laura összebarátkozik Tamarával. Viszont Jimena utálja, és ezt folyamatosan kifejezésre is juttatja. Szörnyi megkéri Ofelia kezét, de a lány nemet mond. Roberto úr elhívja Monchót golfozni, aki bajban van mert egyáltalán nem ismeri a játékot. Rodrigo meglátja Andreát és Germánt csókolózni. Jimena le akar feküdni Johnnyval.

47. Jimena elcsábítja Johnnyt. A fiú felmegy Jimena szobájába, de pont összefut Nayelivel. A lányok ezen nagyon összevesznek. Johnny bevallja, hogy mindkét lány tetszik neki. Roberto elmondja Laurának, hogy megváltoztak az érzései Roxana iránt. Moncho lebukik a lánya előtt, amikor be akar menni Angelához. Robertónak egyre jobban tetszik Laura. Manuel nem akar lefeküdni Güerával, az asszony viszont mivel nem tud a cseréről azt hiszi, hogy Moncho már nem kívánja. Ofelián kezdenek mutatkozni a betegség első jelei. Tamarának bocsánatot kell kérnie Jimenától. Armando is megjelenik Acapulcóban és megint becsapja Robertót. Armandónak megtetszik Tamara. Manuelt megtámadja a Sakál.

48. Manuelt megverik Sakálék. Tamara bocsánatot kér Roberto úrtól és elmondja, miért veszett össze Jimenával. Laura úgy érzi, hogy tetszik Robertónak. Jimena szakít Armandóval és nem békül ki Tamarával. Armando és Tamara egyre többet beszélgetnek egymással. Roberto és Jimena csúnyán összevesznek. Andrea elmondja Laurának, hogy együtt jár Germánnal. Egyre jobban elmérgesedik a viszony Jimena és Nayeli között, mert Jimena nagyon szerelmes Johnnyba és bármit megtenne érte, ezért gyűlöli, hogy egy cselédlánnyal kell versengenie. Johnny szakít Nayelivel. Roberto bevallja Laurának, hogy tetszik neki. Roxana meglátja őket kettesben.

49. Laura és Roxana összevesznek és összeverekszenek. Roxana majdnem elveszíti a gyermekét, ezért kórházba viszik. Ofelia el akarja hagyni Szörnyit. Armando pénzt kap Robertótól. Moncho sokat iszik Roberto úrnál, akinek feltűnik az állítólagos Manuel viselkedése. Andrea elzavarja Rodrigót annak ellenére, hogy szereti, mert nincs elég pénze, míg Germán nagyon gazdag. Manuel kibérel egy autót és elmennek Güerával kocsikázni és vacsorázni. Tamara elmondja Monchónak, hogy beleszeretett Armandóba. Sakálék még mindig el akarják kapni Nayelit. Jimena elköltözik Armandótól. Roberto elmondja az apjának, hogy tetszik neki Laura, ezért Roberto úr kénytelen elmondani neki, hogy Laura valószínűleg a féltestvére, ezért nem kerülhet vele szerelmi kapcsolatba.

50. Laura mindent elmond a szüleinek Andreáról és Germánról. Laura azt is elmondja az apjának, hogy az anyja valamit titkol előle. Robertót nagyon megrázza a hír, hogy talán Laurával féltestvérek. Roberto szerint mindent el kell mondani Laurának. Nayelit elrabolják Sakálék és meg akarják erőszakolni. Johnny észreveszi, hogy eltűnt a lány és elindul megkeresni őt. Sakálék őt is elkapják, ám végül kiszabadul és megmenti Nayelit, Sakálékat pedig letartóztatják. Roberto úr elmondja Laurának, hogy valószínűleg ő a vérszerinti apja.

51. Laurát nagyon megdöbbenti a bejelentés. Nem hiszi el, amit Roberto úr mond. Roberto elmondja Roxanának, hogy Laura a féltestvére. Moncho megmondja Manuel feleségének, hogy elválik tőle. Laura senkivel nem akar beszélni a De la O család férfi tagjai közül. Nayeli és Johnny megbeszélik a kettejük dolgát, és megegyeznek abban, hogy Johnny járjon Jimenával. Laura nagyon összeveszik az anyjával. Tamara bemutatja Armandót az apjának. Moncho és Manuel találkoznak egy kocsmában és Manuel bevallja, hogy szerelmes Güerába.

52. Nayeli és Moncho nagyon meglepődnek Manuel kijelentésén. Jimena és Johnny találkoznak Laurával és Robertóval egy bárban. Lauráék úgy döntenek, hogy nem mondják el Jimenának, hogy féltestvérek. Ofelia igent mond a lánykérésre. Nayeli arra kéri az ikreket, hogy hagyják abba a veszélyes játékot. Roberto már nem szereti Roxanát. Johnny és Armando összevesznek, Johnny megüti Armandót. Roberto úr és Roxana törvényesen is elválnak. Ofelia visszamegy tanulni az egyetemre és elmondja a lányoknak, hogy hozzámegy Szörnyihez. Roberto az apjának is elmondja, hogy nem szereti Roxanát. Laura nem hajlandó Roberto úr lányaként viselkedni. Joaquin azt javasolja Roberto úrnak, hogy ő és Laura csináltassanak DNS vizsgálatot.

53. Roxana és Roberto ismét összevesznek. A fiú elmondja Roxanának, hogy már két gyermekét elvesztette. Roberto úr megfogadja Joaquin tanácsát. A férfi eljegyzési vacsorát ad Ofelia tiszteletére. Armando pénzt csal ki Robertótól. Azt mondja a fiúnak, hogy egy biztos üzlet beindítására kell a pénz, ami persze nem igaz. Közben Chiro azzal bízza meg Armandót, hogy Mexikóban dolgozzon. Szörnyi elmondja vak édesanyjának, hogy feleségül veszi Ofeliát. Ofelia előadásokat tart az AIDS-ről az egyetemen. Roberto úr rábeszéli Laurát a DNS vizsgálatra. Jimena ismét inni kezd. Manuel virágot vesz Güerának. Moncho beleszeret Angelába. Roxana elmegy vásárolni az orvos tanácsának ellenére, és rosszul lesz a bevásárlóközpontban. Laura végül elmegy a DNS vizsgálatra.

54. Laurának és Rodrigo úrnak egy hetet kell várnia a vizsgálat eredményére. Moncho lefekszik Angelával. Roxana elveszti a kisbabáját, de Roberto előtt úgy tesz, mintha még mindig terhes lenne. Jimena és Tamara megint összevesznek, és Jimena arra kéri Ofeliát, hogy válasszon közte és Tamara között. A rendőrség folyamatosan figyeli Armandót. Jimena vesz egy órát Johnnynak, de a fiú nem fogadja el a méregdrága ajándékot. A lány továbbra is nagyon gonosz Nayelivel. Sikerül mindenkinek elrontania a kedvét. Manuel megcsókolja Güerát, majd el akarja mondani neki az igazat a cseréről. Jimena ismét nagyon sokat iszik. Johnny Nayelit választja.

55. Jimena ismét extasy tablettát vesz be. Tamara bevallja az apjának (aki egyébként Moncho), hogy még szűz és fél az első alkalomtól. Manuel el akarja mondani Güerának az igazságot, de képtelen rá. Roberto hazaérve belőtt állapotban találja Jimenát. Megbeszéli Laurával, hogy a testvérét sürgősen elvonókúrára kell vinni. Johnny felhívja Jimenát. A lány bevallja neki, hogy megszegte a szavát és kábítószerezett. Johnnynak ez nem tetszik, és kénytelen azt hazudni a lánynak, hogy szereti. Nayeli elmondja Laurának, hogy Johnny őt szereti. Roberto pedig az apjának, hogy Jimena drogozott. Johnny volt edzője a fiú után megy, hogy felkészítse a világbajnokságra. Laura bevallja Ofeliának, hogy miért szakított Roberto úrral. Ofelia megtudja, hogy meghalt az apja. Roberto úr és Laura bemennek a kórházba a teszt eredményéért. Ofelia arra kéri Nayelit, hogy énekeljen az esküvőjén.

56. Roxanának mesterségesen kell megtermékenyülnie, mégpedig sürgősen, ha nem akar lebukni Roberto előtt. Kiderül, hogy Roberto úr és Laura között nincs vérrokoni kapcsolat. Ennek az ifjú Roberto is felettébb örül. Laura elmeséli az édesanyjának az eredményt. Ofelia és Szörnyi összeházasodnak. Roxana elmegy egy nőgyógyászhoz. Ofeliáék esküvőjére megérkezik a lány anyja, de Ofelia elzavarja, mert nagyon haragszik rá amiatt, hogy elhagyta őt. Roberto úr megígéri Nayelinek, hogy bemutatja egy lemezkiadónak. Manuel bevallja Güerának az igazat. Roberto megcsókolja Laurát.

57. Laura pofon vágja Robertót. Azt mondja a fiúnak, hogy még mindig Roberto urat szereti. Güera nagyon mérges Monchóra és Manuelre is. Az sem hatja meg, hogy Manuel bevallja, szerelmes belé. Roberto úr ismét feleségül kéri Laurát. Jimena elmeséli Robertónak, hogy az apjuk és Laura kibékült egymással. Andrea elmondja a testvérének, hogy az anyjuk megcsalja az apjukat. Laura bevallja Nayelinek, hogy mindkét Roberto közel áll hozzá, de az ifjabbat jobban szereti. Manuel elmondja Monchónak, hogy mindent bevallott Güerának.

58. A lányok az acapulcói ház medencéjében élvezik a semmittevést. Johnny meglátogatja Nayelit és bevallja neki, hogy még mindig szereti, majd megcsókolja a lányt. Ekkor lép be a konyhába Roberto, és a történteket látva nagyon dühös lesz. Megüti Johnnyt, és arra kényszeríti, hogy mindent elmondjon Jimenának. Válaszul Jimena pofon vágja Nayelit és közli a cseléddel, hogy ki fogja rúgatni az állásából. A hisztérikus lány kedvéért az apja ezt meg is teszi. Majd Jimena elmegy a diszkóba és ismét kábítószerezik, aminek következtében elveszti az eszméletét. Laura elmondja az apjának, hogy az anyja megcsalja.

59. A kórházban az orvosok megállapítják, hogy Jimena túladagolta magát és nagyon súlyos az állapota. Később szerencsére magához tér és rögtön Johnnyt akarja látni. Ezért Roberto úr az akarata ellenére kénytelen megkerestetni és a kórházba hozatni a fiút. Ott azonban kisebb dulakodás alakul ki Johnny és Roberto között. Végül Johnny kénytelen elvállalni, hogy eljátssza, szerelmes Jimenába. Közben Pedro kidobja otthonról a feleségét. Laura nem szól Roberto úrhoz, amiért kirúgta Nayelit. A rendőrség folyamatosan figyeli Armandót. Végül a lakásán sikerül elfogni Chiróval együtt.

60. Armandót letartóztatják. Nayeli bevallja Roberto úrnak, hogy ő Jimena miatt utasította vissza Johnnyt, és hogy az igazi szerelme Roberto. Elmegy a lemezkiadóba, ahol nagyon tetszik a producereknek a fiatal lány hangja. Tamara elmondja Monchónak, hogy Armandóval akarja elveszíteni a szüzességét. Jimena visszaköltözik a szülői házba. Laura és Roberto úr kibékülnek. Jimena meglátja a TV-ben, hogy Armandót letartóztatták kábítószer terjesztésért és azonnal felhívja az apját. Roberto úr azonnal felhívja a fiát, hogy elmondja neki, amit Jimenától hallott. Tamara is megtudja az igazat. Armando azt hazudja Robertónak, hogy ártatlan. Moncho 1 millió dollárt ígér a felügyelőnek, ha kiengedi Armandót a börtönből.

61. Nayeli elújságolja, hogy lemezt fog készíteni. Ofelia ismét belázasodik. Moncho kihozza Armandót a börtönből. Roberto nem tud hinni Armandónak, mert megnézte a bizonyítékokat. Jimenát kiengedik a kórházból. Ofelia nagyon fél a haláltól. Monchót vesztegetés miatt elkapják a rendőrök. Manuel végignézi a TV-ben, hogy Monchót (vagyis őt) elfogják. Azonban már egyre több ember értesül a cseréről. Armando börtönbe kerül, Jimena pedig elkezdi a terápiát.

62. Roberto úr megkéri Laura kezét, de Laura gondolkodási időt kér tőle. Nayeli megtudja, hogy Monchót letartóztatták. Ofelia meggyőzi Jimenát, hogy vegyék vissza Nayelit szakácsnőnek. Tamara elmondja Andreának és Germánnak a híreket. Nayeli elmeséli az édesanyjának, hogy aláírta a szerződést a lemezcéggel. Johnny gyötrődik Jimena miatt. Laura elmondja az apjának a lánykérést, ám ő le akarja beszélni a dologról. Jimena elindul a leszokáshoz vezető hosszú úton. Roxanát mesterségesen megtermékenyítik. Laura Robertónak is elmeséli, hogy megkérte az apja. Nayelit bemutatják a menedzserének. Tamara meglátogatja Armandót a börtönben.

63. Roberto is meglátogatja Armandót a börtönben, s a fiú elmondja neki az igazságot magáról. Tamara nem hajlandó megbocsátani Monchónak és Manuelnek. Alma számon kéri Ricardót, aki azzal vág vissza, hogy megnősül és hogy soha nem szerette, csak a pénze kellett neki. Laura igent mond Roberto úrnak, s a hírrel először az édesapjához szalad. Roberto úr is megtudja az igazat Monchóról és Manuelről. Nayeli felmegy a produceréhez, de kissé tart tőle. Robertót nagyon felzaklatja a hír, hogy Laura egy-két hónapon belül hozzámegy az apjához. Jimena otthagyja a terápiát és hazudik az apjának. Jimena elmondja Tamarának, hogy Armando drogkereskedő. Ofelia elárulja Szörnyi anyjának, hogy AIDS-es.

64. Johnny kiönti a lelkét Szörnyinek. Jimena elmondja a kétségeit az apjának és komoly érveket sorakoztat fel a Laurával kötendő házasságával kapcsolatban. Nayeli teljesen elbűvöli a producerét, aki rövid időn belül szerelmet is vall neki. Armando rájön, hogy szerelmes Tamarába. Lauráék váratlanul otthon találják az édesanyjukat. Laura nem tud neki megbocsátani, ám Andrea az anyja mellé áll. Roberto megfenyegeti Johnnyt, hogy megöli, ha elhagyja Jimenát. Kiderül, hogy Moncho Nayeli vérszerinti apja, ám ezt a lány nem tudja. Nayeli még mindig Roberto után sóvárog. Jimena le akar feküdni Johnnyval, de a fiú ezt nem tudja megtenni, inkább megmondja a lánynak, hogy nem szereti.

65. Jimena teljesen kiborul a hallottaktól. A beszélgetés dulakodásba fordul, ám a fiú nem meri őt egyedül hagyni, nehogy igyon vagy drogozzon. Jimenának azonban sikerül elrohannia a szállodából. Kiderül, hogy Laura mégsem Pedro lánya. Jimena egy diszkóba megy, ahol kábítószerezik. Később kikezd egy vadidegen férfival és felmegy a lakására. Johnny Roberto úrhoz fordul segítségért, akinek elmeséli a történteket. Roberto úr dühében rátámad Johnnyra. Lauráék elmennek megkeresni Jimenát, s szerencsére még éppen időben érkeznek. Jimena másnap reggel nem emlékszik semmire, amitől nagyon megrémül. Ofelia egyre rosszabb állapotba kerül. Roxanának sikerül mesterségesen megtermékenyülni.

66. Nayelit és Lalót ölelkezés közben rajtakapja Lalo barátnője. Ofelia nagyon aggódik Jimena miatt, mert úgy tűnik, a lány teljesen függővé vált. Sebastian beszünteti az ingyen adag kábítószert, Jimenának prostituáltként kell dolgoznia a férfinak, hogy anyaghoz jusson. Roxana fel akar bérelni egy színészt, hogy játssza el a nőgyógyász szerepét Robertónak. Lalo szerelmet vall Nayelinek, de a lány kikosarazza. Roberto nagyon aggódik a húgáért. Jimena nagyon undorodik magától és a "munkájától", ám a drog erősebbnek bizonyul. A lányok elhatározzák, hogy megkeresik Jimenát.

67. A lányok megpróbálnak kábítószert szerezni, amitől azt remélik, hogy eljutnak Jimenához. A diszkóban hamarosan meg is jelenik Sebastian. Ofelia odamegy hozzá, hogy megismerkedjen vele. Később el is megy vele a férfi lakására, ahol ott fekszik Jimena teljes kábulatban. A többiek eközben nagyon aggódnak Ofeliáért, akit nem tudnak telefonon sem elérni. A lány megmondja Sebastiannak, hogy AIDS-es, mire a férfi kidobja a lakásból. Ofelia felhívja Szörnyit, hogy a segítségét kérje. Felmennek Sebastian lakására, ám a férfi nagyon megveri Szörnyit és pisztollyal fenyegeti a lányokat.

68. Andrea nagyon rosszul lesz, ezért kórházba kell szállítani. Ofelia megsérül a Sebastian lakásában kitört dulakodásban. Roberto úrék későn érkeznek. Manuel szerenádot ad Güerának. Jimenát kórházba viszi az apja. Roberto összetalálkozik a kórházban Laurával. Ofeliát meg kell műteni, ugyanis a sérülése életveszélyesnek bizonyul. Jimena magához tér és mindent elmesél a többieknek. Andrea majdnem elvetél.

69. Szörnyi és Roberto úr is magát okolja a történtekért. Roberto hamis tanúzásra kéri Rodrigo-t. Rodrigo véletlenül összefut a kórházban Germánnal. Manuel ebédelni megy Angelával és elmondja neki, hogy nem vele feküdt le, hanem Monchóval. Rodrigo meglátogatja Andreát. Jardenia Moncho szépségszalonjában lesz könyvelő. Ofelia haldoklik, ezért arra kéri Szörnyit, hogy keresse meg Johnnyt. Jimena végre teljesen magához tér, ám szörnyű lelkiismeret-furdalás gyötri Ofelia állapota miatt. Roxanát felismerik, hogy nem az akinek mondja magát.

70. Kiderül, hogy Roxana az elmegyógyintézetből szökött meg, s az igazi neve Carolina. A nő próbál mindent tagadni Angela előtt, ám nem sok sikerrel. Andrea azt hazudja Rodrigónak, hogy nem szereti. Szörnyi nagyon el van keseredve Ofelia miatt. Nayeli azt kéri a lánytól, hogy harcoljon az életéért. A pincér, aki felismerte Roxanát, követi őt és Angelát a nő lakásáig, azért hogy megzsarolja őket. Tamara Armandóval álmodik. Johnny ismét szerelmet vall Nayelinek.

71. Roberto számon kéri Roxanát, mert feltűnik neki a nő furcsa viselkedése. Jimena megint elmegy a rehabilitációs központba, és mindent elmond magáról Carlos doktornak. Tamara meglátogatja Armandót a börtönben, aki elmondja a lánynak hogy bár nagyon szereti, mégsem akar többé találkozni vele. Roberto úr elhalasztja az esküvőt. Lalo bevallja Nayelinek, hogy szerelmes belé. Roxana elhatározza, hogy megöli a pincért, amiért az zsarolni próbálja. Nayeli meglátogatja Jimenát, ám a lány közli vele, hogy gyűlöli. Monchónak nagyon tetszik Ofelia anyja.

72. Ofeliát kiengedik a kórházból. Laura testőröket kap maga mellé. Roxana teljesen kivetkőzik magából a zsaroló miatt. Moncho vacsorára hívja Ofelia édesanyját. Nayeli meglátogatja Ofeliát, hogy elmesélje neki a Jimenánál történteket. Andrea egyáltalán nem törődik a gyermekével. A zsaroló sok pénzt és magát a nőt követeli Roxanától. Manuelt adócsalásért letartóztatják. A cseléd meglátja Roxanát, ahogy a zsarolóval csókolózik.

73. Roxana a zsaroló Pascual halálát akarja. Roberto úr nagyon aggódik a lányáért. Benito elmondja Robertónak, hogy a főnökét, Manuelt adócsalás miatt letartóztatták. Carlost arra figyelmezteti az anyja, hogy Julieta csak a pénze miatt van vele. Roberto hiába próbálkozik, Laura az apjához akar menni feleségül. Ofelia jobban van, gyógyulásának oka az a szerelem, amit Szörnyi iránt érez. Szörnyi eközben plasztikai műtétre vállalkozik. Kiderül, hogy Manuel könyvelője a pénzzel és Carlával, a szeretőjével lépett le. Roberto nem akarja védeni Armandót, mert csalódott benne. Armando hiába könyörög neki. Nayeli felkeresi Lalót a lemeze miatt. Tamara meglátogatja a börtönben az apját, Manuelt. Roxana felkeresi Pascualt a szállodában.

74. Roxana terve nem sikerül, Pascual kicsavarja a kezéből a gyilkos szerszámot és megerőszakolja. Nayeli kikéri magának a zsarolást, nem fog engedni Lalónak. Lalo fenyegetőzik, hogy ezért tönkreteszi őt a szakmában. Pascual tovább zsarolja Roxanát. Tamara nem tudja, hogy hogyan segítsen apjának. Adósságuk éppen akkora, mint az egész vagyonuk. Roxana azt hazudja Robertónak a sérülések miatt, hogy nekiment az ajtónak. Carlos doktor továbbra is kezeli Jimenát. Moncho új barátnője, Suzana csak a pénzére hajt. Nayeli a lemezkiadóba megy, hogy elpanaszolja a történteket, ám nem hisznek neki. Tami a nagybátyjától, Monchótól próbál segítséget kérni, hogy apja kiszabadulhasson. Andrea nem akarja a gyermeket. Carlos motoron viszi Julietát szórakozni, éppen oda, ahol Margarita is vacsorázik. Roxana tehetetlen, még Angela, a barátnője sem tud neki mit tanácsolni. Nayeli Johnnytól kér segítséget Lalo ellen. Laura és Roberto táncolni mennek.

75. A diszkóban hatalmas botrány alakul ki, Laura akadályozza meg a verekedést. Johnny leüti Lalót és eltöri az orrát. Meg is fenyegeti, hogy a szerződést be kell tartaniuk és Nayelit vissza kell venniük. Julieta nem érti, hogy miért ölelgeti Carlos Margaritát. Andrea leissza magát és dohányzik, mert nem akarja a babát. Tamara próbálja felnyitni testvére, Germán szemét. Roberto nem érti, hogy mi történik vele és Roxanával. Ulises, azaz Szörnyi túl van a plasztikai műtéteken. Roberto felkeresi Nayelit és bevallja neki, hogy nem szereti Roxanát. Germán Andreához megy, hogy segítsen a bánatán, hiszen elszegényedett, Andrea azonban kidobja. Jimena végre szembenéz a múltjával a csoportterápián. Armando a börtönben is drogozni kezd. Nayeli felnyitja Roberto szemét, hogy nem szeretheti el újra apja szeretőjét, Laurát. Moncho segíteni akar Manuelnek. Lalo kénytelen bocsánatot kérni Nayelitől és a főnökétől. A lemezkiadó visszaveszi Nayelit és újra dolgozhat. Moncho elmegy Güerához Manuel üzenetével. Jimena kezd magára találni, újra öltözködni kezd és festi magát. Nayeli édesanyja nagyon rosszul van, kórházba kell vinni. Kiderül, hogy a betegsége komoly, ezért a betegágyon egy titkot bíz lányára: Moncho az igazi apja.

76. Nayeli elmeséli titkát Robertónak. Nagyon boldog, hogy az apja Moncho. Jimena egyre jobban van, teljesen megszépül. Ulises végre megszabadul a maszktól, nagyon jóképű lett. Germán tovább siratja Andreát. Tamara elmeséli Laurának, hogy húga, Andrea hogyan bánt Germánnal. Ofelia végre meglátja kedvesét a műtét után. Idősebb Roberto kifizeti az óvadékot barátja, Manuel után. Nayeli mindenkinek elmeséli a jó hírt az apjáról. Ofelia meglátogatja Jimenát az elvonóban, Jimena bemutatja neki új barátnőjét, Jessicát. Nayeli anyjának jól sikerül a műtétje. Suzana teljesen az ujja köré csavarja Monchót, minden pénzét el akarja szedni tőle. Carlos újra Margaritával beszéli meg lelki ügyeit. Egyfolytában csak Jimenára gondol, de még nem tudja, hogy ez szerelem-e vagy csak sajnálat. Andrea belövi magát, talán így jobban elviseli szenvedését. Armandót a börtönben teljesen kábítószerfüggővé teszik, így kényszerítik gyilkosságra. Amada elmeséli lányának élete történetét. Nagyon szerette Monchót, együtt jártak és mégis legjobb barátnőjét, Güerát vette el. Ezért tartotta meg a titkot, amikor kiderült, hogy terhes. Nayeli nem tudja magában tartani a titkot, és elújságolja Monchónak. Armando a börtönben hasba szúrják.

77. Moncho nagyon meglepődik, de nagyon boldog a hírtől. Roxana már jobban van, bocsánatot kér Robertótól, s a terhességre fogja a dolgot. Ám ekkor megcsörren a telefon és zsarolója az... Carlos anyja, Sonja fogadást ad születésnapján. Carlos Julietával érkezik, ám anyja ennek egyáltalán nem örül. Laura elmeséli fájdalmát Ofeliának, ugyanis túl sokat gondol Robertóra, s hazugságban él amikor az idősebb Robertóhoz akar feleségül menni. Armandóra még időben találnak rá. Tamara elmondja az apjának, hogy Nayeli az unokahúga. Tami megpróbálja biztatni is apját, hogy túl fognak jutni ezen a nehéz időszakon. Jimena Carlosról álmodozik, de rémálmok is gyötrik a múltból. Armandót megműtik, élet halál között van. Ulises bemegy az iskolába, ahol mindenki nagyon csodálkozik, és hatalmas sikert arat. Armando a kórházi ágyán bocsánatot kér Tamarától és Robertótól is. Armando haldoklik. Jimena jelzéseket tesz Carlos felé, hogy nagyon is szimpatikus a számára.

78. Armando békében halt meg, mert megbocsátott neki Roberto és Tamara is. Germán kidobja az ingatlanértékesítőt és a lakásuk új vevőit. Andrea Ofeliától kér segítséget, de csak szidást kap, mert nem akarja a babát. Közben Andrea volt barátja, Rodrigo egy új lánynak udvarol az iskolában. Roxana további terveket sző, bérgyilkost akar Pascualra küldeni. Ofelia nagyon szomorú, mert nem szülhet gyermeket Ulisesnek, ezért úgy érzi, hogy nem kellett volna feleségül mennie hozzá. Roberto elmondja Jimenának, hogy Armando meghalt. Jimena elmegy a temetésre, ott azonban találkozik Johnnyval. Kiderül, hogy Angela Carlos barátnője volt korábban, de ő az apja halálos ágyán sem akar erről beszélni. Carlos elárulja Margaritának, hogy szerelmes Jimenába. Roberto a dadájának is elmondja, hogy Laurába szerelmes és nem boldog Roxanával. Laura próbálja megnyugtatni húgát, de neki sem Germán, sem a gyerek nem kell. Ofelia elviszi Ulisest Monchóhoz, hogy új frizurát varázsoljanak neki.

79. Ulisest újjávarázsolja Moncho, Ofelia ezért valósággal úszik a boldogságban. Jimena megtudja, hogy Carlos hozta létre az Új Élet alapítványt. Germán veszekszik az apjával, aki felelősségre vonja, amiért iszik és nem tanul. Andrea kiborul, amikor meglátja, hogy Rodrigo a legjobb barátnőjével csókolózik. Roberto ismét az esküvőről beszélget Laurával. Johnny nagyon boldog szerelmével.

80. Andrea a baleset következtében elvetél és soha többet nem lehet gyermeke. Ofelia elmondja Ulisesnek, hogy hibát követett el, amikor hozzáment. Azt szeretné, ha Ulises találna egy egészséges lányt, akinek lehet gyermeke. Andrea barátai találkoznak Angelával a kórházban. Roxana tárgyal a bérgyilkosokkal. Johnny a világbajnoki meccsére készül.

81. Jimena és Carlos megcsókolják egymást, de Carlos azt mondja, hogy szerelmük nem teljesedhet be a terápia miatt. Johnny világbajnok lesz. Roberto úr elmondja a fiának, hogy Laura az élete értelme. Andrea annyira elkeseredik, hogy nem akar élni. Roberto felelősségre vonja az apját, és elmondja Roxanának, hogy már nem boldog vele.

82. Laura elmondja Robertónak, hogy szeretné, ha elhalasztanák az esküvőt. Roxana kiborul, mert Roberto már nem szereti. Carlos a Jimena iránt érzett érzelmein rágódik. Ofelia elhatározza, hogy a nővérek közé fog tartozni, akik a halálos betegeket ápolják. Tamara közben megpróbál egyre közelebb kerülni Uliseshez, aki Andreát vigasztalja. A bérgyilkosok lelövik az első áldozatot, Pascual barátját.

83. Laura már nem akar Roberto úrhoz feleségül menni. Roxana lassan kezd megbolondulni. Johnny a házasságról beszélget kedvesével. Germán megtudja, hogy Andrea elvetélt. Pascual megveri Roxanát, ám végül Roxana öli meg őt, de a cselédre keni, s közösen akarják eltüntetni a holttestet. Roberto megtudja, hogy Laura szakított az apjával.

84. Jimena elmondja Robertónak, hogy Carlos másik orvoshoz küldte. Roberto ezért felelősségre vonja Carlost. Roxana elveszíti a gyermekét. Laurának nagy lelkiismeretfurdalása van. Jimena az édesanyjával álmodik. Ulises panaszkodik Robertónak, hogy szerinte Ofelia megbánta, hogy hozzáment, és Tamara is fel akarja szedni.

85. Tamarának folyton csak Ulises jár a fejében. Carlos azt javasolja Andreának, hogy járjon hozzá terápiára. Roberto belátja, hogy hibázott Roxanával kapcsolatban. Ofelia felelősségre vonja Tamarát Ulises miatt. Johnny félreérthető helyzetben találja a barátnőjét és Robertót.

86. Laura elmondja Jimenának, hogy szakított Roberto úrral. Jimena látni akarja az apját, ezért Carlos elkíséri őt. Laura fél, hogy Jimena újra elkezd drogozni. Ofelia ismét szóba hozza Ulises előtt, hogy nem tud neki gyermeket szülni és, hogy Ulises jobbat érdemelne. Ofelia végleg elhatározza, hogy apáca lesz.

87. Laura összeveszik Jimenával. Roxana felbérel egy magánnyomozót, hogy mindenhova kövesse Robertót. Tamara elmondja a barátnőinek, hogy beleszeretett Ulisesbe. Ofeliát meglátogatja az anyja, hogy kibéküljön vele, de valódi célja, hogy Ofelia örökségét megkaparintsa. Johnny bulijában Andrea és Tamara is Ulisesszel flörtöl. Julieta meghallja, amint Jimena szerelmet vall Carlosnak.

88. Johnny buliján mindenki Ulises körül legyeskedik, majd végül a lányok összevesznek a fiún. Közben Ofelia levelet ír szerelmének. Julieta felelősségre vonja Jimenát. Laurának hatalmas csokor virágot küld Roberto.

89. Ofelia elmondja a barátnőinek, hogy apáca szeretne lenni. Tamara bevallja, hogy szerelmes Ulisesbe. Roxana vissza akarja csábítani Robertót. Julieta letagadja Carlos előtt, hogy Jimenával veszekedett volna. Roxana magánnyomozója lefényképezi Robertót és Laurát csókolózás közben.

90. Carlos azt hiszi, hogy Jimena hazudott neki Julietáról. Roxana kiborul a fényképek láttán. Ulises kezdi bánni, hogy megszépült. Johnny a barátnője nélkül megy el szórakozni. Roxana kezd teljesen megőrülni, mérgében elküldi a leleplező képeket az idősebb Robertónak.

91. Roberto úr agyvérzést kap és elájul a képek láttán. Jimena mással kezelteti magát, nem Carlosszal. Sonja értesíti Robertót és Carlost. A kórházban Jimena összeveszik Laurával. Sonja elmondja Robertónak, hogy az apja mitől lett rosszul. Roberto saját magát okolja a történtekért.

92. Roxana a kórházban eljátssza, hogy nem tud Roberto agyvérzéséről. Nayeli testvére még mindig a börtönben van. Roberto szörnyen érzi magát. Julieta nagyon féltékeny Jimenára, mert Carlos egész éjjel bent marad vele a kórházban. Roxana megjelenteti egy újságban a leleplező képeket Robertóról és Lauráról.

93. Roxana számon kéri Laurán, hogy miért csókolózott Robertóval, majd emiatt össze is verekednek. Robertónak az apja kórházi ágya mellett hatalmas lelkiismeret furdalása van. Laura szörnyen érzi magát, mert azt hiszi, hogy Roxana miatta vetélt el.

94. Robertóval elhitetik, hogy Laura megverte Roxanát. Manuel elkezd Sonjának udvarolni. Roberto Roxana bocsánatát kéri és elmegy Laurához. Az idős Roberto végre magához tér.

95. Carlos Jessicától tudomást szerez arról, hogy Julieta valóban megsértette Jimenát. Ezért kirúgja Julietát a rehabilitációs központból és egyben szakít vele. A szappanopera két szerzője találkozik Johnnyval egy étteremben és szerződtetik egy bokszoló szerepére. Roberto úr nem tud beszélni, de felháborodva hörög, amikor meglátja a fiát. Jimena megszervezi, hogy hazaviszi az apját, és ápolni fogja.

96. Roberto visszavonja a Laura elleni feljelentést, Tamara, Pedro és Andrea erőteljes közbelépésének hatására. Roberto bevallja Jimenának, hogy őt és a Laurát ábrázoló fényképek okozták apja tragédiáját. Jimena közli, hogy többé nem akarja látni őt. Johnny elkezdi a forgatást, és elkényeztetett sztárként viselkedik.

97. Carlos bevallja Jimenának, hogy szereti. Ofeliához beállít az anyja, és öngyilkossággal fenyegetőzik. Johnny partnere Natalia lesz a szappanoperában, ám sehogy sem bírják egymást elviselni. Alfredo szabaduló levelet szerez Sebastiánnak.

98. Kiengedik a dealert, aki drogot adott Jimenának. Ofelia megbocsát az édesanyjának. Ulises osztálya új tanárnőt kap, akinek nagyon tetszik a fiú. Nayeli elmegy Laurához. Carlosnak elmondja az anyja, hogy igazi szerelme az idősebb Roberto. Ulises pedig elmeséli Jimenának, hogy Ofeliával már nem olyan jó a kapcsolatuk. Angelának meghal az apja.

99. Roberto úrnak szerencsére egyre javul az állapota. Nayeli és Natalia összevesznek a hanglemezcégnél. Jimena elmondja az édesapjának, hogy Carlosszal jár. Ulises egy nap arra ébred, hogy Ofelia eltűnt.

100. Ulises nagyon elkeseredik, amiért Ofelia elhagyta. Sebastiant kiengedik a börtönből. Roberto úr egyre szebben kezd beszélni. Ulises megveri az egyik osztálytársát, mert az csúnyán beszél Ofeliáról. Tamarát megalázzák az osztálytársai. Roxana elmondja Carlosnak, hogy az édesanyja kényszerítette annak idején arra, hogy Angela elhagyja.

101. Ulises idegességében megcsókolja Tamarát. Carlos egyre többet gondol Angelára, de nem hiszi el Roxanának, hogy az anyja tette tönkre kapcsolatukat. Roxana találkozik a nemrég szabadult Sebastiánnal, akit régóta ismer. Jimena megbocsát Laurának. Roxana mindent elmond magáról Sebastiánnak. Sonia elmegy Manuelhez, mert bűntudat gyötri.

102. Carlos úgy határoz, elmegy Angelához, hogy felelősségre vonja őt. Jimena bosszút akar állni Natalián, amiért kidobatta Nayelit a lemezgyárból. Roxana lefekszik Sebastiánnal.

103. Jimena és Angela Carlosról beszélgetnek. Nayeli arról álmodozik, hogy Roberto neki énekel. Sebastian és Roxana tökéletes szövetségesre lelnek egymásban. Tamara elmegy Ofeliához, hogy elmondja neki, rosszul cselekszik, mert Ulises nagyon szereti.

104. Tamara elárulja Ulisesnek, hogy hol van Ofelia. Johnny és Roberto összeverekednek. Roberto bevallja Nayelinek, hogy nem szereti a feleségét. Angela egyre jobban fél Roxanától. Andrea nem látja tovább értelmét az életnek.

105. Roxana megfojtja a cselédjét, mert a lelkiismerete miatt el akar menni a rendőrségre, hogy bejelentést tegyen. Andrea öngyilkosságra készül, de egy fiatalember megmenti. Tamara az igaz szerelmével akar először lefeküdni. Ulisest teljesen levetkőztetik a lányok. Carlos gégemetszéssel megment egy fiatal lányt, aki túladagolta magát.

106. Carlos édesanyja elmondja a fiának, hogy ő a felelős azért, hogy annak idején Angela szakított vele. Laura éppen Jimenával beszélget, amikor betoppan Roberto. Nayeli és Natalia összeverekednek a stúdióban. Ofelia azt hazudja Ulisesnek, hogy nem szereti, Ulises ezért el akar menni a városból. Ofeliát a barátnői megpróbálják lebeszélni arról, hogy apáca legyen.

107. Nayeli elhatározza, hogy befejezi a kapcsolatát Johnnyval. Ofelia végre hazatér Ulisesszel az oldalán. Sebastian és Roxana bosszút forralnak, arra készülnek, hogy Jimena italába drogot csempésszenek.

108. Ofelia és a barátai szórakozni mennek. Sebastian elmondja szörnyű titkát Roxanának, hogy a börtönben megerőszakolták. Johnny is megjelenik a diszkóban, azonban egy másik lánnyal és elkezdi sértegetni Nayelit. Roberto megüti a gorombáskodó fiút.

109. Roxana belecsempészi a kábítószert Jimena italába. Johnny továbbra sem akarja befejezni az ivást, és ki akarja dobni a menedzserét. Jimena furcsán kezdi magát érezni, ezért azonnal felhívják Carlost. Roxana örül, hogy terve bevált. Jimenát nagyon sajnálják a barátai. Roberto leüti Carlost, mert őt hibáztatja azért, ami Jimenával történt.

110. Nayelit tovább cukkolják az iskolatársai. Jimenát beviszik az intézetbe Carloshoz, ahol megpróbál visszaemlékezni arra, hogy mi is történt vele. Roxana és Sebastian örülnek a sikerüknek. Angela vissza akarja adni Manuelnek a pénzét. Jimenának nagyon rosszul esik, hogy Carlos nem hisz neki. Ofelia rá akarja beszélni Andreát egy pszichoterápiára. Carlos ismét elmegy Angelához.

111. A szappanopera rendezője Nayeliben hatalmas tehetséget fedez fel és megkéri, hogy ő szerezze a sorozat főcímdalát. Andrea randizik a sráccal, aki megmentette. Nayeli elújságolja Robertónak a jó hírt, hogy kapott egy lehetőséget, mint énekesnő. Közben a barátnői a Natalia elleni bosszúra készülnek. Angela és Carlos felelevenítik közös élményeiket, végül pedig megcsókolják egymást.

112. Jimena és a barátnői elhelyezik a kamerát, hogy lebuktassák Kike Montegrazát. Angela elmondja Nayelinek, hogy csókolózott Carlosszal. Johnny nagyon el van keseredve, amiért szakított Nayelivel. Andrea nagyon jól érezte magát a fiúval. Nayeli majdnem elszólja magát Jimena előtt. Sebastian megmutatja Ulisest annak a lánynak, akit felbérelt, hogy elcsábítsa.

113. Nayeli megpofozza Carlost azért, mert megcsókolta Angelát. A lányok eljuttatják a videofelvételt a TV-be, melyen Kike és Natalia csókolózik. Ofelia jóvoltából egy AIDS-es beteg találkozhat rég nem látott gyermekeivel. Ulises nem is sejti, hogy a lány, akinek segít, el akarja csábítani. Johnny rászokik a kokainra. Nataliát a videofelvétel miatt kirakják a szappanoperából.

114. A lányok lelkiismeret furdalást éreznek Kike miatt. Carlos elmondja Angelának, hogy ne tápláljon hiú reményeket, mert Jimenát szereti. Ulisest felhívja a lány, akit Roxana felbérelt. Kike kirúgja Nataliát a lemezgyárból és visszavenné Nayelit, ám a lány nem fogadja el az ajánlatot. Johnny nagyon jól érzi magát a kokaintól. Carlos elmondja Jimenának, hogy Angela megcsókolta.

115. Emilio Larossa lehetőséget ad Nayelinek, hogy ő legyen a sorozat főszereplője Natalia helyett. Jimena elmondja Carlosnak, hogy egy ideig ne találkozzanak. Johnny is a sorozatnál marad. Nayeli elmondja Robertónak, hogy milyen lehetőségeket kapott. Roxana a lakásán leszúrja Juliót, aki előtte megzsarolja őt. Nayeli megcsókolja Robertót.

116. Andrea felkeresi Abelardót és elmondja neki élete történetét. Germán bejelenti, hogy anyja Párizsba települ, és ő is vele tart. Nayeli azt tanácsolja Robertónak, hogy harcoljon Lauráért. Ofelia Georginában látja Ulises jövendő társát, Ulises tiltakozik ugyan, de eleget tesz Georgina kérésének. Roberto bejelenti, hogy apja házába költözik, és Roxana magára marad a lakásban Julio tetemével.

117. Oscar bosszúból megtámadja Ulisest, akinek Roberto siet a segítségére. Sonia és Don Roberto megbeszélik, hogy mindketten hasonló hibát követtek el a gyerekeikkel szemben. Luis ugyanabba az osztályba iratkozik, ahová Tamara és Irene jár. Roxana Sebastian segítségét kéri a holttest eltűntetéséhez. Ofelia segíteni szeretne a májrákos Vincentén. Angela Carlos mellett akar dolgozni, mint önkéntes. Roberto elmondja Laurának, hogy elhagyta Roxanát, és arra kéri a lányt, hogy kezdjenek újra mindent. Laura teljesíti Don Roberto kívánságát, és meglátogatja.

118. Nayeli beilleszkedik a filmesek világába, mindenki nagyon meg van vele elégedve. Nem úgy Johnnyval, aki mindig késik, ráadásul kokaint fogyaszt. Jimena elhatározza, hogy este a barátnőivel elmegy diszkóba, Ofelia azonban nem tart velük, de megbízza Georginát, hogy kísérje el Ulisest. Andrea szerelmet vall Abelardónak, és megegyeznek, hogy Abelardo befejezi az iskoláit. A diszkóban Jimenát kellemetlen meglepetés várja.

119. A diszkóban Carlos és Angela megjelenése nagy botrányt kavar. Nayeli is csalódott, mert Roberto és Laura egymásra találnak. Georgina megtudja, hogy mi a baja Ofeliának. Irene elpanaszolja barátnőinek, hogy miért képtelen lefogyni. Andrea elhatározza, hogy kiműveli Abelardót. Roberto és apja rájönnek, hogy nem tudják, ki készítette a kompromittáló fényképeket.

120. Roberto az apjával folytatott beszélgetései során arra a következtetésre jut, hogy Roxana bérelt fel magánnyomozót, és ő volt, aki hazudozott. Elhatározza, hogy felelősségre vonja ezért. Tamara el akarja veszíteni a szüzességét, ezért elfogadja Luis meghívását. Ofelia elmondja Jimenának, hogy Georginában látja Ulises jövendőbelijét. Georgina arra hivatkozva, hogy Ofeliának AIDS-e van és Ulisest nem lesz könnyű megszerezni, újabb pénzt kér Sebastiantól és Roxanától. Ulises rajtakapja Johnnyt, hogy kokaint fogyaszt. Jimena színvallásra készteti Carlost, aki Angelát választja.

121. Carlos eldönti, hogy a két lány közül Angelát választja. Roberto Roxana képébe vágja, hogy őt gyanúsítja a fényképek elkészíttetésével, válaszként Roxana ügyetlenül hazudozik. Estefania kiborul, amikor megtudja, hogy Abelardo Andreát szereti, és ő nem jelentett többet futó kalandnál. Nayeli felkeresi Johnnyt, hogy lebeszélje a drogozásról.

122. Roberto úr egyre jobban érzi magát, már képes rá, hogy a kertben sétáljon. Johnny azt válaszolja Nayelinek, hogy megjavul, ha a lány visszatér hozzá. Tamara elmondja az apjának, hogy le akar feküdni Luisszal. Jimena kétségbeesésében vásárol egy üveg tequilát.

123. Carlota bevallja Jimenának, hogy szereti az idősebb Robertót. Jimena nem esik vissza a csalódás ellenére, és Nayelinek is segít, aki titokban veszi fel a főcímzenét Lalóval. Tamara Luisszal végre eltölti élete első szerelmes éjszakáját. Andrea és Abelardo kapcsolata jól alakul. Georgina visszamondja a munkát és visszaadja a pénz Sebastiannak, mire Roxana azt javasolja, hogy szabaduljanak meg tőle a legegyszerűbb módon.

124. Angela elkezd együtt dolgozni Carlosszal az új élet központban, és első páciensének Jennifert szánja. Roxana bejelenti Sebastiannak, hogy meg kell ölnie Angelát. A de la O család templomba megy, ahol az idősebb Roberto mankó nélkül kezd járni. Ofelia jótékonyságból állja egy fiatalember májátültetésének költségeit.

125. Carlos bizonytalan, nem tud választani. Úgy gondolja, hogy lehet egyszerre két nőt is szeretni. Jimena azonban nem elégszik meg ezzel a válasszal, és elviharzik. Carlos helyett viszont örömmel találkozik Rolandóval. Roxana megfenyegeti Angelát, hogy tartsa a száját Carlos előtt, mert ha kifecsegne valamit, bosszút áll. Nayeli mobiltelefont, asszisztenst és szolgálati autót kap a filmstúdiótól. Georgina aktot áll Ulisesnek, és kacérkodik a gondolattal, hogy elcsábítja.

126. Sebastian megfenyegeti Georginát, hogy ha nem "épül be" a lányok társaságába, akkor meg fog halni. Carlos elmondja Angelának, hogy Jimenát is szereti. Sonia szerelmet vall az idősebb Robertónak. Nayeli a forgatás után csatlakozik a társasághoz egy szórakozóhelyen, ahol azonban hatalmas verekedés tör ki.

127. A buli előtt a zenekar énekesének sürgősen el kell mennie, de a türelmetlen közönség egyre agresszívebben viselkedik. Nayeli menti meg a helyzetet, mert átveszi az énekes szerepét, és nagy sikert arat. Georgina megkéri a lányokat, hogy fogadják maguk közé. Abelardo elmondja Andreának, hogy másnap illegális munkavállalóként az Egyesült Államokba utazik. Luis megkéri Tamarát, hogy legyen a barátnője.

128. Laura féltékeny Nayelire, mert Roberto csillogó szemekkel leste, amikor énekelt. Ulises bevallja Ofeliának, hogy lerajzolta Georginát, méghozzá meztelenül. Josefina közelebbről is meg akarja ismerni Monchót. Nayeli meghívja Ofeliát és Monchót a szappanopera bemutatójára. Rejtélyes színészt üdvözöl Emilio Larrosa, a Televisa producere.

129. Emilio Larrosa úgy dönt, a bemutatóig titokban tartja, hogy ki a sorozat másik főszereplője. Sebastian megzsarolja Georginát, ha átáll a másik oldalra, akkor az édesanyjának baja eshet. Andrea elmondja Laurának, hogy Abelardo emigrál az Egyesült Államokba. Laura megpróbálja rávenni a fiút, hogy maradjon, Roberto pedig ad neki munkát, de Abelardo nem fogadja el. Luis megvallja az anyjának, hogy szerelmes Tamarába, csak Tamara nem kér belőle. Elérkezett a bemutató, kiderül, hogy a másik főszereplő egy messze földön ünnepelt sztár lesz.

130. Sebastian és Roxana el akarják rabolni Gemát, hogy tönkretegyék Nayeli életét. Ofelia mérges Georginára, hogy el akarta csábítani a férjét, ám "engedélyt ad rá", hogy lefeküdjenek egymással. Jimena, Laura és Tamara váratlanul a színpadon találják magukat. Nayeli ismét szerelmet vall Robertónak, de tiszteletben tartja Roberto elhatározását. Nayeli bemutatja Emiliónak Lalót, és megkéri, hogy hadd lehessen Lalo az új számok zeneszerzője. Másnap reggel Nayeli névtelen levelet talál a küszöb alatt.

131. Nayeli komolyan veszi a figyelmeztetést, ezért autóval viszi be testvéreit az iskolába. Jimena testőröket kér apjától, hogy védjék meg Nayeli testvéreit. Georgina rádöbben, hogy a névtelen levéllel veszélybe sodorta édesanyját. Abelardo nem hajlandó megmásítani elhatározását, vendégmunkásnak akar állni Andrea könyörgése ellenére. Luis édesanyja beviharzik a főiskolai órára.

132. Jimena elmegy a központba, és jelenetet rendez. Meggyanúsítja Angelát, hogy ő írta a névtelen levelet, egyben megbizonyosodik arról, hogy Angela és Carlos viszonyt folytatnak. Ulises megcsókolja Georginát, de lelkiismeret-furdalása lesz miatta. Később bevallja a lánynak, hogy már csak nehezen tudja elviselni a feleségét. Ofelia viszont Jimenának vallja be, hogy a célja az, hogy Ulises kiszeressen belőle, és ezért mindent el is követ.

133. Luis összeveszik az anyjával Tamara miatt. Tovább forgatják Nayeli szappanoperáját, ahol Johnny összetűzésbe kerül a rendezővel. Roxana Georginát kéri fel, hogy kémkedjen Jimena után. Jimena testőrökkel védeti Nayeli kistestvéreit, ami nagyon feldühíti Roxanát és Sebastiant, a sikertelen rablási kísérlet után a nő és a férfi azonnal Georginához megy.

134. Andrea elszökik otthonról, és ismét kellemetlen órákat okoz ezzel aggódó családjának és barátnőinek. Ám szerencséjére, miután lerészegedik, a bár pincére hazaviszi magához, kimentve egy részeg vendég tolakodása elől. Johnny megint összetűzésbe kerül a rendezővel. Jimena és Rolando elmennek vacsorázni, a lány faggatja a fiút a barátnőjéről. Carlos álmában Jimena nevét kiabálja, amit Angela nagyon zokon vesz. Ofelia és Ulises kapcsolata tovább romlik.

135. Alma felkeresi Albertót és pénzért elárulja, hogy a régi románcukból született egy lányuk. Margarita elmeséli Carlosnak, hogy válni készül, mert boldogtalan a házassága, hisz mindig is Carlost szerette. Sebastian megkegyelmez Georginának, Roxana pedig egy új tervet talál ki a rablásra. Nayeli megkéri Robertot, hogy ne találkozzanak többet, mert Laura haragszik rá, és a barátságuk számára fontos. Közben pedig készül az első forgatásra, Ernestóval. Roberto nehezményezi Laura viselkedését. Ulises megbukik a vizsgán. Natalia találkozik Robertóval és az apjával, de tagadja, hogy köze lenne a fenyegető levélhez.

136. Nayeli megkezdi a forgatást Ernestóval, és a fiatalok között a valóságban is kezd valami kialakulni. Ráadásul mindenki nagyon elégedett a lány alakításával. Johnny kérdésére Nayeli elmondja, hogy nincs jövője a kapcsolatuknak, mire a fiú újra kokaint próbál szerezni. Jimena a bowlingozás alatt elmeséli az egész életét Rolandónak. Angela nem hajlandó elhagyni Carlost. Alberto felkeresi Laurát.

137. Jimena és Rolando vacsoráját megzavarja Lorena, aki nagy cirkuszt rendez, amikor meglátja őket. Laura bizalmatlanul fogadja Alberto közeledését. Nayeli és Ernesto remekül érzik magukat a vacsorán. Abelardóék készülődnek a határ átlépésére. Luis összeveszik az anyjával, aki kidobja őt otthonról, ezért a fiú Tamaránál keres menedéket.

138. Ofelia és Francisco beszélgetnek a kórházban, s habár valószínű, hogy a fiú fertőzte meg a lányt, Ofelia segíti a halálos beteget. A forgatás megy tovább, készülnek az erotikus jelenetek, Rocio ráhajt Ernestóra. Sebastian és Roxana készen állnak a gyerekrablásra. A barátnők a kávézóban beszélgetnek, amikor Luis mamája betoppan, és hatalmas botrányt csinál. A fiú megmondja az anyjának, hogy amíg nem változik meg, nem fog vele szóba állni.

139. Ulises bevallja a lányoknak, hogy tetszik neki Georgina, aminek sem Jimena, sem Laura nem örül. Nayeli ismét összeszólalkozik Javierrel, aki bosszúból kiszúrja a lány kocsijának a kerekeit.

140. Nayeli úgy gondolja, hogy Sakál és a barátai kijöhettek a börtönből, és ők fenyegethetik a családját. Ezért ismét Robertótól kér segítséget. Abelardóék átjutnak a határon, de úgy tűnik, eltévedtek.

141. Rolando szeretne járni Jimenával, de Jimena visszautasítja, mert ő Carlost szereti. Rocio megnehezíti a forgatást, mivel nehezményezi, hogy a tévésorozatnak nem ő lett a főszereplője. Jennifer megkapja az új szobáját Angela lakásában. Roxana idegösszeomlással ágynak dől. Abelardo és Estefani nem bírják tovább: nem tudnak továbbmenni a sivatagban.

142. Raquel teljes átváltozása megbabonázza Monchót és Manuelt, versengenek a lány kegyeiért. Rocio elégedetlenkedik a szerepe miatt, mire Emilio közli a lánnyal, ha nem tetszik neki, szerződtetnek mást a szerepére. Jimena megpróbálja Johnnyt rábeszélni arra, hogy változzon meg, hagyja abba a drogozást. Ofelia végleg elköltözik Ulisestől, ami teljesen kiborítja a fiút, aki Georginánál keres menedéket. Roberto és Laura elmennek vacsorázni, ahol felmerül a lehetősége, hogy komolyabbra forduljon kettejük kapcsolata. Margarita kisírja Carlosnál, hogy maradjanak továbbra is barátok. Tamara és Luis elkezdik a filmforgatást.

143. Ulises teljesen kiüti magát a sok italtól, majd elalszik Gina lakásán, aki szerelmet vall az alvó fiúnak. Ofelia Jimenához költözik, s ez a tény összehozza a barátnőit, akik próbálják meggyőzni arról, hogy menjen vissza a férjéhez, de Ofelia hajthatatlan. A csevegés közben mindegyik elmeséli, mi történt vele az elmúlt időszakban. Még Laura is jelen van, aki Robertóval egy romantikus estét töltött volna el éppen, de barátnőjét nem akarja cserbenhagyni, ezért elmegy Jimenáékhoz. A nagy beszélgetések után azonban beteljesül Laura és Roberto szerelme.

144. Ulises megkérdezi Georginát, hogy járna-e vele. Angela kibékül Carlosszal. Roberto meghallgatja Nemesio történetét és nyomozni kezd az ügyében. Estefani és Abelardo biztonságban vannak, ám megtudják, hogy Chino és Danilo meghaltak.

145. Ulises ráveszi Johnnyt, hogy menjen el az Új Élet rehabilitációs központba. Andrea azt hiszi, hogy Abelardo is meghalt, mert a tévében csak Danilóról és társáról van szó. Ulises elmegy Johnnyval az Új Életbe.

146. Laura megkapja az új irodát Albertótól, habár tart tőle, hogy a nagylelkű férfi mégsem bizonyul az apjának. Lourdes randizni hívja Luist. Roxana megfenyegeti Georginát, ha nem tartja a száját, az anyja fizet meg érte. Nayeli forgatás alatt kapja meg a hírt Gema elrablásáról.

147. Mindenki aggódva várja, hogy végre jelentkezzenek a gyerekrablók. Moncho elmegy Raquellel vacsorázni, ahol Manuel is megjelenik, és ő is szemtanúja lesz annak, hogy a testvére csúnyán "leég" Raquel előtt, miután felönt a garatra. Roberto Andreával, Laurával és Pedróval bemegy a halottasházba, hogy megbizonyosodjanak arról, nem Abelardo holttestét hozták haza a sivatagból. Johnny elkezdi a terápiát az Új Életben, Jessica beleszeret a fiúba. Rocio kilép a sorozatból. Angela meggyónja Emiliano atyának Roxana gyilkosságait.

148. Rocio helyére Paula Morelt hívják a tévésorozatba. Ennek Ernesto nem nagyon örül, mert volt egy kis románca Paulával a múltban. Angela rászánja magát, hogy meggyónja vétkeit, és mindent elmond Emiliano atyának.

149. Sebastian úgy dönt, hogy egymillió dollárt követel Gemáért. Manuel szerelmet vall Raquelnek. Roxana újra hallucinál. Paula újra felbukkan a színen. De la O úr nem tud mit kezdeni Sonia házassági ajánlatával. Manuel és Raquel egészen összemelegednek.

150. Nayeli megtudja, hogy mennyit követel Sebastian Gemáért cserébe, szerencsére de la O úr felkínálja, hogy kifizeti a váltságdíjat. Laura bocsánatot kér Nayelitől, amiért féltékeny volt rá. Ernesto szerelmet vall Nayelinek.

151. Ofelia megkérdezi Georginától, hogy mit érez Ulises iránt, ám az nagyon mérges lesz, és ott akarja hagyni a barátnőket. Pepe felbukkan a de la O rezidencián, Ofelia örömére és Jimena bánatára. Alberto és Laura elmennek apasági vizsgálatra. Carlota szerelmet vall de la O úrnak. Ernesto elviszi Nayelit lovagolni és megcsókolja.

152. Carlota de la O úrnak, Georgina pedig Ulisesnek vall szerelmet. Nayeli és Ernesto megcsókolják egymást, de Nayeli boldogsága nem teljes, mert Gema még mindig nem került elő. Moncho összeismerkedik Ernestóval. Pepe Ofelia segítségét kéri, hogy be tudja hálózni Jimenát. Paula Cristinának árulja el érzéseit Ernestoval kapcsolatban. Angela továbbra is retteg Roxanától, így Carlos hatására dönt, feljelenti az asszonyt.

153. Sebastian és Roxana hajnalban belopóznak Lauráék lakásába és megrongálják a gázvezetéket a konyhában. Andreának köszönhetően Laura és Pedro megússza, a lány azonban később mély kómába esik. Roberto vigasztalja Carlotát, míg Luison Manuel próbál segíteni. Georgina Nayelinek, Ulises az anyjának számol be kezdődő kapcsolatukról. Paula terve az, hogy visszahódítja Ernestót.

154. Andrea kómába esik, s most már mindenki tudja, hogy gyilkossági kísérletről van szó. Roberto Roxanára gyanakszik. Paula elhatározza, hogy visszaszerzi Ernestót és tönkreteszi Nayeli és Ernesto szerelmét. Pedro magához tér, Laura elhívja hozzá Almát. Sebastián attól fél, hogy a sok gonosztett rájuk tereli a gyanút. Roberto elmegy Angelához, hogy Roxana nyomára bukkanjon.

155. Moncho szerenádot ad Raquelnek a munkahelyén, amiért Raquel főnöke igencsak megorrol. Carlos ragaszkodik hozzá, hogy Angela mondjon el mindent Robertónak, amit Roxanáról tud. Kiderül, hogy Roxana ölte meg Roberto édesanyját. Roberto testőröket hívat Laura családja és Angela védelmére. Angela azt is elmondja, hogy Roxana később beleszeretett Robertóba és ezért lelökte Alejandrát a tetőről, majd megfojtotta a kórházban.

156. Angela elmeséli Robertónak és Carlosnak Roxana életét és bűneit, amin a két férfi teljesen kiborul. Mivel Andrea állapota nem javul, Laura értesíti Abelardót, aki azonnal indul vissza Mexikóba. De la O úr specialistát fogad fel Andrea kezelésére. Manuel kezd összemelegedni Raquellel, míg Moncho továbbra is azon gondolkodik, hogyan hódítsa vissza a lányt. A TV elkezdi sugározni Nayeli sorozatát. Gema megszökik a raktárból.

157. Gemát megtalálják a rendőrök, de a kislány sokkos állapotban van, ezért kórházba viszik. Paula elmegy Johnnyval vacsorázni, és egy pezsgő mellett próbálja rávenni a fiút, hogy szövetkezzenek Nayeli és Ernesto szétválasztásához. Moncho és Chema azon gondolkoznak, hogy tudná Moncho visszahódítani Raquelt, és ehhez Jardenia ad nekik ötletet. Andrea állapota változatlan, a barátnők a kórházban aggódva várják a híreket róla. Angela közben mindent elmesél Roxanáról Robertónak, aki szinte önkívületi állapotba kerül, majd elrohan a kórházba és hazarendeli az apját és a húgát, hogy hatszemközt mondhassa el nekik a szörnyűséget, amiről tudomást szerzett.

158. Sebastian és Roxana kiderítik, hogy Gema még nem érkezett haza. Egy kis nyomozás után rájönnek, hogy Gema kórházba került. Manuel és Raquel csókolóznak. Roberto elmeséli a családjának Roxana gaztetteit. Carlosban kétségek merülnek fel Angela iránt, mivel ez utóbbi fedezte Roxana bűntetteit. Roxana és Sebastian rátalálnak Gemára.

159. Gemának sikerül megszöknie, de továbbra is sokkos állapotban van, majd egy csavargó talál rá az utcán. Gema azonban egy bolt kirakatában megismeri Nayelit egy tévé képernyőjén, és a csavargó beviszi őt a Televisába. Abelardo és Estafani úton vannak hazafelé. Nayeli és Gema találkoznak.

160. Gema továbbra sem szólal meg, ezért úgy döntenek, hogy elviszik Carloshoz, aki örömmel elvállalja, hogy segít. Carlos elmegy Soniához és megmondja, hogy bár még mindig nagyon mérges rá, de szeretne kibékülni. Jimena és Roberto feljelenti Roxanát Angela vallomása alapján. Kiderül, hogy Sebastian szabadlábra került és az is kiderül, hogy Sebastian volt az, aki elrabolta és bedrogozta Jimenát.

161. A hír, hogy Sebastian szabadon van, mindenkit letaglóz. Sebastian úgy próbál a legfrissebb információkhoz jutni, hogy egy maszk segítségével Gina apjának a bőrébe bújik, és állandóan kísérgeti a lányt mindenhová. Isabel számon kéri Pepe érzéseit, de a fiú bevallja neki, hogy a szíve másért dobog. Moncho meglátogatja Raquelt a kiadóban, ahol Segoviano úr rajta kapja őket, és nagy jelenetet csinál, melynek végén kidobja Monchót. Jiimena elmegy Carloshoz, de igazából ő sincs tisztában azzal, hogy miért teszi ezt. A lány teljesen kiborul azon, hogy Sebastiant kiengedték, és bosszúra készül. Paula kezdi megkörnyékezni Ernestót.

162. Megérkezik Abelardo is a kórházba. Mindenki könnyes búcsút vesz Andreától, akit átvisznek Houstonba. Carlos szakít Angelával, majd elmegy Jimenához, és szerelmet vall neki, de a lány elküldi a férfit. Gema újra elkezd beszélni, kicsit lassan, de az érthető belőle, hogy két férfi és egy nagyon csinos nő tartotta őt fogva. Moncho megvárja Raquelt az utcán, de heves csókjelenetüket Manuel érkezése zavarja meg. A lány végül úgy dönt, hogy nem játszik tovább a két férfival, mert nem ezt érdemlik és szakít mindkettőjükkel. Sebastian elégedett Gina viselkedésével, próbál minél több információt kiszedni a lányból, hogy összeálljon a kép a fejében. A lány, ha akaratlanul is, de elárulja Ulises iránti érzelmeit. Alberto felkeresi Laurát és felajánlja neki a támogatását. Roxana elmondja Sebastiannak, hogy Angela volt az, aki lebuktatta őket. Felmerül benne az is, hogy a férfi megpróbálja őt becsapni.

163. Nayeli azt álmodja, hogy Roberto szereti őt, és ez teljesen összezavarja. Ernestónak elárulja, hogy még mindig Robertót szereti, s ez a férfit nagyon elkeseríti. A Ma show-ba meghívják a sorozat összes főszereplőjét is, és itt Ernesto már úgy nyilatkozik a riporter kérdésére, hogy nincs semmi közte és Nayeli között. Ezen viszont Nayeli akad ki, és Paulának is szöget üt a fejébe. Jimena ismét összeszólalkozik Pepével, Carlota viszont a fiú mellé áll. Ulises Luisszal társalog az egyetemen, beszámol neki a történtekről, sőt, elmondja azt is, hogy nagyon furának találja Georgina viselkedését. Abelardo elveszíti a munkáját. Roberto próbálja meggyőzni Laurát, hogy menjen be az egyetemre. Ekkor kapja a hívást Joaquintól, aki sürgősen látni akarja őt. Sebastian úgy dönt, mindenhová elkíséri majd Ginát, mint az apja, így első kézből kapja az információkat. Ofelia elárulja Pepének, hogy AIDS-es, miközben elmeséli a történetét Ulisesszel. Angela meglátja Roxanát egy bevásárlóközpontban, miközben Manuellel találkozik.

164. Tiburcio egy kis anyagi támogatás fejében elvállalja a tanúskodást. Roxanának sikerül meglépnie a bevásárlóközpontban. Az asszony szövetkezik Miguellel Sebastian ellen, akiben nem bízik meg. Ulises sem bízik Ginában, kisebb magánnyomozásba kezd a lányt illetően. Elsőként a lány csoporttársai között akar szimatolni. Angela öngyilkosságot fontolgat, Manuel beszéli le róla. Sebastian beférkőzik a fiatalok bizalmába, ügyvédnek adja ki magát, és felajánlja a segítségét is a gyanútlan Robertónak. Ő be is számol minden fejleményről. Pepe meghív mindenkit a farmjára, Jimena kivételével el is fogadják a meghívást. Pepe és Jimena ismét összeszólalkozik. Nayeli elmondja a barátainak, hogy még mindig Robertót szereti, és hogy megromlott a viszonya Ernestóval. A lányt ismét megtréfálja Javier.

165. Sebastian teljesen Roberto bizalmába férkőzik. Még nem tudja, hogyan akadályozza meg, hogy Roberto felgöngyölje szabadulásának történetét, de mindenre el van szánva. Ofelia talált egy új kísérleti gyógymódot, mely hátráltatja az AIDS kifejlődését. Margarita szerelmet vall Carlosnak, aki azonban egyre inkább Jimenáról ábrándozik. Carlos megtudja, hogy Angela öngyilkosságot készül elkövetni. Ernesto egyre jobban szerelmes Nayelibe. Johnny újra a pohárhoz nyúl.

166. Pepe megcsókolja Jimenát, akit ez módfelett felbosszant. Ám amikor Margarita meglátogatja, hogy rávegye, térjen vissza Carloshoz, ezt mégis kihasználja, és azt hazudja, hogy viszonya van Pepével. Johnny botrányt kelt a forgatás alatt: részegen megy be, majd egy jelenet alatt pofon vágja Ernestót. Tamara randizni hívja Pepét, aki örömmel belemegy, ám ez nagyon elszomorítja Luist.

167. Carlos magába zuhan, amikor Jimena azt mondja neki, hogy Pepével jár és elmegy vele vidékre. Közben Pepe fűzi Tamara fejét, akinek úgyis nagyon tetszik a termetes férfi. Nayeli nem bírja kiverni a fejéből Robertót, hiába teszi neki a szépet Ernesto. Sebastián elmegy Georginához, és fültanúja lesz egy veszekedésnek, mely Georgina és Ulises közt zajlik, s melyből kiderül, hogy Georgina mondott valamit Ulisesnek. Büntetésből megparancsolja a fogdmegjeinek, hogy öljék meg Georgina anyját.

168. Miután Paula anyja vérig sérti Nayelit, a lány Paulával indul a barátaikhoz, és meghívatja Pepével őt is a farmra. Manuel Angelának próbál lelki támaszt nyújtani, meggyőzi arról, hogy Jennifer miatt érdemes tovább élnie. Ernestonak gondjai vannak a Martin Rica koncert miatt. Pepe Tamara után Paulával kezd flörtölni, ami egyre hangsúlyosabb lesz, amikor megérkeznek a farmra. Indulás előtt Ulises jelzi, hogy Georgina viselkedése nagyon gyanús neki. Később folytatják a beszélgetést, találgatnak a névtelen levelekről, majd rájönnek arra, hogy Georginát Roxana bérelhette fel. Ulises és Ofelia végre kibékülnek. Sebastian elmondja Roxanának, hogy elfogatási parancsot adtak ki ellene, sőt, szemtanú is van, aki látta őt a gyilkosság elkövetésekor. A nő az őrület szélén áll.

169. Ulises megbocsát Ofeliának, aki megígéri, hogy nem hagyja el többször. Roxana elveszti az eszét, és összetöri a tükrét, Sebastián kezd komolyan tartani tőle. Tamara féltékeny Paulára, mert az lekéri tánc közben Pepét, ám Pepét csak egyvalaki érdekli: Jimena. Pepe szerelmet vall Jimenának, akit ez mélységesen meglep, és nem tud mit mondani. Sebastián szeretné megfertőzni Robertót valamilyen súlyos betegséggel, hogy ne jusson el a legfelsőbb bíróságra. Ám Ulises gyanakodni kezd Georgina "apjára".

170. Valente felesége vajúdik, de nincs orvos a közelben, ezért Pepének és Jimenának kell segítenie. Pepe később kilovagol Jimenával és elbeszélget vele. Jimena rádöbben, hogy Roxana csempészett kábítószert az italába. Georginát a lakásán őrzik Sebastián pribékjei. Johnny édesanyja szívrohamot kap. Luis elköltözik Manuel és Tamara otthonából. Carlos betoppan a De la O házba, és megismerkedik Pepével.

171. Jimena megpróbálja elhitetni Carlossal, hogy Pepe az új barátja. Később a fiú szemére is veti a lánynak, hogy mi jogon játszik az érzelmeivel, hiszen ő szereti a lányt, és ezt Roberto úrnak is bevallja a lány előtt. Roberto úr viszont azt közli, hogy feleségül veszi Soniát. Ulises boldogan megy haza Ofeliával, és az édesanyja is nagyon örül, hogy a fiatalok kibékültek. A nagy örömben üröm, hogy Francisco anyja sürgősen hívatja Ofeliát a haldokló fiához. Ulises pedig annak próbál utánajárni, hogy miért nem nyit ajtót neki Georgina. Johnny édesanyja infarktust kap, Nayeli elmegy a kórházba. Paula összeveszik az anyjával Nayeli miatt. Roxana elmegy Angelához, és lelövi a lányt, Jennifernek viszont sikerül elmenekülnie az őrült nő elől. Manuel értesíti a rendőrséget. Angela a halála előtt megkéri Manuelt, hogy vigyázzon Jenniferre, Roberto pedig még időben bocsát meg neki.

172. Angela meghal, Roberto még meg tud bocsátani neki. Sebastian és Roxana csúnyán összevesznek, hiszen Sebastian számon kéri Roxanától, hogy miért tesz bármit az ő tudta nélkül. Angela temetésén mindenki elbúcsúzik a lánytól a maga módján, Jimena is megbocsát utólag a lánynak. Ofelia és Ulises elmennek a doktorhoz, aki elmagyarázza a kezeléssel kapcsolatos tudnivalókat, Ofelia pedig beleegyezik mindenbe, és vállalja az esetleges kockázatokat is. Jimena beismeri a lányoknak, hogy Pepe egyre jobban tetszik neki. Johnny felkeresi Carlost, hogy segítséget kérjen tőle. Georgina kijátssza az őt fogva tartó két férfit, és elszökik az egyetemre, ahol mindent elmesél a barátainak az ő szerepéről, és Sebastian tetteiről. Pepe bevallja az anyjának, hogy beleszeretett Jimena de la O-ba. Ofelia anyja elmegy Monchóhoz, a lánya után érdeklődik, mert sürgősen pénzre van szüksége. Roxana felhívja Robertót telefonon.

173. Roxana felhívja Robertót telefonon és közli vele, hogy bármit is tesz, mindenképp megöli Laurát. Moncho elmegy Ofeliához és elmondja, hogy Susana csak a halálát várja, és rá akarja tenni a kezét a pénzére. Susana elmegy Ofeliához, ám az kidobja. Roberto úr bejelenti a gyerekeinek, hogy elveszi Soniát. Lorena és Rolando úgy döntenek, tesznek még egy kísérletet együtt. Roxana egymillió dollárt kínál fel Joaquinnak, ha az együttműködik vele.

174. Joaquin rááll az alkura, és ezentúl Roxanát fogja szolgálni. El is mondja Roxanának, hogy de la O úr el akarja venni Soniát, ezért Roxana eldönti, hogy az esküvőn áll bosszút a de la O családon és Laurán. Jimena nem akar elmenni a vacsorára, ahová hivatalos Carlos is, ehelyett Pepével megy táncolni. Pepe és Jimena egyre jobban összemelegednek, el is mennek együtt a kórházba meglátogatni Cameliát, amikor betoppan Isabel és nekiugrik Jimenának.

175. Paula gyanakodni kezd: lehet, hogy nem is halt meg a fia? Édesanyja mindent tagad, de nem túl meggyőzően. Briant kieresztik a börtönből, mert elfogják Banánt és Gúnárt, a két bűnözőt. Jessicát Carlos kezeltnek nyilvánítja. Kiderül, hogy Adelaida szemét meg lehet operálni. Roxana kis trükkje sikerül, De la O úr és Sonia esküvőjét kellemetlen közjáték szakítja félbe: egy disznófej hullik le a földre.

176. Az esküvőt már sikerült elrontania Roxanának, s most arra készül, hogy a vacsorát is tönkretegye. Irene Luis győzködésére elmegy szakorvoshoz a túlsúlya miatt. Paula végleg összeveszik anyjával, amikor kiderül, hogy azt hazudta, hogy meghalt Paula gyermeke és a babát jó pénzért rábízta egy szülésznőre. Nagyon jó a hangulat az esküvői vacsorán, Nayeli énekel, mindenki jól érzi magát, míg a hangszóróban fel nem hangzik Roxana hangja.

177. Roxana beszéde nagy zavart kelt, mindenki a kórházba rohan, mert azt mondja, hogy a pezsgőbe mérget kevert. Johnny elhatározza, összeszedi magát, hogy megvédhesse világbajnoki címét. Abelardo és a lányok elutaznak az Egyesült Államokba, hogy Andreát meglátogassák. Paula megtalálja elveszettnek hitt gyermekét, Heidit.

178. Cameliát elengedik a kórházból, bármennyire fájlalja Pepe, haza kell vele térnie a ranchra. Roxana kieszeli, hogy Lequio grófnő nevében álarcosbált rendez, ahová mindenkit meghív és ott leszúrja Laurát. Javiert kiteszik a matematika vizsgáról, hála Nayelinek. Az álarcosbálon Roxana beteljesíti bosszúját.

179. Roxana véletlenül Monicát öli meg Laura helyett. Azonban sikerül őt elfogni, és börtönbe kerül, ahol fura fogadtatásban részesül. Majd egyre többet hallucinál, Angelát látja az egyik rabtársában is. Joaquinnak sok pénzt ajánl fel, ha kiviszi őt a börtönből. Jimena a sok megpróbáltatás után úgy dönt, hogy meghív mindenkit Acapulcóba egy kis kikapcsolódásra. Isabel könyörög Pepének, de a férfi durván elutasítja a lányt. Oscar felkeresi Ofeliát és bevallja neki, hogy ő is aids-es. Kiderül, hogy Georgina terhes Sebastian gyermekével. Ulises lázas beteg lesz, felmerül a gyanú, hogy ő is elkapta az aids-et. Tamara randizik Octavióval. Carlos kicsikar egy randit Jimenánál, és amikor a lányért megy, kínos jelenet játszódik le a De la O házban Carlota miatt. Carlos unszolására Jimena Pepe mellett dönt. Paula keresteti a lányát, de nem kap jó híreket.

180. Jimena közli Carlossal a vacsorán, hogy Pepét választja, amit a férfi igencsak kételkedve fogad, de végül úgy dönt, többet nem fogja keresni a lányt. Irene elmeséli Luisnak az életét, az okot, amely miatt ilyen kövér lett. Sebastian terveket sző, hogyan akar Tamarán bosszút állni. Tamara beleszeret Octavioba, csak nagyon furcsállja, hogy a fiú miért olyan tartózkodó vele szemben. Ennek ellenére elhívja magával az acapulcói hétvégére. Pepe örül, hogy Jimena őt választotta, és bevallja neki, hogy ő küldte a verseket. Carlos Margaritával próbál vigasztalódni. Ulises megcsináltatja az AIDS-tesztet, Ofeliával türelmetlenül várják az eredményt. Ernesto is megjelenik Jimenáék házában. A hétvégén sok minden kiderül, Georgina terhessége, Johnny szerelme Nayeli iránt, Ernesto határozatlansága Nayelivel szemben, és fény derül Octavio fura viselkedésének az okára is. Este elmennek szórakozni egy diszkóba, ahol robban a bomba: Jimena összeveszik Pepével, mert a lány nem tudja palástolni a féltékenységét, amikor meglátja Carlost, aki Maguival csókolózik.

181. Az acapulcói diszkó után Pepe édesanyja vállán sírja ki magát a Jimena okozta csalódás miatt. Ofelia elmegy Carloshoz, próbál javítani a helyzeten, tapogatózik, de később a barátnője az, aki bevallja, hogy ő sem tudja, hogyan áll valójában érzelmileg. Irene és Luis szerelme sínen van, a lány fogyásnak is indul. Ulises kicsit ledöbben, amikor Luis beszámol neki az új szerelméről, de később már együtt követik Sebastiant, aki a szemük láttára rabolja el Tamarát, és készül bosszút állni a lányon. Paula számon kéri Nayelitől a viselkedését, és közli vele, hogy többé nem tekinti a lányt a barátnőjének. Johnny viszont szerelmet vall Nayelinek. Új pap helyettesíti egy darabig Emiliano atyát, akinek a személyében Carlota megdöbbenve fedezi fel Tomast, akiről nagy titkokat őriz, nevezetesen, hogy ő Roberto édesapja. De a papnak van egy lánya is, aki nem más, mint Roxana, aki közben már szervezi a szökését Joaquinnal.

182. Roxana durván elzavarja az apját a börtönből. A fájdalomtól összetört pap elmesél mindent Emiliano atyának, aki továbbadja a hírt Carlotának, és összeáll egy szörnyű tragédia képe, Roxana és Roberto féltestvérek. Ulisesnek és Luisnak sikerül megmentenie Tamarát, de Sebastian ismét elmenekül, sőt, elkapja Georginát. Jimena elmegy Pepéhez, hogy elmondja neki, nem tud dönteni a két férfi között, erre a férfi elzavarja a lányt, majd később Isabelt is. Roxana összetűzésbe kerül a többi rabbal. Előkerül Paula kislánya. Befejezik a Szerelem határainak forgatását.

183. Emiliano atya próbálja meggyőzni Carlotát, mondja el a De la O családnak, hogy Roberto nem is Roberto úr fia. Joaquin sok embert lefizet, hogy kiszabadulhasson Roxana. Sebastian bosszúja utoléri Georginát, ám a nő felülkerekedik a pszichopata gyilkoson és megöli. A DNS vizsgálat kideríti, hogy Heidi valóban Paula kislánya. Adelaida szemműtétje sikerrel zárul.

184. Roxana kiszabadul, és hamarosan értesül Nayeli érettségi bankettjéről. Elhatározza, hogy ott lecsap a baráti körre. A banketten mindenki megjelenik, aki számít, és ekkor megérkezik Roxana egy csapatnyi markos gazfickóval. Átveszik az irányítást, és terrorizálni kezdik az egész társaságot.

185. Roxana a De la O famíliát és az összes családi barátot is ki akarja irtani. Azonban kicsúsznak a kezéből az események: a férfiak átveszik a hatalmat, s lefegyverzik a terroristákat. Joaquin halálos sebet kap a tűzharcban, Roxana pedig leönti magát savval. Mindenki megtalálja a párját, és minden jó elnyeri méltó jutalmát.